Dodaj do ulubionych

W ramach rozkrecania tego forum

14.02.07, 21:06
Mozecie powiedziec co sie dzieje w Jastrzebiu? Od ponad miesiaca nie bylem w
swoim miescie. :-(
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: W ramach rozkrecania tego forum 14.02.07, 21:30
      nelsonek napisał:

> Mozecie powiedziec co sie dzieje w Jastrzebiu? Od ponad miesiaca nie bylem w
      > swoim miescie. :-(
      >
      Zapewne nic się nie dzieje :P
      ps. a gdzie jesteś?
      • nelsonek Re: 15.02.07, 08:03
        Cos sie jednak musi dziac.
        Jestem w nahjladniejszym miescie Polski, czyli w Sandomierzu...
        • rasgeea Re: 15.02.07, 08:22
          Co się dzieje.. wczoraj był meczyk Jastrzebskiego węgla z piacenzą :D
          Jastrzebie wygrało, ale i tak nie awansowali. tak sobie jednak myślę, że Włosi
          po prostu odpuścili nam w tie-breaku, chyba dali nam wygrać dla kibiców.:))

ciągle kłócą się o halę sportową.. ale wyszło na to, że podpisali umowę na
          budowę hali na leśnej. Ma być na 3500 kibiców:)
          • nelsonek Re: 15.02.07, 14:06
            Szczerze powiedziwaszy zwisa mi lokalizacja hali siatkarskiej. Jednak siatkowka
            w JHastrzebiu zawsze kojarzona byla z Szeroka. Po co to zmieniac?
            • sioma1 Re: 15.02.07, 15:58
              Nieprawda! Siatkówka w Jastrzębiu w wydaniu 3-ligowym i 2- ligowym była w sali
              gimnastycznej ZS nr. 5 w Zdroju. Kiedy Borowy wziął się za siatkówkę ,
              wylądowała w Szerokiej.To był wówczas JAS-MOS.
              Chyba jednak lepiej by było oglądać Picenzę w dużej hali na Leśnej niż w tej
              klitce na Reja.Byłem wczoraj na meczu, stwierdziłem że mój 56 letni kręgosłup
              coraz gorzej znosi 4-godzinną postawę wyprostowaną. Niestety przychodząc tam na
              mecz, trzeba się liczyć na takie " przyjemności ".
              • nelsonek Re: 15.02.07, 18:05
                Przenosiny na Szeroka mialy miejsce juz bardzo dawno temu i to wlasnie tam klub
                odnosil najwieksze sukcesy. Od brazowego medalu w 1990 poczynajac. Natomist ZS
                nr 5 byla swiadkiem tylko 2 ligi.
                • rasgeea Re: 16.02.07, 07:28
                  To juz nie chodzi o samą lokalizację hali, choć poniekąd też. Hala na
                  szerokiej, to jak już ją zwykli wszyscy nazywać jest "kurnikiem". Bardzo mało
                  ludzi może wejść na mecz. 50% miejsc jest zarezerwowana dla tzw. VIPów, gości i
                  te pe. 30% to karnety i tylko 20% zostaje dla zwykłych ludzi. I jak CI zwykli
                  ludzie chcą sobie usiąć to muszą przyjść dwie godziny przed meczem i dosławnie
                  walczyć o miejsce. TO jest straszne.
                  a taki mecz jak np. z Piacenza rozgrywać w tak małej hali to jest niepoważne.
                  Nie poważne dla kibiców. Wiadomo, że ludzi, którzy chcieliby na żywio zobaczyć
                  takie gweaizdy jak Grbić czy Serghio jest o wiele więcej niz zwykle. A tu taka
                  mała hala. Swoją drogą władze Klubu nie wysilili się za bardzo, pzrecież mogli
                  na ten mecz wynająć halę w Żorach, czy Pawłowicach, by więcej ludzi mogło
                  obejrzeć mecz.
                  Ja tam się cieszę, ze wzieli się za halę. Wejdzie więcej ludzi, nie będziemy
                  musieli się wstydzić na takim meczu jak z Piacenza. Jastzębie to jedyny Klub z
                  ekstraklasy który ma taką halę. Szkoda słow...
                  • nelsonek Re: 16.02.07, 11:49
                    Przeciez nie twierdze, ze hala, ktora ma do dyspozycji Jastrzebski Wegiel jest
                    ok. Bo cholernie jej dalek od ok. Ale jesli stawiac nowa/modernizowac stara to
                    uwazam, ze jej lokalizacja jest rownie wazna jak sama hala. I moim zdaniem
                    Szeroka nadaje sie do tego idealnie. I tylko tyle, albo az tyle.

rasgeea napisała:
                    > To juz nie chodzi o samą lokalizację hali, choć poniekąd też. Hala na
                    > szerokiej, to jak już ją zwykli wszyscy nazywać jest "kurnikiem". Bardzo mało
                    > ludzi może wejść na mecz. 50% miejsc jest zarezerwowana dla tzw. VIPów, gości
                    i
                    >
                    > te pe. 30% to karnety i tylko 20% zostaje dla zwykłych ludzi. I jak CI zwykli
                    > ludzie chcą sobie usiąć to muszą przyjść dwie godziny przed meczem i
                    dosławnie
                    > walczyć o miejsce. TO jest straszne.
                    > a taki mecz jak np. z Piacenza rozgrywać w tak małej hali to jest niepoważne.
                    > Nie poważne dla kibiców. Wiadomo, że ludzi, którzy chcieliby na żywio
                    zobaczyć
                    > takie gweaizdy jak Grbić czy Serghio jest o wiele więcej niz zwykle. A tu
                    taka
                    > mała hala. Swoją drogą władze Klubu nie wysilili się za bardzo, pzrecież
                    mogli
                    > na ten mecz wynająć halę w Żorach, czy Pawłowicach, by więcej ludzi mogło
                    > obejrzeć mecz.
                    > Ja tam się cieszę, ze wzieli się za halę. Wejdzie więcej ludzi, nie będziemy
                    > musieli się wstydzić na takim meczu jak z Piacenza. Jastzębie to jedyny Klub
                    z
                    > ekstraklasy który ma taką halę. Szkoda słow...
        • sibeliuss Re: 16.02.07, 19:24
          Od dawna i na stałę?
          • nelsonek Re: 16.02.07, 19:49
            Nie. Nie na stale, ale pracuje tam od trzech lat, z roczna przerwa.
            • sibeliuss Re: 16.02.07, 21:30
              Masz jakiś specyficzny zawód?
    • broneknotgeld Re: W ramach rozkrecania tego forum 20.02.07, 21:51
      Pierombol, jo żech w Jastrzymbiu niy był przez łostatnie ćwierć wieku.
      Latoś se jednak wybiyrom.
      • rasgeea Re: W ramach rozkrecania tego forum 21.02.07, 11:34
        zapraszamy, zaparaszamy:)
        • broneknotgeld Re: W ramach rozkrecania tego forum 21.02.07, 16:46
          Dziynki.
          Dyć, idzie we tym ło to, że zaproszone som notgeldy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka