Dodaj do ulubionych

Mam prawo chodzić po ścieżce rowerowej!!!

17.08.04, 12:52
To nie do pomyślenia, co się dzieje. Ścieżki są tworzone na CHODNIKACH -
tylko farbą jest nasmarowane. Skąd ja mam wiedzieć, że tego nie zrobił jakiś
kretyn z pedałami zamiast mózgu - nie muszę zważać na taką ścieżkę! To wy
mnie omijajcie, bo pieszym może być każdy, a rower to wiejski zbytek! W
dodatku większość rowerzystów nie ma światełek, a te są KONIECZNIE WYMAGANE i
przed takimi rowerzystami nie mam prawa ustąpić, dla ich własnego dobra!

Walczyć z rowerzystami można następująco - albo zastrawić się na chodniku
mocno i trącić lekko barkiem w bark, albo mieć w ręku paralizator - je jszcze
nieużyłem, ale może niedługo użyję, bo tym miastem zaczyna rządzić brudna,
niechlujna rowerowa mafia. Kurierzy, którzy wyglądają jak małpy owłosione i
brudni są! Won na wieś!
Obserwuj wątek
    • olecky Re: Mam prawo chodzić po ścieżce rowerowej!!! 17.08.04, 12:59
      j_karolak napisał:

> ...tym miastem zaczyna rządzić brudna,
      > niechlujna rowerowa mafia. Kurierzy, którzy wyglądają jak małpy owłosione i
      > brudni są!

"Dzierżyli w rękach wielkie, stalowe koła zębate, pokryte zakrzepłą krwią
      przypadkowych przechodniów, byli ubrani w przepocone, oślizgłe koszulki w
      barwach wojennych, a poorane bliznami twarze kryli za brudnymi pejsami i
      nasuniętymi na czoła, plastikowymi jarmułkami. Jak nic rowerroryści!"

www.fz.eco.pl/html/rowerrorysci.htm

;-)
      • j_karolak Re: Mam prawo chodzić po ścieżce rowerowej!!! 17.08.04, 14:02
        najłatwiej to przekłamać, a prawda jest taka, że trzeba wspólnie walczyć o
        nasze wspólne dobro razem.
        • Gość: KA Re: Mam prawo chodzić po ścieżce rowerowej!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 31.08.04, 10:37
          karolak twoim dobrem jest zupełnie co innego niż moim i trzeba być chorym
          kretynem by uważac że to co dobre dla mnie to i dobre jest dla wszystkich, mysl
          facet a nie tylko żresz i pieprzysz farmazony.
          KA
    • Gość: pancerniak Re: Mam prawo chodzić po ścieżce rowerowej!!! IP: *.chello.pl 17.08.04, 14:28
      a może umówimy się w jakimś miejscu, że ja przejadę obok Ciebie, a Ty
      spróbujesz mnie zepchnąć barkiem?
      • j_karolak Re: Mam prawo chodzić po ścieżce rowerowej!!! 17.08.04, 14:36
        spokololo
    • Gość: %^^$& Re: Mam prawo chodzić po ścieżce rowerowej!!! IP: 83.2.1.* 17.08.04, 15:07
      Moze sproboj sie polozyc na przejsciu dla pieszych.
      Wzrosnie srednie IQ w kraju :))

A tak powaznie z takimi pomyslami to sie zglos na pogotowie, psychiatryczne,
      maja tam juz dla Ciebie mily kaftanik, bo jestes niebezpieczny dla otoczenia i
      siebie tez.
    • Gość: gimnazjalista Re: Mam prawo chodzić po ścieżce rowerowej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 23:36
      Panie Karolak,
      po poradę proszę się zwrócić do kogoś z tych ludzi:

www.psych.waw.pl/klinika01.html
      • j_karolak Re: Mam prawo chodzić po ścieżce rowerowej!!! 18.08.04, 08:33
        Nie macie argumentów, więc nazywacie mnie wariatem, a prawda jest tak za to ja
        jestem calkowicie normalny!
        • Gość: g@l Re: Mam prawo chodzić po ścieżce rowerowej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 09:17
          > Nie macie argumentów, więc nazywacie mnie wariatem, a prawda jest tak za to
          ja
          > jestem calkowicie normalny!

Argumentow poszukaj sobie w kodeksie drogowym.
          A co do wariata to racja - ty po prostu debil jestes. Tylko jakim cudem umiesz
          korzystac z kompa i netu?! Wybryk jakis...
        • Gość: KA Re: Mam prawo chodzić po ścieżce rowerowej!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 31.08.04, 10:40
          tak, tak karolak jesteś całkiem normalny tyle ze inaczej
          KA
        • roweroraffi Re: Mam prawo chodzić po ścieżce rowerowej!!! 01.09.04, 11:26
          j_karolak napisał:

> Nie macie argumentów, więc nazywacie mnie wariatem, a prawda jest tak za to
          ja
          > jestem calkowicie normalny!

Każdy wariat twierdzi, że jest normalny, więc to stwierdzenie to nic
          dziwnego... proponuję również spacery po Grota, Modlińskiej i trasie
          Łazienkowskiej... wyjdzie wszystkim na dobre ;-)
    • Gość: Piort Brawo Karolak! IP: *.com.pl 18.08.04, 08:40
      Brawo Karolak! Masz rację! Ci pedalarze są bezczelni! Ta mafia sterroryzowała
      zarówno pieszych, jak i kierowców. Czas wskazać im właściwe miejsce do
      uprawiania rekreacji, ale nie są to napewno ulice miast i szosy. Ciekawe, że
      gdy nadejdzie jesień i zima, to ci sami zwalczacze samochodów i pieszych
      przesiądą się do samochodów i autobusów.
      • Gość: gimnazjalista Re: Brawo Karolak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 09:33
        proszę sobie coś wybrać:

www.tpj.pl/ranking/psychiatria.php
      • Gość: Michal_II Re: Brawo Karolak! IP: *.chello.pl 18.08.04, 21:30
        Masz rację rekreacja najlepsza jest poza miastem.Co jeśli jeżdze po mieście bo:pracuje i w ten sposób dojeżdzam do pracy gdyz jest szybciej, lubię, zdrowie kondycja lepsza?To że Ty piszesz coś tam o ulicach to znaczy że jest to prawda objawiona?To tylko Twój punkt widzenia.Jest sporo rowerzystó którzy jeżdzą jak chcą ale nie uogólniał bym.Od kilku lat jeżdze przez cały rok i przy plus 50 i przy -20 nie tylko samochodem ale i rowerem.Mówisz o zwalniaczach a ja moge pwoiedzieć o tym że narażasz mnie na choroby bo samochód ekologiczny niestety nie jest czy to znaczy że mamy zrezygnowac z samochodów?Jeżeli potrafisz mysleć jako tako to wiesz że jest to nierealne więc przestan zawracac 4 litery o spowalniczach.Skoro ja toleruje samochody to Ty toleruj innych a nie myśl o włanej du.ie tylko.

Michał
        • Gość: Piort Re: Brawo Karolak! IP: *.com.pl 19.08.04, 07:50
          Michale! Pisałem o zwalczaczach samochodów - zwalczaczach - od zwalczania. Dla
          nich samochód jest wrogiem i najchętniej zabroniliby jeździć nimi szybciej niż
          rowerami albo wogóle. Oczywiście że przedstawiam swój punkt widzenia, bo niby
          czyj? Twój? I Ty przedstawiasz swój. Różnimy się nieco, ale dla kulturalnych
          ludzi nie jest to powód do inwektyw lub chamstwa. Pozdrawiam. Piort.
          • Gość: KA Re: Brawo Karolak! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 31.08.04, 10:47
            Piotrze kultura to nie nieużywanie inwektyw, a między innymi umiejętność
            pojmowania racji innych, tolerancja jak i szeroko pojęta życzliwośc, natomiast
            nawet kulturalny człowiek ma prawo nazwac debilem kogoś tak ograniczonego jak
            ty bo to nie inwektywa tylko zwykła prawda.
            KA
      • Gość: SHP Re: Brawo Karolak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 00:10
        > Czas wskazać im właściwe miejsce do
        > uprawiania rekreacji, ale nie są to napewno ulice miast i szosy.

Uważaj, żeby przypadkiem ktoś ci nie wskazał twojego miejsca na tej planecie.
      • Gość: KA Re: Brawo Karolak! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 31.08.04, 10:41
        Piotrze tylko ciebie brakowało ale debil zawsze poprze debila.
        Klika idiotów.
        KA
    • Gość: wagant Re: Mam prawo chodzić po ścieżce rowerowej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 10:19
      macie racje karolak: macie prawo łazić po ścieżkach rowerowych, ba - macie
      prawo łazić po drodze krajowej A7, macie prawo podcierać sie raczka zamiast
      papieru, macie prawo smarowac chlebuś kupskiem zamiast masełka, macie prawo
      narobic sobie do czapeczki i załozyc na głowe...może pomoże :)
    • okrim Re: Mam prawo chodzić po ścieżce rowerowej!!! 25.08.04, 11:16
      Co niektórzy koledzy odpisali tobie, grzecznie mówiąc niedelikatnie? Jednak sam
      sobie zasłużyłeś na takie potraktowanie z ich strony.
      Nie rozumiem twego Stwierdzenia” Walczyć z rowerzystami można następująco -
      albo zastawić się na chodniku
      mocno i trącić lekko barkiem w bark, albo mieć w ręku paralizator - je jaszcze
      nieużyłem, ale może niedługo użyję, bo tym miastem zaczyna rządzić brudna,
      niechlujna rowerowa mafia. Kurierzy, którzy wyglądają jak małpy owłosione i
      brudni są! Won na wieś! „
      Czyżbyś chciał toczyć otwartą wojnę z rowerzystami? Kto wydał tobie pozwolenie
      na broń? Aby posługiwać się paralizatorem potrzebne jest odpowiednie
      zezwolenie. I co Użyłbyś paralizatora wobec dziecka jadącego ścieżką rowerową,
      czy zdajesz sobie sprawę z konsekwencji a jak myślisz czy taki ojciec
      porażonego dziecka nie zrobiłby wszystkiego, aby ciebie odnaleźć i osobiście ci
      podziękować!
      Wszyscy jesteśmy użytkownikami czy to chodników, czy też ulic i wzajemne
      poszanowanie powinno obowiązywać czy to chama, czy też pana.
      Mam nadzieję, że złość w tobie wygasła i na przyszłoś nie będziesz pisał tak
      kontrowersyjnych wypowiedzi.
      Serdecznie pozdrawiam.
      Rowerzysta
      • czajnik74 Mam prawo chodzić po ścieżce TO DAWAJ kAROLAK 25.08.04, 12:24
        JASNE, ZAPRASZAM CAŁA KURIERKA I MASA KRYTYCZNA DO PRAWEJ RĄCZKI WKŁADA 3
        KILOWEGO ULOCKA LUB ŁAŃCUCH 5 KILOWY HARTOWANY STALOWY. NASTEPNIE JEDZIEMY PO
        TOBIE ORAJĄC CI CIELSKO.
        WYSTARCZY ? TYLKO WEJDŹ POD NASZE ULOCKI I KOŁA - I JUŻ CIĘ NIE MA. ZRESZTĄ
        NAMIERZYLIŚMY CIĘ W NECIE. TWARZ ZNAMY....

... I CZEKAMY....

GADAJ SE ZDRÓW DALEJ

WARSAW CAR KILLERS
        • michaues Re: Mam prawo chodzić po ścieżce TO DAWAJ kAROLAK 25.08.04, 12:55
          Chyba adresat nie ten...
          I nie tak głośno.

pzdr
          MS
        • Gość: kurier_warszawski Re: Mam prawo chodzić po ścieżce TO DAWAJ kAROLAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 17:57
          te czajnik, a ile sezonów przejeździłeś w kurierce i w jakich firemkach? czy
          jesteś tylko następnym frajerem zaopatrzonym w koszulke wck? wypowiadaj sie
          lamusie za siebie, innych nie mieszaj w swoje ideolo-cyclo-paranoje...
    • madrider1 Re: Mam prawo chodzić po ścieżce rowerowej!!! 30.08.04, 00:20
      Cóż mam powiedzieć? Przykro mi tylko, że nie używasz zbyt często intelektu. Z jakiego powodu chcesz koniecznie uprzykrzyć życie innym? Problem tkwi w takich osobach jak Ty Karolak. Jesteście źródłem nieporozumień i blokujecie wolność innych ludzi jedynie dla Waszego widzimisię. Wydajesz się być niereformowalny, zakompleksiony. Trochę może nawet urągasz ludzkości swoim istnieniem. Ale ja nie potraktuję Cię paralizatorem tylko dlatego, że mam taką ochotę. To odróżnia homo sapiens sapiens od istot prymitywnych.Może od razu wyskocz na Marszałkowską i wymachuj paralizatorem na samochody, bo jadą po ulicy? Pozdrawiam rowerzystów. Do zobaczenia na Masie.
    • Gość: Slawek.K Re: Mam prawo chodzić po ścieżce rowerowej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 00:41
      Gdybyś był "kretynem" ze szczątkową nawet zawartością muzgu pomiędzy uszami,
      zauważyłbyś, że wszystkie "ścieżki rowerowe" zaczynają się i kończą jednym z
      trzech możliwich znaków drogowych.
      Każdy z nich jasno precyzyje, czy droga jest "tylko dla rowerów", część dla
      pieszych część dla rowerów (gdy oba ciągi oddzielone są ciągłą białą linią -
      również na znaku), czy też dana trasa jest ciągiem pieszo-rowerowym na którym
      piesi są pod "szczególną" ochroną.

Ekstremista z Ciebie Karolak. Zastawisz się, trącisz "barkiem w bark....
      paralizatora (być może) użyjesz. Klientowi wszystkie kredki z tornista wypadką,
      tak go załatwisz.
      Gawędziarzu.
    • Gość: KA Re: Mam prawo chodzić po ścieżce rowerowej!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 31.08.04, 10:34
      j_karolak a co powiedział ci lekarz, zamieniasz się w warzywo czy jeszcze
      poślinisz sie przez jakiś czas??
      KA
    • roweroraffi [ot] NIE KARMIĆ TROLA!!! 01.09.04, 11:23
      Nie dajcie się sprowokować!
      • j_karolak Re: [ot] NIE KARMIĆ TROLA!!! 01.09.04, 11:52
        Już dali. :)

Za późno.
        • Gość: KA Re: [ot] NIE KARMIĆ TROLA!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.09.04, 10:50
          Na co za póżno karolak?? na twoje leczenie?? To już nam udowodniłeś ale zawsze
          pozostaje ci eutanazja.
          KA
          • j_karolak Re: [ot] NIE KARMIĆ TROLA!!! 02.09.04, 11:28
            Dałeś się sprowokować, misiu. Ot co.
            • Gość: KA Re: [ot] NIE KARMIĆ TROLA!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.09.04, 15:01
              j_karolak napisał:

> Dałeś się sprowokować, misiu. Ot co
              A ty dałeś świadectwo głupoty i to dopiero boli
              KA
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka