basiasss Re: Jastrzebie w drugiej lidze i nikt sie nie cie 30.05.07, 15:45 Cieszy sie, cieszy:) Nawet stosowny opis na gg poczyniłam:p Tylko bardzo lapidarny- fanką nożnej nie jestem. Odpowiedz Link
rasgeea Re: Jastrzebie w drugiej lidze i nikt sie nie cie 30.05.07, 16:49 ja się cieszę:) Odpowiedz Link
sioma1 Re: Jastrzebie w drugiej lidze i nikt sie nie cie 30.05.07, 20:22 II liga cieszy, i to bardzo. Martwi, przynajmniej na ostatnim meczu zmuszanie nas do przejścia na krzesełka, aby telewizja zobaczyła frekwencję. Robiona to nahalnie i wulgarnie. Brawo ! Piłkarze. Odpowiedz Link
bozy_wojownik Re: Jastrzebie w drugiej lidze i nikt sie nie cie 31.05.07, 12:00 no gratulacje!!! czym się tak martwisz? każdy chce wypaść dobrze, zwłaszcza jeśli można sie czymś poszczycić w szerszym gronie, a jeśli ci sie nie podobało, to przecież można było zostać na swoim miejscu Odpowiedz Link
bozy_wojownik Re: Jastrzebie w drugiej lidze i nikt sie nie cie 31.05.07, 23:27 no i bardzo dobrze, Odpowiedz Link
kasiulek70 Re: Jastrzebie w drugiej lidze i nikt sie nie cie 01.06.07, 19:14 Czyli na festyn kibiców GKS-y w niedzielę na stary stadion się wybieracie? Odpowiedz Link
emilly_elizabeth Re: Jastrzebie w drugiej lidze i nikt sie nie cie 01.06.07, 23:26 Jak to - nikt? Ja się cieszę!:) Odpowiedz Link