GoĹÄ: mim IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 02.08.06, 11:24 Jakie znane nazwiska kojarzą się z Wilanowem i Mokotowem? Tzn. mieszkają tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 02.08.06, 11:29 Jaruzelski np., Szwedes, no i ja jeszcze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona_ Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.08.06, 14:07 Zbigniew Holdys:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona_ Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.08.06, 14:08 Zdaje sie ze na imie Andrzej Krzywy:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 02.08.06, 16:17 a krzywy na mokotowie czy wilanowie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klippi Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.06, 16:46 na ul.śniardwy :) mokotoof :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eeyore Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 02.08.06, 16:18 Piotr Szwedes mieszka na Mokotowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona_ Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.08.06, 16:51 Krzywy przed laty mieszkal na mokotowie przy ul.NIegocinskiej gdzies ale niewiem czy nadal tam mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
pryderi Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 03.08.06, 12:10 na służewiu nad dolinką mieszkała ale nie wiem czy nadal mieszka monika richardson ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewakow15 Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 11.08.06, 14:15 Zeszlego lata widywalam Monike Richardson z dziecmi na rogu Odynca i Niepodleglosci, z bramy przy al. Niepodleglosci wyjezdzala samochodem. Mieszka tu tez Magda Gorska, w Magdzie M. wystepuje, mieszka gdzies blisko Odynca, widuje ja na bazarze Pasaż Wołoska:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kotka Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.aster.pl 17.08.06, 10:47 Stępień z 13 posterunku mieszka koło Jeziorka czerniakowskiego ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 16.08.06, 12:16 Krzywy nie mieszka na Niegocińskiej, mieszkam tam od dawna i znam ludzi, którzy tam mieszkają Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 03.08.06, 12:52 Tak, mieszka na Mokotowie, a konkretniej to na Służewcu. Odpowiedz Link Zgłoś
sesja-foto Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 28.10.13, 19:24 Zgadza się:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niewiarygodne Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.chello.pl 03.08.06, 15:03 yavorius napisał: > Jaruzelski np., Szwedes, no i ja jeszcze ;D to ty yavorius jesteś jednym z tych ochroniarzy Jaruzelskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ado Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.aster.pl 03.08.06, 13:18 Anna Korcz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: SPM Gwiazdy mieszkające na Mokotowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 13:32 Żyjący: Tadeusz Mazowiecki – ul. Narbutta Julia Pitera Andrzej Herman (b. komisarz Warszawy za czasów Buzka) - Kwiatowa Jan Olszewski – ul. Fałata Bronisław Komorowski Marcin Święcicki Marek Borowski Krzysztof „Jary” Jaryczewski Wojciech Młynarski Marek Kondrat – ul. Jazgarzewska Jerzy Połomski – Narbutta ?? Monika Warneńska – k/ Skoczni Wojciech Jaruzelski J ul. Ikara Henryk Jerzy Chmielewski (Papcio Chmiel) Stefania Grodzieńska – ul. Chocimska Joanna Chmielewska – ul. Ursynowska Katarzyna Dowbor – ul. Tagore (nie jestem pewien czy jej apartament nie przejął obecnie jej syn) Sandra Walter - przy parku Sieleckim Alicja Resich-Modlińska (okolice ul. Chocimskiej) na pewno kiedyś EDI – Dąbrowskiego Monika Richardson – Służew Robert Chojnacki – Odyńca kiedyś, dziś ??? Bożena Dykiel – Słoneczna – przez długi czas Już nieżyjący Stefan Starzyński – wiadomo, ul. Dąbrowskiego 72 Kazimierz Górski, Zdzisław Beksiński, Marek Perepeczko Władysław Sikorski – Turecka 3 Jan Brzechwa – Opoczyńska lub Asfaltowa Ewa Szelburg-Zarębina – Malczewskiego Ignacy Mościcki – Racławicka 120 E. Śmigły-Rydz – Łowicka 62, Sandomierska 18 Stefan „Grot” Rowecki – Chocimska Lesław Bartelski – pisarz, poeta, uczestnik powstania W – Joliot-Curie Leon Schiller – Puławska/Olszewskiej Eugeniusz Ajewski – Puławska, pisarz, dokumentalista, architekt Jan Nowak-Jeziorański – Czerniakowska Krystyna Krahelska – Rakowiecka/Łowickiej – poetka „Bagnet na broń”... marsz. Rola-Żymierski Krzysztof Kamil Baczyński – ul. Hołówki Stanisław Grzesiuk – ul. Tatrzańska Melchior Wańkowicz – Puławska/Rakowieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mim Re: Gwiazdy mieszkające na Mokotowie IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 03.08.06, 16:50 wow! o to mi chodzilo mistrzu! a taka sama liste jesli chodzi o wilanow daloby sie zaprezentowac? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ziuta Re: Gwiazdy mieszkające na Mokotowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:40 Joanna Chmielewska mieszkała na ul. Dolnej a nie Ursynowskiej, a od kilku lat ma dom w Wilanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wesoła Re:Ziuta IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:22 Tak, ale mogła chwilowo pomieszkiwać na Ursynowskiej w byłym mieszkaniu syna bo kiedyś tam mieszkał. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: inna Re: Gwiazdy mieszkające na Mokotowie IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:24 Miało być o gwiazdach a tu jacyś odtwórcy drugoplanowych ról serialowych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olszewska Re: Gwiazdy mieszkające na Mokotowie IP: *.swn.vectranet.pl 23.10.06, 15:11 b. dobre, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
wiksadyba1 Re: Gwiazdy mieszkające na Mokotowie 06.07.07, 23:13 Mała korekta: Czerniakowska (Nowak- Jeziorański) to nie Mokotów. W jego przypadku chodziło o tę Czerniakowską na Solcu, koło Parku Kultury:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiksadyba1 Re: Gwiazdy mieszkające na Mokotowie 06.07.07, 23:17 z uzupełnień (chyba jeszcze nie było): Nieżyjący: W. Gombrowicz - Chocimska K. Makuszyński - Grottgera Z. Herbert - Promenada Z żyjących F. Starowieyski - Bernardyńska (Sadyba/Czerniaków) :) Odpowiedz Link Zgłoś
iminlove Re: Gwiazdy mieszkające na Mokotowie 24.11.07, 10:50 > Tadeusz Mazowiecki – ul. Narbutta Tak, to jednak się nie pomyliłam! Spotkałam Go kilka dni temu, wieczorem, szedł chyba ze sklepu, siatka mu upadła, chciałam podnieść bo szłam z naprzeciwka, ale nie zdążyłam. Spojrzał na mnie tylko;) Było trochę ciemno, więc nie byłam pewna, czy to On;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mieszkaniec Re: Gwiazdy mieszkające na Mokotowie IP: *.chello.pl 22.06.08, 11:42 Żyjących;mazowiecki-madalińskiego,kot-kwiatowa,pitera-różana,małecki syn seniuk-rakowiecka,dancewicz-narbutta,kazik-starościńska,doda- rakowiecka,onyszkiewicz-narbutta.już nieżyjących;dmochowski- starościńska,górski-madalińskiego,hoffer-puławska. Odpowiedz Link Zgłoś
the_o.c Re: Gwiazdy mieszkające na Mokotowie 22.06.08, 14:33 Gość portalu: mieszkaniec napisał(a): > Żyjących; kot-kwiatowa,małecki > syn seniuk-rakowiecka,dancewicz-narbutta, szkoda, ze nie znam numerow domow tych ulubionych przeze mnie osob :( a chyra mieszka na dabrowskiego, ale tez nie wiem gdzie dokladnie : ( Nie moge zapolowac na autografy :'( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mokotowiak Re: Gwiazdy mieszkające na Mokotowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 22:07 Pan Młynarski mieszkał kiedyś na Łowickiej. Wiem, bo z jego córką Pauliną chodziłem do klasy w SP37. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Gwiazdy mieszkające na Mokotowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 00:34 Nieprawda - Mazowiecki nie mieszka na Madalińskiego tylko na Lewickiej. To następny budynek po tej stronie co szewc, idąc w głąb lewickeij; nie pamiętam numeru - nieduży zagrodzony blok, na przeciwko tego nowego - dokładnie po drugiej stronie lewickiej... Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Gwiazdy mieszkające na Mokotowie 21.07.08, 21:51 Mariusz Dmochowski mieszkal na Ghandiego,byc moze pozniej na Staroscinskiej,trener Gorski zgadza sie Madalinskiego - na trzecim pietrze bez windy... Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 03.08.06, 15:27 juz nie zyjacy Mariusz Dmochowski mieszkal na Tagore'go a malarz Marian Walentynowicz na Joliot-Curie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kudlaty Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:45 ciekawe czy Maria Skłodowska mieszkala kiedys przy ul. M. Curie :) Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 03.08.06, 16:49 L. Pastusiak - Niepodl / Narbutta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.crowley.pl 03.08.06, 17:06 Merek Perepeczko całe życie mieszkał na Waliców 20, w Śródmieściu Odpowiedz Link Zgłoś
