Dodaj do ulubionych

Tanie buty do biegania? Jaki sklep?

12.02.18, 09:10
Cześć, idzie wiosna i trzeba wziąć się za formę, zrzucić kilka kilogramów wink Nie chcę kupować drogiej odzieży, ponieważ nie wiem na ile wystarczy mi motywacji. Na początek chcę spróbować z czymś tańszym. Możecie mi polecić z doświadczenia wygodne buciki, które będą dobre na siłownię jak i do biegania na dworze? Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • 11gocha Re: Tanie buty do biegania? Jaki sklep? 12.02.18, 09:24
      A jakiś konkretny model polecisz?
    • 11gocha Re: Tanie buty do biegania? Jaki sklep? 12.02.18, 09:31
      Dziękuję, po pracy na spokojnie zapoznam się z ich ofertą. Jeszcze raz dzięki za pomoc wink
    • lilomilo Re: Tanie buty do biegania? Jaki sklep? 14.02.18, 12:40
      A nie możesz poszukac na promocjach? Adidas, Reebok, Nike... pełno tego wink
    • sambolejro Re: Tanie buty do biegania? Jaki sklep? 19.08.18, 16:40
      New Balance sa świetne, ale tanie nie są wink
    • wiktoria029 Re: Tanie buty do biegania? Jaki sklep? 10.09.18, 17:54
      Idź do Nike, maja tyle modeli, że z pewnością znajdziesz jakieś niskobudżetowe.
    • obeznany1 Re: Tanie buty do biegania? Jaki sklep? 06.11.18, 13:07
      Ja ostatnio kupiłam takie : GEL-Kayano w sklepie Studio Sport - sklep sportowy , mogę w 100 procentach polecić, są bardzo wygodne, a odpowiednie obuwie to jest podstawa sukcesu przy bieganiu smile W tym sklepie mają duży wybór, więc na pewno coś ciekawego znajdziesz.
    • munisa_luka Re: Tanie buty do biegania? Jaki sklep? 13.11.18, 13:00
      Tanie buty do biegania? To kup pierwsze lepsze adidasy, ale na jakość nie licz.
    • lubie.ubrania Re: Tanie buty do biegania? Jaki sklep? 26.11.18, 10:01
      Dużo wygodnych butów często znajduje w VIVE Profit, ostatnio sobie też ogarnęłam buty do biegania, są wygodne, idealnie się nadają do biegania, a przede wszystkim były tanie smile
    • kreh0236 Re: Tanie buty do biegania? Jaki sklep? 21.05.19, 15:54
      Sprawdź rcfp.pl - mają spory wybór i dobre ceny
    • oldclubaa Re: Tanie buty do biegania? Jaki sklep? 22.12.19, 17:00
      Może poszukaj w ofertach internetowych. Teraz bardzo łatwo można znaleźć coś sprawdzonego i taniego.
    • wercia55555 Re: Tanie buty do biegania? Jaki sklep? 09.04.20, 11:19
      Ja do biegania lubię zakładać buty sportowe damskie z zapięciem na sznurówki i rzep dodatkowo dla podtrzymania kostki. Są ze skóry ekologicznej na zewnątrz, wyściółki tekstylnej wewnątrz i wkładki tekstylnej również tam. Producentem jest sprawdzona już przeze mnie nie raz firma Cross Jeans, więc polecam z czystym sumieniem. Nogi się nie pocą, nie męczą w tych butach...nie masz też innych rzeczy np.obtarcia. www.butyraj.pl/product-pol-25516-Buty-sportowe-na-rzep-czarne-Cross-Jeans.html
    • r.janik66 Re: Tanie buty do biegania? Jaki sklep? 04.06.20, 11:41
      Duży wybór obuwia sportowego dobra-reklama.pl/sportowe-ubrania-i-buty-adidasa/ coś na pewno dla siebie znajdziesz.
    • relik885 Re: Tanie buty do biegania? Jaki sklep? 29.06.20, 11:34
      Buty kupiłem www.paczkonado.pl/adidas-originals-stylowa-moda-sportowa/ lekkie i bardzo wygodne.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka