Dodaj do ulubionych

Trener personalny poszukiwany

16.04.13, 21:21
Możecie polecić w Warszawie jakiegoś trenera personalnego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Trener Re: Trener personalny poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.13, 21:56
      Już nie reklamujesz firmy dającej pożyczki pozabankowe?
    • Gość: Mona Re: Trener personalny poszukiwany IP: *.play-internet.pl 20.04.13, 21:51
      Ja mogę Ci polecić Huberta Kalińskiego, dotychczas pracował w Galerii Fitness na Mokotowie(biurowiec New City), ale od pewnego czasu zajmuje się już głównie swoimi 'podopiecznymi', więc zjawia się w różnych klubach (w Galerii Fitness też czasem bywa). Przez wiele lat był zawodowym sportowcem, człowiek ma duże pojęcie o anatomii, diecie i suplementacji i podchodzi zawsze indywidualnie do danego 'przypadku' - zależy co chcesz osiągnąć, jakie masz problemy ze zdrowiem, jak się odżywiasz, etc. Typ konkretnego trenera, który kładzie duży nacisk na sposób odżywiania i przestrzeganie tych zasad.
      Ja mogę polecić, ale trener indywidualny, to też indywidualna sprawa :) Warto zrobić rozeznanie wśród ludzi, którzy mają świadomość tego co znaczy trening personalny i co on daje (dla większości ludzi to 'zbytek'). Plus - spotkać się z człowiekiem, porozmawiać i wyrobić opinię, czy wg nas mówi sensownie, zna się na rzeczy i jest 'chemia' (bardzo ważne przy takiej współpracy). Wszystko, żeby wykluczyć, że mamy do czynienia z kolejnym człowiekiem z przypadku po szybkim kursiku.
    • Gość: Kinia Re: Trener personalny poszukiwany IP: *.ip.netia.com.pl 23.04.13, 11:13
      Mogę Ci polecić Anetę lub Adama, to małżeństwo, zależy czy chcesz laskę czy faceta.
      www.fit4health.com.pl z ceną idzie się dogadać.
      Pozdrawiam,
      Kinga
      • Gość: Andriu Re: Trener personalny poszukiwany IP: *.icpnet.pl 07.05.13, 10:14
        A znacie osobę jako trenera Agnieszkę Zych?
      • Gość: gosc Re: Trener personalny poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.13, 08:42
        Polecam trenerów personalnych w ACTIVE FITNESS www.active-fitness.pl
        • Gość: aneta Re: Trener personalny poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.13, 08:18
          Polecam Marcina N. z personaltrainingcenter.pl Jezeli macie jakies pytania piszcie na maila aneta.sledz@gmail.com
    • Gość: warsaw-trainer Re: Trener personalny poszukiwany IP: *.gdansk.vectranet.pl 20.06.21, 22:52
      Hej! Jeśli jeszcze ktoś szuka to nieskromnie polecam siebie Więcej info na: Tekst linku
    • Gość: warsaw-trainer Re: Trener personalny poszukiwany IP: *.gdansk.vectranet.pl 20.06.21, 22:54
      Hej! Jeśli jeszcze ktoś szuka to nieskromnie polecam siebie Zapraszam Warsaw Trainer - Trener Personalny Warszawa Mokotów
      • westartfly Re: Trener personalny poszukiwany 03.06.22, 12:11
        Nawiązując do pytań, ze swojej strony mogę polecić Wiktorię Wasik Trener Personalny Bydgoszcz. Bardzo miła i wie co robi. Pomogła przemienić moją sylwetkę nie do poznania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka