Gość: gość IP: *.chello.pl 30.10.07, 00:08 Wojciech Olejniczak nie został dziś strażakiem. Od dawna jest członkiem OSP. Zanim się coś napisze warto to wcześniej sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mzb Brawo Panie Wojtku! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 00:14 Oczami wyobraźni widzę Jarka w podobnej sytuacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Olejniczak lepszym strażakiem niż Pawlak :)) IP: 212.76.37.* 30.10.07, 00:40 Hehehe....nigdy na Pana nie głosowałem a wręcz Pana nie trawiłem. Od dzisiaj będę pisał do Pana wielką literą. Pawlak to przy Panu już tylko teoretyk. Gratuluję odruchu normalności! Szacunek Panie Olejniczak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polityczna Edyta Re: Olejniczak lepszym strażakiem niż Pawlak :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 07:29 Świeże powietrze podsyciło też płomień Odpowiedz Link Zgłoś
jck.x Powietrze (tlen) a spalanie 30.10.07, 07:45 Bez powietrza nie ma ognia. Oglądaliście "Backdraft" ("Ognisty podmuch") ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszcz66 Re: Powietrze (tlen) a spalanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 08:47 tak lepiej żeby ludzie w środku się podusili. filmów się naoglądałeś i się wymądrzasz. facet jest członkiem osp i chyba trochę lepiej sie na tym od ciebie zna. jak będziesz wiedzę o zyciu czerpał z holywoodzkich filmów z efektami specjalnymi to w najlepszym wypadku zdobedziesz nagrode darwina:) Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj faktycznie to nie jest dobrze ,że ludzie 30.10.07, 09:49 wiedzę czerpią z durnowatych amerykańskich filmów. i to jest fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
blejkcarrington Re: Nie filmów tylko praw fizyki sie naczytał 30.10.07, 09:51 Pan Olejniczak miał szczęście, ale mogło byc o wiele gorzej bo dopływ tlenu mógł doprowadzic do o wiele większej tragedii. Prawdopodobnie w tym momencie ognia juz nie było. Oczywiście w takich sytuacjach ludzie nawet doświadczeni zachowuja się różnie i chwała mu za to ze nie uciekał z budynku ale znalazł się przy oknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Nie filmów tylko praw fizyki sie naczytał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 10:20 god damned :Z dlaczego to się nie zdarzyło przed wyborami?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszeszczep666 Re: Nie filmów tylko praw fizyki sie naczytał 30.10.07, 10:24 gdyby to sie stało przed wyborami zaraz by się zaczęły krzyki, także na tym forum-jestem tego pewien-, że to manipulacja, że to specjalnie zaaranżowane. dziennikarze "wprost" odkryli by, że wujka krowy dziadek tej kobiety był znajomym stryjenki olejniczaka, więc wszystko jasne:). a tak sprawa jest czysta Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka typowa komusza пропаган 30.10.07, 10:57 i tyle, Superman sie znalazł, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka propaganda, ale cyrylicy nie łyka GW 30.10.07, 10:59 ciekawe od kiedy???? Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Kiedy zarzuty dla Olejniczaka o próbę włamania? 30.10.07, 14:41 panie Ziobro, ma pan jeszcze tylko 4 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak sam Re: a wiesz co to jest czad? IP: *.chello.pl 30.10.07, 10:22 ps. nie chodzi o państwo w afryce.... Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Olejniczak lepszym strażakiem niż Pawlak :)) 30.10.07, 10:31 Gość portalu: Polityczna Edyta napisał(a): > Świeże powietrze podsyciło też płomień Bez świeżego powietrza płomień by zgasł ale kobieta również. W takich sytuacjach trzeba wybierać. Nie zawsze wszystko jest jednoznaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) Pozdrowienia Panie Wojtku!!! IP: 81.144.219.* 30.10.07, 10:34 Bohaterski gest!!! Naleza sie panu gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Brawo Panie Wojtku! :) 30.10.07, 09:45 Gość portalu: mzb napisał(a): > Oczami wyobraźni widzę Jarka w podobnej sytuacji ;) Mistrzem byłby Przemo Gosiewski. Z fantazją Edgara Allana Poe i odwagą hetmana uratowałby całą dzielnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Brawo Panie Wojtku! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 10:15 Prędzej cala dzielnicza by spłoneła, gdyby za gaszenie zabral sie mr "gruby miś, smieszny miś" Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Brawo Panie Wojtku! :) 30.10.07, 10:28 Gość portalu: mzb napisał(a): > Oczami wyobraźni widzę Jarka w podobnej sytuacji ;) Ja nie widzę.... Przyłączam się do gratulacji! Brawo! proszę pozostać skromnym. Odpowiedz Link Zgłoś
bromex Jak Wojciech (Olejniczak) został strażakiem 30.10.07, 01:10 Brawa za odwagę!!! Ma Pan u mnie dużego plusa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylkoJa Jak Wojciech (Olejniczak) został strażakiem IP: *.centertel.pl 30.10.07, 07:45 Eeeeej, ale jak byla krata to po cholere on wybil te szybe? Chcial dostarczyc tlenu coby kobita sie szybciej spalila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszcz66 Re: Jak Wojciech (Olejniczak) został strażakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 08:49 ale głupi ten komuch, co nie? jak to komuch. szkoda że ciebie tam nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Jak Wojciech (Olejniczak) został strażakiem IP: *.de.ibm.com 30.10.07, 09:07 Podobno z nią rozmawiał - moze dzieki temu kobieta nie wpadła w panikę? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_dreptak Re: Jak Wojciech (Olejniczak) został strażakiem 30.10.07, 09:20 skoczyć z balkonu V piętra na balkon IV piętra to nie jest takie zwykłe hop siup, podziwiam i gratuluję PS proszę sobie wyobrazić w podobnej sytuacji naszgo wodza bez prawa jazdy ale za to z pis-tolecikiem Odpowiedz Link Zgłoś
james.blond Jak Wojciech (Olejniczak) został strażakiem 30.10.07, 09:41 Tak, gratulacje dla Pana Wojtka - ludzie, którzy deprecjonują takie zdarzenia lub wytykaja błedy - to zwykle kanapowi bohaterowie typu nasz mały wódz, którzy odważni są tylko w gębie (lub anonimowo na forum). Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj No to wypada pogratulować. 30.10.07, 09:46 Gość portalu: gość napisał(a): > Wojciech Olejniczak nie został dziś strażakiem. Od dawna jest > członkiem OSP. Zanim się coś napisze warto to wcześniej sprawdzić. co nie zmienia faktu ,że podjął działanie. a ,że temat znał to bardzo dobrze. im więcej ludzi jest w takim temacie tym lepiej - bezpieczniej. Gratuluję panie Wojtku. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zboon jarosław kaczyński też by tak zrobił! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 09:52 Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: jarosław kaczyński też by tak zrobił! 30.10.07, 10:03 jaaaasne:PPPP, rzuciłby kotem w okno zeby zbic szybe, a pozniej nadleciałaby mamusia na miotle i ewakuowała jego i staruszke drogą powietrzna ...megarotfll Odpowiedz Link Zgłoś
tomekr3 Re: jarosław kaczyński też by tak zrobił! 30.10.07, 10:08 Kaczor ma skrzydła -dla niego to pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
krzysw73 Szacunek Panie Olejniczak 30.10.07, 09:58 Politycznie daleko nam, ale szczerze, należy sie Panu szacunek. Brawo! Brawo! Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olejniczak, brawo! Jak Wojciech (Olejniczak) został strażakiem IP: 212.244.30.* 30.10.07, 09:58 Panie Wojtku, szacunek za szybką reakcję i działanie. Narażenie zdrowia i życia by ratować drugą osobę, to coś, co rzadko w kraju się zdarza. Ciekawy jestem komentarzy innych polityków, zwłaszcza PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako Olejniczak brawo! IP: 212.244.30.* 30.10.07, 09:58 Panie Wojtku, szacunek za szybką reakcję i działanie. Narażenie zdrowia i życia by ratować drugą osobę, to coś, co rzadko w kraju się zdarza. Ciekawy jestem komentarzy innych polityków, zwłaszcza PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: Jak Wojciech (Olejniczak) został strażakiem IP: *.noc.atman.pl 30.10.07, 10:02 Szczere gratulacje powinni mu złożyć wszyscy - bez względu na opcję polityczną. Większość ludzi na jego miejscu prawdopodobnie wzięłaby nogi za pas w trosce o swoje własne bezpieczeństwo. Brawo, Panie Wojtku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komentator Re: Szacun:) IP: *.warszawa.dialog.net.pl 30.10.07, 10:10 przeciez to oczywiste- Pan Olejniczak zrobil to po to aby sprowokowac niekorzystne porownania z premierem i prezezydentem. Manipulacja ukladu i tyle :-) A powaznie to duze brawa za ludzka reakcje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Szacun:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 10:13 Szkoda, że przed wyborami mu się to nie przytrafiło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Jak Wojciech (Olejniczak) został strażakiem IP: *.eu.org 30.10.07, 10:11 Po kilku glebszych odwaga sie wlacza sama ;) Bo Wojtus chyba na jakiejs bibce byl :) Odpowiedz Link Zgłoś
k0curek Jak spotkanie towarzyskie, to pewnie 30.10.07, 10:12 jakieś procenty. Nie zdziwię się, jak prokuratura postawi mu zarzut chuligaństwa, bo po pijaku rozbił szybę. Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx Re: Jak spotkanie towarzyskie, to pewnie 30.10.07, 10:26 dziwne, ze go od razu na kolska nie odwiezli Odpowiedz Link Zgłoś
schwarze_sonne Re: Jak spotkanie towarzyskie, to pewnie 30.10.07, 10:39 cerambyx napisał: > dziwne, ze go od razu na kolska nie odwiezli dziwne ze ciebie na Sobieskiego albo do Tworek dawno nie wywieziono.... Odpowiedz Link Zgłoś
cerambyx Re: Jak spotkanie towarzyskie, to pewnie 30.10.07, 10:57 schwarze_sonne napisał: > dziwne ze ciebie na Sobieskiego albo do Tworek dawno nie wywieziono.... zero dystansu i poczucia humoru, nie denerwuj sie tak bo zylka Ci peknie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
k0curek Mam nadzieję, że wybijając szybe wiedział co robi 30.10.07, 10:20 Czasem zrobienie przeciągu pogarsza sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażak wyborca Po wyborach to się nie liczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 10:24 Odpowiedz Link Zgłoś
estazolan Jak Wojciech (Olejniczak) został strażakiem 30.10.07, 10:31 Gratulacje dla Olejniczaka.Ciekawe czy inny polityk tak samo by sie zachowal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Jak Wojciech (Olejniczak) został strażakiem IP: *.acn.waw.pl 30.10.07, 10:47 Olejniczak i jego formacja to nie moja bajka, ale tym mi zaimponował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Jak Wojciech (Olejniczak) został strażakiem IP: *.it-net.pl 30.10.07, 10:49 Żebyśmy tak więcej mieli takich polityków. Jakby nauczył sie jeszcze angielskiego dobrze to byłby ideałem :) Żona napewno jest dumna że ma takiego męża jak pan Olejniczak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jak Wojciech (Olejniczak) został strażakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 11:00 Podziwiam panie Wojtku :) Czyn godny pochwaly. Ciesze sie, ze mamy takich politykow w sejmie. Zawsze Pana szanowalam, ale teraz szanuje o tysiac razy bardziej - RESPECT Wojtus :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska Re: Jak Wojciech (Olejniczak) został strażakiem IP: *.002.c94.petrotel.pl 30.10.07, 10:54 brawo , panie olejniczak. nie docenialam pana ( mówiąc szczerze to uwazalam pan za lalkowatego gogusia). a tu taka niespodzianka. najbardziej w tym wszystkim podoba mi sie ( oprócz oczywiscie brawurowego skoku ) fakt ,że o wszystkim "gazeta " dowiedziała się z informacji mieszkańców bloku a nie ze zwołanej specjalnie w tym celu konferenci prasowej LiD. jeszcze raz brawo. zachowal sie pan naprawde wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podkarpaciak Re: Jak Wojciech (Olejniczak) został strażakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 11:11 moje gratulacje, w nastepnych wyborach ma pan moj glos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jf 1908 Re: Jak Wojciech (Olejniczak) został strażakiem IP: *.pixs.philips.com 30.10.07, 11:37 Szacunek Wojtek. Pokazałeś charakter! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qba Jak Wojciech (Olejniczak) został strażakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 13:17 bandyta pomysli sobie staruszka wybil mi okno... wojtej mi zaimponowal...ale do starzaka sama jeszce troch emu brakoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fenix Jak Wojciech (Olejniczak) został strażakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 13:18 Wyrazy uznania dla Pana Olejniczaka !!! Odpowiedz Link Zgłoś