Dodaj do ulubionych

Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie

28.04.05, 15:10
Są tu jakieś duszyczki z rocznika 1971 , które ukończyły tę szkołę ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ecik Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie IP: *.innsoft.com.pl 28.04.05, 16:00
      ja jestem z rocznika 77, ale co mi tam - skończyłam w końcu, nie ??
    • aniak04 Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie 28.04.05, 22:31
      i ja się dopisuję - rocznik 76
      • abbra Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie 29.04.05, 08:37
        a kto był Waszą wychowawczynią ? Moją była prof.Chmielewska - brrr...
        • Gość: ecik Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie IP: *.com.pl 29.04.05, 09:50
          moja v-ce dyr. uczyła rosyjskiego. Budrewicz ?? czy jakoś tak ...
          • abbra Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie 29.04.05, 10:36
            Gość portalu: ecik napisał(a):

> moja v-ce dyr. uczyła rosyjskiego. Budrewicz ?? czy jakoś tak ...

A też wam kazała prowadzić śpiewniczki i śpiewaliście na lekcjach ? :-)))
        • iwonesik Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie 29.04.05, 16:07
          Ja jestem rocznik 1968. Moją wychowawczynią była Kira JANKOWSKA. Uczyła
          rachunkowości. Pamiętam beznadziejnego matematyka Jóźwik lub Jóźwiak.Pozdrawiam
          PA
          • abbra Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie 02.05.05, 07:33
            iwonesik napisała:

> Ja jestem rocznik 1968. Moją wychowawczynią była Kira JANKOWSKA. Uczyła
            > rachunkowości. Pamiętam beznadziejnego matematyka Jóźwik lub
            Jóźwiak.Pozdrawiam
            >
            > PA

Mnie niestety też uczył matematyki Jóźwik :-((( - tragedia
            A rachunkowości -Jankowska . A czy uczył Cię PO p.Kędziora ?

Pozdrawiam .
    • aniak04 Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie 29.04.05, 21:45
      moją wychowawczynią była p. M. Rasińska - od rachunkowości, Chmielewską
      zapamiętałam i zapamiętam na zawsze - a szczególnie poranne zaliczanie klasówek
      z polskiego, ale najgorzej wspominam p. Urbańską od matmy - wrrrr
      • iwonesik Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie 02.05.05, 19:56
        Tak Abro p. Kedziora uczył mni PO. Pamietam jak jeździliśmy na strzelnice.
        Jakieś akcje ratunkowe, na wypadek zagrożenia nuklearnego czy też nauka
        uzywania radiostacji. Teraz chce mi się z tego śmiać. Pzodrawiam PA
    • bonawentura99 Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie 21.06.05, 20:04
      Mój rocznik 1965. To liceum ukończyłam w 1984r.
      J.niemieckiego uczyła mnie Frau Paszko, rachunkowości p.Kalinowska, wychowawcą
      I i II klasy był p. Łukasz chyba Łukowski ( cudowny brodacz z drewnianymi
      karalikami na rzemyku na szyi ). Z p.Kędziora też miałam PO. Lubiłam jego
      zajęcia. To dzięki niemu potrafię opatrzyć odpowiednio ranę.
      Spróbuję sobie przypomnieć innych.
      Pozdrawiam
      • Gość: K... Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.05, 22:59
        ja równiez ukonczylam to liceum ale w porównaniu do Was całkiem niedawno bo w
        2004 :) wychowawczymi p.Wanda Budrewicz ... nadal uczy Urbańska, Jóźwik,
        Chmielewska, Ulman... pozdrawiam
        • abbra Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie 19.08.05, 14:43
          Jóźwik jeszcze uczy ? A dalej taki z niego nerwus ?
          A czy Chmielewska nadal jest postrachem szkoły :) ?
          A p.Budrewicz bardzo miło wspominam - była w komisji egzaminacyjnej , kiedy
          zdawałam maturę z rosyjskiego .
          • Gość: O.. Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie IP: *.dynamic-ww-1.vectranet.pl 01.09.15, 15:13
            Chmielewska odeszła na emeryturę w 2014 roku, na szczęście! Ale cały czas wpada i nadal jest postrachem. :)
      • Gość: Anka Rowińska Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.13, 12:43
        Chodziliśmy/chodziłyśmy razem do tej samej klasy. Łukasz był tylko naszym wychowawcą.
    • Gość: monika Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:36
      to może ktoś z rocznika 79 się znajdzie? Jejku jak to dawno temu było. Tak niewiele twarzy się pamięta. Ale nazwisko np. Urbańska... zostaną w pamięci na zawsze. pa
      • Gość: agnieszka75 Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie IP: *.acn.waw.pl 22.10.05, 13:00
        Ja na zawsze zapamietam szkole zycia z Joliot Curie....
        Skonczylam szkole w 1994 roku. Moja wychowawczynia byla caly czas Pani Chmielewska. Doskonale
        pamietam kolejki na korytarzu przed 7 rano, aby dostac sie do gabinetu na zaliczenie.
        Pani Urbanska.... okropna baba.
        Pani Paszko uczyla mnie niemieckiego....i mialam taka szkole przez 4 lata...!;-(

pozdrawiam
        Agnieszka
        • Gość: niezadowolony [...] IP: *.chello.pl 22.10.05, 14:11
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: qwerty Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie IP: *.teleperformance.pl 20.09.13, 19:28
          Rocznik '78. Do tragicznych wspomnień mogę dodać Grotkowską od statystyki..... Wychowawczyni Jesionkiewicz.
      • Gość: Adrian Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie IP: 95.160.156.* 13.11.22, 23:41
        Profesor Urbańską widziałem parę lat temu na bazarku przy Aleji Lotników. Nadal elegancka Pani w Koku. Odeszła na emeryturę w 2010 roku. Ma również konto na Facebooku. Profesor Chmielewska niestety zmarła w 2017(?) roku... Profesor Chamczyk odeszła na emeryturę w 2019 roku, Profesor( dyrektor) Bielecka również jakos w 2012?-2014 odeszła na emeryturę. Profesor Graniczna odeszła na emeryturę w 2011(?) roku, Profesor: Rogowska, Orłowska, Mikłus, Łępicka, Ulman, Mrzyglod-Piszek nadal uczą i mają się dobrze:). Szkoda, ze Panie Profesor: Lipińska, Smolarz, Szafraniec oraz Profesor Górecki odeszli ze szkoły.:(
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka