Dodaj do ulubionych

wzieło mnie na odgrzebywanie starych kawałków:))

04.05.07, 15:17
starych polskich.. Sipińska, Majewska, Krawczyk, Santor, Rybiński, Fogg,
Kosowski, Frąckowak, Eleni i te pe:))

ogólnie to składam jakąś "wesołą płytę", na której będa polskie pzreboje,
takie które wszyscy znają (a przynajmniej większość) i na których będzie można
pospiewać na ognisku, grillu i innych imprezach:)))

sezon ogniskowo - grilowy uważam oficjalnie za otwarty :))))))))
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: wzieło mnie na odgrzebywanie starych kawałków 04.05.07, 21:17
      Obyś tylko ominęła "biesiadną" szmirę.
    • sioma1 Re: wzieło mnie na odgrzebywanie starych kawałków 04.05.07, 21:19
      Ja tylko takie kawałki słucham. Ciężko trawię dzisiejszą muzykę. Mam zresztą
      niepozorną kolekcję starych płyt winylowych, a nawet szklanych z lat 50-tych,
      do których potrzeba adapteru o 78 obrotach. Ale ja jestem stary rocznik.
      • sioma1 Re: wzieło mnie na odgrzebywanie starych kawałków 04.05.07, 21:20
        Dopowiem że biesiadnych nie słucham.
    • kasiulek70 Re: wzieło mnie na odgrzebywanie starych kawałków 04.05.07, 22:14
      Fogg przy ognisku??????????????
      Wybacz ale prawie poplułam ekran.... ze śmiechu!!!!
      To już wolałabym przy ognisku śpiewać piosenki np. z Akademii Pana Kleksa!!!
      • sioma1 Re: wzieło mnie na odgrzebywanie starych kawałków 05.05.07, 10:10
        Dlaczego nie Fogg ? Spokojne i miłe uchu stare przeboje, przy ognisku w
        atmosferze romantycznej, jak najbardziej.Kasiulek, jak " spostrzeżesz pierwszy
        siwy włos na swojej skroni", to wrócisz do korzeni. Nie ładnie pluć na świętość
        naszych rodziców, bo lubć Ich nie musisz.
        • rasgeea Re: wzieło mnie na odgrzebywanie starych kawałków 05.05.07, 13:26
          otóż to:)) "Ta ostatnia niedziela... " - nawet nie wiesz jak to się fajnie
          śpiewa przy ognisku, zwłaszcza kiedy śpiewają wszyscy:) Bo mnie nie chodzi o to
          by sie drzeć na całe gardło w rytm "biesadnej szmiry" jak to tu kolega nazwał.
          Chodzi o to by sobie pośpiewać:) Ja może wiekiem jeszcze nie grzeszę ale
          uwielbiam taką właśnie nute a nie jakąś rąbankę i te pe. :) Ale wiadomo - każdy
          ma swój gust :)
          • kasiulek70 Nie ma mowy nawet jak osiwieję a predzej czy 06.05.07, 11:16
            później tak będzie to akurat pan Fogg i tak mnie nie "ruszy".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka