Gość: zeta IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 07:06 Panie Lipniak, trzeba było nie zatwierdzać w ciemno, bo teraz, to można mieć tylko podejrzenie o współudział w tym procederze...święte pisowiaki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yawokim Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.03, 07:42 piekna nasza polska cala od morza do teatr la la la nic tylko wejsc na droge bezprawia bez wyrzutow sumienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prac.Śródm Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 11:31 Skorumpowani pracownicy Śródmieścia, jesłi macie jeszcze odrobinę godności,powinniście sami odejść od Nas.Naruszyliście dobre imę Nas Uczciwych samorządowców ,wstyd nam za was . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: 195.94.203.* 27.06.03, 08:43 Panie Redaktorze! Bardzo pięknie opisał Pan tą aferę. I co z tego? Nic. Nadal ci ludzie będą kombinować i nie przeszkodzi im jeszcze dziesięć takich artykułów.Dopóki nie pojawi się prawny bat na to całe towarzystwo to wszyscy możemy im "skoczyć" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowak Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: *.acn.pl 27.06.03, 12:47 Gość portalu: albert napisał(a): > Panie Redaktorze! > Bardzo pięknie opisał Pan tą aferę. I co z tego? Nic. > Nadal ci ludzie będą kombinować i nie przeszkodzi im jeszcze > dziesięć takich artykułów.Dopóki nie pojawi się prawny bat na to > całe towarzystwo to wszyscy możemy im "skoczyć" Czy można im te lokale odebrać ? Jakie sankcje można zastosować ? Jakich zmian w prawie potrzeba, by już nikomu nie chciało się w przyszłości kombinować podobnie ? Czy możnaby zmontować projekt zmian i zgłosić do sejmu jako incjatywę obywatelską ? nowak@psycholog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piłka A mówia ze tylko komuna "kręci lody". IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 13:27 A tu prosze Prawo i Sprawiedliwosc z "kryształkiem" doktorem prawa na czele.....Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojaros Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 27.06.03, 09:32 Dziwny to tekst: dotarliśmy... Ani słowa kto przeprowadził remanent, kto udostępnił, kiedy to się działo, czyi urzędnicy: Piskorskiego, Kozaka czy Kaczyńskiego. Równocześnie płyną łzy nad ciężkim losem zwalnianych przez obecnego prezydenta urzędników, gdzie tylko można wkłada mu się kij w szprychy, wypomina drobiazgi, tylko czeka na potknięcie. Nigdy nie będzie dobrze, jeśli uczciwości nie postawimy przed polityką. Czekam nie tylko na uczciwe informowanie, czekam na rzetelne popieranie uczciwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: *.ibles.waw.pl 27.06.03, 09:57 myślę, że niewiele się zmieni, jeśli nie zostanie zlikwidowany cały ten zbiurokratyzowany system rozdawnictwa, reglamentacji, przydziałów etc., który pozwala łasym na lep społecznej własności urzędnikom zagarniać co smakowitsze kąski dla siebie. jak widać z obecnego systemu jest najtrudniej skorzystać tym, dla których został powołany - biednym, pozakręcanym życiowo, mało przebojowym, a do tego może jeszcze uczciwym, którzy nie znają "dojścia" do mafii urzędniczej. rozbić to o kant stołu! jako podatnik płacący haracz na rzecz państwa protestuję przeciwko utrzymywaniu klasy uprzywilejowanych kolesiów, którzy będą dzielili między siebie wspólne dobro mające chronić najuboższych i słabych. pod sąd z taką "administracją" jestem rozgoryczony i oburzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 09:58 Teraz się ocknęli w Gazecie, że takie przypadki miały miejsce?? Przecież to było wszystkim wiadomo od dawna, że urzędnicy załatwiają sobie mieszkania. Świetnych ma dziennikarzy Gazeta nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widok 9 Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 10:33 Da lata temu pisałem o bajzlu panującym w ZDK Śródmiejskim i Urzędzie. Wtedy GAZETA pisała fajnie na różne tematy, ale ten temat nikogo nie interesował. A mam przykłady jak Urząd traktuje mieszkańców, jak przydziela mieszkania i jak spokojnie olewa wspólnoty mieszkaniowe. Dlatego powiem krótko: Ten złodziejski dom wariatów trwa i trwać będzie - bo tak jest na każdym kroku Batem ich - to był niezły pomysł - i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dex PREZYDENT CHORZOWA TEŻ ROZDAWAŁ I CO ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.03, 10:04 NIUSŁWIK opisał tę sprawę i co ? nic.... widocznie prezydent chorzowa okazał się mocniejszy niż nawet szef prokuratury w Katowicach niejaki H..., który teraz siedzi w pierdlu - właśnnie dzięki dziennikarskiemu śledztwu ww. tygodnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Sens IP: *.oborniki-slaskie.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 10:09 Jeśli nie rozgonimy tego Sk_syństwa, całe to "nasze" państwo utraci sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: PREZYDENT CHORZOWA TEŻ ROZDAWAŁ I CO ? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 10:13 AFERLANDIA - to jedyne słowo, które się nasuwa po przeczytaniu dziesiejszej Gazety-tak zresztą jest codziennie. W każdym porządnym kraju, firmie czy rodzinie za grzechy tych ,,małych'' odpowiadają w pierwszej kolejności ,,głowy'' później ,,maluczcy''. U nas ani GŁOWY ani MALUCZCY. Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: *.acn.pl 27.06.03, 10:23 Słowik,ile razy dup....łeś te damy z Kozienic pazerne na mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezydent wszystek Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: 195.20.110.* 27.06.03, 10:57 Urzednikom się należy. Powinna być pula mieszkań dla urzędników, przecież tak ciężko pracują. Tak gdzieś 65% wszystkich mieszkań powinno wejść do tej puli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Lipiak IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.03, 11:02 Lipiak opiniował 8 z 10 tych spraw, jeśli dobrze liczę. Więc niech nie rżnie głupa. Pewnie sie cieszy, ze nikt nie opisal jego spraw, bo to naczelny informator p. Szpala i Fusiecki. A na marginesie czemu dziennikarze pisza, ze dotyczy to pracownikow Wydziału lokalowego, skoro wiekszośc spraw dotyczy innych wydziałow? I czemu w niektrych sprawach piszą, że coś podpisała Cybulska, a w innych nie piszą kto podpisał. Czyżby ta inna osoba była pod ochroną dziennikarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Lipiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 22:26 mam wrażenie, że ten tekst jest bardzo trafny oraz widzę, że zmasz te następne nazwisko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan NYGA Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: 217.8.186.* 27.06.03, 11:11 Panie Lipniak, to pachnie lipą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UORP Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: 217.96.23.* 27.06.03, 11:32 Gość portalu: zeta napisał(a): > Panie Lipniak, trzeba było nie zatwierdzać w ciemno, bo teraz, > to można mieć tylko podejrzenie o współudział w tym > procederze...święte pisowiaki ;-) Ja mysle, ze Kaczynski przesunie te osoby do historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Tiaaa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 12:25 Gość portalu: UORP napisał(a): > Gość portalu: zeta napisał(a): > > > Panie Lipniak, trzeba było nie zatwierdzać w ciemno, bo teraz, > > to można mieć tylko podejrzenie o współudział w tym > > procederze...święte pisowiaki ;-) > Ja mysle, ze Kaczynski przesunie te osoby do historii. -------- A ja już nic nie myślę, mnie po prostu zalewa zła krew. Oblazły nas, jak robactwo: czerwona mafia, czarna, w ciapki, zielona, żółta, białoczerwona ze szkaplerzykiem w klapie i bez, mafia pruszkowska, wołomińska, urzednicza, i hgw jakie jeszcze... A swoją drogą - to naprawdę ciekawe, co j.e. Kaczor zrobi z p.Lipniakiem z ukochanego PiS-u? Co przeważy: prawo? sprawiedliwość? TKM? A może znów sie okaże, że to tylko "blef biznesowy" i "bezprzykładna napaść polityczna"? A p. Lipniak jest tak "internationally transparent" jak p. Pitera? W tym warszawskim syfie wszystkie opcje są równie prawdopodobne. Jeżeli Kaczor uzna, że afera p. Lipniaka może mu zaszkodzić w przyszłej walce o fotel "prezydenta wszystkich Polaków" - to zademonstruje pryncypialność i da mu kopa, jak nie - to nie. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey I CO sie martwic? Teraz mafie sie sypia nawzajem,bo 27.06.03, 12:50 znow walka o przyszle stolki. I dobrze. Oby tak dalej. Moze polscy wyborcy zmadrzeja i wezma udzial WYLACZNIE w wyborach po zmianie ordynacji wyborczej do Sejmu i szeregu innych zmian w Konstytucji. Niemniej nie sadze, by szybko zmadrzeli polscy czytelnicy gazet wszelakich, choc dzisiejsze wypowiedzi na tym forum wskazuja -szczesliwie - na pierwsze jaskolki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 22:29 mam jednak nadzieję, że sprawdzicie i drugą stronę medalu, gdyż jest w tym artykule sporo bzdur i niektórym osobom zrobiliścuie krzywdę - liczę na to!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tekla Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: *.unused.zigzag.pl 27.06.03, 11:58 Przedstawiona sprawa nie jest żadną nowością, o tym od dawien dawna wszyscy wiedzą. Winny jest chory system - brak nadzoru, kontroli i surowych ( nawet bardzo) kar za tego typu przestępstwa. Gdyby nieuczciwi urzędnicy byli bardzo surowo karani np. przepadek mienia, prace publiczne w miejscach swojego zamieszkania lub byłego zatrudnienia może byłoby to przestrogą dla innych. Jako podatnik utrzymujący tego typu ludzi nie życzę sobie aby organy powołane do nadzoru, kontroli i praworządności udawały, że nie ma problemu i że wszystko jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz ZŁODZIEJE i TYLE."OBCIĄĆ IM RĘCE" i ZESŁAĆ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.03, 12:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: ZŁODZIEJE i TYLE.'OBCIĄĆ IM RĘCE' i ZESŁAĆ.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 22:34 baranie jak możesz tak pisać czy zdajesz sobie sprawę, że to nie jest dokładnie sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezdomny Kaczyński, złodzieju, oddaj co nie twoje!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 12:45 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Kaczyński, złodzieju, oddaj co nie twoje!!! IP: *.nll.se 27.06.03, 13:49 Gość portalu: bezdomny napisał(a): > ... ---------- Czesc matole!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla doktorantka Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: *.fastres.net 27.06.03, 12:57 to skandal!!! sama staralam sie o mieszkanie komunalne, jednak powiedziano mi, ze nie mam zadnych szans, gdyz nie spelniam 1 warunku - powierzchnia owczesnie zajmowanego mieszkania przekraczala 5 metrow na osobe (39,5 metra na 3 osoby, 2 pokoje). nie wzruszal urzednikow fakt, ze ojciec jest agresywnym alkoholikiem. jako stypendystka uniwersytetu na studiach doktoranckich nie moglam zatrudnic sie nigdzie na etat - wyklucza to stypendium (w wysokosci 800 zl). jasne jest, ze w takiej sytuacji nie ma mowy o kupnie mieszkania na rynku, zaden bank nie udzielilby mi kredytu. okazalo sie, ze bylam za biedna nawet na mieszkanie komunalne! pan radny z sld powiedzial, ze majac tak niski dochod, nie moge wynajac od gminy zadnego mieszkania (o zadnych wczesniej odrzuconych itp. nie bylo mowy, zadowolilabym sie wtedy byle katem, bo moja sytuacja rodzinno- mieszkaniowa byla tragiczna), bo nie stac mnie bedzie na placenie czynszu!!! to jest jakas paranoja - dochod na glowe ma byc nizszy od najnizszej pensji, a jak juz jest niski, to sie okazuje, ze jest za niski, zeby placic czynsz! Skonczylo sie tak, ze wyjechalam za granice i rzucilam doktorat. ja sobie jakos poradzilam, ale inni, mniej wyksztalceni i bez perspektyw czekaja latami na jakikolwiek kat, koncza w szpitalu psychiatrycznym albo na cmentarzu, a klika lewoprzekretnych przydziela sobie dowolnie mieszkania dla najbiedniejszych. ciekawa jestem, jaki final bedzie miala ta sprawa? mieszkanie nieprawnie zajete to jak kradziez. ciekawe, czy je im teraz odbiora... chyba tylko, zeby rozdac wsrod nowych urzednikow,he,he a zreszta pewnie nie mozna ich wyeksmitowac donikad... a urzedniczki z bolem glowy, ktora walczy z popularnoscia tym bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu: byla doktarantka Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: *.fastres.net 27.06.03, 13:00 to skandal!!! sama staralam sie o mieszkanie komunalne, jednak powiedziano mi, ze nie mam zadnych szans, gdyz nie spelniam 1 warunku - powierzchnia owczesnie zajmowanego mieszkania przekraczala 5 metrow na osobe (39,5 metra na 3 osoby, 2 pokoje). nie wzruszal urzednikow fakt, ze ojciec jest agresywnym alkoholikiem. jako stypendystka uniwersytetu na studiach doktoranckich nie moglam zatrudnic sie nigdzie na etat - wyklucza to stypendium (w wysokosci 800 zl). jasne jest, ze w takiej sytuacji nie ma mowy o kupnie mieszkania na rynku, zaden bank nie udzielilby mi kredytu. okazalo sie, ze bylam za biedna nawet na mieszkanie komunalne! pan radny z sld powiedzial, ze majac tak niski dochod, nie moge wynajac od gminy zadnego mieszkania (o zadnych wczesniej odrzuconych itp. nie bylo mowy, zadowolilabym sie wtedy byle katem, bo moja sytuacja rodzinno- mieszkaniowa byla tragiczna), bo nie stac mnie bedzie na placenie czynszu!!! to jest jakas paranoja - dochod na glowe ma byc nizszy od najnizszej pensji, a jak juz jest niski, to sie okazuje, ze jest za niski, zeby placic czynsz! Skonczylo sie tak, ze wyjechalam za granice i rzucilam doktorat. ja sobie jakos poradzilam, ale inni, mniej wyksztalceni i bez perspektyw czekaja latami na jakikolwiek kat, koncza w szpitalu psychiatrycznym albo na cmentarzu, a klika lewoprzekretnych przydziela sobie dowolnie mieszkania dla najbiedniejszych. ciekawa jestem, jaki final bedzie miala ta sprawa? mieszkanie nieprawnie zajete to jak kradziez. ciekawe, czy je im teraz odbiora... chyba tylko, zeby rozdac wsrod nowych urzednikow,he,he a zreszta pewnie nie mozna ich wyeksmitowac donikad... a urzedniczki z bolem glowy, ktora walczy z popularnoscia tym bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic Siódme - Nie kradnij!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.160.72.* 27.06.03, 13:04 Jak na kraj katolicki z dziada pradziada non stop ktoś ludzi okrada i to w biały dzień a na czołach mają wypisane prawica lewica niezrzeszeni chociaż ci mniej bo dla nich za mało miejsca przy korycie i wszyscy mają na to tylko jedną odpowiedź co mi zrobisz jak mnie złapiesz ... Nic bo w tym kraju gdyby zacząć karać naprawdę ludzi za przekręty to nagle by się okazało że trzeba wsadzić 3/4 sejmu i senatu rade ministrów połowę urzędników a przecież na to nie mogą sobie pozwolić. A my na to patrzymy i co najwyżej możemy sobie na forum popisać. Niestety rządzenie nie jest traktowane przez nikogo poważnie to poprostu dla większości dobry moment na ustawienie się w życiu najczęściej ma się 4 lata na dorobienie a to niewiele czasu przy coraz węższym i płytszym korycie przyjdzie dzień że na kolanach będą wylizywać to puste koryto jakim jest Polska a potem rozłożą ręce i powiedzą MOŻECIE NAM NASKOCZYĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: *.pekao.com.pl 27.06.03, 13:14 Oprócz zamieszczenia ciekawych informacji o przekrętach przy przydziale mieszkań, należy wprost spowodować anulowanie przedmiotowych decyzji przydziałowych, niezależnie od konsekwencji służbowych lub śledztwa dot. ewent. korupcji, protekcji itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: 212.160.72.* 27.06.03, 13:43 Znaczy w trybie przyspieszonym wywalić na bruk :))))))))))) Zgadzam się z tym postawić jeszcze przed prokuraturą oczywiście wsadzić do aresztu niech sobie posiedzą do rozprawy rozprawa odbędzie się gdzieś za dwa lata :) No ten pomysł mnie się podoba :) Tam ktoś krzyczał Kaczyński złodzieju oddaj.... itd należy zauważyć że to pewnie kradli też jak był inny prezydent warszawy wkońcu nie wszystkich urzędników się wymienia jak nastaje nowa kadra kierownicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: *.nll.se 27.06.03, 13:48 Rozwiazanie jest bardzo proste i nadzwyczaj skuteczne: wyrzucic z mieszkan tych, ktorzy dostali je nielegalnie i ukarac tych, ktorzy je przydzielali. Bedzie to przestroga dla innych. Tak na marginesie, w swietle rowniez tych faktow, zrozumialy jest opor urzednikow w Warszawie przeciwko zmianom wprowadzanym przez Kaczynskiego! Pozdrowienia Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies 27.06.03, 14:11 Jako praktyczna kobieta proponuję: - po uznaniu że przydział jest bezprawny władze lokalowe (jak one sie teraz nazywają?) powinny z urzędu, natychmiast, nakazać wymeldowanie bezprawnie mieszkających lokatorów, pozwalajac im zabrać tylko niezbędne drobiazgi osobiste; - pozostawione w tych mieszkaniach np. meble - rozdać opuszczającym po uzyskaniu pelnoletniości wychowankom domów dziecka; - uznac lokale za pustostany i jako takie przydzielić ludziom którzy mają do takich przydziałów prawo. Prezydent Kaczyński powinien dopilnowac szybkiego i skutecznego przeprowadzenia takiego uporządkowania spraw, co przysporzy mu zwolenników, a jego PiS-owi punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janosik Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 14:12 Słowik, Judkowiak, Fogler i inni rąbali gminę strasznie i nas i brali ostro bokiem - ustalić ich majątek i od razu widac dlaczego urzednik gminny - ma służbę, ochronę i posiadłości - ha ha ha wiele wiadomo ale .... prawo jeszcze każe tych co dawali i co brali totez trzeba poczekac na nowelizacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betunia Banda łobuzów!!!!!!!!!!! IP: *.ihit.waw.pl 27.06.03, 14:14 przez 15 lat mieszkałam w 2 pokojach w 7 osób od kilku jestem na liście do przydziału - i zero mieszkania - zawsze ta sama odpowiedź - trzeba czekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janos Słowik, Judkowiak - Fogler etc. całą ekipa -brała!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 14:18 Ustalić ich majątek i od razu widac dlaczego urzednik gminny - ma służbę, ochronę i posiadłości - ha ha ha .... prawo jeszcze chyba karze tych co dawali i co brali totez trzeba poczekac na nowelizacje ... rozpasane na towarzystwo na lewo i tez prawo - vide Fogler etc. Premie jakie sobie dawali etc. to chańba po extra 100,000zł rocznych bonusów - z naszej podatkowej kasy!!!!!!! I nic nie można bylo załatwic bez układu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: 195.205.7.* 27.06.03, 14:22 Panie Prezydencie myślę , że tym urzędasom dobierze się Pan do d...y. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bet Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.03, 15:26 Niestety przekręty na Śródmieściu dotknęły i mnie. sprawa dotycząca mieszkania komunalnego , którą w innej dzielnicy moglam spokojnie załatwić w Urzędzie na Nowogrodzkiej była nie do przejścia. a wszystko to miało na celu.. pozbawienia jednego z członków mojej rodziny pięknego dwupokojowego mieszkania na Nowolipkach.mieszkanie musieliśmy zamienić na mniejsze, gdyż drugim wyjściem było oddanie go dla gminy,wiedzieliśmy że ktoś z urzędników na nie czeka (nie daje się nakazu eksmisji po 2 miesiącach niepłacenia czynszu, lub płacenia go 5 dni po terminie!!) szkoda bo było piękne,a moi dizadkowie i rodzice mieszkali tam od czasu wybudowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McGoo Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: gnom:* / 172.20.6.* 27.06.03, 16:12 gdy skurwysynstwo siegnie zenitu - wszyscy bedziemy juz skurwysynami - jesc bedziemy gowno - i zabijac wlasne dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: And Re: Urzędnicy Śródmieścia przydzielali sobie mies IP: *.acn.pl 27.06.03, 18:51 Ale się państwo na tym śródmiejskim (zwykle milczącym) forum rozpisali. Jakie głosy oburzenia (zresztą - nie da się ukryć - słuszne), jaki odzew. A ja wam mówię: dobrze wam tak, gamoniom!!! Jeżeli z podziwu godną konsekwencją we wszystkich możliwych wyborach będziecie olewać jedyną partię, która od kilunastu już lat mówi: "Należy przede wszystkim zlikwidować koryto, bo (jeżeli się tego nie zrobi) świnie zawsze się znajdą.", to z czystym sumieniem będę mógł każdemu powiedzieć: "widziały gały, co brały". PS. Czy ktoś jeszcze pamięta ten wybuch radości urzędniczej braci w momencie, gdy odchodził z urzędu zarządca komisaryczny (Herman mu było, czy jakoś tak). Kwiaty były, oklaski i wyraźna ulga: noooo nareszcie nikt się nie będzie czepiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany URZĘDNICY IP: 62.233.202.* 27.06.03, 20:08 Fajnie, że ktoś w końcu napisał o przydziałach mieszkań komunalnych w Sródmieściu - ale to tylko wierzchołek góry lodowej... Burmistrz Zieliński-jeśli naprawdę chce sprawę wyczyścić- powinien KAŻDEGO pracownika Śródmieścia zapytać czy jest najemcą lokalu komunalnego w Śródmieściu, lub już właścicielem wykupionego mieszkania (niektórzy już je posprzedawali). Miło czytać o tych cwaniakach (w większości to BYLI PRACOWNICY - naprawdę mierni urzędnicy). Prawdziwym nieporozumieniem jest Pani Antczak czy Kubit pozostawiona w dzielnicy... Ale i tak bije na głowę Słowik-może powie skąd ma kasę na taką willę jaką sobie wybudował -ciekawi niech szukają gdzie;) Biedaczek-taki litościwy-może niech idzie do zakonu franciszkanów-taki ODREALNIONY.....TAAAK przypadek-Panie Słowik- nie udawaj kukułki:) Panie Fusiecki, Pani Szpala-serdeczne pozdrowienia od tych uczciwych - wbrew obrzucaniu wszystkich urzędników błotem-tacy jescze są:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś