sibeliuss 23.02.07, 17:07 Jest w JZ coś godnego polecenia? Gdzie się strzyżecie, farbujecie i czeszecie? I za ile? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek70 Re: Salony fryzjerskie 23.02.07, 17:18 Już kilka lat temu "opuściłam" jastrzębskie fryzjerki, choć mam nawet kilka zaprzyjaźnionych nie odważę się już oddać im "swojej głowy" Jeździłam dość długo do Bytomia a ostatnio do Katowic:) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Salony fryzjerskie 23.02.07, 17:22 Do Katowic? Zapraszam zatem do Warszawy, kilka kilometrów nie powinno robić różnicy. Czym Ci podpadły jastrzębskie fryzjerki? Odpowiedz Link
kasiulek70 Re: Salony fryzjerskie 23.02.07, 17:27 sibeliuss napisał: > Do Katowic? Zapraszam zatem do Warszawy, kilka kilometrów nie powinno robić róż > nicy. > Czym Ci podpadły jastrzębskie fryzjerki? Ad.1 Do Warszawy? no chyba tylko przy okazji -jeszcze mnie "mózg nie opuscił" Ad.2 Długo by wymieniać a mówiąc krótko i zwięźle nie umieją strzyc nie mówiąc już o doborze fryzury:( Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Salony fryzjerskie 23.02.07, 17:35 "mózg nie opuscił", tym określeniem wzbudziłaś moją sympatię :) ps. aż tak fatalnie było? podasz adres, który należy omijać? Odpowiedz Link
kasiulek70 Re: Salony fryzjerskie 23.02.07, 23:14 Nie wiem czy mogę? To przecież tylko moja subiektywna ocena tych "salonów", mnie w każdym bądź razie nie udało się w Jastrzębiu znaleźć odpowiedniego fryzjera dla siebie pomimo że odwiedzałam i te które w powszechnej opinii cieszą się uznaniem :( Odpowiedz Link
kasiulek70 Re: Salony fryzjerskie 23.02.07, 23:21 A tak właściwie to po co ci wiadomości o fryzjerach w J-biu skoro tu nie mieszkasz,tak przynajmniej można wywnioskować z twoich innych postów???? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Salony fryzjerskie 23.02.07, 23:35 kasiulek70 napisała: > A tak właściwie to po co ci wiadomości o fryzjerach w J-biu skoro tu nie > mieszkasz,tak przynajmniej można wywnioskować z twoich innych postów???? Po co pytasz? Odpowiedz Link
reniuszka Re: Salony fryzjerskie 24.02.07, 17:40 A może do Rybnika ? Polecam, sa zakłady fryzjerskie godne polecenia. A Ty tak do picu ? Bo czuję, że w Warszawie masz swoje ulubione. :))) Odpowiedz Link
rasgeea Re: Salony fryzjerskie 26.02.07, 07:51 ja w ogóle nie korzystam z fryzjera :pp pokłóciłam też się z grzebieniem :D Mam natrualnie kręcone loki, długość średnia i nie farbuję ich a jeśli skracam to mama się tym zajmuje :) nie mam takich problemów:D Odpowiedz Link