Dodaj do ulubionych

Makijaż permanentny newlook's

19.09.19, 21:08
Cześć, wypatrzyłam sobie salon NEWLOOK's na gałczyńskiego. Czytałam wiele pozytywnych opinii o makijażu permanentnym w tym miejscu, jestem zainteresowana tematem. Czy rzeczywiście jest tak świetnie? Czy któraś z was robiła tam makijaż i może to potwierdzić?
Obserwuj wątek
    • marcin_siema Re: Makijaż permanentny newlook's 19.09.19, 21:31
      Moja żona wykonała w Newlook's usta i kreskę rzęs, pamiętam, że odwoziłem ją całą zestresowaną, a wychodziła w skowronkach. Sam makijaż jest świetny, do dnia dzisiejszego w idealnym stanie. Myślę, że salon godny polecenia.
    • wiktoria_delejowska Re: Makijaż permanentny newlook's 30.09.19, 19:06
      Bardzo dziękuję za pomoc! Na innych forach dostałam również same pozytywne opinie. Jestem zdecydowana na makijaż we właśnie tym miejscu.
    • marcin_siema Re: Makijaż permanentny newlook's 03.10.19, 20:12
      luz, zawsze dzielę się doświadczeniami. Możesz wpaść kiedyś i napisać jak podoba ci się makijaż. Sam też jestem ciekaw czy to miejsce coś się zmieniło
    • wiktoria_delejowska Re: Makijaż permanentny newlook's 20.10.19, 17:17
      Wszystko było superancko, robiłam sobie brwi metodą włoskową, salon pełen profesjonalizm, polecam z całego serducha i jeszcze raz dzięki za polecenie.
    • marcin_siema Re: Makijaż permanentny newlook's 06.01.20, 18:46
      Proszę bardzo. trochę spóźnione
    • wiktoria_delejowska Re: Makijaż permanentny newlook's 15.06.20, 20:49
      Jestem już również po kresce na rzęsach. wyszło tak samo dobrze, polecam.
    • marcin_siema Re: Makijaż permanentny newlook's 04.10.20, 17:51
      A kreski jaką metodą?
      • wiktoria_delejowska Re: Makijaż permanentny newlook's 03.11.20, 18:09
        Rozcieniowanie, efekt jest w postaci takiego gradientu
        • marcin_siema Re: Makijaż permanentny newlook's 03.12.20, 09:45
          Ciekawe, sprawdziłem jak to mniej więcej wyglada wpisujac w google. Ładnie wygląda
          • wiktoria_delejowska Re: Makijaż permanentny newlook's 01.01.21, 00:51
            Oj tak, wygląda UwU
    • Gość: Ankaa1337 Re: Makijaż permanentny newlook's IP: *.play-internet.pl 29.01.21, 09:18
      Znam ten salon, polecam :) możesz iść, tam na pewno dobrze zrobią mam kilka znajomych co robili tam makijaż

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka