lanikowo 06.07.10, 14:07 Mam pytanie ... Chciałabym kupić meble do pokoju dziennego - coś pod tv , jakąś szafę , komodę itp. Jakiej firmy meble polecacie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lanikowo Re: Jakie meble polecacie? 06.07.10, 21:11 a jakieś bardziej "nowoczesne" ? Chociaż różnie można to rozumieć... Odpowiedz Link
krakowskim_targiem Re: Jakie meble polecacie? 25.07.10, 12:46 ja niedrogie mebelki znalazłam na esmebel. obadaj sobie ich stronę, może coś przypadnie Ci do gustu. porządny, drewniany sprzęt, dla mnie bomba. najbardziej urzekło mnie łóżko zamówiłam cały komplet do domku letniskowego, sprawuje się bez zarzutu. Odpowiedz Link
marlusia82 Re: Jakie meble polecacie? 29.07.10, 15:51 A ja polecam meble z Ikea. Przynajmniej nie ma problemów z reklamacjami i wymianą. Mam kuchnię - bez zarzutu, szafy - również i kanapę. Odpowiedz Link
getityyyus Re: Jakie meble polecacie? 09.12.15, 09:34 Ja polecam meble szkolne producent bardzo dobre i soldine meble do pokoju dziecięcego bezpiecznie i wgl warto zamówić. Odpowiedz Link
b.montana Re: Jakie meble polecacie? 30.07.10, 10:28 ja mam od 15 lat VOX, właściwie niezniszczone. Nie wiem jak te do pokoju dziennego, ale sypialniane świetnie się sprawują. Odpowiedz Link
ango5 Re: Jakie meble polecacie? 05.08.10, 13:35 Ja też odradzam Bodzia. Tandeta zwykła. Odpowiedz Link
skarpetka82 Re: Jakie meble polecacie? 24.09.10, 13:43 A ja mam meble Bodzio od 2 lat (z systemu grześ) i narazie jestem bardzo zadowolona. Teściowa ma kanapę i też sobie chwali. Koleżanka też chwali stół i krzesła. Nie spotkałam sie osobiście z negatywnymi opiniami. Zobaczymy co będzie za kilka lat... Odpowiedz Link
herkson Re: Jakie meble polecacie? 31.08.11, 16:57 W necie są fajne zestawy za przyzwoite pieniądze. My np. kupiliśmy takie: www.e-inclusive.pl/Meble-%C5%82azienkowe/Meble-%C5%82azienkowe/VARIUS-szafka-umywalkowa-wisz%C4%85ca-100cm-grafit.html Polecam sieć - wszystkie meble można znaleźć znacznie taniej. Odpowiedz Link
adresnieprawidlowy Re: Jakie meble polecacie? 17.08.10, 10:50 To w sumie zależy od tego w jakim stylu ma to być pokój. Czy bardziej nowoczesny, czy tradycyjny. Mnie się podobają meble drewniane. Są trochę droższe, ale na pewno trwalsze i bardziej ekologiczne zajrzyj na stronkę esmebel.com są ładne i niedrogie meble drewniane. A teraz widziałem, że mają jakiś konkurs i można wygrać meble możesz spróbować szczęścia. Odpowiedz Link
orange_gutan Re: Jakie meble polecacie? 19.10.10, 12:56 Bardzo fajne meble ma ten esmebel.com, zaskoczyło mnie, że mają tanie meble z drewna bukowego. Znalazłem też ich profil na facebooku, fajne porady mają na stronie. Odpowiedz Link
klassi Re: Jakie meble polecacie? 20.08.10, 10:49 To wszystko zależy od tego jak chcesz urządzić pokój. Jeśli lubisz klasykę to drewniane i naturalne. Jeśli wolisz coś bardziej oryginalnego aczkolwiek prostego i komfortowego to meble z Myin powinny się sprawdzić. Odpowiedz Link
kola-monola Re: Jakie meble polecacie? 27.10.10, 16:29 Ja też mogę szczerze polecić te meble firmy esmebel Zwłaszcza jak ktoś jako za pierwszorzędna sprawę uznaje jakość - bo jest na prawdę wysoka. Poza tym to jedyna znana mi firma, która stawia także na ekologię - także i tutaj spory plus Odpowiedz Link
brattby Re: Jakie meble polecacie? 29.10.10, 10:38 Z niższej półki cenowej - IKEA z wyższej - seart Odpowiedz Link
meggy-12 Re: Jakie meble polecacie? 12.09.11, 15:35 Polecam firmę Wooden House meblewoodenhouse.pl/. Kupiłam tam kolonialne meble Neo do salonu. Odpowiedz Link
olameble Re: Jakie meble polecacie? 08.09.12, 09:14 Zapraszam na zakupy do sklepu www.meble.webrynek.pl, tanio, solidne meble i szybka miła obsługa Odpowiedz Link
mama_trzech Re: Jakie meble polecacie? 08.09.12, 14:18 Odradzam meble black red & white. BARDZO słabe jakościowo. Jedyna zaleta to chyba cena Odpowiedz Link
gosek86 Re: Jakie meble polecacie? 15.04.13, 12:43 Zapewne nie od dzisiaj robimy zakupy on – line. Tym co nas przyciąga przed monitor komputera i sprawia, że dołączamy do szerokiej masy klientów internetowych jest napis ‘najtaniej’. To nie muszą być jedynie promocje na wybrane artykuły. Wiele ze sklepów internetowych w swojej ofercie ma sprzedaż ratalną mebli, czy oferuje darmowy transport. Z pewnością na takie wyróżnienie zasługuje sklep internetowy twojemeble.pl Przejrzyste zasady składania zamówień, wiele wyróżnień w meblarskich konkursach, liczne pozytywne opinie klientów- to tylko niektóre z cech, które wyróżniają ten sklep wśród innych. Korzystając z oferowanych na stronie promocji okazuje się, meble najczęściej kupowane i pożądane są w zasięgu naszych finansowych możliwości. Odpowiedz Link
ina560 Re: Jakie meble polecacie? 01.07.13, 08:09 Szafki, komody dostaniesz w tym sklepie : www.urokdrewna.pl/ . Wszystko jest w drewnie, bukowym lub sosnowym, do wyboru różne odcienie barwienia drewna bądź różne fronty. Tania przesyłka lub nawet darmowa jeśli płatność jest na konto. Ja meblowałam sobie u nich sypialnię jakiś rok temu, to pamiętam, że krótko czekałam na dostawę, chyba 3 dni i nie było też żadnych problemów, jakiś pomyłek, tak jak to mi w Bodziu się zdarzało. Pozdrawiam Odpowiedz Link
82misiek Re: Jakie meble polecacie? 04.08.13, 11:45 Mi się udało ostatnio znaleźć ciekawe meble na tej stronie Może i wy coś tam znajdziecie. Odpowiedz Link
perfectus.warszawa.pl Re: Jakie meble polecacie? 05.08.13, 15:39 Najlepiej chyba jest zrobić meble pod wymiar. Oszczędza się cenny metraż, a dodatkowo można idealnie dopasować materiały i kolorystykę. My robimy meble na wymiar na terenie Warszawy i okolic od ponad 10 lat. Dla użytkowników forum 5% zniżki. Zapraszam: lukasz@perfectus.warszawa.pl --- www.perfectus.warszawa.pl/ Odpowiedz Link
douthart36 Re: Jakie meble polecacie? 19.08.13, 13:59 Ze swojej strony mogę polecić meble firmy: galeriawnetrza.pl Odpowiedz Link
magda.grzelewska Re: Jakie meble polecacie? 07.08.13, 22:38 Ja ostatnio widziałam fajne meble na tej stronie. Może Ci się przydadzą Odpowiedz Link
kantr [...] 24.10.13, 13:09 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
sonia8882 Re: Jakie meble polecacie? 25.10.13, 09:49 Moim zdaniem meble firmy Black Red White są dobrej jakości a do tego mają na prawdę ciekawą stylistykę Odpowiedz Link
kosmov Re: Jakie meble polecacie? 04.04.14, 11:10 black red white - ostatnio byliśmy w Alejach i było duży wybór, my szukaliśmy łóżka do sypialni. Ale możesz najpierw porozglądać się po firmowych stronach www. zrobisz rozeznanie jaki styl itd Cię interesuje Odpowiedz Link
mojeimie23 [...] 07.04.14, 13:58 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
migotka_9 Re: Jakie meble polecacie? 16.06.14, 15:21 polecam meble z outletmeblowy.pl jest teraz akcja wielkie #kuponowanie ulubione marki taniej do -70% świetne meble, ekskluzywne marki, super ceny! www.outletmeblowy.pl/kuponowanie/ Odpowiedz Link
ola.007 Re: Jakie meble polecacie? 14.08.14, 15:12 Ja swoje meble kupiłam w Meble Doktór w Rybniku i jestem bardzo zadowolona. Polecam miłośnikom naturalnego drewna jeśli ktoś zainteresowany dołączam linka do strony mebledoktor.pl/pl/ Odpowiedz Link
saczek1 Re: Jakie meble polecacie? 15.08.14, 18:49 A ja bym zasugerował mebelki na zamówienie, szyte na miarę i z materiału jaki sobie wybierzesz Odpowiedz Link
ulka1877 Re: Jakie meble polecacie? 11.03.15, 09:39 Wypróbuj producenta Helvetia - mają piękne meble ich cały asortyment znajdziesz na stronie sklepu internetowego meble-bogart.pl . Warto zajrzeć ! Odpowiedz Link
jakubgrabowski0 Re: Jakie meble polecacie? 28.01.16, 18:35 Ja polecam kupować meble z internetu, tam jest największy wybór. Nie zgadzam się z opiniami że nie można dokładnie obejrzeć mebli, na stronach jest zamieszczonych bardzo dużo dokładnych zdjęć. Odpowiedz Link