d3b3 20.10.05, 00:30 Nie tylko Kaczyńscy i Komorowscy brali udział w powstaniu warszawskim. Spadajcie. Dosyć już tej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: warszawski Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.carlson.com 20.10.05, 02:45 I FACET MA RACJE NIECH NIE ZERUJE NA ZASLUGACH SWOJEGO OJCA LEPIEJ NIECH SAM COS POZYTECZNEGO ZROBI A MOZE LEPIEJ PRZYJZEC SIE CO TASUSIEK ROBIL W CZASAC STALINOSKICH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikodem [...] IP: *.chello.pl 20.10.05, 07:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cykada [...] IP: *.onlink.net 20.10.05, 17:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
campbell Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc 20.10.05, 18:06 Nie powiem nic złego o panach Kaczynskich poza tym, że powinni z racji braku odpowiedzialności za swe postepowanie byc trzymani z daleka od życia publicznego. To jednak, co piszesz o panu Tusku, jest po prostu nieuczciwe. A jego dziadek, cokolwiek robił i kiedykolwiek, nic nie ma do obecnych wyborów prezydenckich Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc 20.10.05, 20:59 campbell napisała: > Nie powiem nic złego o panach Kaczynskich poza tym, że powinni z racji braku > odpowiedzialności za swe postepowanie byc trzymani z daleka od życia > publicznego. To jednak, co piszesz o panu Tusku, jest po prostu nieuczciwe. A > jego dziadek, cokolwiek robił i kiedykolwiek, nic nie ma do obecnych wyborów > prezydenckich Nie widzisz wpływu wychowania na osobowośc człowieka? To żenujące i prostackie zarazem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
campbell Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc 21.10.05, 06:54 Trzeba by najpierw stwierdzić, że dziadek Tuska miał wpływ na jego wychowanie. Ale jeszcze nawet nie stwierdzilismy, że dziadek Tuska miałby złý wpływ na jego wychowanie, a wiec nadal wszelkie dywagacje na ten temat uwazam za nieuczciwe. Co do pochodzenia i wychowania polecam życiorys chocby Józefa Hallera. Z niemieckiej rodziny, zrobil karierę w wojsku austriackim. Chyba jego patriotyzmowi trudno byłoby cokolwiek zarzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mankam Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 09:45 nie no błagam!tatuś, ciotka, powstanie!co to ma byc!nie tak sie zdobywa wyborcow panie Kaczynski!ohyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trevik No to juz wiem, o co chodzi z Komorowskim ;-) IP: *.dip.t-dialin.net 20.10.05, 14:21 Czyli cala zadyma z przerywaniem posiedzenia byla dlatego, aby PiS nie musial glosowac nad kandydatura Komorowskiego, bo wtedy mamy gotowy zarzut: Kaczor to swinia (chwytliwy medialnie). Ale powolac go na marszalka to tez zle, wiec PiS poszedl droga, ktora wydawala sie kosztowna, ale nie w swietle tej informacji: ta druga bylaby po prostu kosztowna znacznie bardziej, Gruss, T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoga Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.10.05, 15:16 Ja naprawde mam juz dosyc zawlaszczania przez panow Kaczynskich historii Polski. Przeciez nie tylko oni walczyli w powstaniu, nie tylko oni sa patriotami. Niestety, mam wrazenie, ze patriotyzm Kaczynskich jest ich obsesja, choroba. Poza tym ten strzal z Lepperem bardzo mi sie nie podoba. To sa niebezpieczni faceci. Bede glosowal na Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
dusiolek2 Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc 20.10.05, 17:50 No cóż,a mnie się wydawało że jednym momentem,kiedy Kaczyński wspominał o tradycjach patriotycznych były całe 2zdania w pierwszym spocie reklamowym...ale może się mylę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rakunica Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.sympatico.ca 20.10.05, 18:14 > Niestety, mam wrazenie, ze patriotyzm Kaczynskich jest ich obsesja, > > choroba. Masz racje - "polskosc to nienormalnosc" - powiedzial Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:28 Rzeczywiście. Ci Z PISu to samo szlachectwo, a co z hołotą, która stanowi 99.9999% pozostałych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sredniak Re: A co mnie te bajki obchodza nudziarze IP: *.pools.arcor-ip.net 20.10.05, 15:33 Mnie interesuje kto-teraz-co-(z)robi-dla-mnie-i-dla-mojego-kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beholder Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:48 Nie wiedziała co robi :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.top.net.pl 20.10.05, 15:53 Czy bracia Kaczyńscy załatwili ciotce Komorowskiego tytuł "sprawiedliwej wśród narodów świata"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marianek mało brakowało i nie byłoby "kaczej grypy" IP: *.crowley.pl 20.10.05, 15:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jszar Re: mało brakowało i nie byłoby "kaczej grypy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:49 Kochani, opamiętajcie się.Tyle złych emocji, obrzucania wszystkich błotem.Ono Was też pochlapało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niktważny Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:03 sympatyczny tekst, kulturalna osoba w przeciwieństwie do zarozumiałego Komorowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc 20.10.05, 16:03 d3b3 napisała: > Nie tylko Kaczyńscy i Komorowscy brali udział w powstaniu warszawskim. > Spadajcie. Dosyć już tej propagandy. strasznie boli-ci patrioci,bojownicy tatus pewnie u sowietów sie wyslugiwal Odpowiedz Link Zgłoś
wp2221 Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc 20.10.05, 16:10 Ciotka jest super !!! ale Bronek nie koniecznie ! nadęty bufon Odpowiedz Link Zgłoś
wp2221 Ciotka jest super ale Bronek niekoniecznie (bufon) 20.10.05, 16:12 i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Ciotka jest super ale Bronek niekoniecznie (b 20.10.05, 16:41 wp2221 napisał: > i tyle to nie jego wina ,to wplyw mazowieckich,michników ,geremków i calej rózowej bandy Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Ciotka jest super ale Bronek niekoniecznie (b 20.10.05, 16:42 m15 napisał: > wp2221 napisał: > > > i tyle > to nie jego wina ,to wplyw mazowieckich,michników ,geremków i calej rózowej > bandy czy potraficie wyobrazic sobie takiego bufona i .... na urzedzie marszalka,tym z po calkiem chyba odbilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DavidM Ciotka jest super ale Bronek niekoniecznie (bufon) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:13 To są skutki codziennej lektury Gazety Wyborczej. - - - Czytaj Gazetę Wyborczą, a zostaniesz nadętym bufonem. Odpowiedz Link Zgłoś
campbell Re: Ciotka jest super ale Bronek niekoniecznie (b 20.10.05, 18:10 W czym zawinili, w tym , że ciotka jest "super"? Odpowiedz Link Zgłoś
testigo MEGA SZACUN DLA PANI HELENY WOŁŁOWICZ! I INNYCH PW 20.10.05, 17:02 Powstańców Warszawskich Czapki z głów! Odpowiedz Link Zgłoś
data1 Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc 20.10.05, 17:19 ciekawe co robili rodzice Kwaśniewskiego, Michnika , Urbana itd . Kaczyński i Komorowski nie mają się czego wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc 20.10.05, 17:29 To niech spojrzy w lustro . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.brda.net 20.10.05, 17:46 najlepszy na marszalka bebzie Leeper.Ludzie opamietajcie sie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DavidM Ale i tak marszałka trzeba bedzie oddać Tuskowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:00 Chyba, że Tusk po przegranej II turze zrezygnuje ze stanowiska marszałka, co byłoby bardzo dobre, bo dotychczas nie popisał się na tym stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errata A KOMU ZAWDZIECZA URATOWANIE ZYCIA URBAN IP: *.mdot.state.mi.us / 162.108.2.* 20.10.05, 18:20 CHYBA SIE NIE PRZYZNA. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Kaczyńskie z pianką i Dorn twierdzą, że to psi 20.10.05, 18:34 Kaczyńskie z pianką i Dorn twierdzą, że to psi ród ratlerków, ta ciotka i jej krewny! Ja Matoł zagłosuję na małe Kaczyńskie z pianką! A ja Ślązak wolę Tyskie! Zaśpiewam pazernie jak każą pod małe Kaczyńskie z pianką! Wadzy, wadzy, wadzy dajcie, jak coś chcecie, to spieprzajcie , dziady, dziady, dziady damy liche wam obiady, won, won, won sokoły , a łatlerki na cokoły, obiecamy wam tu raj, mamy w dapie cały Kraj, wadzy, wadzy, wadzy daj ...!! Wśród kleryków świeckich we władzach Solidarności mówią Solidarna Polska, bo lepiej nawiedzonym zająć się klerykami niż pracownikami! Odpowiedz Link Zgłoś
ajkaj Re:Kaczyńskie z pianką i Dorn twierdzą, że to psi 20.10.05, 19:16 Wśród kleryków świeckich we władzach Solidarności mówią Solidarna Polska, bo lepiej nawiedzonym zająć się klerykami niż pracownikami! Masz na myśli Tuska, oczywiście, bo to on ma poparcie kleru, tego bogatego, biskupów i innych ważnych Odpowiedz Link Zgłoś
campbell Re: Ojciec michnika nie brał udziału w powstaniu, 20.10.05, 18:01 Nie wiem wprawdzie nic na ten temat, ale jest wielce prawdopodobne, że ukrywał się z powodu swego pochodzenia semickiego. Tak wiec Adam M. wszystko, co byl w stanie zrobić dla Polski i jej podmiotowości, zawdzięcza sobie i swoim przemysleniom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DavidM [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
campbell Re: Ojciec michnika nie brał udziału w powstaniu, 20.10.05, 18:13 Pomyśl, o ile trudniej było Adamowi Michnikowi walczyć o polską suwerenność nie mając takich przykładów w rodzinie jak Kaczyńscy i Komorowski Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Małe Kaczyńskie z pianką i Dorn twierdzą, że to 20.10.05, 18:40 Małe Kaczyńskie z pianką i Dorn twierdzą, że to psi ród ratlerków, ta ciotka i jej krewny! Ja Matoł zagłosuję na małe Kaczyńskie z pianką chrzczone przez Ryzyka wodą! A ja Ślązak wolę Tyskie! Zaśpiewam pazernie jak każą pod małe Kaczyńskie z pianką! Wadzy, wadzy, wadzy dajcie, jak coś chcecie, to spieprzajcie , dziady, dziady, dziady damy liche wam obiady, won, won, won sokoły , a łatlerki na cokoły, obiecamy wam tu raj, mamy w dapie cały Kraj, wadzy, wadzy, wadzy daj ...!! Wśród kleryków świeckich we władzach Solidarności mówią Solidarna Polska, bo lepiej nawiedzonym zająć się klerykami niż pracownikami! Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Ojciec michnika nie brał udziału w powstaniu, 20.10.05, 19:40 Michnik, to nie byla walka, o ile nie powiedziales tego ironicznie. To synek z rodziny nalezacej do twardego rdzenia czerwonych faszystow. Michnikowi nigdy nic nie grozilo, on mogl w najgorszym przypadku pojsc do ciupy, i poszedl, przy tym mial przewaznie warunki jak w akademiku, z ta roznica, ze wieczorem nie mogl wpasc na wodke od Urbana. Teraz moze. Michnik rowniez nie musial sie bac, ze dyktatura bedzie sie mscila na jego rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
campbell Re: Ojciec michnika nie brał udziału w powstaniu, 20.10.05, 18:02 Oj, Tuwim to ty nie jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nirelle Re: Ojciec michnika nie brał udziału w powstaniu, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 19:15 On nie wie nic o Tuwimie, więc nie do Niego takie teksty.Czasami zastanawiam sie co dobrego zrobili w życiu Ci krytykujący. Dlaczego nie ma uczciwej debaty o gospodarce, miejscach pracy.Mój ojciec też nie brał udziału w powstaniu warszawskim, nie mógł, był wywieziony na roboty do Rzeszy.Za dużo powrotów do przeszłości, za mało rzetelnej dyskusji o przyszłości.Zostawmy dziadków, ojców w spokoju, niektórzy już nie żyją.Podejmujmy decyzję bez Nich.Oceniając ostatnie lata i uprawiajmy myślenie "do przodu".Bez nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uchachany Re: Ojciec michnika nie brał udziału w powstaniu, IP: *.dolsat.pl 20.10.05, 21:26 campbell napisała: > Oj, Tuwim to ty nie jesteś Prawy Polak i Katolik żydowskiego cznia poetę! Rytm i rym więc popier...li, zafascynowany Lechem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mono6 Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 18:03 każdy kiedyś kogoś uratował bo były takie czasy , po co to gadać przez wieki o tym samym.Moja ciotka też uratowała faceta tylko do dziś nie wie jak on się nazywał - szkoda bo może teraz siedzi w rządzie a ciotka ledwo przędzie,! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rakunica Kazdy kogos uratowal? IP: *.sympatico.ca 20.10.05, 18:24 Nie kazdy pewnie. Wiekszosc wspomagala sie nawzajem czesto narazajac zycie. To ludzkie pomoc drugiemu w potrzebie - jesli jest sie w stanie. Nie tylko w czasach wojny. Nie kazdego i teraz obchodzi los drugiego czlowieka. Zanikla solidarnosc? Nie - nadal sie wspomagamy. Inaczej na ulicach lezalyby zwloki bezrobotnych pozbawionych jakichkolwiek zasilkow - a nie leza. Nie wszyscy kradna przeciez. Ktos tym ludziom pomaga. Pewnie rodziny, znajomi, niewidzialna reka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.internet.v.pl 20.10.05, 18:42 dość tej paplaniny. mam dość wyborów i wszystkich związanych bzdur z tym bałaganem. politycy na drzewo! a ja jadę na grzyby! cześć! p.s. nawiasem mówiąc, gdyby komorowski chciał kogoś uratować, to informuję że brakuje mi kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: degrengolada Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.telia.com 20.10.05, 19:08 hichot historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamać się można Ciotka jest super, rodzice porządni, a Bronek w PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 20:19 Bronek na rozumie szwankuje, czy na kasę pazerny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Aty myślisz że kto dzisiaj głosuje na PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 19:22 To ci sami ludzie którzy głosowali 4 lata temu na SLD i jeszcze wcześniej na AWS. Za każdym razem głosują tak żeby potem pluć sobie w gębę i za każdym razem są pewni że głosują dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z Zgiń siło nieczysta 20.10.05, 20:53 " - Po powrocie z Lasów Chojnowskich mój oddział stacjonował w jednym z domów przy Puławskiej. Rajmund Kaczyński przyszedł nas odwiedzić. W pewnej chwili poczułam, że muszę szybko wyjść z budynku. Powiedziałam, żeby poszedł ze mną. Nie miał ochoty, ale w końcu się zgodził. Gdy byliśmy na zewnątrz, na dom spadł pocisk. Wszyscy koledzy w środku zginęli. " hahhahhaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 20.10.05, 21:18 panowie opamiętajcie się jak będziecie dalej tak na siebie nalatywac stracicie bardzo duzo zwolenników robicie radoche czerwonym 'wasz elektorat liczy na koalicje PiS--PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota weżcie się za ratowanie tego kraju-a i tak się.... IP: *.boreknet.com 20.10.05, 21:28 robiąc porządek [zamiast się żreć]-i tak się nachapiecie!!!!!, a robiąc coś dla narodu POLSKIEGO robicie też dla swoich wnuków-pamiętajcie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.sympatico.ca 20.10.05, 21:32 BRAWO! Pani "Reniu" teraz damy POPiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezapowiedziany Re: Ciotka Bronisława Komorowskiego uratowała ojc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:52 ale Kaczynscy uwazaja, ze Komorowski marszalkiem sejmu byc nie moze, za to w przypadku Leppera nie widza przeciwskazan :) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) w imie koalicji! :D Odpowiedz Link Zgłoś