bogboss 17.06.08, 09:01 Tak jak w tytule. Oczekuję propozycji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogboss Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 18.06.08, 07:42 Lokalizacja - ul Podgórska Odpowiedz Link
agusiaki Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 21.06.08, 23:58 hahaha :) dobre :) a gdzie takie wały odchodzą, że można sprzedawać nawet miejsce na liście? Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 22.06.08, 08:27 uczciwość to narodowa cecha "polaczków" Odpowiedz Link
bogboss Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 22.06.08, 09:17 Wszystko jest towarem. Nie chcesz nie musisz... Czy ja Tobie coś nakazuję na siłę ? Chcesz to idź i zapisz się w kolejkę. Ja czekałem na taką pozycję 2 lata. Odpowiedz Link
aaanka1 Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 22.06.08, 10:18 nie znaczy ,że jak czekałeś 2 lata to masz prawo odsprzedawać i jeszcze pewnie na tym zarabiać, bo podejrzewam, że tylko po to zapisałeś się żeby odsprzedać i zarobić. Daj szansę ludziom, którzy naprawdę potrzebują takich mieszkań.Nie rozumiem dlaczego tbs-y nic nie reagują na takie sytuację, przecież to jest już szczyt wszystkiego!!! Odpowiedz Link
bogboss Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 22.06.08, 13:11 Co ty możesz wiedzieć ? Masz pretensje do ludzi, którzy wygrali w lotto ? Przecież nikt i Tobie nie zabrania grac !!! Zapisałem się do TBS bo taka miałem sytuację. Niestety nie stać mnie na to by teraz zapłacić TBS-om 70tys zł. Dlatego daję szansę komuś kto ma takie pieniądze. NIE OCENIAJ BO I CIEBIE KIEDYŚ BĘDĄ OCENIAC !! Odpowiedz Link
aaanka1 Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 22.06.08, 15:02 to powinieneś zgłosić to to tbs-ów , że rezygnujesz, a nie zamieszczasz takie ogłoszenie na forum, przeciez to logiczne, że chcesz zarobić!!! Odpowiedz Link
bogboss Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 22.06.08, 17:11 Czy ja je kieruje do Ciebie ? w jakim celu zabierasz głos i zarówno mnie jak i siebie denerwujesz ? Nie masz już z kim porozmawiać ? Odpowiedz Link
aaanka1 Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 22.06.08, 18:16 ja się w ogóle denerwuję, a Ty pewnie się denerwujesz bo masz coś na sumieniu. ha ha ha ha. innych to Ty denerwujesz bo postępujesz nieuczciwie. Odpowiedz Link
bogboss Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 22.06.08, 18:42 Stare przysłowie mówi... Punkt widzenia zmienia się wraz z punktem siedzenia. Dziękuje za miłą rozmowę :) Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 22.06.08, 19:28 przebiles swoim kurestwem wszystkich innych skurwieli chcacych zarabiac na TBSach, to jest szczyt! i nie zdziw sie bo zglosze to do Torunskiego TBSu, cwaniaczku! Odpowiedz Link
bogboss Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 22.06.08, 19:51 Proszę z uwagą czytać co jest napisane w moim poście. Swoje domysły i brzydkie wyrazy schować do kieszeni. Nie przystoi człowiekowi a tym bardziej kobiecie używanie takich słów. Rób co chcesz, takie jest twoje prawo. Moje również jest takie. Ja nie robię nic nielegalnego. Za to ty możesz odpowiedzieć za obrażanie mojej osoby. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 23.06.08, 20:10 sprawa została zgłoszona do toruńskiego TBSu, tyle mam do powiedzenia Odpowiedz Link
bogboss Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 23.06.08, 22:53 W jakim celu mnie informujesz ? To Twój problem, że jesteś chora. W żadnym wypadku nie mój... Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 23.06.08, 22:55 po to zebys sie przygotowal na wezwanie do TBSu chory to jestes ty skoro myslales ze ktos da sie nabrac na twoj szwindel Odpowiedz Link
agusiaki Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 24.06.08, 21:31 "Daję szansę" to chyba spore nadużycie. Sprzedaję szansę bardziej odpowiada prawdzie. Instytucja kolejki czemuś przecież służy. Ty z niej z takich czy innych powodów rezygnujesz - ktoś z 25 miejsca wskakuje na 24 i tak dalej. Naprawdę ja bym nie wpadła na taki pomysł, ale ludzie widac nawet mnie potrafią zaskoczyć swoją bezczelnością. Ale może to jest myśl - zapiszę się do wszystkich TBSów w regionie a potem bede sprzedawac przyznane mieszkania albo i miejsca w kolejkach :) Nie wiem czy we wswzytskich TBSach, ale w moim juz wprowadzono opłate manipulacyją za złożenie wniosku, także trzeba będzie trochę zainwestować a potem tylko kasować te miliony :) Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 24.06.08, 21:45 ale po co, przeca mozna zarobic na pierwszym naiwnym Odpowiedz Link
bogboss Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 08.07.08, 08:04 Na Tobie już zarobiłem :) Czyżby, to Ty ta pierwsza naiwna ? Hmmm... Jednak nie. Ty zapewne ta zerowa naiwna. pozdrawiam :) Odpowiedz Link
sebakocimski Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 26.09.09, 09:26 WITAM SERDECZNIE. PISZĘ W SPRAWIE ODSTAPIENIA MIESZKANIA. BYŁBYM ZAINTERESOWANY MIESZKANIEM. PROSZE O KONTAKT 696-614-883 Odpowiedz Link
bogboss Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 23.06.08, 23:03 Eh... Choroba nie wybiera... Tylko po co się o nią tak bardzo prosić a później nią tak afiszować ???? Odpowiedz Link
avaria1958 Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 09.07.08, 10:23 bogboss napisał: > Tak jak w tytule. Oczekuję propozycji. hahah to dopiero jest przewał,takimi powinni sie zainteresować bo to już jest poniżej krytyki Odpowiedz Link
wera44 Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 02.10.08, 19:50 czy twoja oferta jest jeszcze aktualna? Odpowiedz Link
raf.3 Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 18.03.09, 15:50 Witam jestem zainteresowany proszę o kontakt pod numerem 603922428 Odpowiedz Link
sebakocimski Re: Odstąpię 24 pozycję w kolejce TBS Toruń 26.09.09, 09:25 WITAM SERDECZNIE. PISZĘ W SPRAWIE MIESZKANIA ODSTAPIENIA. BYŁBYM ZAINTERESOWANY MIESZKANIEM.PROSZĘ O KONTAKT NR. TEL 696-614-883 Odpowiedz Link