Dodaj do ulubionych

Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojca ...

20.10.05, 00:30
Nie tylko Kaczyńscy i Komorowscy brali udział w powstaniu warszawskim.
Spadajcie. Dosyć już tej propagandy.
Obserwuj wątek
    • Gość: warszawski Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.carlson.com 20.10.05, 02:45
      I FACET MA RACJE
      NIECH NIE ZERUJE NA ZASLUGACH SWOJEGO OJCA LEPIEJ NIECH SAM COS POZYTECZNEGO
      ZROBI A MOZE LEPIEJ PRZYJZEC SIE CO TASUSIEK ROBIL W CZASAC STALINOSKICH
      • Gość: nikodem [...] IP: *.chello.pl 20.10.05, 07:54
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Cykada [...] IP: *.onlink.net 20.10.05, 17:04
        • campbell Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc 20.10.05, 18:06
          Nie powiem nic złego o panach Kaczynskich poza tym, że powinni z racji braku
          odpowiedzialności za swe postepowanie byc trzymani z daleka od życia
          publicznego. To jednak, co piszesz o panu Tusku, jest po prostu nieuczciwe. A
          jego dziadek, cokolwiek robił i kiedykolwiek, nic nie ma do obecnych wyborów
          prezydenckich
          • x-y-z Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc 20.10.05, 20:59
            campbell napisała:

> Nie powiem nic złego o panach Kaczynskich poza tym, że powinni z racji braku
            > odpowiedzialności za swe postepowanie byc trzymani z daleka od życia
            > publicznego. To jednak, co piszesz o panu Tusku, jest po prostu nieuczciwe. A
            > jego dziadek, cokolwiek robił i kiedykolwiek, nic nie ma do obecnych wyborów
            > prezydenckich

Nie widzisz wpływu wychowania na osobowośc człowieka? To żenujące i prostackie
            zarazem !!!
            • campbell Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc 21.10.05, 06:54
              Trzeba by najpierw stwierdzić, że dziadek Tuska miał wpływ na jego wychowanie.
              Ale jeszcze nawet nie stwierdzilismy, że dziadek Tuska miałby złý wpływ na jego
              wychowanie, a wiec nadal wszelkie dywagacje na ten temat uwazam za nieuczciwe.
              Co do pochodzenia i wychowania polecam życiorys chocby Józefa Hallera. Z
              niemieckiej rodziny, zrobil karierę w wojsku austriackim. Chyba jego
              patriotyzmowi trudno byłoby cokolwiek zarzucić.
    • Gość: mankam Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 09:45
      nie no błagam!tatuś, ciotka, powstanie!co to ma byc!nie tak sie zdobywa
      wyborcow panie Kaczynski!ohyda
    • Gość: trevik No to juz wiem, o co chodzi z Komorowskim ;-) IP: *.dip.t-dialin.net 20.10.05, 14:21
      Czyli cala zadyma z przerywaniem posiedzenia byla dlatego, aby PiS nie musial
      glosowac nad kandydatura Komorowskiego, bo wtedy mamy gotowy zarzut: Kaczor to
      swinia (chwytliwy medialnie). Ale powolac go na marszalka to tez zle, wiec PiS
      poszedl droga, ktora wydawala sie kosztowna, ale nie w swietle tej informacji:
      ta druga bylaby po prostu kosztowna znacznie bardziej,

Gruss, T.
    • Gość: Yoga Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.10.05, 15:16
      Ja naprawde mam juz dosyc zawlaszczania przez panow Kaczynskich historii
      Polski. Przeciez nie tylko oni walczyli w powstaniu, nie tylko oni sa
      patriotami. Niestety, mam wrazenie, ze patriotyzm Kaczynskich jest ich obsesja,
      choroba. Poza tym ten strzal z Lepperem bardzo mi sie nie podoba. To sa
      niebezpieczni faceci. Bede glosowal na Tuska.
      • dusiolek2 Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc 20.10.05, 17:50
        No cóż,a mnie się wydawało że jednym momentem,kiedy Kaczyński wspominał o
        tradycjach patriotycznych były całe 2zdania w pierwszym spocie reklamowym...ale
        może się mylę...
      • Gość: rakunica Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.sympatico.ca 20.10.05, 18:14
        > Niestety, mam wrazenie, ze patriotyzm Kaczynskich jest ich obsesja,
        >
        > choroba.

Masz racje - "polskosc to nienormalnosc" - powiedzial Tusk.
    • Gość: hrabiaa Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:28
      Rzeczywiście. Ci Z PISu to samo szlachectwo, a co z hołotą, która stanowi
      99.9999% pozostałych
      • Gość: sredniak Re: A co mnie te bajki obchodza nudziarze IP: *.pools.arcor-ip.net 20.10.05, 15:33
        Mnie interesuje kto-teraz-co-(z)robi-dla-mnie-i-dla-mojego-kraju.
    • Gość: beholder Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:48
      Nie wiedziała co robi :D:D
    • Gość: ZZ Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.top.net.pl 20.10.05, 15:53
      Czy bracia Kaczyńscy załatwili ciotce Komorowskiego tytuł "sprawiedliwej wśród
      narodów świata"?
    • Gość: Marianek mało brakowało i nie byłoby "kaczej grypy" IP: *.crowley.pl 20.10.05, 15:59
      • Gość: jszar Re: mało brakowało i nie byłoby "kaczej grypy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:49
        Kochani, opamiętajcie się.Tyle złych emocji, obrzucania wszystkich błotem.Ono
        Was też pochlapało.
    • Gość: niktważny Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:03
      sympatyczny tekst, kulturalna osoba w przeciwieństwie do zarozumiałego Komorowskiego
    • m15 Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc 20.10.05, 16:03
      d3b3 napisała:

> Nie tylko Kaczyńscy i Komorowscy brali udział w powstaniu warszawskim.
      > Spadajcie. Dosyć już tej propagandy.
      strasznie boli-ci patrioci,bojownicy
      tatus pewnie u sowietów sie wyslugiwal
    • wp2221 Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc 20.10.05, 16:10
      Ciotka jest super !!! ale Bronek nie koniecznie ! nadęty bufon
    • wp2221 Ciotka jest super ale Bronek niekoniecznie (bufon) 20.10.05, 16:12
      i tyle
      • m15 Re: Ciotka jest super ale Bronek niekoniecznie (b 20.10.05, 16:41
        wp2221 napisał:

> i tyle
        to nie jego wina ,to wplyw mazowieckich,michników ,geremków i calej rózowej
        bandy
        • m15 Re: Ciotka jest super ale Bronek niekoniecznie (b 20.10.05, 16:42
          m15 napisał:

> wp2221 napisał:
          >
          > > i tyle
          > to nie jego wina ,to wplyw mazowieckich,michników ,geremków i calej rózowej
          > bandy
          czy potraficie wyobrazic sobie takiego bufona i .... na urzedzie marszalka,tym
          z po calkiem chyba odbilo
          • Gość: DavidM Ciotka jest super ale Bronek niekoniecznie (bufon) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:13
            To są skutki codziennej lektury Gazety Wyborczej.
            - - -
            Czytaj Gazetę Wyborczą, a zostaniesz nadętym bufonem.
        • campbell Re: Ciotka jest super ale Bronek niekoniecznie (b 20.10.05, 18:10
          W czym zawinili, w tym , że ciotka jest "super"?
      • ajkaj Ciotka OK, Bronek się nie udał 20.10.05, 19:13
        jw
    • testigo MEGA SZACUN DLA PANI HELENY WOŁŁOWICZ! I INNYCH PW 20.10.05, 17:02
      Powstańców Warszawskich
      Czapki z głów!
    • data1 Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc 20.10.05, 17:19
      ciekawe co robili rodzice Kwaśniewskiego, Michnika , Urbana itd .
      Kaczyński i Komorowski nie mają się czego wstydzić.
      • indianski Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc 20.10.05, 17:29
        To niech spojrzy w lustro .
        • Gość: nona Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.brda.net 20.10.05, 17:46
          najlepszy na marszalka bebzie Leeper.Ludzie opamietajcie sie .
    • Gość: DavidM Ale i tak marszałka trzeba bedzie oddać Tuskowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:00
      Chyba, że Tusk po przegranej II turze zrezygnuje ze stanowiska marszałka,
      co byłoby bardzo dobre, bo dotychczas nie popisał się na tym stanowisku.
      • Gość: errata A KOMU ZAWDZIECZA URATOWANIE ZYCIA URBAN IP: *.mdot.state.mi.us / 162.108.2.* 20.10.05, 18:20
        CHYBA SIE NIE PRZYZNA.
        • almagus Re:Kaczyńskie z pianką i Dorn twierdzą, że to psi 20.10.05, 18:34
          Kaczyńskie z pianką i Dorn twierdzą, że to psi ród ratlerków, ta ciotka i jej
          krewny!

