skiela1 11.01.09, 23:40 Notorious R.Lauren Nowosci perfumeryjne i nie tylko Co polecacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bamboo Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 12.01.09, 14:58 nie znam... lacoste pour femme. a podobno najlepiej sprzedajacym sie zapachem jest teraz dolce gabanna light blue - tez nie znam zapachu.... Odpowiedz Link
skiela1 Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 14.01.09, 15:44 dzisiaj tylko mleczkiem perfumowanym Odpowiedz Link
blueeelabel Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 16.02.09, 23:09 na dzien Cacharel Amor Amor na wieczór Dior Midnight Poison i w zależnosci od nastroju Channel Chance, Mademoiselle, Armani Code, D&G Light Blue Jedyny męski jaki mnie powala na kolana to Armani Aqcua di Gio Odpowiedz Link
justyna3003 Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 21.02.09, 07:46 na dzień Esprit Horizon na wieczór Ninia Rici - Nina(czerwone jabłuszko) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 29.04.09, 08:30 Lolita Lempicka "Flower" Odpowiedz Link
zettrzy Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 04.05.09, 23:56 Insolence polecam Hermesy i Guerlainy, zawsze mozna na nich polegac Odpowiedz Link
sibeliuss Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 10.05.09, 12:06 Nivea Man, granatowy, psiukadło (czas je skończyć). Odpowiedz Link
zettrzy Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 12.05.09, 23:29 Violettes de Toulouse z pompką, klopotliwe toto bo pompke trzeba zakladac wylącznie do uzycia, inaczej paruje Odpowiedz Link
f.l.y Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 13.05.09, 14:29 www.naobcasach.pl/a.3356.Nike_FISSION_____eksplozja_energii_.html odkryty zupełnie niedawno w Galerii Centrum zapach za niewielkie pieniądze, zarówno dla niej jak i dla niego.. Nike Fission ps' w męskim czuję nutę jaśminu - ale w składzie go nie ma Odpowiedz Link
f.l.y Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 13.05.09, 14:38 dla młodych mężczyzn polecam zapach www.allegro.pl/item616971189_abercrombie_fitch_fierce_100_ml_hit.html urzeka na amen... nazwę znalazłam jakiś czas temu dzięki pomocy m.in skieli Odpowiedz Link
f.l.y Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 14.05.09, 12:53 sibeliuss napisał: > Givenchy ---- Givenchy - a czym dokładniej? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 14.05.09, 13:02 www.flash-screen.com/free-wallpaper/givenchy-fragrance-wallpaper_19564.html Odpowiedz Link
sibeliuss Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 14.05.09, 15:33 naciete_krocze napisał: > Amoniakiem. Nick świadczy, że chyba masz niewszystkich w domu. Odpowiedz Link
gizmo292006 Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 14.05.09, 22:37 A Ja cudnym ELLE YVES SAINT LAURENT Odpowiedz Link
wiedzma30 A czy wiecie, 15.05.09, 15:05 A czy wiecie, ze np. w Kanadzie ludzie nie pachna perfumowo? Po prostu jest zakaz uzywania zapachow/perfum w biurach. szkolach, sklepach itd. ze wzgledu na alergie? Baaardzo rzadko mozna trafic na kogos pachnacego... Ale ddla mnie to super, bo ja akurat mam problem z pachnidalmi - od nich dostaje strasznej migreny, albo okropnie kicham... Odpowiedz Link
skiela1 A coz Ty za bzdury wypisujesz ? 15.05.09, 18:50 jeszcze kto uwierzy i bedzie powielal takie farmazony. > Baaardzo rzadko mozna trafic na kogos pachnacego... gdzie Ty zyjesz? z niedzwiedziami polarnymi na kanadyjskiej polnocy? Odpowiedz Link
wiedzma30 Zadne bzdury! 15.05.09, 19:58 Moze mieszkasz w jakims malym miasteczku, gdzie na to sie nie zwraca uwagi )) Walsnie z misiami, ktorym to nie przeszkadza )) W szkolach, do ktorych chodzilam, wszedzie byly informacje z prosbami, aby nie uzywac perfum... W biurach, bibliotekach tez widzialam Mysle, ze w innych miejscach sa to takie "nie pisane" zasady. O! Np. chodze na koncerty i nie przypominam sobie, zeby ktos pachnial - mimo, ze kobiety w pieknych kreacjach... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Zadne bzdury! 15.05.09, 23:25 Najpierw wiedzma napisala,ze w Kanadzie jest 'zakaz'. Za chwile w innym wpisie,ze jest to 'prosba' . No wiec co to jest? pewnie jakas indywidualna/prywatna prosba osoby,ktora cierpi na alergie/astme. Jedyny zakaz dotyczy spozywania orzechow i masla orzechowego w szkolach. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Zadne bzdury! 18.05.09, 13:16 skiela1 napisała: > Jedyny zakaz dotyczy spozywania orzechow i masla orzechowego w szkolach. === dlaczego? ze względu na zapach? czy innych względów? Odpowiedz Link
skiela1 Re: 18.05.09, 17:30 > dlaczego? ze względu na zapach? czy innych względów? Archaidy sa bardzo silnymi alergenami wziewnymi,ktore w bardzo szybkim czasie moga doprowadzic do smierci. Spuchniecie gardla trwa okolo 10 minut....(wstrzas) Na szczescie takie przypadki nie sa az tak czeste i przypadlosc ta ogranicza sie do swedzenia oczu,cieknacego nosa,ale niestety bardzo czesto wywoluje ataki astmy u szkolnych dzieciakow (pozniej jakby z tego wyrastaly) Odpowiedz Link
f.l.y Re: 19.05.09, 13:04 dzięki za informacje, nie wiedziałam, że orzechy tak mogą uczulać.. Odpowiedz Link
f.l.y Re: A czy wiecie, 15.05.09, 19:00 pracuje ze mną dwóch Kanadyjczyków, zapewniam Cię wiedźmo, że pachną i to ładnie, 'perfumowo' jak Ty to nazywasz... Odpowiedz Link
skiela1 Re: To zadne glupoty! 19.05.09, 18:46 Mam tylko nadzieje,ze takich 'bzdurnych sensacji"nie przywozisz z Polski i nie dzielisz sie nimi ze swoimi kanadyjskimi znajomymi. jest naprawde trudno skorygowac i naprostowac 'njusy' typu,ze w Polsce swiatlo wylaczaja codziennie i wszyscy pija kompot- bo cola jest niezdrowa...albo,ze Polki nie uzywaja dezodorantow, bo moga dostac raka piersi... Mnie jest wszystko jedno w ktora strone to dziala-z glupizna bede walczyc,chociaz zdaje sobie sprawe,ze nikt z nia jeszcze nie wygral. Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: To zadne glupoty! 20.05.09, 17:33 Z Polski?? A coz ty za bzdury wypisujesz! Pisze o Kanadzie, bo tutaj mieszkam, a nie w PL i prawde mowiac malo mnie interesuje co sie tam dzieje i czy ktos pija kompot czy uzywa dezodorantu... Moze ty slyszalas, ze ktos gdzies cos mowil o czyms - ale ja nie interesuje sie sensacjami typu - "jedna baba drugiej babie"... ) Odpowiedz Link
alexn4 Re: To zadne glupoty! 17.06.09, 23:11 Nie wiem w jakim miescie mieszkasz, ale w moim miescie z takim zakazem uzywania perfum sie nie spotkalam. To jakis absurd! Moi znajomi i wspolpracownicy zwykle bardzo przyjemnie pachna kosmetykami. Odpowiedz Link
zettrzy Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 15.05.09, 22:53 Narcisse Noir (w Stanach wolno pachniec, aczkolwiek kazdy HR cyrkuluje jakies memko w odwrotnym kierunku - no ale, kto na to zwraca uwage; w rzeczy samej, im wiecej memek tym bardziej ludzie robia im wbrew) Odpowiedz Link
babastrzelec Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 18.05.09, 12:50 Paris Hilton just me Odpowiedz Link
alessia27 Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 02.10.09, 20:14 Czy ty te dzieci rodzilas silami natury ??? ♥ Macius 10.05.2002 Odpowiedz Link
zara99 Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 28.05.09, 21:15 white patch0uli - tom ford Odpowiedz Link
adanis Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 05.06.09, 10:04 przemiennie,i raczej nie mam stalego zapachu zawsze cos nowego Obecnie na polce stoi BURBERRY BRIT Adidas Tropical Passion D&G the one United Colors Of Benetton -Sport a..i jeszcze Evidence z Roche, dostalam Gratis do zakupow hehe Odpowiedz Link
haan87 Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 12.06.09, 23:32 ja się pochwalę - pachnę trafionym prezentem od chłopaka Diesel Ten zapach to chyba wymysł speców od aromaterapii, uwielbiam go! Odpowiedz Link
skiela1 Re: xxxxx Czym dzis pachniesz ? xxxxx 13.06.09, 00:10 haan87 napisała: > Diesel[/url] > Ten zapach to chyba wymysł speców od aromaterapii, uwielbiam go! musze sprawdzic Odpowiedz Link