ela-ba 08.05.17, 18:11 Czy ktoś z szacownych forumowiczów uczestniczył ostatnio w kursie na prawo jazdy?? Chyba przyszłam pora się nauczyć, ale chciałabym porady w wyborze szkoły. Którą polecacie , gdzie uczą fachowo na naszym Mokotowie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyngusagis Re: Kurs na prawo jazdy 11.05.17, 17:54 Ja też się dołączam do pytania, chodzi mi o szkołę która byłaby właśnie na Mokotowie a nie gdzieś daleko jako kupon z grupona czy coś w tym stylu. Może ktoś z własnego doświadczenia ma taką szkołę, bo oferty na gruponie to sprawdziłam ale większość zbyt daleko ode mnie i od pracy Odpowiedz Link Zgłoś
rikirikiriki Re: Kurs na prawo jazdy 11.10.18, 19:02 polecam tylko i wylacznie robic tutaj bo prawo jazdy to jest cos na czym nie warto oszczedzac a tu jest nie dosc ze dobrze to nawet niedrogo POLECAM prawojazdywilanow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joasia_koo Re: Kurs na prawo jazdy 14.10.18, 15:34 Ja nie polecam Gabi na Stegnach, nazbierali chętnych i teraz nie mają terminów na jazdy, które są raz w tygodniu, dzięki temu kurs rozciąga się w nieskończoność. Odpowiedz Link Zgłoś