Dodaj do ulubionych

Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestroga!!

08.04.14, 20:15
Serwis IPhone-GSM / DreamPC - Robert Skóra - Oszust.
Od 2 miesięcy przetrzymuje mój telefon Galaxy S3, nie chce oddać ani mojego, ani zastępczego.
Człowiek - wymówka. Zostawia pisemne deklaracje kolejnych terminów, kiedy to niby dostarczy telefon. Ostatnio dostarczył telefon - okazało się, że naklejka z IMEI była z mojego telefonu, natomiast sam telefon nie był mój. Podejrzewam, że jakiś lewy, bo szybko został zabrany z obietnicą, że za kilka dni dostarczą mój.
Od tamtej pory nie odpowiada na telefony. Brak kontaktu.
Przestrzegam. Sprawę zgłosiłam na policji. Zwykła kradzież!
Nazwa firmy to Serwis IPhone- GSM lub DreamPC - Właściciel ROBERT SKÓRA - ul. Batorego 18 pok. 215, Warszawa. Działają w całej Polsce - serwis zdalny. Mnóstwo ogłoszeń w necie.
Przestrzegam!!!
Obserwuj wątek
    • 1-buc Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro 08.04.14, 23:41
      Czekamy na informacje o tym, jak powiadomiłeś policję.
      • intransigent Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro 09.04.14, 11:56
        Skoro nie umiesz czytać, to sobie poczekasz.

Cytuję:
        "Przestrzegam. Sprawę zgłosiłam na policji. Zwykła kradzież! "
      • Gość: Patałachy Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.04.15, 22:12
        Amatorka !!!!!!!!!!!!!!!
        Wysłałem telefony i kasę.
        Nie zrobili NIC !!!!
        PROBLEM Z ODZYSKANIEM PIENIĘDZY I TELEFONÓW !!!!
        PRZESTRZEGAM PRZED TYM "SERWISEM"
        WARSZAWSKIE PATAŁACHY !!!!!
    • Gość: baniak Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.14, 21:47
      anettab

witam proszę o kontakt jest ta sama sytuacja.

banka656@vp.pl

• Gość: jacekP Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.toya.net.pl 12.04.14, 14:25
      Jestem w podobnej sytuacji. Proszę o kontakt osoby poszkodowane przez firmę "iPhone-gsm" / "dreampc Robert Skóra". Może w grupie łatwiej będzie odzyskać nasze telefony.

tel: 691-605-589
      email: j.pieczarka88@gmail.com
      • 1-buc Bicie piany się skończyło? 13.04.14, 10:51
        Serwis działa bez zmian. Jeden pieniacz z kilkoma nickami ucichł. Odpowiedzi na pytanie o policję nie dostałem. Czyli w internecie bez zmian.
        --
        Musiałem zarejestrować nick, bo pojawiło się mnóstwo buców
        [img]https://s2.rimg.info/9968084c97c517cc19279071930266e2.gif[/img]
        • Gość: Schechter Test gimnazjalny za dwa tygodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.14, 20:20
          więc najwyższa pora nauczyć się czytać.

• 1-buc Re: Test gimnazjalny za dwa tygodnie 13.04.14, 21:32
            Zaloguj sie chłopcze
            • Gość: Schechter Re: Test gimnazjalny za dwa tygodnie IP: *.leaseweb.com 14.04.14, 11:46
              Przeproś za trollowanie.
              • 1-buc Re: Test gimnazjalny za dwa tygodnie 14.04.14, 19:14
                Tydzień za pasem i co? Żadnych nowinek?
                • Gość: Schechter Re: Test gimnazjalny za dwa tygodnie IP: *.leaseweb.com 15.04.14, 11:48
                  Idź na księdza. Nasłuchasz się nowinek w konfesjonale.
      • Gość: Damian Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.14, 23:24
        Witam,

Ja również jestem poszkodowany. Od 2 miesięcy czekam na telefon. Nie ma ich już na Batorego, nie odbierają telefonu, nie chcą podań nowego adresu firmy.

Damian
        grupa_wba@vp.pl
      • Gość: Łukasz Wejzer Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.static.icpnet.pl 28.04.14, 10:20
        witam wszystkich ,mnie oszukano we wrzesniu ,zdałem swojego iphone 5 +doplata z mojej strony 700zł po ktorej miałem otrzymac nowy egzemplarz , poszkodowanyh Łukasz Wejzer moj tel 605 464 736 ,nie mozna tego pozostawic bezkarnie
    • Gość: Klient Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego IP: *.play-internet.pl 23.04.14, 12:53
      Nie zgadzam sie niestety z opinia na temat serwisu na Batorego 18 .

Ja zostawilam w tym serwisie telefon Samsung S3 i faktycznie naprawa trwala dosc dlugo ale za to ,ze musialam dlugo czekac dostalam Nowy telefon Samsung S3.

Ja zawsze otrzymywalam odpowiedz poprzez sms, takze nie mialam problemow.
      • Gość: klient tego serwiz Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.14, 08:34
        i jeszcze pochwalasz takie działanie ze dostałeś NOWY a nie swój??? bo co?? bo twój oddali komuś innemu sprzedali? a żeby trochę ucichło to to oddali Ci kogoś innego tel. bo co? bo twojego nie umieli naprawić? mój najpierw naprawili przyklejając chamsko ekran a po reklamacji po telefonie ani śladu!!!!

zmienili miejsce działania..? bo już ich każdy nachodził ja teraz naliczyłam już 7 osób poszkodowanych a ile jeszcze jest...?
        • 1-buc Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego 25.04.14, 13:13
          A ja tylko zapytam, jak wyglądają dalsze losy SŁYNNEGO ZGŁOSZENIA NA POLICJĘ?
          Czy autor tego żałosnego wątku nie wrócił jeszcze z ojcowizny do Warszawy po świętach?
          • Gość: klient tego serwis Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.14, 17:49
            prokuratura czeka już i łączy zgłoszenia... p. Skóra zatańczył sobie ładnie.. a teraz z nim zbiorowo zatańczymy a ja sprawę cywilną jeszcze mu wrzucę
            • Gość: klient tego serwis Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.14, 17:51

zgłaszajcie na policje!! im szybciej tym lepiej...
          • anettab Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego 04.05.14, 22:46
            1-buc, skąd w tobie tyle jadu?
            to, ze nie odpisuję oznacza tylko tyle, ze nie ślęczę na forum i nie śledzę własnych wątków.
            Po prostu chciałam przestrzec przed oszustem.
            Policja zakwalifikowała sprawę jako przywłaszczenie, okazało się, że byłam kolejną poszkodowaną osobą. Sprawa w toku. Jak kiedyś gdzieś w sieci zgłosi się mój telefon - policja go odzyska. Tak powiedzieli. Póki co - cisza. Kilka dni temu serwis przysłał maila podobnego do tego, jak ktoś napisał kilka postów wyżej. Że niby do 07 czerwca dadzą mi zupełnie nowy S3.
            Ja mam w d...e nowy. Chcę mój. Pomijając fakt, ze nowytelefon to serwis obiecywał już kilka tygodni temu. A potem zwinął żagle i zamknął interes na Batorego.
          • kyniu1 Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego 15.05.14, 14:39
            1-buc napisała:
            Ja Ci powiem jutro jak będą wyglądały bo się wybieram też na Policję. Od 2 miesięcy nie mogę doprosić się o swój telefon.

Kyniu

> A ja tylko zapytam, jak wyglądają dalsze losy SŁYNNEGO ZGŁOSZENIA NA POLICJĘ?
            > Czy autor tego żałosnego wątku nie wrócił jeszcze z ojcowizny do Warszawy po św
            > iętach?
            • Gość: poszkodowany Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 15:52
              Sprawa na policji już się odbywa.
              Proszę o zgłaszanie się by było jak najwięcej nas których oszukano.
              Nie darujmy gnojowi
              • kyniu1 Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego 16.05.14, 16:07
                Sprawę zgłosiłem na Policji. KRP III, ul.Opaczewska 8. Pan Robert Marek Skóra oraz Pani Barbara Zakrzewska są już tam znani i sprawa jest rozwojowa. Podobno jest to coś powiązane z serwisem na dworcu Wileńskim w pawilonach.
                Pamiętajcie też, że po zgłoszeniu na Policji należy iść do salonu Waszego operatora i zastrzec telefon jako skradziony.

Kyniu1
              • Gość: Cyryl Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.14, 09:19
                Witam,
                właśnie wysłałem zgłoszenie oszustwa wraz z wszelką korespondencją na Policję w Warszawie.
                27 lutego wysłałem iPada 2 w celu wymiany zbitej szybki. Tak, jak we wszystkich przypadkach, pozostałem bez sprzętu i żadnych informacji. Mam nadzieję że ten skur...... zostanie dorwany i odzyskamy skradziony nam sprzęt.
    • Gość: tomekm Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.14, 12:23
      Witam

Ta sama sytuacja proszę o kontakt
      Tomasz Mioduszewski - 696 159 454
      tomek.mioduszewski@gmail.com
      • Gość: Damian Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.play-internet.pl 01.05.14, 10:12
        Mi wczoraj przesłali (tym razem na maila) informację, że nowy termin (poprzedni do końca kwietnia) z przyczyn niezależnych od serwisu został zmieniony na 11 lipca 2014.

Damian
        • Gość: JOO Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.14, 09:22
          Witam tez jestem w takiej samej sytuacji tel oddałam do naprawy w styczniu odebrałam go na początku lutego źle zrobiony wiec 27lutego oddałam go na gwarancje do dnia dzisiejszego nie mogę go odzyskać ....pomimo ze chce go nawet nienaprawionego .....dostałam wiadomość ze zostanie zwrócony naprawiony bo inaczej nie mam możliwości 11 lipca(podobno jest w serwisie zewnętrznym na naprawie) termin był przekładany wielokrotnie .....
          tel:510-275-515 aszli55@wp.pl
      • Gość: bodo Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.14, 08:46
        Witam
        Czy ktoś ma jakieś informacje na temat tych oszustów z atorego?
        Na jakim etapie jest sprawa?
        • 1-buc Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro 25.09.14, 21:30
          Tyle osób składało zeznania, zawiadomienia, doniesienia i co?
          I okazało się, że to zwykłe szczekanie było
          • Gość: bodo Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.14, 23:30
            Ale wiesz może więcej co w tej sprawie się dzieje, czy była jakaś rozprawa, bo ja nie dostałem żadnej informacji od żadnych organów.
          • Gość: Schechter Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.14, 23:09
            Nie bój żaby, już po ciebie jadą.
    • Gość: mm Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.05.14, 22:25
      Witam,
      mnie również wykiwali. Dziś otrzymałem zwrot Ipada 2. Podobnie jak w jednym z postów dostałem nie swoje urządzenie. Prawdopodobnie dostałem ten sprzęt tylko dlatego że odnalazłem ich nową siedzibę i nawiedziłem ją osobiście robiąc trochę rabanu.
      dla zainteresowanych: obecnie Serwis Wawa GSM; ul. Ciołka 8 lok. 217; Warszawa tel. 665 533 776; baba która w nim siedzi (ta sama co na batorego) udaje głupią i twierdzi że to inna firma z innym właścicielem [nipu i regonu nie zna a pieczatki jeszcze nie zrobili :)]. Ale po godzinnej zadymie skontaktowała mnie telefonicznie ze skórą - obecał iPada za tydzień, oddali za 2 i nie tego co trzeba. Teraz nie odpowiada na smsy.
      w poniedziałek idę na Policję
      Pozdrawiam
      • Gość: gość Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.14, 12:57
        Witam wszystkich poszkodowanych.
        Proszę wszystkich poszkodowanych by się udali do urzędu skarbowego i donieśli że nie dostali rachunku za naprawę (jeśli takie zdarzenie miało miejsce) odechce się gnojowi ludzi naciągać i oszukiwać
        • Gość: gość Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.14, 16:52
          Warto też wspomnieć, że nie poinformował stosownych urzędów o nowej lokalizacji swojego "serwisu" i świadczeniu usług jako "wawa gsm". Jest też Pani Barbara S., która za pewne nie jest ujęta w żadnym wykazie jako pracownik tego serwisu.

Każdy, kto odzyskał niekoniecznie swój telefon, powinien się zgłosić na policję - te telefony są kombinowane i możecie mieć później problemy z prawem z tego powodu.

Zgłaszajcie się koniecznie na Policję
          • Gość: Note 2 Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.riz.pl 12.05.14, 17:44
            Hej, Ja też zostałem poszkodowany przez tego oszusta, na telefon czekam juz jakieś 3 miesiące, a teraz Pan obiecał, że odda do końca Lipca... ludzie, przecież to zwykła kradzież, nie da się tego człowieka zlokalizować ani spotkać.
            Czy powstał na nich już jakiś pozew zbiorowy? Ktoś ma jakieś rady lub informacje co zrobić żeby odyskać swój sprzęt?
      • Gość: JOO [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.14, 12:23
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: D [...] IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.14, 18:11
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: mm Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.14, 21:35
          witam. wolałbym nie umieszczać swojego tel. na forum publicznym. Proszę o kontakt na mmajkelak@gmail.com - odpiszę albo oddzwonię.

sprawę zgłosiłem na policję Warszawa Bemowo. Niestety ponieważ dostałem od nich ipada (wprawdzie nie swojego) policja nie widzi problemu - nie ma przestępstwa, tylko niewłaściwie wykonana usługa. Mogę co najwyżej założyć sprawę cywilną.

Ponieważ mimo wszystko nie odpuszczę jeżeli dojdzie do czegokolwiek mogę zeznawać i wskazać z kim się widziałem w obu miejscach. Otrzymaliśmy też namiar na prokuratora który zajmuje się tą sprawą zgłoszoną przez jednego z poszkodowanych (autora jednego z wpisów na tym forum).
          Coś się kręci. Niestety ten kraj chroni bardziej bandytów niż poszkodowanych.
          • Gość: mm Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.05.14, 21:50
            ps.
            zwróćcie uwagę na datę otwarcia działalności 07.05.2014 - sporo po mojej pierwotnej wizycie :)
            czyli nie podawała danych bo ich nie miała.
            • Gość: bb Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.14, 20:06
              Na szczęście już ich pozamykali, tylko co dalej z naszymi telefonami ?
              • Gość: mm Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: 178.235.211.* 22.05.14, 21:13
                poproszę o jakieś szczegóły. Aż trudno mi uwierzyć że ta hołota będzie miała jakieś nieprzyjemności. myślałem że są bezkarni.
                • Gość: D Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.play-internet.pl 22.05.14, 21:29
                  Potwierdzam, zamknęli ich wczoraj. Teraz trzeba czekać 2 tygodnie, bo kilka telefonów przy nich zabezpieczyli. Policja ma się odezwać do właścicieli.
                  • Gość: bb Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.14, 21:10
                    Czy ktoś wie co się dzieje w sprawie tych oszustów co ich zamknęli?
                    • Gość: Bogdan Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.14, 22:54
                      Ciebie też oszukali? To się do wiedz na policji, tam, gdzie składałeś doniesienie
                      • Gość: Lidyja Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.bauer.pl 04.06.14, 12:38
                        Witam, gdzie mozna podpytac sie o dalszy ciąg sprawy Pani Zakrzewskiej ?? Na którym komisariacie?
                        • Gość: JOO Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.14, 16:42
                          WITAM MA KTOŚ JAKIEJ NOWE INFO O SPRAWIE?????ALBO O SERWISIE ???? MOŻE JAKAŚ NOWA SIEDZIBA ????PRZYDAŁYBY SIĘ TEZ FOTKI TEJ TRÓJKI ŻEBY OPUBLIKOWAĆ NA FB ABY NIKT JUŻ NIGDY NIE BYŁ POKRZYWDZONY....
                          • Gość: gosc Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 20:52
                            Dla twojej wiadomosci jedna z tych osob trafila tam przez przypadek bo nie widziala ze to taki kanal. A jak cos sie znajdzie na fb to ci policja nawet nie zdazy pomoc.
                          • Gość: gosc Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 20:55
                            Dla twojej wiadomosci jedna z tych osob trafila tam przez przypadek bo nie widziala ze to taki kanal. A jak cos sie znajdzie na fb to ci policja nawet nie zdazy pomoc cwaniczku.
                            • Gość: marek Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.14, 21:57
                              podobno 25.06 rozprawa ? ktoś coś wie? może warto pojechać?
                              • Gość: Pawcio Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.14, 10:39
                                25 czerwca w Wołominie o g 10.00 mają sprawę w sądzie.
                                Nie wiem dokładnie czy chodzi o Panią B. Czy o Pana R..... czy może o parkę... ?
                                Ale, jak to mawiają.... jeden pies :)

Ja się wybieram choć sprawy nie zgłaszałem.

P.S: O co chodzi z "trzema osobami" ? ( kilka wpisów wyżej )
                                Myslałem że chodzi o dwie
                                • Gość: GOS Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.14, 18:14
                                  TO ZRÓB IM FOTKI JAK BĘDZIESZ NA ROZPRAWIE :-)
                            • Gość: gość Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.14, 10:41
                              policja nie zdąży pomóc... co jest ?
                              • Gość: gość Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.06.14, 12:02
                                to pewnie chodzi o tą małolatę która siedziała w Wawa-gsm
                              • Gość: GOS Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.14, 16:08
                                CHYBA KTOŚ TU KOMUŚ GROZI .....MASAKRA
                                • Gość: gosc Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.14, 10:23
                                  Ja jeszcze nie groze. Dla twojej wiadomosci ta malolata ma meza i wspanialego synka wiec uwazaj sobie na slowa. Nie wiedziala ze jest taka sytuacja bo napewno by tam nawet sekundy nie siedziala. A jak chcesz podyskutowac na ten temat to chetnie sie z toba spotkam.
                                  • Gość: goa Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.centertel.pl 19.06.14, 16:05
                                    Wiec zamiast takiej agresji i grozb porostu napisz o kogo chodzi jak was oszukali wyjaśnij nas wszystkich tez okradli wiec zamiast razem się trzymać wspierać to Pan zachowuje się strasznie ....proszę przemyśleć swoje słowa każdy z nas jest poszkodowany ostatnie czego trzeba to kłótnie i groźby między sobą .....
                                  • 1-buc Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro 19.06.14, 17:45
                                    Tak czytam te twoje groźby, żałosne i szczeniackiej, ale jednak groźby i zastanawiam się, jak ktoś taki jak ty może wyglądać. Coś o spotkaniu napisałeś. Gdzie cię można zobaczyć?
                                    • Gość: gosc Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.dynamic.chello.pl 19.06.14, 21:22
                                      Powiedz gdzie mamy sie spotkac a ja za 5 min tam bede i zobaczymy czy jestem szczeniakiem a ty taki twardy . Cwaniaczku internetowy.
                                      • Gość: goa Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.centertel.pl 19.06.14, 21:33
                                        Naprawdę nie ma po co się kłócić ...lepiej Pan napisze o serwisie co wiecie i jak Pana żonę oszukali ....
                                        • 1-buc Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro 19.06.14, 23:09
                                          Tu się nikt z nikim nie kłóci. Psy szczekają, karawana jedzie dalej.
                                    • Gość: Schechter Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.14, 19:28
                                      > Coś o spotkaniu napisałeś. Gdzie
                                      > cię można zobaczyć?

Musiałbyś się najpierw wychylić spod mostu, trollu.
                                      • Gość: Polak Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.ceti.net.pl 20.06.14, 19:48
                                        On miał rację ze szczekaniem. Dwóch gnojków może sobie pisać co chcą. Żeby zostać mężczyznami musieliby się zalogowć i wziąć odpowiedzialność za swoje szczekanie.
                                        • Gość: gocs Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.14, 23:04
                                          Co za cwok i czytac jeszcze nie umie. Baran. Haha
                                          • Gość: gosc Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.14, 23:07
                                            Znajac zycie to jestes ten spedalony blondas. Co pod nosem mleko mamusi ma. Po imeniu kuz nie bede pisal.
                                            • Gość: Bogdan Widzę, że gimbus się nudzi i śmieci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.06.14, 23:47
                                              bo to jedyna rzecz, do jakiej potrafi użyć chińskiego komputerka na raty i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                                        • Gość: gos Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.14, 09:56
                                          Czy coś ktoś wie na temat sprawy ???? To jest najistotniejsze ???
                                          • Gość: D Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.14, 13:46
                                            dokładnie, czy ktoś odzyskał telefon? Wiem, że ileś sztuk znaleźli przy zatrzymanych i Policja miała się w tej sprawie do właścicieli odzywać.
                                            • Gość: bb Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.14, 12:17
                                              Witam
                                              Podobno 26-06-2014 miała być rozprawa czy ktoś ma jakieś informacje?
                                              Pozdrawiam
                                              • 1-buc no i co pieniaczei gawędziarze? 30.06.14, 21:34
                                                Tyle zawiadomień na policje składaliście i nikt nie wie co się dzieje?
                                                • Gość: Collins Nie twój zas.rany interes, trollu IP: *.leaseweb.com 01.07.14, 11:31
                                                  kto ma wiedzieć ten wie.
                                                  • Gość: bb Re: Nie twój zas.rany interes, trollu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.14, 16:04
                                                    Zostałem okradziony przez tych oszustów więc mój."dupku"
                                                  • Gość: bb Re: Nie twój zas.rany interes, trollu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.14, 15:08
                                                    Witam
                                                    Podobno miała być rozprawa tych oszustów czy ktoś ma jakieś informacje?
                                                    Pozdrawiam
    • Gość: piecz Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.07.14, 10:35
      Wiadomo coś komuś w sprawie? Ja wiem jedynie że jakiś czas temu połączono sprawy między prokuraturami czyli zapewne sprawa jest nadal w toku. ale może ktoś ma jakieś szczegółowe informacje. proszę o kontakt j.pieczarka88@gmail.com
      • Gość: gosc Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.14, 09:38
        A ma ktoś ich fotki ??? Jak by poszły w neta już by nikogo nie oszukali....tylko nie wiem czy tak można.....pewnie i tak prowadzą gdzieś serwis .....
        • 1-buc Połowa z was składała doniesienie o popełnieniu 27.07.14, 21:07
          przestępstwa. I nikt nie wie co sie dzieje w sprawie. Stara komorka jest warta wiecej niz większość z was
    • Gość: marik Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.kalisz.mm.pl 04.08.14, 21:06
      dlatego warto korzystać ze sprawdzonych serwisów. Bo jak widać łatwo można się sparzyć, a potem już tylko same problemy. Sam kilkakrotnie naprawiałem sprzęt elektroniczny, raz nawet była potrzeba lutowania płyty głównej. Niestety po 2 tygodniach problemy wracały ze zdwojoną siłą.

W moim przestał mi działać dotyk i jeśli chodzi o serwis ejpla to mogę polecić sprawdzony przeze mnie WeFix z Warszawy (wefix.pl).
      • Gość: kolejny SPAMer miasta pomyliłeś SPAMerze IP: *.centertel.pl 04.08.14, 22:28
        to nie Kalisz
        • Gość: marik Re: phi... IP: *.kalisz.mm.pl 02.09.14, 20:07
          jakbyś był taki mądry za jakiego się podajesz to byś wiedział że wefix przyjmuje sprzęt od ludzi z całej polski. Jak zresztą wiele innych dużych serwisów.
          • Gość: Warszawiak Re: phi... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.14, 22:16
            Ostrożnie mijaj Kalisz...
            • Gość: Goos Re: phi... IP: *.centertel.pl 23.10.14, 16:24
              Witam wie ktoś coś????
              • Gość: Uczciwy Re: phi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.14, 18:38
                Każdy, kto złożył zawiadomienie, doniesienie, wniosek o ściganie - wie. Tylko pieniacze się dopytują.
                • Gość: bodo Re: phi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.14, 10:23
                  Witam. Ja również złożyłem zawiadomienie i nic nie otrzymałem, więc jeśli kolego masz jakieś wiadomości to się podziel.
              • Gość: bodo Re: phi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.14, 11:32
                Jeśli ktoś coś wie to bardzo proszę o informację.
                • Gość: Goos Re: phi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.14, 14:23
                  Ja złożyłam doniesienie i nic nie wiem ....
    • Gość: bodo Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.14, 21:20
      podrzućcie proszę jeśli ktoś coś wie. Pozdrawiam
    • Gość: ADEW Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.14, 22:56
      TAK..... WSZYSCY WIEDZA A NIKT NIE MOŻE NAPISAĆ.....BO NIKT NIC NIE WIE....
    • Gość: bodo Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.14, 13:36
      Proszę podzielcie się jeśli ktoś coś wie.Na jakim etapie jest sprawa?
      Pozdrawiam

• Gość: Precz z badziewiem Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.14, 15:16
        Osoby, ktore sa stroną w sprawie dostają regularnie stosowne zawiadomienia. Bijący pianę, zawsze z tego samego IP nie. Proste?
        • Gość: bodo Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.14, 16:08
          Jestem stroną w sprawie ale jeszcze nie otrzymałem ani jednego powiadomienia.jeśli ktoś ma jakieś informacje bardzo proszę o info. dodam że mnie oszukali na galaxy s3.
          Pozdrawiam
          • miro.0000 Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro 15.12.14, 17:39
            Teraz działają jako teleserwis na bieżuńskiej 1. Lokal 50. Wymieniali mi szybko w telefonie i teraz telefon do niczego się nie nadaje
            • Gość: Lidyja Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.bauer.pl 16.12.14, 10:18
              to bardzo dobry news, pewnie dzisiaj potwierdzę czy to Ci sami
            • Gość: DZIADOSTWO Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.04.15, 22:08
              BURDEL I DZIADOSTWO - TO JEDNO CO MOŻNA POWIEDZIEĆ O TYM GOŚCIU I LASCE CO ODBIERA TELEFONY !!!!
              DZIADOSTWO, DZIADOSTWO, DZIADOSTWO !!!!!!
              WYSŁAŁEM TELEFON CZEKAŁEM 3 MIESIĄCE NA TELEFON I 2 MIESIĄCE NA ZWROT PIENIĘDZY.
              CHCESZ STRACIĆ PIENIĄDZE I NERWY TO POLECAM TEN BURDEL !!!!!
              W INNYM SERWISIE NAPRAWA ZAJĘŁA 40MINUT.
              CELOWO TRZYMAJĄ PIENIĄDZE I NIC NIE ROBIĄ WYNIKA Z TEGO ŻE ŚLIZGAJĄ SIĘ NA CZYJEJŚ KASIE !!!!
    • Gość: Depford Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.centertel.pl 29.12.14, 11:01
      Witam, niestety również zostałem oszukany, łącznie czekam na naprawę ponad 2 miesiącem (łącznie, ponieważ chwile działał jak mi go odesłali).

Jest ich strona na facebooku www.facebook.com/pages/Teleserwis-24-Bieżuńska-Warszawa
    • Gość: UWAGA OSZYST !!! Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.04.15, 22:14
      Ze mną było to samo - powiedzmy otwarcie OSZUST !!!
      NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      JAK NAJDALEJ !!!!!
      • Gość: Bogdan Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.15, 09:25
        Mnie oszukali rok temu. Do dziś nie mam ani telefonu ani pieniędzy ani informacji z prokuratury co ze śledztwem. Wtedy oszukali dużo ludzi i dziwię się że jeszcze dalej prowadzą tą oszukańczą działalność.
        • 1-buc Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro 01.05.15, 19:34
          Tylu oszukanych, tyle zgłoszeń na policję, do prokuratury... I nikt nic nie wie.
          • Gość: bodo Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.15, 20:26
            a Ty coś wiesz to się podziel
    • dud3300 Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro 22.02.16, 18:16
      Witam,
      Korzystałem z usług tej firmy. W trakcie czekania na telefon trafiłem na te komentarze i spodziewałem się lipy, ale po długim okresie oczekiwania (trzy tyg. a miało zająć 7 dni) to telefon odebrałem z wymienionym, oryginalnym wyświetlaczem, wszystko działało i było ładnie wykonane. Cena niska bo zapłaciłem 360,- za coś co kosztowałoby 500,- u konkurencji albo 700 w autoryzowanym serwisie.
    • alicja90f Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro 15.03.16, 19:44
      Ja zawsze korzystam z usług Mac serwis w warszawie przy Al. Gen. W. Andersa 31 -www.macserwis.com/ . Ostatnio wymieniałam szybkę w ipad. Obsługa bardzo miła, wszystko okej, ładnie zrobione i cena też niska.
      • 1-buc Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro 16.03.16, 09:21
        Jak to miło, że założyłaś konto, żeby nam o tym napisać. Niska cena? Ile?
    • 1-buc Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro 26.03.16, 16:13
      Ty to masz pecha. Ciągle coś ci się psuje. Na szczęście serwis, który tak USILNIE POLECASZ NA CAŁYM FORUM naprawia ci każde baziewie. I we Wrocławiu i w Warszawie.
    • miasto.mania Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro 30.03.16, 16:20
      Nie warto zostawiać sprzętu do naprawy w nieautoryzowanych serwisach. Mojego iphone jak dotąd serwisowałem raz (oczywiście, że ekran...) w ESPO na Maciejki i byłem zadowolony z konkurencyjnej, jak na Warszawę, ceny i czasu serwisowania - niecałe 3 dni. Autoryzowane serwisy z galerii handlowych mają mega wysokie marże, a nieautoryzowanych serwisów nie przestępuję nawet progu;)
      • czarnakawusia Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro 02.04.16, 13:53
        szczerze nie wiem co trzeba mieć w głowie, żeby wysłać telefon od tak, bez niczego "na obietnicę". ESPO jest spoko choćby dlatego, że cała kadra jest przeszkolona przez appla. Jest gwarancja zrobienia raz a porządnie i że nie rypną Ci sprzętu tak, jak to opisuje autor wątku. A widziałes gdzieś ludiz od asusa albo innej tego typu firmy? nie. żadnych certyfikatów, nic z tych rzeczy. W głowie się nie mieści.
    • Gość: Martyna1237 Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.146.170.125.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.17, 21:08
      Zadzwoń sobie do chłopaków ze strony iCure.pl - szybko naprawiają wysyłkowo :)
    • Gość: serwis Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 01.06.17, 17:46

podrzucam kontakt do dobrego serwisu w Warszawie, naprawialem ostatnio u nich s6 wymiana szybko i nowa bateria, podobno jest tez opcja z dojazdem do klienta ale o tym nie wiedzialem

serwis-iphone.pl/
      • Gość: fwqeqf Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.toya.net.pl 20.02.18, 12:22
        znam mojegsm.pl/ bardzo dobry serwis
    • Gość: ada seba Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.dynamic.mm.pl 05.06.17, 11:09
      dobry jest tez serwis www.serwis-iphone.pl/
    • Gość: ser Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.toya.net.pl 19.10.17, 11:13
      ten serwis jest dobry
      serwisproduktowapple.pl/
    • Gość: dadra Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro IP: *.toya.net.pl 17.01.18, 10:11
      znam idoit bardzo dobry serwis
      idoit.pl/
    • 1-buc Re: Serwis IPhone-Gsm -Warszawa Batorego-Przestro 04.08.18, 22:34
      Kolejny pam z skamex.pl. Jedna marna „firma”, a 7 stron w necie. W końcu policja nie będzie wiedziała, gdzie szukać telefonów, które „zaginą”
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka