sibeliuss 01.07.08, 15:00 Pytam oczywiście z ciekawości. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idasierpniowa28 Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 01.07.08, 15:35 Pytasz o kosmetyki tylko "makijażowe" czy ogólnie? Odpowiedz Link
haan87 Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 18.06.09, 18:21 polecam świetny samoopalacz! nie zostawia plam, jest niedrogi, a kolor przesliczny! mama mi go polecila: esentia.pl/Soraya_samoopalacze_Samoopalajacy_krem_do_twarzy_z_SPF_8_p23657.html dostepny jest tez ten sam samoopalacz do calego ciala, rownie dobry,polecam Odpowiedz Link
skiela1 Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 02.07.08, 06:17 wiem,ze nie jest zdrowy,ale latem lubie uzywac perfumowany talc. Odpowiedz Link
fasola75 Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 04.07.08, 21:55 Polecam, bo sprawdziłąm: - pielęgnacyjną mgiełkę do ciała "zielona herbata i ...." carrefour 3 rodz. - olejek do opalania w spryskiwaczu Kolastyna - pięknie pachnie - pomadki Nivea Odpowiedz Link
nuova Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 08.07.08, 21:50 - przyspieszacz opalania "Eva Sun" (ok. 9.00PLN za 150ml) - płyn d/kąpieli "Cerfur" pomarańcza z miętą (wydajny i niedrogi) - krem d/stop No 36 "Pharma CF" z szałwią (przyjemnie odświeża stopy) - deo Fresh Touch "Dove" ma przyjemny ogórkowy zapach. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 10.07.08, 11:43 Masło kakaowe Ziaji - rewelacja, źel pod prysznic Soraya Sport - świetnie odświeża. Odpowiedz Link
nuova Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 12.07.08, 01:08 Żele Soray'i - te butle po 750ml [bodajze] są fajne: najfajniej wspominam sport, mleko z miodem, różowy i zielony. Poza tym masła z Joanny są o niebo lepsze niż Ziaja (aczkolwiek KAkaowe z Zaiji ma super zapach ale na lato wolę własnie owocowe z Joanny). Odpowiedz Link
nuova Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 12.07.08, 01:11 masła z joanny: truskawkowe. są jeszcze kawowe i waniliowe, ale jak dla mnie wakacyjnym zapachem jest truskawka i już. Poza tym odkryłam balsamy w 200ml tubach z Joanny: pomarańczowy, grapefruit, czarna porzeczka, truskawka. Mam pomarańczę i ma boski zapach + wygładza skórę. Posmarowałam się nim dziś po opalaniu i skóra mnie nie piecze i nie mam nieprzyjemnosći Odpowiedz Link
mujer82 Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 10.05.09, 02:23 Do opalania kremy z filtrem Eris i Lirene.Po opalaniu Bepanten. Pomadka ochronna Bebe Classic. Odpowiedz Link
coralin Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 10.05.09, 11:03 Kremy ze stabilnymi filtrami. Kosmetyki wielofunkcyjne. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 10.05.09, 11:07 Co rozumiesz poprzez wielofunkcyjne? Odpowiedz Link
coralin Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 10.05.09, 11:16 To taki produkt, którym możesz umyć twarz(czyli musi być delikatny), całe ciało i włosy. Albo taki, który posłuży jako krem do stóp, do rąk i balsam do ciała. Idealne są takie wielofunkcyjne kosmetyki dla ludzi, którzy na wakacjach wiele się przemieszczają. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 10.05.09, 11:24 coralin napisała: > To taki produkt, którym możesz umyć twarz(czyli musi być delikatny), całe ciało i włosy. Albo taki, który posłuży jako krem do stóp, do rąk i balsam do ciała. > Idealne są takie wielofunkcyjne kosmetyki dla ludzi, którzy na wakacjach wiele się przemieszczają. -- Napiszesz kilka przykładów? Zaciekawiło mnie Odpowiedz Link
coralin Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 10.05.09, 11:34 Np.żel do higieny intymnej Nivea sprawdza się rewelacyjnie do mycia twarzy(ma delikatna bazę myjącą), ale tez umyjesz ciało i włosy nim. Żele pod prysznic plus szampon(są takie produkty 2 w 1 dla mężczyzn) nie są na tyle delikatne być myć nimi twarz. Co do nawilżania ciała to wybieram na wakacje taki produkt, który jest wystarczająco lekki, by był dobry do całego ciała, ale i też by poradził sobie ze skórą na stopach(i żeby z tego względu miał świeżą nutę zapachową). Oczywiście takie kombinacje nie są istotne dla osób, które jadą na wakacje w jedno miejsce, ale jeśli tak jak ja każdego dnia przemieszczają się z miejsca na miejsce-owszem. Na wakacje nie zabiera sie całej łazienki Odpowiedz Link
skiela1 Ziaja 10.06.09, 03:56 Maslo kakaowe-balsam do ciala poprawiajacy koloryt skory. Smarowalam sie tym pod filtr. Efekt-piekna, rowna czekoladowa)) opalenizna. Odpowiedz Link
nuova Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 10.06.09, 10:43 Pomadka "Oeparol PL", w sumie nie tylko na lato Balsam do ust "Tisane" -,,- Żel "SopotSun" po opalaniu Odpowiedz Link
skiela1 Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 10.06.09, 15:24 nuova napisała: > Pomadka "Oeparol PL", w sumie nie tylko na lato Bezbarwna? Odpowiedz Link
nuova Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 12.06.09, 08:22 tak, a do tego bardzo tłusta Wspaniała na opalanie i na mróz. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 10.06.09, 20:18 blokery - Hawaiian Tropic +60spf inne blokery: DHC, granat i roza Korresa, te sa jednak duzo slabsze i nadaja sie bardziej na wakacje w miescie krem Calendula Jurlique, idealny na problemy z opalenizna, rozne skaleczenia i zadrapania rozne mazidla do skory na bazie aloesu - Nivea ma bardzo przyjemne, w ogromnych butlach masc do stop dr. scholl, daje uczucie chlodu Odpowiedz Link
nuova Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 27.05.10, 11:07 Oprócz w/w, dorzucam do mojej wakacyjnej kosmetyczki szampon bez soli Lorys ze Sther'a. Wypróbuję i skrobnę jak się sprawuje. Acha, kosmetyk made in Hr: balsam do ciała po opalaniu Soleval z Rosal'a - fantastyczne działanie, uzależniajacy zapach Odpowiedz Link
nuova Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 02.07.10, 09:22 nuova napisała: > Oprócz w/w, dorzucam do mojej wakacyjnej kosmetyczki szampon bez soli Lorys ze > Sther'a. Wypróbuję i skrobnę jak się sprawuje. Bardzo fajny szampon. On jest z odżywką, ale moje włosy nie przetłuszczały sie po nim, a myłam czasem 2x dziennie. Po innych szamponach z odżywką, tzw. ciężkich, moje włosy szybko opadały i były skłonne do przetłuszczania się. Ma miły zapach. Polecam szampon na słoneczne dni. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Kosmetyki "wakacyjne" co polecacie? 07.07.10, 01:41 W tej chwili Ziaja aloesowy. Odpowiedz Link