tadeuszx 21.07.06, 22:09 Autentyczne, biezace. Bardzo prosze nie popelniajcie podobnych bledow, bo zal, bo szkoda zmarnowanych lat, a moze zycia? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40687&w=44618955&a=45650405 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jozek_cork Tadziu 21.07.06, 22:16 poprostu samo zycie, nasza codziennosc, ile osob w ten sposob brnie w to zycie, a do tego na wlasna prosbe, pozdrawiam Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Samo zycie,ale przed tym sie nie uchronimy. 21.07.06, 22:53 Milosc nie wybiera,wiec czasem trza zaryzykowac. Odpowiedz Link
tadeuszx Aniol, no prosze Cie, jak moze zakochac sie 22.07.06, 09:53 dziewczyna w czlowieku duzo starszym od jej ojca?? W dodatku zonatym, dzieciatym i pijaku??? Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Tadzio,widocznie mozna,skoro takie przypadki... 22.07.06, 11:36 ...sie trafiaja. Odpowiedz Link
zettrzy Re: I znowu ku przestrodze dla dziewczat. 22.07.06, 15:07 no ale przeciez ona to zrobila liczac na korzysci materialne, tyle ze sie przeliczyla, tak? to tak jak grac na loterii i duzo przegrac, albo wez tego goscia ktory odziedziczyl fabryke, fabryka splajtowala i gosc mial do wyboru bezdomnosc lub nisko platna prace... tez zmarnowane zycie, mozna by powiedziec Odpowiedz Link
tadeuszx Masz rację Zettrzy. Życie to loteria, ale można 23.07.06, 17:52 zminimalizować ryzyko, jeżeli się wcześniej popatrzy, przemyśli, posłucha opinii innych i dopiero decyduje. Nie tak pochopnie, na łapu capu! Owszem, zawsze można się nadziać, ale w takiej oczywistej jak ta tutaj sprawie??! Popełnić aż tak rażący błąd, taką po prostu podstawową głupotę!!? Powiem wprost, gdybym tego nie widział i nie znał, wiecie że pewnie bym nie uwierzył? Dlatego mocno apeluję szczególnie do dziewczyn: Uważajcie z wyborami. Wcześnie myślcie, a nie po czasie. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Masz rację Zettrzy. Życie to loteria, ale moż 23.07.06, 20:52 jej sie wlasnie wydawalo ze byla bardzo cwana i zminimalizowala ryzyko, tyle ze jej nie wyszlo opinie innych nie musza byc najbardziej pomocne, bo a) inni moga byc niedoinformowani/poinformowani w przeciwnym kierunku b) inni moga miec zlosliwa motywacje c) inni nie sa nami i nie moga podejmowac naszych decyzji Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Masz rację Zettrzy. Życie to loteria, ale moż 23.07.06, 21:07 Ad. a, b, c : cyt:"Rodzice wyrzekli sie jej," - za co się wyrzekli? Bo nie posłuchała. Oczywiście motywacje rodziców trudno uznać za złośliwe (b), chyba dziecko powinno wziąc pod uwagę rady tych, którzy ją powołali do życia i wychowali? (c), niedoinformowanie w przypadku ponad 30-lat różnicy wieku?? Tu nie ma potrzeby dodatkowych informacji. Ta jedna dyskwalifikuje (a). Odpowiedz Link
zettrzy Re: Masz rację Zettrzy. Życie to loteria, ale moż 25.07.06, 02:51 tadeuszx napisał: > Ad. a, b, c : cyt:"Rodzice wyrzekli sie jej," - za co się wyrzekli? Bo nie > posłuchała. Oczywiście motywacje rodziców trudno uznać za złośliwe (b), rodzice z reguly OCZEKUJA od dzieci okreslonych zachowan, niekoniecznie pozadanych przez same dzieci ani specjalnie korzystnych dla dzieci; poczytaj sobie na forach rodzicielskich jak to trzeba miec dziecko "zeby ktos sie toba zajal jak bedziesz w podeszlym wieku", a w kazdym razie rodzice oczekuja od dziecka aby mozna je bylo wystawiac na pokaz i chwalic sie jakie to niesamowite osiagniecie, owo dziecko wyrzekli sie jej bo w ich srodowisku stracili przez nia twarz, oraz dotarlo do nich ze im uciekla, by tak rzec, czyli na starosc bedzie sie zajmowala tym pacanem a nie wlasnymi rodzicami chyba > dziecko powinno wziąc pod uwagę rady tych, którzy ją powołali do życia i > wychowali? patrz wyzej: motywacje rodzicielskie, przyczyny dla ktorych zostaje sie rodzicem, wcale nie sa tak bezwarunkowo nakierunkowane na dobro dziecka (c), niedoinformowanie w przypadku ponad 30-lat różnicy wieku?? jak najbardziej - co bylo obyczajowo adekwatne 30 lat temu dzisiaj moze byc wrecz osmieszajace lub szkodliwe; wiec w tym wypadku oni sa jednak niedoinformowani Odpowiedz Link
cuski Zettrzy napisała: 24.07.06, 03:43 Zettrzy napisała: - Inni nie sa nami i nie moga podejmowac naszych decyzji. Podoba mi sie to zdanie Odpowiedz Link
tadeuszx Najgorzej jest, jak sie dwa adminy spotkają:(( 24.07.06, 16:26 To tak jeden drugiemu potakuje... że ho, ho... Ale mnie osobiście, to podoba się inne zdanie Zetki z innego posta, zettrzy napisała: > na nich nie ma innej rady niz kij forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28897&w=45659565&a=45676251 -----> To się nazywa Kobieta! Kijem i już!)) Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Masz rację Zettrzy. Życie to loteria, ale moż 26.07.06, 16:28 Jako jedna z tych przestrzeganych dzewczny z aplu Tadzia moge powiedziec zupelnie pewnie ze bzdura jest by jakakolwiek dziewczyna zwiazala sie z kims tylko i wylacznie dla kasy i jeszcze do tego miala z nim dziecko, to bzdura zadna z nas nie jest taka i jak z jakims oslem jest to dlatego ze cos w nim jest dla niej atrakcyjnego; niektore kobiety lubia starszych facetow bo daja im poczucie bezpieczenstwa - "kompleks ojca", niektore maja poprostu wielka atrakcje do facetow z pozycja i pieniedzmi a niektor do rokendrolowcow i poetow wiec nie mozna tak z gory oceniac ze ona tylko po jedno. To po pierwsze a po drugie kwestionuje tez popierana tu teorie o tym ze trzeba dokonywac wyborow, wyborow w czym w milosci? A Ci co sie tak za dlugo przygladaja i za dlugo wybieraja poprostu za zwyczaj zostaja sami. No i zaprzeczasz Tadziu sam swojej teori bo skoro w zacytowanym przez ciebie watku dziewczyna nie byla zakochana tylko popelnila blad w wyborze , to czyli dokonala wyboru co w dalszej czesci twych wypowiedzi uwazasz za bardzo stosowne ( moze to byla najlepsza partia dla niej mozliwa w okolicy i sie dlugo nad tym zastanawiala ha,ha?) , hmmm czegos tu nie rozumiem. Odpowiedz Link
tadeuszx Harajukugirl, ja też! 26.07.06, 18:00 harajukugirl napisała: "...hmmm czegos tu nie rozumiem. " -----> No widzisz. A ja mam zrozumieć? Ech dziewczyny, dziewczyny... A ten wątek napisałem bo znam, bo mi jej szkoda i fajna dziewczyna a tak się zapaćkała! ( Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajukugirl, ja też! 26.07.06, 22:08 tadeuszx napisał: > harajukugirl napisała: > "...hmmm czegos tu nie rozumiem. " > -----> No widzisz. A ja mam zrozumieć? Nie rozumiem czy jestes w zwiazku z tym watkiem za miloscia czy za rozsadnymi wyborami- czesem nie da sie tego pogodzic, co tam czasem zazwyczaj. Nie wiesz tego? Odpowiedz Link
tadeuszx Harajukugirl, bylem sobie na Galeri i wiesz kogo 26.07.06, 22:17 tam przyuważyłem? Hehehe... Aha, czekaj, co zaś? ... Noooo w moim wieku to rozumiesz że jestem za rozsądkiem... ale gdybym był w Twoim wieku, to pewnie byłbym za miłością. Tylko kurna, dziewczyny! Zanim sie zakochujecie, otwierać szeroko oczy i myśleć, czy warto!? Odpowiedz Link
cuski Podobno MILOSC, to... 27.07.06, 02:28 Podobno MILOSC, to najpiekniejsza rzecz, jaka sie moze przydarzyc czlowiekowi. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Podobno MILOSC, to... 27.07.06, 04:36 no wlasnie a serce nie sluga robi co chce Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol Ja mysle,ze nie warto... 27.07.06, 08:05 ...nawet jak ma sie szeroko oczy otwarte tez mozna popelnic glupstwo. Odpowiedz Link
harajukugirl Do Tadzia 28.07.06, 05:38 Kochac nie warto wogole bo milosc to poswiecenie a czy warto sie poswiecac??? A co do wieku to niektorym z wiekiem inteligencji ubywa. Odpowiedz Link
cuski Harajuku 28.07.06, 11:48 Warto sie poswiecac, bo zycie egoistyczno-nacystyczne jest ch*** warte Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajuku 28.07.06, 16:47 No i toz dlatego wszyscy sie posiwecaja i swiat sie kreci. Odpowiedz Link
cuski Re: Harajuku 29.07.06, 03:21 W tym wlasnie problem, ze nie wszyscy sie poswiecaja - zawsze znajda sie jakies pasozyty Odpowiedz Link
harajukugirl Re: Harajuku 29.07.06, 15:45 Well, niektorzy poswiecaja sie latami i przestaja jak nie widza sensu, nie mozna powiecac sie cale zycie to nie zdrowe dla nikogo ani powiecajacych ani tych co sie im poswiecamy. Odpowiedz Link
harajukugirl Tomek 18.12.06, 06:23 cuski napisał: > A co jest zdrowe ? Czy znalazles na to odpowiedz? Odpowiedz Link
jozek_cork hurajukugirl 30.07.06, 12:59 dlatego ja wole wiesc tryb zycia egoistyczny, moze to malo eleganckie ale wiem zawsze na czym stoje, albo leze, pozdrawiam Odpowiedz Link
aldona401 Re: I znowu ku przestrodze dla dziewczat. 24.07.06, 16:37 Swiat bylby piekny, zeby ludzie sluchali przestrog, czerpali z doswiadczenia innych. Jakos tak jest, ze sami uwazamy sie za madrzejszych od reszty i mamy swoje zdanie. Powtarzamy nawet wlasne bledy. I przez cale zycie lecimy jak cmy do swiatla. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: I znowu ku przestrodze dla dziewczat. 25.07.06, 03:16 Na nic nie ma reguly , na milosc chyab tez nei , bo kazdy ja innaczej postrzega. Jak w piosence.... Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem, hej, wziął mnie ojciec, wziął mnie ojciec i tak do mnie rzekł: Najważniejsze co się czuje, słuchaj zawsze głosu serca, hej. Kiedy byłem, kiedy byłem dużym chłopcem, hej, wziął mnie ojciec, wziął mnie ojciec i tak do mnie rzekł: Głosem serca się nie kieruj, tylko forsa ważna w życiu jest. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Tradycjo 25.07.06, 04:52 A tak w ogole wracajac do tematu to czestym motywem w filmach, zartach a nawet zyciu jest sytuacja gdzie kobieta wypomina mezowi ze glupia byla ze za niego wyszla, za zaslepiona byla a jakis Wiesiek* co sie o nia ubiegal to teraz dyrektorem jest i dom piekny pobudowal itp i co ona by nie miala i jakby sie to jej nie zylo. Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Tradycjo 25.07.06, 05:20 E no...jak sie ma w domu chwasta a milosc gdzies uleciala to zartem czy tez nie rozne rzeczy sie mowi. Tutaj faceci tez nie sa niemowami. Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tradycjo 25.07.06, 15:19 a słyszałem, że chwasty trzeba pielić, czy plewić... noooo, jednym słowem wyrywać! A Ty Tradycjo dopuściłaś, żeby Ci to wyrosło w domu? Gdzie? W doniczce? Odpowiedz Link
tadeuszx Re: Tradycjo 25.07.06, 22:24 Jak chcesz, to Ci podrzucę szczepkę chwasta Tadzia. Zrobisz temu szczepkowi troche miejsca w łóżku i zaraz, mówię Ci, to pieruństwo chce zapuszczać korzenia!? Heh, a później wiesz jak trudno to usunąć?! Uuuuuu-u, tak trudno) Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Tradycjo 26.07.06, 01:35 Oj Tadziu Ty bylbys bardzo facet na TAK, gdybym tylko ja sie mogla takich slow na forum spodziewac. PS. Mam wrodzona wade zaborczosci Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Tradycjo 26.07.06, 05:24 cuski napisał: > Moja dziewczyna tez jest zaborcza To i tak malo (albo zyje w niewiedzy hehe) ze ci pozwala tyle czasu na necie spedzac.Ja bym odciagala Cie ( w domysle ukochanego faceta) Odpowiedz Link
cuski Re: Tradycjo 26.07.06, 05:26 Ona wie o tym, dlatego czasami kreci noskiem i pokazuje fochy Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Tradycjo 26.07.06, 05:32 No to zmienia postac rzeczy.Milosc choc ufa to i ma nutke zdrowej zazdrosci Odpowiedz Link
cuski Re: Tradycjo 26.07.06, 05:34 Lepiej zeby zamiast calej nutki miala pol-nutke, he he he... Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Tradycjo 26.07.06, 05:39 Nie ma co sie godzic za szybko , nie ma jak mile a zadziorne przekomarzanie z ukochana osobka. Odpowiedz Link
cuski Re: Tradycjo 26.07.06, 05:46 Oj ona sie lubi przekomarzac, a czasami, to az zanadto, he he he... Tadeusz nie mialby z nia szans PS. Mowie do niej kiedys: - Jak polece do Polski, to ciekawe, czy po moim powrocie z forum nie pozostana szczatki, a ona do mnie: - Ja sie moge nim zaopiekowac - tylko sie rozesmialem Odpowiedz Link
tradycja1 Re: Tradycjo 26.07.06, 05:56 Ooo znaczy sie ma smaka na forum. ( sorry ale nie jestem w temacie na biezaco, nie wiem czy ona tu pisuje czy nie ) Odpowiedz Link
cuski Re: Tradycjo 26.07.06, 06:06 Nie, moja dziewczyna tutaj nie pisuje, ale miala okazje poczytac pewne skasowane forum i nakreslic potret psychologicznych pewnych osobnikow. Odpowiedz Link
tadeuszx O ja Cię.... ale się rozgadaaaali 26.07.06, 10:06 i to w nocy, żeby nikt nie widział?! Kurna, a ja nic nie podejrzewałem, że Tomasz jest aż tak... Tradycyjny )) Odpowiedz Link
cuski He he he he... 26.07.06, 11:47 He he he he... A co, tylko Tobie i Aniolowi wolno gadac ? PS. Wczoraj zesmy se poprowadzili nocne rozmowy Polakow Odpowiedz Link
tadeuszx He he he he... - bedziesz miał to he he... czekaj, 26.07.06, 13:42 niech no tylko Twoja dziewczyna obada te tzw. "nocne rozmowy Polaków"!! ) Odpowiedz Link
tadeuszx Aha... no tak, Tomasz, całkiem fajnie gadasz. 27.07.06, 15:59 Ale jeden drobny szczególik tutaj przeoczyłeś, że miłość jest uczuciem niekontrolowalnym! Nawet będąc zakochanym w jakiejś (jakimś), nagle, w ułamku sekudy ta strzała Amora trafia i.... pozamiatane po tamtej miłości!! Już jest następna i co wtedy zrobisz? Odpowiedz Link
tadeuszx Nie życzę, ale... ??? 28.07.06, 12:30 Nigdy nic nie wiadomo? Bo dajmy na to, że Twoja dziewczyna spotyka mnie realu... powiedzmy, przypadkowo Spogląda w moje błękitne, niewinne oczęta i... bach! I się zakochała! ) Odpowiedz Link
tadeuszx Aha!!? Bladziuuuutki ten tomaszowy uśmieszek 28.07.06, 17:53 oj coś bladziutki )) Czyżbym już zasiał wątpliwości? Ale nie martw sie Tomasz, jak Ty dobrze zasiałeś, to nikt Ci dziewczyny nie ruuuuszy, spoko ) Odpowiedz Link
cuski :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 29.07.06, 03:22 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))) 30.07.06, 11:19 O taaaak, to co innego )))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Tradyyyyyyyyycja, chodź pogadać ;))) 31.07.06, 17:00 z Tomaszem oczywiście, bo nie mam co skarżyć jego dziewczynie ) Obadaj jaki macie temat: images3.fotosik.pl/90/62de5d74271f0cb8.jpg Dziewczyny, nie wychodzić za takich golasów! Olewa wszystko i zaraz mandat załapie a żona będzie płacić! Odpowiedz Link
zbuntowany8aniol :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) 01.08.06, 10:11 Tadzio i on tak przed komeda??Wrrr,a moze to sam policjant))) Ktora by chciala za takiego wyjsc?? PS.Nie w moim typie i za niski do tego i brode ma jak buszmen,no i sika jak z konewki,hihihi Odpowiedz Link