Dodaj do ulubionych

Jastrzebie w drugiej lidze i nikt sie nie cieszy?

30.05.07, 15:03

Obserwuj wątek
    • basiasss Re: Jastrzebie w drugiej lidze i nikt sie nie cie 30.05.07, 15:45
      Cieszy sie, cieszy:) Nawet stosowny opis na gg poczyniłam:p Tylko bardzo
      lapidarny- fanką nożnej nie jestem.
      • rasgeea Re: Jastrzebie w drugiej lidze i nikt sie nie cie 30.05.07, 16:49
        ja się cieszę:)
        • sioma1 Re: Jastrzebie w drugiej lidze i nikt sie nie cie 30.05.07, 20:22
          II liga cieszy, i to bardzo. Martwi, przynajmniej na ostatnim meczu zmuszanie
          nas do przejścia na krzesełka, aby telewizja zobaczyła frekwencję. Robiona to
          nahalnie i wulgarnie. Brawo ! Piłkarze.
          • bozy_wojownik Re: Jastrzebie w drugiej lidze i nikt sie nie cie 31.05.07, 12:00
            no gratulacje!!!
            czym się tak martwisz?
            każdy chce wypaść dobrze, zwłaszcza jeśli można sie czymś poszczycić w szerszym
            gronie,
            a jeśli ci sie nie podobało, to przecież można było zostać na swoim miejscu
            • sioma1 Re: Jastrzebie w drugiej lidze i nikt sie nie cie 31.05.07, 20:49
              I zostałem.
              • bozy_wojownik Re: Jastrzebie w drugiej lidze i nikt sie nie cie 31.05.07, 23:27
                no i bardzo dobrze,
    • kasiulek70 Re: Jastrzebie w drugiej lidze i nikt sie nie cie 01.06.07, 19:14
      Czyli na festyn kibiców GKS-y w niedzielę na stary stadion się wybieracie?
    • emilly_elizabeth Re: Jastrzebie w drugiej lidze i nikt sie nie cie 01.06.07, 23:26
      Jak to - nikt?
      Ja się cieszę!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka