Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego adwokata do sprawy o rozwód.

14.02.16, 14:21
Witam.
Szukam dobrego adwokata do sprawy o rozwód w mieście Jastrzębie-Zdrój. Może ktoś kogoś polecić? Zależy mi na czasie. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mateusz.weiner Re: Szukam dobrego adwokata do sprawy o rozwód. 14.02.16, 19:36
      Ja żadnego adwokata nie znam, ale radze jakiegoś wziąć, bo sam się rozwodziłem kilka lat temu, nie miałem adwokata i teraz żałuje, był rozwód z mojej winy i muszę teraz do końca życia na byłą żonę płacić wysokie alimenty. Jeszcze mi dziecka nie chce dawać na widzenia.
    • mirek_mirek123 Re: Szukam dobrego adwokata do sprawy o rozwód. 14.02.16, 19:53
      Polecam adwokata Patryka Riedel, poprowadził mojemu znajomemu sprawę o rozwód i jest zadowolony. Dali mu niskie alimenty na dzieci, jego żona chciała po 1.000 na każde dziecko. Ona się odwoływała, ale to jej nic nie dało. Tu jest jego strona www.adwokat-riedel.pl/
    • anitka5908 Re: Szukam dobrego adwokata do sprawy o rozwód. 30.11.16, 23:02
      polecam mec. Dariusza Staniszewskiego - polecili mi go znajomi...po rozwodzie - szybko sprawnie i bez problemów
    • mariuszmusialik Re: Szukam dobrego adwokata do sprawy o rozwód. 18.07.17, 10:27
      rozwodzesie.pl
    • tomekpoleci Re: Szukam dobrego adwokata do sprawy o rozwód. 20.05.18, 15:28

ZDECYDOWANIE ODRADZAM PRAWNIKA RIEDEL

stanowczo odradzam ‚prawnika’ riedel,
      niedawno miał reprezentować ofiary przestępstw w sprawie karnej, nie tylko nie wykonał pracy, ale działał na ich szkodę, np. nie był na ŻADNEJ rozprawie sądowej,
      sprawcami byli między innymi przestępcy powiązani z ciężką przestępczością marketingową grasującą w internecie,
      "prowadził" sprawę na poziomie praktykanta, w trakcie prowadzonej przez niego sprawy karnej ani razu nie pojawił się w sądzie, nie wykonywał czynności procesowych, wprowadzał w błąd stronę, którą miał reprezentować, wykazał się RAŻĄCĄ niekompetencją, unikał swoich mocodawców, nie odbierał telefonów, nie odpowiadał na mail’e, sms’y itd.

ZDECYDOWANIE ODRADZAM tego prawnika, nie potrafił poprowadzić sprawy karnej, działał na szkodę ofiar przestępstw, o czym wiedział itd.
      nie tylko nie wykonał pracy ale działał na ich szkodę, sprawcami byli między innymi przestępcy powiązani z ciężką przestępczością marketingową grasującą w internecie, duża aktywność 'pozytywnych' wpisów w

internecie na temat tego prawnika rozpoczęła się mniej więcej w tym czasie, prawnik prawie bez dorobku ma bardzo dużo 'dobrej' reklamy i bardzo dużo go w internecie, sam też jest jakoś dużo aktywny na wielu portalach

duża aktywność 'pozytywnych' wpisów w internecie na temat tego prawnika rozpoczęła się mniej więcej w tym czasie,
      prawnik prawie bez doświadczania i z niewielkim stażem ma bardzo dużo wychwalającej reklamy i bardzo dużo go w internecie,
      dużo go tam i najwidoczniej ma dużo czasu,
      sam też jest jakoś dużo aktywny na wielu portalach za to mało tego 'pana prawnika' w pracy, najwidoczniej ma dużo czasu
    • forum1 Re: Szukam dobrego adwokata do sprawy o rozwód. 29.09.19, 17:08
      na tym forum (nie tylko w tym wątku) kilka wpisów zostało zrobionych przez patologiczną grupę przestępczą
      z ciężkiego przestępczego półświatka marketerskiego i gazeciarskiego bandy bieleńko z wrocławia (m.in. wielokrotnie dokonywane włamania do domów i napaści z użyciem przemocy)
      zboczony psychopata bandzior bieleńko,
      zboczony psychopata bandzior połyniak,
      zboczony psychopata bandzior dajer,
      zboczony psychopata bandzior kotarbiński,
      zboczony psychopata bandzior kowalewska-motlik, itd.
      ciężka banda przestępcza działa też na rzecz patologii muzycznej (rzeczywistych i konkretnych różnych dosłownie i naprawdę wyjących na estradach itd.) - bandzior ewka robi w tym karierkę,
      ta banda przestępstwami załatwiała bandziorowi ewka karierkę w tvn i nie tylko,
      bandzior karierkę robi produkując chore i zboczone rzeczy skierowane przeciwko swoim ofiarom,
      ta zorganizowana grupa przestępcza napada od 2010 r., namawia też różne patologie (meneli) do działania razem z nimi, itd.

ta ciężka patologia wypisuje też w innych miejscach chwalące treści, m.in. dotyczące prawnika riedel,
      te chwalące 'informacje' są oczywiście nieprawdziwe,

przez zorganizowaną bandę przestępczą bieleńko jest dokonywane też rozprowadzanie fałszywych i chorych treści skierowanych przeciwko ofiarom, na które ta banda napadła,

riedel w konkretnej sprawie karnej działał na rzecz tych przestępców i przeciwko ofiarom tych przestępstw,
      RIEDEL DZIAŁAŁ NA NIEKORZYŚĆ OFIAR, KTÓRE REPREZENTOWAŁ w sądowym postępowaniu karnym

ciężka przestępczość z półświatka marketerskiego uzyskuje konkretne korzyści ze swoich czynów
    • gkiwic1 Re: Szukam dobrego adwokata do sprawy o rozwód. 09.10.19, 17:21
      Rozwód Jastrzębie zdrój - proszę o kontakt +48 601 236 873

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka