Dodaj do ulubionych

Jakie meble polecacie?

06.07.10, 14:07
Mam pytanie ... Chciałabym kupić meble do pokoju dziennego - coś pod
tv , jakąś szafę , komodę itp. Jakiej firmy meble polecacie ?
Obserwuj wątek
    • leni6 Re: Jakie meble polecacie? 06.07.10, 17:41
      Latzke
      • lanikowo Re: Jakie meble polecacie? 06.07.10, 21:11
        a jakieś bardziej "nowoczesne" ? Chociaż różnie można to rozumieć...
    • krakowskim_targiem Re: Jakie meble polecacie? 25.07.10, 12:46
      ja niedrogie mebelki znalazłam na esmebel. obadaj sobie ich stronę,
      może coś przypadnie Ci do gustu. porządny, drewniany sprzęt, dla mnie
      bomba. najbardziej urzekło mnie łóżko smile zamówiłam cały komplet do
      domku letniskowego, sprawuje się bez zarzutu.
      • marlusia82 Re: Jakie meble polecacie? 29.07.10, 15:51
        A ja polecam meble z Ikea. Przynajmniej nie ma problemów z reklamacjami i
        wymianą. Mam kuchnię - bez zarzutu, szafy - również i kanapę.
      • getityyyus Re: Jakie meble polecacie? 09.12.15, 09:34
        Ja polecam meble szkolne producent bardzo dobre i soldine meble do pokoju dziecięcego bezpiecznie i wgl warto zamówić.
    • b.montana Re: Jakie meble polecacie? 30.07.10, 10:28
      ja mam od 15 lat VOX, właściwie niezniszczone. Nie wiem jak te do pokoju dziennego, ale sypialniane świetnie się sprawują.
    • pomarancha88 Re: Jakie meble polecacie? 30.07.10, 17:42
      Odradzam Bodzia.
      • ango5 Re: Jakie meble polecacie? 05.08.10, 13:35
        Ja też odradzam Bodzia. Tandeta zwykła.
      • skarpetka82 Re: Jakie meble polecacie? 24.09.10, 13:43
        A ja mam meble Bodzio od 2 lat (z systemu grześ) i narazie jestem bardzo zadowolona. Teściowa ma kanapę i też sobie chwali. Koleżanka też chwali stół i krzesła. Nie spotkałam sie osobiście z negatywnymi opiniami. Zobaczymy co będzie za kilka lat...
        • herkson Re: Jakie meble polecacie? 31.08.11, 16:57
          W necie są fajne zestawy za przyzwoite pieniądze. My np. kupiliśmy takie:
          www.e-inclusive.pl/Meble-%C5%82azienkowe/Meble-%C5%82azienkowe/VARIUS-szafka-umywalkowa-wisz%C4%85ca-100cm-grafit.html Polecam sieć - wszystkie meble można znaleźć znacznie taniej.
    • adresnieprawidlowy Re: Jakie meble polecacie? 17.08.10, 10:50
      To w sumie zależy od tego w jakim stylu ma to być pokój. Czy bardziej
      nowoczesny, czy tradycyjny. Mnie się podobają meble drewniane. Są trochę
      droższe, ale na pewno trwalsze i bardziej ekologiczne smile zajrzyj na stronkę
      esmebel.com są ładne i niedrogie meble drewniane. A teraz widziałem, że mają
      jakiś konkurs i można wygrać meble smile możesz spróbować szczęścia.
      • orange_gutan Re: Jakie meble polecacie? 19.10.10, 12:56
        Bardzo fajne meble ma ten esmebel.com, zaskoczyło mnie, że mają tanie meble z drewna bukowego. Znalazłem też ich profil na facebooku, fajne porady mają na stronie.
    • klassi Re: Jakie meble polecacie? 20.08.10, 10:49
      To wszystko zależy od tego jak chcesz urządzić pokój. Jeśli lubisz klasykę to
      drewniane i naturalne. Jeśli wolisz coś bardziej oryginalnego aczkolwiek
      prostego i komfortowego to meble z Myin powinny się sprawdzić.
      • kola-monola Re: Jakie meble polecacie? 27.10.10, 16:29
        Ja też mogę szczerze polecić te meble firmy esmebel wink
        Zwłaszcza jak ktoś jako za pierwszorzędna sprawę uznaje jakość - bo jest na prawdę wysoka. Poza tym to jedyna znana mi firma, która stawia także na ekologię - także i tutaj spory pluswink
    • brattby Re: Jakie meble polecacie? 29.10.10, 10:38
      Z niższej półki cenowej - IKEA
      z wyższej - seart
    • meggy-12 Re: Jakie meble polecacie? 12.09.11, 15:35
      Polecam firmę Wooden House meblewoodenhouse.pl/. Kupiłam tam kolonialne meble Neo do salonu.
    • olameble Re: Jakie meble polecacie? 08.09.12, 09:14
      Zapraszam na zakupy do sklepu www.meble.webrynek.pl, tanio, solidne meble i szybka miła obsługa
    • mama_trzech Re: Jakie meble polecacie? 08.09.12, 14:18
      Odradzam meble black red & white. BARDZO słabe jakościowo. Jedyna zaleta to chyba cena smile
      • jhbsk Re: Jakie meble polecacie? 08.04.13, 07:57
        A ja mam takie i sobie chwalę.
    • gosek86 Re: Jakie meble polecacie? 15.04.13, 12:43
      Zapewne nie od dzisiaj robimy zakupy on – line. Tym co nas przyciąga przed monitor komputera i sprawia, że dołączamy do szerokiej masy klientów internetowych jest napis ‘najtaniej’. To nie muszą być jedynie promocje na wybrane artykuły. Wiele ze sklepów internetowych w swojej ofercie ma sprzedaż ratalną mebli, czy oferuje darmowy transport.
      Z pewnością na takie wyróżnienie zasługuje sklep internetowy twojemeble.pl
      Przejrzyste zasady składania zamówień, wiele wyróżnień w meblarskich konkursach, liczne pozytywne opinie klientów- to tylko niektóre z cech, które wyróżniają ten sklep wśród innych. Korzystając z oferowanych na stronie promocji okazuje się, meble najczęściej kupowane i pożądane są w zasięgu naszych finansowych możliwości.
    • ina560 Re: Jakie meble polecacie? 01.07.13, 08:09
      Szafki, komody dostaniesz w tym sklepie : www.urokdrewna.pl/ . Wszystko jest w drewnie, bukowym lub sosnowym, do wyboru różne odcienie barwienia drewna bądź różne fronty. Tania przesyłka lub nawet darmowa jeśli płatność jest na konto. Ja meblowałam sobie u nich sypialnię jakiś rok temu, to pamiętam, że krótko czekałam na dostawę, chyba 3 dni i nie było też żadnych problemów, jakiś pomyłek, tak jak to mi w Bodziu się zdarzało. Pozdrawiam
    • 82misiek Re: Jakie meble polecacie? 04.08.13, 11:45
      Mi się udało ostatnio znaleźć ciekawe meble na tej stronie Może i wy coś tam znajdziecie.
    • perfectus.warszawa.pl Re: Jakie meble polecacie? 05.08.13, 15:39
      Najlepiej chyba jest zrobić meble pod wymiar. Oszczędza się cenny metraż, a dodatkowo można idealnie dopasować materiały i kolorystykę. My robimy meble na wymiar na terenie Warszawy i okolic od ponad 10 lat. Dla użytkowników forum 5% zniżki. Zapraszam: lukasz@perfectus.warszawa.pl
      ---
      www.perfectus.warszawa.pl/
      • douthart36 Re: Jakie meble polecacie? 19.08.13, 13:59
        Ze swojej strony mogę polecić meble firmy: galeriawnetrza.pl
    • magda.grzelewska Re: Jakie meble polecacie? 07.08.13, 22:38
      Ja ostatnio widziałam fajne meble na tej stronie. Może Ci się przydadzą smile
    • kantr [...] 24.10.13, 13:09
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • sonia8882 Re: Jakie meble polecacie? 25.10.13, 09:49
      Moim zdaniem meble firmy Black Red White są dobrej jakości a do tego mają na prawdę ciekawą stylistykę
    • kosmov Re: Jakie meble polecacie? 04.04.14, 11:10
      black red white - ostatnio byliśmy w Alejach i było duży wybór, my szukaliśmy łóżka do sypialni. Ale możesz najpierw porozglądać się po firmowych stronach www. zrobisz rozeznanie jaki styl itd Cię interesuje
    • mojeimie23 [...] 07.04.14, 13:58
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • kminkiewicz Re: Jakie meble polecacie? 11.06.14, 11:20
      Black red white!
    • migotka_9 Re: Jakie meble polecacie? 16.06.14, 15:21
      polecam meble z outletmeblowy.pl jest teraz akcja wielkie #kuponowanie ulubione marki taniej do -70%

świetne meble, ekskluzywne marki, super ceny!

www.outletmeblowy.pl/kuponowanie/
      • ola.007 Re: Jakie meble polecacie? 14.08.14, 15:12
        Ja swoje meble kupiłam w Meble Doktór w Rybniku i jestem bardzo zadowolona. Polecam miłośnikom naturalnego drewna smile jeśli ktoś zainteresowany dołączam linka do strony mebledoktor.pl/pl/
    • saczek1 Re: Jakie meble polecacie? 15.08.14, 18:49
      A ja bym zasugerował mebelki na zamówienie, szyte na miarę i z materiału jaki sobie wybierzesz smile
    • ulka1877 Re: Jakie meble polecacie? 11.03.15, 09:39
      Wypróbuj producenta Helvetia - mają piękne meble ich cały asortyment znajdziesz na stronie sklepu internetowego meble-bogart.pl . Warto zajrzeć !
    • karola-mir Re: Jakie meble polecacie? 03.05.15, 22:01
      Agata meble? Black, red white?
      • jakubgrabowski0 Re: Jakie meble polecacie? 28.01.16, 18:35
        Ja polecam kupować meble z internetu, tam jest największy wybór. Nie zgadzam się z opiniami że nie można dokładnie obejrzeć mebli, na stronach jest zamieszczonych bardzo dużo dokładnych zdjęć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka