cuski 26.08.05, 02:43 Hey ludziska !!! Co jest dla Was wazniejsze: KARIERA czy RODZINA ?! Ja co prawda jeszcze swojej rodzinki nie mam, ale gdy juz ja zaloze, to bede chcial przede wszystkim poswiecic sie JEJ i tylko JEJ (oczywiscie rodzinie) !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata379 Re: KARIERA czy RODZINA ?! 26.08.05, 03:27 Czasem bywa tak, że bardzo chcesz , aby twa rodzina miała Cię zawsze do dyspozycji. Lecz koleje losu często różnią się od pragnień. Odpowiedz Link
himera24 Re: KARIERA czy RODZINA ?! 26.08.05, 04:02 cuski napisał: > Hey ludziska !!! > Co jest dla Was wazniejsze: KARIERA czy RODZINA ?! > > Ja co prawda jeszcze swojej rodzinki nie mam, ale gdy juz ja zaloze, > to bede chcial przede wszystkim poswiecic sie JEJ i tylko JEJ > (oczywiscie rodzinie) !!! > no najpierw kariera, wyksztalcenie, dobra praca, dobre pieniadze, a pozniej rodzina, porzadny start dla dzieci itd. Odpowiedz Link
cuski Re: KARIERA czy RODZINA ?! 26.08.05, 04:04 Himerko, a co bedzie, gdy braknie Ci czasu na rodzine i dzieci ? Odpowiedz Link
renata379 Re: KARIERA czy RODZINA ?! 26.08.05, 04:15 Myślę , że Himerka znajdzie na to czas, kiedy sama tego zapragnie )) Odpowiedz Link
chic.mezatka Re: KARIERA czy RODZINA ?! 26.08.05, 16:09 Renia w pelni podzielam Twoje zdanie. W moim przypadku bylo niemalze ksiazkowo , wyksztalcenie , dobra praca, zalozenie rodziny.A potem ...potem wyjazd do USA i doksztalcanie , zajmowanie sie dzieckiem -zero pracy(zawodowej)rodzina najwazniejsza. Dopiero w ubieglym roku , kiedy dziecko zostalo uczniem szkoly podstawowej znalazlam dobra i bardzo przyjemna prace . Niestety wraz z rozpoczeciem sie wakacji musialam zrezygnowac z ambicji zawodowych i od nowa stalam sie hmm...gospodynia domowa .Nie zaluje jednak tego , na kariere zawodowa mam jeszcze czas , a dzieci tak szybko rosna... Zreszta juz we wtorek kolejne rozpoczecie roku szkolnego , wiec znowu zaczne szukac jakiejs fajnej pracy! Serdecznie pozdrawiam tych ambitnych , tych troche mniej i oczywiscie tych ktorzy musza sie na chwile z nimi wstrzymac!!! Odpowiedz Link
himera24 Re: KARIERA czy RODZINA ?! 26.08.05, 22:56 zdecydowanie dziecko chce miec przed 30stka wiec bede sie starala wyedukowac i nabrac jako takiego doswiadczenia w pracy. pozniej moge urodzic i zostac w domu i opiekowac sie dzieckiem, mi to nie przeszkadza byle moj wspoltowarzysz zarabial tyle aby mogl nas utrzymac i zylo nam sie dobrze. Odpowiedz Link
m4verick Re: KARIERA czy RODZINA ?! 02.09.05, 00:46 kariera w ameryce... hehe Cuski niezly Ciebie dowcipnis ale moim zdaniem, absolutnie nie mozna tego pogodzic, jesli mowa o karierze w poczatkowej fazie. Bo jak juz jestes prezesem to se mozesz prowadzic family life Moj braciszek w PL, zoneczka, 2jka dzieci, praca, wakacje, zwierzatka domowe... no ten to moze powiedziec ze ma to i to. Odpowiedz Link
cuski Odpowiednia MOTYWACJA !!! 02.09.05, 03:57 Wedlug mnie wszedzie mozna zrobic kariere... potrzebna jest tylko odpowiednia MOTYWACJA !!! Odpowiedz Link