Ja Matoł zagłosuję na małe Kaczyńskie z pianką!

A ja Ślązak wolę Tyskie!

Zaśpiewam pazernie jak każą pod małe Kaczyńskie z pianką!

Wadzy, wadzy, wadzy dajcie, jak coś chcecie, to spieprzajcie , dziady, dziady,
          dziady damy liche wam obiady, won, won, won sokoły , a łatlerki na cokoły,
          obiecamy wam tu raj, mamy w dapie cały Kraj, wadzy, wadzy, wadzy daj ...!!

Wśród kleryków świeckich we władzach Solidarności mówią Solidarna Polska, bo
          lepiej nawiedzonym zająć się klerykami niż pracownikami!
          • ajkaj Re:Kaczyńskie z pianką i Dorn twierdzą, że to psi 20.10.05, 19:16

Masz na myśli Tuska, oczywiście, bo to on ma poparcie kleru, tego bogatego,
            biskupów i innych ważnych
    • campbell Re: Ojciec michnika nie brał udziału w powstaniu, 20.10.05, 18:01
      Nie wiem wprawdzie nic na ten temat, ale jest wielce prawdopodobne, że ukrywał
      się z powodu swego pochodzenia semickiego. Tak wiec Adam M. wszystko, co byl w
      stanie zrobić dla Polski i jej podmiotowości, zawdzięcza sobie i swoim przemysleniom
      • Gość: DavidM [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:08
        • campbell Re: Ojciec michnika nie brał udziału w powstaniu, 20.10.05, 18:13
          Pomyśl, o ile trudniej było Adamowi Michnikowi walczyć o polską suwerenność nie
          mając takich przykładów w rodzinie jak Kaczyńscy i Komorowski
          • almagus Re:Małe Kaczyńskie z pianką i Dorn twierdzą, że to 20.10.05, 18:40
            Małe Kaczyńskie z pianką i Dorn twierdzą, że to psi ród ratlerków, ta ciotka i
            jej krewny!

Ja Matoł zagłosuję na małe Kaczyńskie z pianką chrzczone przez Ryzyka wodą!

A ja Ślązak wolę Tyskie!

Zaśpiewam pazernie jak każą pod małe Kaczyńskie z pianką!

Wadzy, wadzy, wadzy dajcie, jak coś chcecie, to spieprzajcie , dziady, dziady,
            dziady damy liche wam obiady, won, won, won sokoły , a łatlerki na cokoły,
            obiecamy wam tu raj, mamy w dapie cały Kraj, wadzy, wadzy, wadzy daj ...!!

• fritz.fritz Re: Ojciec michnika nie brał udziału w powstaniu, 20.10.05, 19:40
            Michnik, to nie byla walka, o ile nie powiedziales tego ironicznie.

To synek z rodziny nalezacej do twardego rdzenia czerwonych faszystow.

Michnikowi nigdy nic nie grozilo, on mogl w najgorszym przypadku pojsc do
            ciupy, i poszedl, przy tym mial przewaznie warunki jak w akademiku, z ta
            roznica, ze wieczorem nie mogl wpasc na wodke od Urbana. Teraz moze.
            Michnik rowniez nie musial sie bac, ze dyktatura bedzie sie mscila na jego
            rodzinie.
    • campbell Re: Ojciec michnika nie brał udziału w powstaniu, 20.10.05, 18:02
      Oj, Tuwim to ty nie jesteś
      • Gość: nirelle Re: Ojciec michnika nie brał udziału w powstaniu, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 19:15
        On nie wie nic o Tuwimie, więc nie do Niego takie teksty.Czasami zastanawiam sie
        co dobrego zrobili w życiu Ci krytykujący.
        Dlaczego nie ma uczciwej debaty o gospodarce, miejscach pracy.Mój ojciec też
        nie brał udziału w powstaniu warszawskim, nie mógł, był wywieziony na roboty do
        Rzeszy.Za dużo powrotów do przeszłości, za mało rzetelnej dyskusji o
        przyszłości.Zostawmy dziadków, ojców w spokoju, niektórzy już nie
        żyją.Podejmujmy decyzję bez Nich.Oceniając ostatnie lata i uprawiajmy
        myślenie "do przodu".Bez nienawiści.
      • Gość: uchachany Re: Ojciec michnika nie brał udziału w powstaniu, IP: *.dolsat.pl 20.10.05, 21:26
        campbell napisała:

> Oj, Tuwim to ty nie jesteś

Prawy Polak i Katolik
        żydowskiego cznia poetę!
        Rytm i rym więc popier...li,
        zafascynowany Lechem...
    • Gość: mono6 Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:03
      każdy kiedyś kogoś uratował bo były takie czasy , po co to gadać przez wieki o
      tym samym.Moja ciotka też uratowała faceta tylko do dziś nie wie jak on się
      nazywał - szkoda bo może teraz siedzi w rządzie a ciotka ledwo przędzie,!
      • Gość: rakunica Kazdy kogos uratowal? IP: *.sympatico.ca 20.10.05, 18:24
        Nie kazdy pewnie. Wiekszosc wspomagala sie nawzajem czesto narazajac zycie. To
        ludzkie pomoc drugiemu w potrzebie - jesli jest sie w stanie. Nie tylko w
        czasach wojny.

Nie kazdego i teraz obchodzi los drugiego czlowieka. Zanikla solidarnosc? Nie
        - nadal sie wspomagamy. Inaczej na ulicach lezalyby zwloki bezrobotnych
        pozbawionych jakichkolwiek zasilkow - a nie leza. Nie wszyscy kradna przeciez.
        Ktos tym ludziom pomaga. Pewnie rodziny, znajomi, niewidzialna reka.
    • Gość: jerzy Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.internet.v.pl 20.10.05, 18:42
      dość tej paplaniny. mam dość wyborów i wszystkich związanych bzdur z tym
      bałaganem.
      politycy na drzewo!
      a ja jadę na grzyby!
      cześć!

p.s.
      nawiasem mówiąc, gdyby komorowski chciał kogoś uratować, to informuję że
      brakuje mi kasy.
    • Gość: degrengolada Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.telia.com 20.10.05, 19:08
      hichot historii
      • Gość: załamać się można Ciotka jest super, rodzice porządni, a Bronek w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 20:19
        Bronek na rozumie szwankuje, czy na kasę pazerny?
    • Gość: def Aty myślisz że kto dzisiaj głosuje na PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 19:22
      To ci sami ludzie którzy głosowali 4 lata temu na SLD i jeszcze wcześniej na
      AWS. Za każdym razem głosują tak żeby potem pluć sobie w gębę i za każdym razem
      są pewni że głosują dobrze.
    • x-y-z Zgiń siło nieczysta 20.10.05, 20:53
      " - Po powrocie z Lasów Chojnowskich mój oddział stacjonował w jednym z domów
      przy Puławskiej. Rajmund Kaczyński przyszedł nas odwiedzić. W pewnej chwili
      poczułam, że muszę szybko wyjść z budynku. Powiedziałam, żeby poszedł ze mną.
      Nie miał ochoty, ale w końcu się zgodził. Gdy byliśmy na zewnątrz, na dom spadł
      pocisk. Wszyscy koledzy w środku zginęli. "

hahhahhaaaaaa
    • Gość: andrzej Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 20.10.05, 21:18
      panowie opamiętajcie się jak będziecie dalej tak na siebie nalatywac stracicie
      bardzo duzo zwolenników robicie radoche czerwonym 'wasz elektorat liczy na
      koalicje PiS--PO
      • Gość: patriota weżcie się za ratowanie tego kraju-a i tak się.... IP: *.boreknet.com 20.10.05, 21:28
        robiąc porządek [zamiast się żreć]-i tak się nachapiecie!!!!!, a robiąc coś dla
        narodu POLSKIEGO robicie też dla swoich wnuków-pamiętajcie!!!!!!!!!
    • Gość: nieznany Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.sympatico.ca 20.10.05, 21:32
      BRAWO! Pani "Reniu"
      teraz damy POPiS
      • Gość: niezapowiedziany Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:52
        ale Kaczynscy uwazaja, ze Komorowski marszalkiem sejmu byc nie moze, za to w przypadku Leppera nie widza przeciwskazan :)

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

w imie koalicji! :D

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka