cuski 31.12.05, 22:33 Okey Kochani, fajnie mi sie z Wami gada, ale musze pomalutku szykowac sie na Sylwestra )) PS. 1 Jeszcze raz zycze Wszystkim szampanskiej zabawy )) PS. 2 Radyjka jeszcze nie wylaczam, wiec KTO chce, ten dalej moze sluchac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_81 Szampanskiej.... 31.12.05, 22:35 Szampanskiej zabawy)) PS.Tylko nie pij za duzo Odpowiedz Link
magdeczka27 Re: Szampanskiej.... 31.12.05, 22:53 mysza_81 napisała: > Szampanskiej zabawy)) > > PS.Tylko nie pij za duzo tomeczku baw sie swietnie chociaz ty bo ja sama siedze wdomu tak wyszlo duzo szczescia wnowym roku zycze Odpowiedz Link
cuski Musze sie Wam przyznac, ze 02.01.06, 07:04 Musze sie Wam przyznac, ze wczoraj troszke za duzo wypilem, a to za sprawa kumpli i kolezanek, z ktorymi nie widzialem sie od wrzesnia )) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Musze sie Wam przyznac, ze 02.01.06, 07:41 A jaki jestes po %? a) gadula i wodzirej b) milczek i spioch c)awanturnik d)ten ktoremu watroba cofa e) jeszcze inny Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Wodka mnie usypia ! 02.01.06, 07:53 Aha fakt alkohol na kazdego innaczej dziala. Ja ostatnio szczegolnie po ostatnim pobycie w PL i Wloszech doszlam do wniosku ze mam zacieki na pamieci po %. Aaaa boje sie...o siebie! Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Dlaczego ??? 02.01.06, 08:03 ze ktos mi musi podpowiadac co sie dzialo w okolo. Odpowiedz Link
cuski :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 02.01.06, 17:57 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link