blum10 21.06.17, 14:41 Poszukuje dobrej szkoły językowej dla licealisty poziom dziecka fce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba67 Re: Szkoła językowa jęz.angielski 30.07.17, 13:10 W Speak- Up może byc tak że każdą lekcje ma się z innym nauczycielem.Ta szkoła to trochę ruletka,najpierw placisz a potem widzisz co trafiłaś.Słyszałam bardzo dobre opinie o English for You. Sama pracuje jako prywatny lektor ale niektóre dzieciaki prawie tyle samo wynosza z kursów zatem z czystym sumieniem moge polecic tę szkołe. Odpowiedz Link Zgłoś
lotosowa425609 Re: Szkoła językowa jęz.angielski 13.09.17, 14:20 a jak duże są grupy? Tez chciałabym odświeżyć język i się gdzieś zapisać, ale wiem, ze nauka w dużej grupie na pewno nie zda u mnie egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lingopro Re: Szkoła językowa jęz.angielski 30.11.17, 17:18 Dzień dobry polecam LINGOPRO - proszę o kontakt mailowy, przedstawimy naszą ofertę: hello@lingopro.pl Lektor może dojeżdżać do Państwa do domu Ola Świątelska www.lingopro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Szkoła językowa jęz.angielski 10.12.17, 09:05 Jeśli szuka sie lektora do indywidualnych lekcji to pośrednictwo szkól nie ma sensu. Skoro ktos szuka szkoły to znaczy tańszych zajęć grupowych. Naprawdę warto zainwestować trochę czasu i kasy i sprawdzić ofertę i sposób pracy lektorów z okolicy jeśłi się chce uzyć indywidualnie zamiast robic to przez szkołę.To samo można mieć zdecydowanie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
arletts Re: Szkoła językowa jęz.angielski 27.02.20, 13:43 Chodziłam do szkoły językowej przez prawie rok i szczerze bardzo żałuje. Wybrałam się trochę za namową koleżanki, ale niestety u mnie taka nauka się nie sprawdza. Ja należę do osób, która musi sama praktycznie coś zrobić, żeby nauczyć się języka. Ten wątek mnie zaintersował odnośnie nauki- forumnauka.pl/forum-jezyk-angielskie/zwroty-po-angielsku-zainteresowania/ I tak u mnie było dzięki nauce w domu zwrotami dużo się u mnie zmieniło. Mówiąc szczerze, nie potrafiłam się wcześniej zmusić do mówienia. Teraz nie boję się rozmawiać z native speakerami, warto było podejść do nauki praktycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wroblewskamalgorzata Re: Szkoła językowa jęz.angielski 13.07.20, 13:22 Zachęcamy do zapoznania z ofertą naszej szkoły językowej The Palms, która znajduje się w dzielnicy Wilanów. Oferujemy bogaty wybór kursów językowych dla młodzieży. Co istotne, różnice wiekowe między uczniami w grupach nie wynoszą więcej, niż 2 lata - nie łączymy poziomami dzieci młodszych z młodzieżą licealną. Głównym kryterium doboru grupy są umiejętności językowe, które ocenia podczas krótkiej rozmowy wykwalifikowany metodyk ds. nauki młodzieży. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś