sloggi 14.03.06, 00:45 Kto sprzedaje większą tandetę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prowincjalowa Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 14.03.06, 12:24 u mnie wygrywa CCC - za windowanie cen mających się nijak do towaru w tych dwóch pozostałych można czasem coś wyłowić, z morza dość różnych wzorów, choć w D. jest więcej, ale to ilość, nie zawsze jakość. To jeszcze powiem, że buciczki kupione w Reporterze też się specjalnie jakością nie różnią od tych powyżej... Odpowiedz Link
ahnija Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 14.03.06, 19:11 Ja nie o butach, ale o wspomnianym wyżej Reporterze. Kurtka na zimę zdążyła się rozpaść, zanim jeszcze zima na dobre się rozpoczęła. Dosłownie rozeszła się podszewka, popsuł zamek a nosiłam ledwie 3 tygodnie... Trzeba było wrócić(z radością) do noszonej od 4 sezonów Salewy(ale to już zupełnie inna jakość), po której nawet nie widać, że tyle jest już noszona. Odpowiedz Link
prowincjalowa Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 14.03.06, 20:55 Oo! A wiesz, że i ja przymierzałam na zimę kurtkę właśnie tam, taką typu alaska, i wyobraź sobie, że jak zapinałam, to zaciął się zamek po czym normalnie rozpadł (mimo obchodzenia się nader ostrożnie). W międzyczasie podczas 'przeglądania się' okazało się że kieszenie ponadpruwane, i dziura pod pachą. Z trudem wygramoliłam się z tej kurtki no i z przerażeniem patrzyłam, z jakim pośpiechem te kurtki znikają z wieszaków... tragedia Odpowiedz Link
zeberkaa Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 17.03.06, 19:22 jeśli chodzi o odzież to itak Top Secret bije na głowe w ...... i tu mi słowa zabrakło by okreslić ten śmieć, który sprzedają. Odpowiedz Link
matysia_k Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 18.03.06, 09:20 Top Secret robi swietne ciuchy- obkupiłam tam siebie i faceta mego na wyprzedażach- koszulki dostali tez ojciec i szwagier.Bardzo dobra jakos bawełny za 10-19 zł. Przyn ajmniej tak było.Mam tez z tego spodnie , bluzki, facet ma kurtkę. Jestem bardzo zadowolona, czyżby sie popsuli ostatnio? Odpowiedz Link
zoraz Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 20.06.06, 15:49 Nie wiem, wyprzedali całą chałę i się zlikwidowali u mnie Odpowiedz Link
eduro Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 17.03.06, 22:11 Ambra...kupiłam buty na jesien - rozwaliły sie, kasy nie zwrócą trza wymienić na inne. Dopłaciłam jakies grosiki i kupiłam na zime - rozwalają sie, znów zaniose i bedą buty na wiosne Chyba jestem na ta marke skazana :] Odpowiedz Link
kklamerka A ja lubię buty CCC 24.04.06, 09:14 Kupiłam sobie na zimę i teraz na wiosnę i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
madziaost Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 04.06.06, 21:38 proszę dodać do listy Blay ale i tak nie potrafię wybrać. rzuciłam się raz na Gino Rossi i jestem wściekła, buty farbują i niemiłosiernie skrzypią przy chodzeniu. koszmar Odpowiedz Link
bubster Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 05.06.06, 17:38 W CCC jak kupisz coś Lasockiego to i cena niska i jakość ok. A przynajmniej tak było w przypadku moich zakupów. Odpowiedz Link
zuzaleczka Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 04.07.06, 10:13 Lasocki w CCC jest naprawdę dobry 5 lat temu zakupiłam za śmieszne pieniądze letnie butki na obcasie Lasokiego, widac po nich że trohce już w nich pochodziłam, ale nic do tej pory im sie nie stało. Odpowiedz Link
katia221 Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 20.06.06, 13:04 W CCC raz kupiłam buty i trzy razy mi od nich obcas odpadł - a wcale tanie nie były więc sklep ten omijam szerokim łukiem. Uwielbiam za to sklep Deichmann - zwłaszcza w czasie obniżej - obkupuję tam w buty siebie i męża i złego słowa o tym sklepie powiedzieć nie mogę - buciki są super - trwałe - nie miałam jeszcze przypadku, żeby mi się buty z Deichmanna rozleciały. Poza tym bardzo odpowiadają mi ceny - często znajduję dla siebie śliczne buciki za 39zł, klapeczki za 29zł, mężowi ostatnio kupiliśmy za 49zł i 59zł - fajne eleganckie buciki - jednym słowem dla mnie Deichmann to sklep nr 1! ) Odpowiedz Link
frida2 Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 29.06.06, 00:34 Likwidują u nas CCC. Bardzo dobry pomysł Odpowiedz Link
zresetowany_berbec Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 30.06.06, 16:43 Ambra jest ok. jedna parę kupiłam za 60 zł, drugą za 30. w obu wymieniłam po jakims czasie fleki, ale tylko tyle- poza tym trzymaja się i sa bardzo wygodne. Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 02.07.06, 17:56 A ja w CCC kupiłam sandałki Lasockiego. Drewniana duza szpila i mała koturna z przodu, na zewnatrz skóra i zamsz....piekne, wygodne i tanie. Dałam 149 zł, za podobne w Venecii dałam prawie 200 Odpowiedz Link
kaja.kj Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 07.07.06, 05:33 Zdecydowanie Deichmann lepszy, chociaż i tandeta też się trafia. Poza tym jako nieliczni na rynku mają duże rozmiary dla kobiet Odpowiedz Link
speer Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 07.07.06, 06:44 ja z kolei lubie kupowac buty w sklepach, ktore nie uwazaja butow za swa dzialalnosc glowna. Na przyklad Zara, Springfield. Odpowiedz Link
zeberkaa Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 07.07.06, 09:06 Widzę, że masz podobny problem , donoszę, że właśnie odkryłam źródełko obuwia damskiego do rozmiaru 42 w sprzedaży wysyłkowej quelle, tyle że ryzyk- fizyk- można zapłacić za przesyłke w te i nazad, ale lepszy rydz niż nic. Odpowiedz Link
bbastek13 Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 07.07.06, 08:50 kupowałem w każdym z tych sklepów, i wniosek jest taki - wszystkie tanie buty są do niczego, a buty dobrej jakmości kosztują tyle, co w "normalnych" sklepach. W CCC można kupić dobre buty Lasockiego, ale te nie kosztują 80 pln (jak buty "Follow Me", na które się pokusiłem bo mi się naprawdę spodobały i które się rozpadły po 3 miesiącach) tylko 150pln, podobnie w Deichmanie - buty zimowe które kupiłem za 120 pln oddałem po 2 miesiącach i zwrócili mi pieniądze, bo całe popękały. Za to w Ambrze kupiłem ostatnią parę super skórzanych, letnich butów wyprodukowanych przez Syrenę za : 50pln, przecena chyba ze 170pln . Odpowiedz Link
to.ja.kas Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 08.07.06, 19:28 Ja nosze rozmiar 35 i tez mam probem. Kurcze i co tego ze facetom sie taka mala stopa podoba jak ja butow kupic nie moge. Przecie na boso smigac nie bede!!! Zwłaszcza z sandałami jest problem, bo to widac ze za duze. Odpowiedz Link
szarlotka01 Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 31.10.06, 18:31 w moim mieście CCC zmieniło nazwe na CCO, ciekawe co oznacza, może ktoś wie..? Odpowiedz Link
klarita123 Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 01.11.06, 18:08 cena czasem okazyjna????? Odpowiedz Link
lenchen Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 02.11.06, 20:09 Deichmann ma buty słabej jakości-takie mam zdanie po zakupieniu butów w tym sklepie. W Niemczech jest to sklep raczej pogardzany, dla słabo zarabiających ludzi, których nie stać na lepszą jakość. Odpowiedz Link
malgoska13 Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 06.11.06, 12:10 to że pewnie nie będą przez następne 5 lat płacić podatku Odpowiedz Link
mmagi Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 03.11.06, 22:47 CCC....tanie ale tandetne,jakies takie twarde,ale kozaczki maja oki Ambra..........dla moherowych beretów Deichman..........zeby cos fajnego trafic trzeba łazic 2 razy w tyg na dostawy,bo reszta to chłam Odpowiedz Link
malgoska13 Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 06.11.06, 12:07 podpisuję się pod ccc Odpowiedz Link
margerita33 Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 06.11.06, 17:44 a ja jestem zadowolona z zakupów w CCC dla siebie(szczególnie Lasocki), ale złe okazały się sandały dla syna, które zakupiłam w tym roku - po tygodniu zaczęła w jednym schodzić okładzina pod stopą, niestety nie reklamowałam, bo szkoda było mi czasu, a dziecko nie miało w czym biegać (zimowe będą mu służyć juz 3zimę!!!) Ambra też jest OK, nawet może bardziej - nosiłam całe lato japonki (i w przyszłym roku będą nadal do noszenia) oraz dziecięce sportowe buty, w których codziennie chodzi mój syn Deichmann? mimo moich najszczerszych chęci nigdy nie podpasowały mi tam buty Odpowiedz Link
c.kapturek Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 09.11.06, 00:56 też kupuje w ccc, jestem zadowolona Odpowiedz Link
kuleczka_re Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 11.11.06, 11:17 Na poczatku (5-6 lat temu) CCC to był niezły sklep, można było cos wybrać i buty nosiło się kilka sezonów, jedne mam do tej pory (rzadziej chodzone) i nic im nie jest. Potem zaczęło się psuć, a teraz to w mojej ocenie jest już tylko drozyzna a jakość tych tańszych naprawdę kiepska. U Deichmana jest ten sam poziom cały czas ale ceny jakby sa niższe niż te 5 lat temu. Buty jak chcesz je nosić 5 sezonów to trzeba zaplacić, a jak są niedrogie to trzeba sie cieszyc ze wystarczyły na cały sezon. Wszystko zalezy od filozofii ,mam znajomą która uważa ze noszenie butów przez więcej niż jeden sezon skazuje nas na bycie niemodną ,więc lepiej kupić tańsze a co roku. Wczoraj kupiłam sobie botki na zimę u Deichmana za 90 zł i zobaczymy ile w nich pochodzę pzdr Odpowiedz Link
carolina80 Re: [obuwie] CCC, Ambra czy Deichmann? 11.11.06, 15:19 W CCC moge polecić obuwie Lasocki - buty mają fajną stylistykę, są przeważnie skórzane. Wyższa cena (i tak niższa niż w Ryłko)= jakość. Nie polecam natomiast butów sprzedawanych pod marką Clara Branson - straszny badziew, niewygodne, ponadto szybko sie rozpadają. Jesli tańsze buty to zdecydowanie Deichmann - fajne wzory, nie żal wydać pieniędzy nawet zakładając, że dane obuwie będzie się nosiło jeden sezon. No i teraz Batę w Factory otworzyli - czerwone pantofle z szydełkowymi kwiatkami za 59pln zakupione )) Odpowiedz Link