gazeta_mi_placi 13.11.09, 22:05 Plusie i innych dyskontach? Pytanie do osób które nie korzystają z w/w dyskontów. Gdzie robicie zakupy? Ja w delikatesach i czasem w Almie (kosmetyki Sephora). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka.a Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 13.11.09, 22:34 A ja robie zakupy w Biedronce...moge wymienic jakie?... Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 13.11.09, 22:45 Więc wątek nie jest przeznaczony dla Ciebie... Odpowiedz Link
rudka.a Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 13.11.09, 22:51 ....yhy....ale w Lidlu nie robię....wiec jest dla mnie Odpowiedz Link
the_kami Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 14.11.09, 16:37 Ja z kolei nie kupuję w Biedronce. A w Lidlu owszem Więc? Odpowiedz Link
rudka.a Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 14.11.09, 18:13 Też się nie łapiesz w takim razie.. Odpowiedz Link
bestspy.girl Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 14.11.09, 18:54 bo to obciach i i totalna wiocha!!! to tak jak nosiś buty sportowe firmy ADIDUS zamiast ADIDAS. Odpowiedz Link
rudka.a Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 14.11.09, 20:06 No, patrzcie no..heh...postaw się, a nie zesraj się... Nie ma Adidasa nie gadasz.. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 14.11.09, 21:33 bestspy.girl napisała: > bo to obciach i i totalna wiocha!!! to tak jak nosiś buty sportowe > firmy ADIDUS zamiast ADIDAS. Dokładnie. A najlepsze są ich "firmowe" produkty typu : balsam do ciała "Biedronka" lub piwo "Plus". Jakość adekwatna do ceny... Raz tam byłam bo brakło mi mięsa do spaghetti de bolognese a w innym sklepie już nie było. Dużo meneli o czerwonych nosach.Nie można płacić kartą (na szczęście miałam w portfelu drobne 50 zł),byłam w szoku... A najgorsze,że wychodząc natknęłam się na kontrahentów mojego męża, a ja tu paraduję z reklamówką z Biedronki... Szybko zniknęłam za rogiem,ale nie jestem pewna na 100% czy mnie nie widzieli... Blamaż roku,mam nadzieję,że mnie nie widzieli.... Odpowiedz Link
alinka_li Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 14.11.09, 22:42 Wiesz, nie wiem, czy Twoje zachowanie jest żałosne, czy śmieszne. Ale wiem jedno- masz spory problem z kompleksami Ps. Jak można poznać jakość kosmetyków nie stosując ich? Idąc Twoim tokiem rozumowania to pewnie po cenie;D Ps2. Ja nie kupowałam swego czasu nic w Biedronce ze względu na podłe traktowanie pracowników. Ale że obciach? To dopiero obciach! Odpowiedz Link
rudka.a Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 14.11.09, 23:26 Gazety nie znasz? lubi..."radosną twórczość".... Kto by Ją traktował poważnie.. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 16.11.09, 20:23 Często też zapomina wół jak cielęciem był Odpowiedz Link
rudka.a Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 14.11.09, 23:30 gazeta_mi_placi napisała: > A najgorsze,że wychodząc natknęłam się na kontrahentów mojego męża, No, widzisz...oni też robią zakupy w "Biedronce" Odpowiedz Link
jhbsk Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 16.11.09, 09:43 gazeta_mi_placi napisała: . > A najgorsze,że wychodząc natknęłam się na kontrahentów mojego męża, > a ja tu paraduję z reklamówką z Biedronki... No widzisz - inni nie mają kompleksów. Odpowiedz Link
nuova Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 19.11.09, 11:36 proponowalabym jednak abys poprosila moderatora o usuniecie posta, bo a nuz kontrahenci meza siedza wlasnie na FCZ, albo co gorsza beda siedziec na tym forum w przyszlosci... To bylby blamaz dnia. hahaha Odpowiedz Link
bercik38 Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 15.11.09, 19:16 A jo tam se robie zakupy we Paryziu, Wiedniu, Monachijum abo we inszy Bacelunie. Odpowiedz Link
1kaczor1 Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 15.11.09, 19:41 bercik38 jesteś super ,zgadzam się z Tobą. Odpowiedz Link
nedzioza Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 15.11.09, 19:54 Albo szoping w niu jorku jak mam czas Odpowiedz Link
bercik38 Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 15.11.09, 20:47 A dzisiok zech se robiył zakupy na Avenue Montaigne we Paryziu. Odpowiedz Link
nioma Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 15.11.09, 22:25 nie ma ich w mojej okolicy najblizszej Odpowiedz Link
zettrzy Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 16.11.09, 13:23 bo najblizsza biedronka jest w remoncie Odpowiedz Link
nuova Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 17.11.09, 08:23 a ja lubiem pszeplacac w Realu i minimarkecie Tesco najczesciej kupujem produkty z polek najblizej podlogi xD Odpowiedz Link
nedzioza Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 17.11.09, 11:43 Najlepsze są rozsypane cukry, mąki i inne. Bierzesz ile chcesz a jeszcze kurz i błotko masz gratis Odpowiedz Link
nuova Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 19.11.09, 08:19 noo gratisy to podstawa ;P Ja mam niewiele wzrostu, więc i tak nie sięgam na wyższe półki ;D Odpowiedz Link
aiczka Re: Czemu nie kupujecie w Biedronce,Lidlu.... 17.11.09, 16:01 Podobno Lidla właśnie w mojej okolicy budują. Tymczasem jednak inne sklepy (Marcpol, ew. Carrefour) są bliżej i mają odpowiadający nam asortyment, więc nie ma co szukać gdzie indziej. Odpowiedz Link