Dodaj do ulubionych

Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana Pawła

13.10.09, 07:49
Witam! Słuchajcie,nareszcie super sklep z normalnymi cenami i extra bielizną.Sklep pod nazwą LA MAGIA zlokalizowany na ulicy Jana Pawła43a w nowym Pasażu Muranów na parterze,chyba nr lokalu 36 obok optyka.Super,miła obsługa i taki wybór...Rozmiary nawet od 60 cm pod biustem z big miseczka J czy K.Dostałam pończochy gratis.Przepiękna polska bielizna firmy Konrad,Kris i chyba też Kinga i jeszcze tysiac innych.Nie przepłacajcie stówkami za jakies panache i nie dajcie nabrac się ma braffiting(to tylko winduje cenę).Długoletnie doswiadczenie w sprzedazy jest według mnie bardziej wskazane niz braffiting (kursik)itd.Nosiłam rozną bielizne i twierdzę ,ze polska markowa bielizna to jest to .....i moge kupic wiecej niz jeden komplet,POLECAM
Obserwuj wątek
    • magdalaena1977 Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 13.10.09, 07:55
      zmykaj spamerko !
      • amelkarus Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 13.10.09, 20:45
        Czemu tak mnie odbierasz Magdaleno? Byłam tak zachwycona obsługą,ze obiecałam Pani Wioli że napiszę o nich na forum,czy to jest cos złego... Czy to spam,kobieto...?czy juz naprawdę nie mozna czegosc zrobic nie dla kasy? Dlaczego ludzie sa tacy dziwni...szkoda! Jeszcze raz polecam obsługe i niesamowity wybór i kolorystykę.Magdaleno,najpierw zajrzyj tam...pozdrawiam
        • magdalaena1977 Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 13.10.09, 21:51
          amelkarus napisała:

> Czemu tak mnie odbierasz Magdaleno?
          Bo wszystkie Twoje posty na forum gazety dotyczą tego sklepu.
          • amelkarus Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 14.10.09, 07:19
            Zalogowałam się przedwczoraj ale czytam ta stronkę o jakiegos czasu...czy to jest spam???
            • sibeliuss Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 14.10.09, 08:29
              I o niczym innym nie chcesz tu pisać?
              A poza tym forum o bieliźnie też istnieje. Link w nagłówku.
              • amelkarus Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 14.10.09, 20:26
                No wiesz,faceci o samochodach a kobiety o biustonoszach...pewnie dla Ciebie monotematyczne...ale co ja zrobięsmile pozdrawiam
            • jolunia01 Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 14.10.09, 23:33
              amelkarus napisała:

> Zalogowałam się przedwczoraj ale czytam ta stronkę o jakiegos
              > czasu...czy to jest spam???

Towja fascynująca informacja o tym cud sklepie nie jest zwykłym
              spamem, tylko kłamliwym spamem. Żaden z wymienionych (w pierwszym
              poście w tym wątku) przez ciebie producentów nie oferuje takiej
              rozmiarówki, a z pewnością nie informuje o tym na swoich stronach
              internetowych. U żadnego z nich nie ma obwodu 60, a i miseczek J czy
              K też nie spotkałam. Owszem, KrisLine informuje w kilku modelach o
              65I i 70I, ale to wszystko. Swój sklep możesz reklamować, tyle, że
              jeśli zaopatrzenie i obsługa nie odbiegają jakością od twojej
              pisaniny, to nie ma po co tam zaglądać.
              • amelkarus Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 16.10.09, 06:43
                Droga Joluniu! Nie uwłaczając Twojej mądrości,skromnosci i jeszcze pewnie wielu innym zaletom które posiadasz... z pewnościa wiesz,ze producenci idą naprzeciw potrzebom zamówień sprzedajacych.Biorąc pod uwagę Twoja błyskotliwośc z pewnoscia zauwazyłas,że bardzo często producenci nie umieszczają w katalogach wszystkich modeli sezonu,chocby dlatego że są wzory zakontraktowane przez np.jednego odbiorcę.Poza tym istnieją także usługi skracania obwodów i inne gorseciarskie ,które sa obecnie oferowane przez wiekszośc sklepów z bielizną.Poza tym bardzo wskazane byłoby abys dokładnie spojrzała na rozmiarówkę chocby Krisa, gdzie są rozmiary DD,FF.Popatrz miła Joluniu,że jest rozmiarówka standartowa tj abcdefghijk albo abcd,dd,e,f,ff itd które zwiekszają skalę rozmiaru.Tak dla przykładu... dla jednego producenta istnieje rozmiar dd a dla drugiego nie ma rozmiaru dd a jest adekwatny rozmiar e.
                No cóż,moja droga Joluniu pewnie nie jest Ci obca biologia ale...nauka jest jak niezmierne morze, im więcej jej pijesz, tym bardziej jesteś spragniony.I bardzo zapraszam do dokonania subsumpcji mojej "pisaniny" do jakosci sklepu LA MAGIA.Pozdrawiam
                • jolunia01 Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 16.10.09, 12:54
                  Droga amelkorus, doskonale wiem, że istnieją rozmiary DD, FF i w
                  zalezności od stosowanego sposobu oznaczania miseczki (brytyjski vs
                  kontynentalny) DD jednego producenta może odpowiadać E innego
                  producenta. Wiem też, że można sobie zamówić "skracanie obwodu i
                  inne usługi gorseciarskie" - niemniej nie da się tego nazwać, jak
                  pisałaś w pierwszym poście: "Rozmiary nawet od 60 cm pod biustem z
                  big miseczka J czy K." Zresztą idąc do DOBREGO sklepu oczekuję
                  właśnie rozmiarów od 60 cm pod biustem do miseczki J czy K, a nie
                  skracania obwodu i innych usług gorseciarskich.

Twoje stwierdzenie "są wzory zakontraktowane przez np.jednego
                  odbiorcę" niczego do sprawy nie wnosi, bo nie odnosiłam się do
                  liczby wzorów, tylko do niepełnej rozmiarówki.

"Przepiękna polska bielizna firmy Konrad,Kris i chyba też Kinga i
                  jeszcze tysiac innych."
                  Co do urody ich wzorów - całkowicie się z tobą zgadzam, gorzej
                  z "tysiącem innych". No i niestety, powtarzam, z rozmiarówką
                  problem - wiele wzorów ma BARDZO niewielki wybór rozmiarów.
                  • amelkarus Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 16.10.09, 18:03
                    Droga Joluniu, od poczatku wierzyłam w Twoja błyskotliwosc..ale jednego musisz sie nauczyc...a mianowicie faktu,iz to co jest napisane nie koniecznie wyznacza granice np.skali rozmiarów. Otóż istnieje mozliwosc przeszyc na miarę czy też na specjalne życzenie sprzedajacego.Przy dużych zamówieniach hurtowych jest to jak najbardziej realne .Oczywiscie takie mozliwosci maja tylko BARDZO DOBRE sklepy, jakim z pewnościa jest sklep LA MAGIA przy ulicy Jana Pawła 43a lok.36.Tu nie liczy sie tylko przymiot DOBREGO sklepu to musi byc BARDZO DOBRY sklep z wieloletnim doswiadczeniem.Reasumujac, są mozliwosci o których nie wszyscy wiedzą...Ustosunkowujac sie do Twojego zarzutu co do tysiaca modeli,powiem krótko: w jezyku polskim bardzo często uzywamy hiperboli gr. hyperbola, łac. superlatio, pol. wyolbrzymienie jest zabieg stylistyczny stosowany dla wywarcia mocnego wrażenia, spotęgowania ekspresji.Może nie ma w sklepie LA MAGIA tysiaca modeli ale 999 z pewnoscią smilePozdrawiam
                    • martialis Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 21.10.09, 14:15
                      Bardzo dobry sklep nie przeszywa obwodów, on je ma, ponieważ wie, że
                      po przeszyciu zmienia się konstrukcja. A dobre firmy oferują całą
                      rozmiarówkę, bez skracania, doszywania i innych manipulacji...
                    • jolunia01 Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 03.11.09, 15:40
                      amelkarus napisała:

> Droga Joluniu, od poczatku wierzyłam w Twoja błyskotliwosc..

Dzięki serdeczne, łaskawa pani.

> ale jednego musisz sie nauczyc...a mianowicie faktu,iz to co jest
                      > napisane nie koniecznie wyznacza granice np.skali rozmiarów. Otóż
                      > istnieje mozliwosc przeszyc na miarę czy też na specjalne życzenie
                      > sprzedajacego.... Oczywiscie takie mozliwosci maja tylko BARDZO
                      > DOBRE sklepy, ...

Ty, amelkorus, też musisz się nauczyć ważnej rzeczy - jak odróżnić
                      nachalną reklamę od obiektywnej opinii. To, co jest napisane w tej
                      ostatniej odzwierciedla prawdę, ta pierwsza posługuje się
                      chwytliwymi hasłami, które nie mają odzwierciedlenia w realu (i to
                      tyczy również twojego pouczania mnie o tym, czym w języku jest
                      hiperbola).

> Może nie ma w sklepie LA MAGIA tysiaca modeli ale 999 z pewnoscią

Specjalnie pójdę w przyszłym tygodniu i policzę.

• sibeliuss Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 03.11.09, 20:33
                        Może się okazać, że sprzedawczyni w wolnych chwilach siedzi przed laptopem i
                        spamuje smile
    • mujer_bonita Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 15.10.09, 02:20
      amelkarus napisała:
      > Długoletnie doswiadczenie w sprzedaz
      > y jest według mnie bardziej wskazane niz braffiting (kursik)itd.

To w Polsce można gdzieś przejść kurs braffitingu???? Coś nowego smile
      • magdalaena1977 Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 15.10.09, 07:35
        mujer_bonita napisała:
        > To w Polsce można gdzieś przejść kurs braffitingu???? Coś nowego smile
        można:
        www.sochic.pl/Szkolenie-7.html
        Ale oczywiście i tak zbrafittowanie kilkuset (kilku tysięcy ?) biustów jest
        najważniejsze.
    • marzec85 Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 20.10.09, 19:45
      Cześc smile Byłam dzisiaj w La magii. A tak, z ciekawości. Mam duży
      biust i problem z kupnem tego co mi się podoba. Nie chcę mieć
      bielizny jak moja babcia! Zazwyczaj panienki, ktore sprzedają w
      takich sklepach patrzą się na mnie jak na wariatkę, jak próbuję
      wybrać coś dla siebie. Słyszę tylko: to nie, to nie. Horror,
      kurde!!!! Poszłam tam bez przekonania, a tu supraissmile Kupiłam po
      prostu śliczny komplecik. Jestem happysmile Dzięki za namiary,
      dziewczyny POLECAM !!!!
      • magdalaena1977 Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 21.10.09, 07:11
        marzec85 napisała:

> Cześc smile Byłam dzisiaj w La magii. A tak, z ciekawości.
        I dlatego założyłam sobie nowe konto, żeby sklep zareklamować.
        Dziwny ten sklep skoro klientki nie chcą go chwalić pod stałymi nickami.
        A może dlatego, że ... to nie klientki tylko cały czas pisze właścicielka ?

> Zazwyczaj panienki, ktore sprzedają w
        > takich sklepach patrzą się na mnie jak na wariatkę, jak próbuję
        > wybrać coś dla siebie.
        Jak chodzisz do słabych sklepów, to nic dziwnego.

> Kupiłam po prostu śliczny komplecik.
        Jaki komplecik i jaki rozmiar ?
        i jak duży naprawdę jest Twój biust ?
        • amelkarus Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 21.10.09, 21:00
          O Magdaleno...myslę,ze masz racje.... włascicielka nie ma co robic tylko pisze o sklepie...kobieto może tak warto zbadac główkę?
          • joankb Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 22.10.09, 10:07
            Najpierw Twoje niewątpliwie brudne, spamujące łapki...
            Właścicieli wychwalających cichcem swoje sklepy i sklepiki na wszelkich forach
            (albo spamerów działających na zlecenie tychże właścicieli) widujemy nader często.
            • amelkarus Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 22.10.09, 21:17
              Złosliwośc,złosliwośc i gorycz aż przykro czytac...Skad w ludziach tyle złosliwosci? człowiek człowiekowi wilkiem -jak widac dalej funkcjonuje.Az może lepiej postawic na dobro....Jestem przerazona ze ludzie sa tak okrutni i to za co...za jakis wpis,wątek...jak tak mozna zyc...
              • joankb Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 22.10.09, 21:30
                To nie złośliwość jeno zdrowy rozsądek.
                Postaw na dobro i nie naciągaj ludzi na zakupy takimi szemranymi metodami smile)
                • skiela1 Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 22.10.09, 21:33
                  W sumie kazda metoda jest dobra.
                  • joankb Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 23.10.09, 12:25
                    Dla sprzedawcy - jak najbardziej smile)
                    • skiela1 Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 23.10.09, 14:49
                      Jezeli sa kupujacy to najwazniejsze.
      • agat-a10 Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 31.10.09, 18:42
        Witam!
        Byłam w tym sklepie,muszę wam powiedzieć,ze jest super, bardzo duży
        wybór kolorystyczny i rozmiarowy-polecam.
        • magdalaena1977 Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 01.11.09, 06:17
          agat-a10 napisała:

> Witam!
          > Byłam w tym sklepie,muszę wam powiedzieć,ze jest super, bardzo duży
          > wybór kolorystyczny i rozmiarowy-polecam.
          I znowu kolejny jednorazowy nick spamującej właścicielki.

Ja też byłam w tym sklepie w zeszłym tygodniu. Towaru dużo, ale jak zapytałam
          się o większe rozmiary, to pani pochwaliła się, ze mają staniki "aż do polskiego
          H" co jak dla mnie zabrzmiało dość żałośnie. W sklepie są tylko trzy firmy
          (Konrad, Krisline i Kinga) a jak widać ze słów ekspedientki nie ma nawet pełnej
          oferty tych firm, ewentualnie pani nie zna pokręconej rozmiarówki Krisline. Ani
          jedno ani drugie dobrze o sklepie nie świadczy.
          O małe obwody się nie pytałam.
          • amelkarus Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 01.11.09, 09:11
            Albo jesteś z konkurencji albo jesteś starą zgorzkniałą, starą panną z milionem kotów i to nie tylko w domu... skoro pani powiedziała ,że sa miseczki H to chyba nie kłamała...w przeciwieństwie do Ciebie.Kobieto,spójrz na stronę producentów bielizny caprisa,damy kier- gdzie właśnie sklep La Magia figuruje jako sklep patronacki-i co tylko 3 firmy są w sklepie? Jesteś obrzydliwa kłamczuchą,tylko jaki masz w tym cel?Pokusiłam się i sprawdziłam rozmiarówkę Krisa,nawet tam jest miseczka H,wiec chyba Pani nie kłamała.
            • sibeliuss Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 01.11.09, 10:40
              Gdzie jeszcze kupujesz bieliznę?
              • gusia42max Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 01.11.09, 11:51
                Dotychczas robiłam zakupy w Arkadii i w KDT.Jak jestem u rodziców w Siedlcach to wpadam do sklepu z bielizna na ul.Klińskiego chyba 9.W Warszawie to przyzwoite ceny,wybór i bardzo ok.obsługę spotkałam w tym własnie sklepie- La Magia
                • magdalaena1977 Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 01.11.09, 15:28
                  Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana
                  sibeliuss 01.11.09, 10:40 Odpowiedz
                  Gdzie jeszcze kupujesz bieliznę?

Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana
                  gusia42max 01.11.09, 11:51 Odpowiedz

O proszę ! Amelkarus Odpowiedziała sibeliussowi z innego nicka. Równie
                  krótkotrwałego, co ten pierwszy.
            • magdalaena1977 Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 01.11.09, 15:23
              amelkarus napisała:

> Albo jesteś z konkurencji
              Poczytaj sobie moje archiwalne posty - wynika z nich jasno jaki rozmiar stanika
              noszę (34GG / 75K) i że nie prowadzę żadnego sklepu.

Szczególnie zwróć uwagę, że ja piszę z konta, którego używam od lat i mam ponad
              3000 postów (bez tych usuniętych z upływem czasu).
              A Ty na nicku amelkarus masz chyba 6 postów i wszystkie są reklamą jednego
              sklepu. Nie licząc oczywiście tych, które piszesz pod innymi nickami.

> skoro pani powiedziała ,że sa miseczki H to chyba nie kłamała...
              Ale ja nie poddaję w wątpliwość tego, że w tym sklepie są staniki do polskiej
              miseczki H.
              Tylko, że polskie H to nie jest jakiś szczególnie duży biust. Przy obwodach 75,
              stanik 75H to raptem 102 cm w biuście. Odpowiada mu brytyjski rozmiar 34F.
              W dobrze zaopatrzonych sklepach z bielizną są dostępne staniki aż do
              brytyjskiego K (np. 75K 121,5 cm w biuście), co potencjalnie odpowiadałoby
              polskiemu 75S. I jest sporo dziewczyn, które naprawdę takich biustonoszy potrzebują.
              I na tym tle uznawanie za górną granicę rozmiarówki polskiego H jest IMHO
              niepoważne.

Porównaj sobie tabelki:
              spreadsheets.google.com/pub?key=pxpi6szJEGjb8-r-aEKk9Hw&gid=1
              > Kobieto,spójrz na stronę producentów bielizny caprisa,
              > damy kier- gdzie właśnie sklep La Magia figuruje jako sklep
              > patronacki-i co tylko 3 firmy są w sklepie?
              Nie wiem. Nie robiłam inwentaryzacji - oparłam się na tym co mówiła
              ekspedientka. Ale na wieszakach w pierwszym rzędzie nie widziałam innych firm.

> Jesteś obrzydliwa kłamczuchą,tylko jaki masz w tym cel?
              Nie kłamie, a pisze te posty dlatego, że niezmiernie wkurzają mnie spamerzy i
              nie chcę, żeby jakaś forumka szukająca dobrego sklepu z bielizną wzięła ten spam
              za obiektywne opinie.

> Pokusiłam się i sprawdziłam rozmiarówkę Krisa, nawet tam jest
              > miseczka H,wiec chyba Pani nie kłamała.
              Ale rozmiarówka Krisa jest inna. Mają podwójne literki jak firmy brytyjskie, ale
              liczą miseczki co 2 cm jak inni polscy producenci.
              Teoretycznie Kris szyje do HH, co powinno pasować na brytyjskiemu 34GG albo 75L
              innych polskich firm.
              Z odpowiedzi ekspedientki wywnioskowałam, że albo mają tylko część rozmiarówki
              Krisa (do zwykłego polskiego H czyli krisowego 75FF), albo co bardziej
              prawdopodobne - że nie wie jak bardzo rozmiarówka Krisa różni się od
              rozmiarówki innych firm i że to HH ma szansę na mnie pasować.
              • gusia42max Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 01.11.09, 18:01
                Może nie masz innego zajecia tylko krytykowanie i pisanie steku kłamstw.To ze amelkarus założyła forum i nie pisze w innych forach to może znaczyc tylko,ze tak jak i ja nie ma czasu albo chce go poświęcic innemu celowi niz 3000 postów .Ja też dopisałam watek na prosbę pań z La Magia i tylko dlatego ,że warto było napisac bo to fajny sklep.Jezli H to nie jest duzy biust to...ja jestem Samanta Fox i mam miseczkę H z Krisa i mam 120 w biuscie..wystarczy!
                • martialis Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 02.11.09, 08:58
                  I wlaściwie to ostanie zdanie mówi nam wszystko - żenujące... nie,
                  jednak smutne sad
          • gusia42max Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 01.11.09, 09:32
            A ja byłam w sklepie La Magia i kupiłam własnie miseczkę H i własnie z Krisa z kremowego modelu Preciosa.Jestem bardzo zadowolona,pani pokazała mi jeszcze z 6 modeli z Krisa i chyba z dwa z Gai i jeszcze z jednej firmy której nie pamiętam.Zamówiłam sobie też body kremowe z Krisa,której Pani na ten czas nie miała w rozmiarze H ale zostawiłam telefon a Pani zadzwoniła z informacją ,że będzie we wtorek.Dla meża kupiłam boxerki cornette z niezłymi rysunkami Mleczki a dla siebie figi modelujące w cenie 36 zł(było to miłe zaskoczenie,bo niedawno kupiłam takie w arkadii w innym kolorze za 49 zł).
            Wybór jest ogromny i bardzo miła obsługa..także Magdaleno pilnuj strony swojego sklepu,którego z pewnością jesteś właścicielką.Pamiętaj,nieuczciwa konkurencja jest zakazana i niemoralna! Pozdrawiam miłe Panie ze sklepu La Magia.( to ta marudna klienta winkz koleżanką w zielonym płaszczu)
            • zalj Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 02.11.09, 12:40
              jestem pozytywnie zaskoczona fachowością obsługi w sklepie. Kupiłam trzy
              komplety w rozmiarze 75C dwa z firmy Elmar i jeden z Damy Kier. Polecam smile
          • agat-a10 Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 01.11.09, 20:53
            Magdaleno jesteś żałosna,chyba musisz sobie kupić okulary bo ja
            widziałam tam więcej firm iż tylko te 3 co wymieniłaś.Wogóle nie
            masz pojęcia o tym co piszesz bo nawet jak wejdziesz na stronę Krisa
            to zobaczysz,że mają nawet miseczki do HH.A pozatym tam też jest
            Dalia,a ona ma nawet miseczki do J.
            • joankb Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 01.11.09, 21:00
              Spamuj, spamuj.Za małą wydajność masz.
              Im więcej tych postów natworzysz, im bardziej będziesz innych obrażać, tym
              łatwiej będzie Cię rozpoznać. Nawet przy dziesiątym nicku.
              Po słowniku, po kulturze, IP nam niepotrzebne.
    • ania.kar Re: Nowy sklep z extra bielizną LA MAGIA,ul.Jana 04.11.09, 10:40
      Amelkarus, możesz odpowiedzieć na pytania, które zadałam Ci w wątku na Lobby
      Biuściastych?
      forum.gazeta.pl/forum/w,32203,86502228,101589445,Re_DAMA_KIER.html?wv.x=2
      Z chęcią kupiłabym coś Damy Kier stacjonarnie w Warszawie, ale nie wiem czy
      znajdę tam coś na moje przeciętne wymiary 72/95-96
      Odpowiedzi mogą się przydać nie tylko mnie.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka