abbra 28.04.05, 15:10 Są tu jakieś duszyczki z rocznika 1971 , które ukończyły tę szkołę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ecik Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie IP: *.innsoft.com.pl 28.04.05, 16:00 ja jestem z rocznika 77, ale co mi tam - skończyłam w końcu, nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniak04 Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie 28.04.05, 22:31 i ja się dopisuję - rocznik 76 Odpowiedz Link Zgłoś
abbra Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie 29.04.05, 08:37 a kto był Waszą wychowawczynią ? Moją była prof.Chmielewska - brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie IP: *.com.pl 29.04.05, 09:50 moja v-ce dyr. uczyła rosyjskiego. Budrewicz ?? czy jakoś tak ... Odpowiedz Link Zgłoś
abbra Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie 29.04.05, 10:36 Gość portalu: ecik napisał(a): > moja v-ce dyr. uczyła rosyjskiego. Budrewicz ?? czy jakoś tak ... A też wam kazała prowadzić śpiewniczki i śpiewaliście na lekcjach ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie 29.04.05, 16:07 Ja jestem rocznik 1968. Moją wychowawczynią była Kira JANKOWSKA. Uczyła rachunkowości. Pamiętam beznadziejnego matematyka Jóźwik lub Jóźwiak.Pozdrawiam PA Odpowiedz Link Zgłoś
abbra Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie 02.05.05, 07:33 iwonesik napisała: > Ja jestem rocznik 1968. Moją wychowawczynią była Kira JANKOWSKA. Uczyła > rachunkowości. Pamiętam beznadziejnego matematyka Jóźwik lub Jóźwiak.Pozdrawiam > > PA Mnie niestety też uczył matematyki Jóźwik :-((( - tragedia A rachunkowości -Jankowska . A czy uczył Cię PO p.Kędziora ? Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
aniak04 Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie 29.04.05, 21:45 moją wychowawczynią była p. M. Rasińska - od rachunkowości, Chmielewską zapamiętałam i zapamiętam na zawsze - a szczególnie poranne zaliczanie klasówek z polskiego, ale najgorzej wspominam p. Urbańską od matmy - wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie 02.05.05, 19:56 Tak Abro p. Kedziora uczył mni PO. Pamietam jak jeździliśmy na strzelnice. Jakieś akcje ratunkowe, na wypadek zagrożenia nuklearnego czy też nauka uzywania radiostacji. Teraz chce mi się z tego śmiać. Pzodrawiam PA Odpowiedz Link Zgłoś
bonawentura99 Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie 21.06.05, 20:04 Mój rocznik 1965. To liceum ukończyłam w 1984r. J.niemieckiego uczyła mnie Frau Paszko, rachunkowości p.Kalinowska, wychowawcą I i II klasy był p. Łukasz chyba Łukowski ( cudowny brodacz z drewnianymi karalikami na rzemyku na szyi ). Z p.Kędziora też miałam PO. Lubiłam jego zajęcia. To dzięki niemu potrafię opatrzyć odpowiednio ranę. Spróbuję sobie przypomnieć innych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K... Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.05, 22:59 ja równiez ukonczylam to liceum ale w porównaniu do Was całkiem niedawno bo w 2004 :) wychowawczymi p.Wanda Budrewicz ... nadal uczy Urbańska, Jóźwik, Chmielewska, Ulman... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abbra Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie 19.08.05, 14:43 Jóźwik jeszcze uczy ? A dalej taki z niego nerwus ? A czy Chmielewska nadal jest postrachem szkoły :) ? A p.Budrewicz bardzo miło wspominam - była w komisji egzaminacyjnej , kiedy zdawałam maturę z rosyjskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.. Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie IP: *.dynamic-ww-1.vectranet.pl 01.09.15, 15:13 Chmielewska odeszła na emeryturę w 2014 roku, na szczęście! Ale cały czas wpada i nadal jest postrachem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Rowińska Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.13, 12:43 Chodziliśmy/chodziłyśmy razem do tej samej klasy. Łukasz był tylko naszym wychowawcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:36 to może ktoś z rocznika 79 się znajdzie? Jejku jak to dawno temu było. Tak niewiele twarzy się pamięta. Ale nazwisko np. Urbańska... zostaną w pamięci na zawsze. pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka75 Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie IP: *.acn.waw.pl 22.10.05, 13:00 Ja na zawsze zapamietam szkole zycia z Joliot Curie.... Skonczylam szkole w 1994 roku. Moja wychowawczynia byla caly czas Pani Chmielewska. Doskonale pamietam kolejki na korytarzu przed 7 rano, aby dostac sie do gabinetu na zaliczenie. Pani Urbanska.... okropna baba. Pani Paszko uczyla mnie niemieckiego....i mialam taka szkole przez 4 lata...!;-( pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony [...] IP: *.chello.pl 22.10.05, 14:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie IP: *.teleperformance.pl 20.09.13, 19:28 Rocznik '78. Do tragicznych wspomnień mogę dodać Grotkowską od statystyki..... Wychowawczyni Jesionkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Liceum Ekonomiczne nr 8 -ul.Joliot-Curie IP: 95.160.156.* 13.11.22, 23:41 Profesor Urbańską widziałem parę lat temu na bazarku przy Aleji Lotników. Nadal elegancka Pani w Koku. Odeszła na emeryturę w 2010 roku. Ma również konto na Facebooku. Profesor Chmielewska niestety zmarła w 2017(?) roku... Profesor Chamczyk odeszła na emeryturę w 2019 roku, Profesor( dyrektor) Bielecka również jakos w 2012?-2014 odeszła na emeryturę. Profesor Graniczna odeszła na emeryturę w 2011(?) roku, Profesor: Rogowska, Orłowska, Mikłus, Łępicka, Ulman, Mrzyglod-Piszek nadal uczą i mają się dobrze:). Szkoda, ze Panie Profesor: Lipińska, Smolarz, Szafraniec oraz Profesor Górecki odeszli ze szkoły.:( Odpowiedz Link Zgłoś