night_breeze 17.01.11, 22:10 dobrych kilka lat mnie tu nie było, no nie powiem, brawo za wytrwałość Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski Re: Boże, wy jeszcze istniejecie???? 10.02.11, 03:44 Jeszcze istniejemy Postarzelismy sie, ale istniejemy Odpowiedz Link
darima_ka Re: Boże, wy jeszcze istniejecie???? 05.03.11, 11:29 To nie my się starzejemy , tylko nasze dzieci Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Wreszcie się odezwał 21.07.12, 08:55 ale podziwiać mich walk ani myśli, zazdrosny chyba, że tak dobrze mi idzie. Cuski, ja bez bonusów, całkowicie za free gram. I wcale nie chodzi mi o te marne 30 zł ale chcę się sprawdzić, celowo sobie utrudniam, sprawdzić jak daleko można dojść grając za darmo, hahaha, bo mam cichą nadzieję, że ci tam admini wreszcie się wqrwią i tak mi utrudnią, że nie wyrobię i sam się poddam Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Boże, wy jeszcze istniejecie???? 16.01.12, 15:19 Ja się mam całkiem dobrze, nie chwaląc się. Odpowiedz Link
rawik-is-me Re: Boże, wy jeszcze istniejecie???? 20.07.12, 15:47 Czasem ktosik wpadnie. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Boże, wy jeszcze istniejecie???? 21.07.12, 08:59 night_breeze napisała: > dobrych kilka lat mnie tu nie było, no nie powiem, brawo za wytrwałość Pozdrawiam! -------------------- Ja tu zaglądam czasami, w ramach wolnego czasu i coś tam popisuję. A Cuski dobrze robi że nie likwiduje, są wzloty i upadki i te ostatnie trzeba przetrwać, bo gdy przyjdzie pomysł wrócic na fora, to ma się swoje jak znalazł Odpowiedz Link
nataliaos Re: Boże, wy jeszcze istniejecie???? 09.11.17, 21:11 Grunt to dobra strategia Odpowiedz Link
rawik-is-me Re: Boże, wy jeszcze istniejecie???? 11.12.17, 19:59 Czemu nie...istniejemy... Odpowiedz Link
marta25now Re: Boże, wy jeszcze istniejecie???? 30.12.20, 10:13 forum jest calkiem sprawne, wiecej nie znikaj Odpowiedz Link