babe007 Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 18.10.06, 11:28 Ale urodził sie i z rodzicami mieszkał na Słonecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kopa. Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 30.05.08, 03:16 Pastusiak , to z jakiego serialu? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miu Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.fbx.proxad.net 23.02.08, 00:33 Maria Skłodowska-Curie urodzila sie kamienicy przy Freta. Jest tam obecnie jej muzeum. Potem mieszkala na Nowolipkach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 15:49 to fajnie, ale co to ma wspolnego z Mokotowem albo Wilanowem? O ile sie orientuje to Nowolipki sa na Muranowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 30.05.08, 14:22 nie. A Joliot-Curie to byl calkiem ktos inny Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 obersturmabahnfuhrer Brunner 03.08.06, 18:24 Emi Karewicz czyli slawny Brunner z Klossa musial gdzies mieszkac na Mokotowie, bo wielokrotnie widywalem go w autobusie 117 gdy dojezdzalem do szkoly na Pulawska. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krn Re: obersturmabahnfuhrer Brunner IP: *.nycmny.east.verizon.net 03.08.06, 18:29 TEDE miszke Na Noskowskiego SND Tam mieszkal tez swego czasu Kuba Sienkiewicz , Papa Dance i Smoktunowicz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krn Re: obersturmabahnfuhrer Brunner IP: *.nycmny.east.verizon.net 03.08.06, 18:31 Aha, no i Hubert Urbanski mieszka na Al.Wilanowskiej, w takim ladnym apartamentowcu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kiki Re: obersturmabahnfuhrer Brunner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:40 Marek Niedźwiecki mieszka na Służewcu, a w willi na starym Mokotowie Xymena Zaniewska. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klippi Re: obersturmabahnfuhrer Brunner IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.06, 16:50 pan Marek ul.Orzycka :)tusz obok baru Janosik ..se ostatnio nowom bryke kupił :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lecteur Re: obersturmabahnfuhrer Brunner 11.08.06, 14:42 :) To stad ten legendarny bazarek.. :) pozdrawiam, Lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yzerman Re: obersturmabahnfuhrer Brunner IP: *.chello.pl 12.08.06, 08:30 Hubert już dawno tam nie mieszka. Wyprowadził się z Wilanowskiej jakieś 3-4 lata temu. W tej chwili mieszka tam jego była żona z córką. Odpowiedz Link Zgłoś
maj_maj Re: obersturmabahnfuhrer Brunner 08.02.07, 13:22 TEDE na 100% mieszka na Noskowskiego, bo i ja tam mieszkam i często go widuję w Markpolu przy Wałbrzyskiej... Wiecie może w którym bloku mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Slynny Jan Serce 09.08.06, 21:14 Chyba na Stegnach.Czesto go tu widuje.Gintrowski tez mieszkal na Stegnach.No i Dudus(Podroz za 1 usmiech)-Filip Lobodzinski tez tu dorastal. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gienadij Re: obersturmabahnfuhrer Brunner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 10:12 Pan Emil Karewicz mieszka na ul wygodnej i jest to Anin a nie Mokotów Odpowiedz Link Zgłoś
szakal444 Re: obersturmabahnfuhrer Brunner 12.11.18, 11:32 Pan Karewicz mieszka w Aninie. 100% Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaśka Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: 217.153.60.* 04.08.06, 14:38 Doda z mężem - rakowiecka przy puławskiej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klippi Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.06, 16:51 miałobyć o gwiazdach :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gas Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 01:19 I jeszcze Lew Rywin przez 2 lata na Rakowieckiej będzie pomieszkiwał:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mantryska Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 21:19 gdzieś tu mieszka tez edycia bartosiewicz, ale gdzie dokładnie...hmm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lechu Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 14:45 Lech Falandysz do śmierci mieszkał na Mokotowie, Lewicka-Falęcka, taki nowy zielony apartamentowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paul Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: 194.246.124.* 09.08.06, 12:27 Bartosiewicz na Dąbrowskiego, albo jedną z równoległych, między Kazimierzowska a Alejami Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Felek Zdankiewicz Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: 195.94.193.* 09.08.06, 14:07 Kaśka Kowalska na Bielawskiej ,Kazik Staszewski gdzieś w okolicy Sandomierskiej,Skrzynecka na Wielickiej Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 09.08.06, 21:08 Opania na ul.W.Hanczy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pm Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.acn.waw.pl 15.08.06, 19:19 a gdzie dokładnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dota111 Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 10.08.06, 21:07 Magda Cielecja (juz sama) na Madalinskiego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czesio Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.06, 21:10 Joanna Racewicz i Ewa Kasprzyk- obie rezydencja " Pod Orłem" ul. Bukowińska Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 11.08.06, 08:34 kiedys na Narbutta mieszkal z rodzina minister Onyszkiewicz prawdopodobnie na Mokotowie mieszka prof Bartoszewski - czesto widuje go w kiosku przy Wołoskiej na Pulawskiej rog Madalinskiego mieszkal kiedys Andrzej Zaorski z zona i corkami, ale wyprowadzili sie pod Warszawe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość_82 Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 03:11 Prof. Bartoszewski - ul. Karolinki 12, Czesław Kiszczak - ul. Oszczepników 3, Xymena Zaniewska - ul. Pilicha 46A, a na Asfaltowej mieszka matka Agnieszki Holland... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: 217.153.94.* 11.08.06, 09:57 Kasia Cichopek- Wilanów Odpowiedz Link Zgłoś
ksarra Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 11.08.06, 14:04 przed wojna na Naruszewicza mieszkala JAdwiga Smosarska, teraz tam jest przedszkole Odpowiedz Link Zgłoś
ksarra Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 11.08.06, 14:04 oj, oczywiscie nie na Naruszewicza hihi, tylko na Krasickiego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:44 na naruszewicza!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.13, 21:59 Dokładnie Naruszewicza 15, róg Pilickiej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: elt Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:31 Chylińska gdzieś się tu kręci z ryszardem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 12.08.06, 15:39 Kondrat Sadyba Wellmann (?) Dorota Pospieszalski (ojciec) ;) A czemu pytasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 12.08.06, 16:27 przypomnialo mi sie jeszcze Pascal mieszka na Mokotowie Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaani Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 13.08.06, 22:12 i renata Dancewicz gdzies przy Narbutta - widuje ja czasem z synkiem na spacerach :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jan kowalski Teresa z "Samego Życia" przy Wyścigach nt. IP: *.chello.pl 14.08.06, 10:32 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dżony Gustaw Holoubek i Magdalena Zawadzka IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 14.08.06, 12:15 mieszkają na Narbutta, tuż koło mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
f4u Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 15.08.06, 19:02 służew nad dolinką-redaktor sukmanowska i krzysztof mroziewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 15.08.06, 19:44 No, jak redaktor Sukmanowska jest gwiazdą, to ja jestem cesarzowa chińska:) Anna Korcz-okolice Idzikowskiego, ulicy nie pomnę. Zdzisław Wardejn- Fałata Piotr Szwedes- okolice Wyścigów Barbara Brylska- ul. Maltańska Stegny Śp. Krzysztof Kieślowski- Madalińskiego Anita Werner- Niedźwiedzia Rosatowie- Sadyba, przy Jeziorku Czerniakowskim Odpowiedz Link Zgłoś
szewciu Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 15.08.06, 22:52 Na Wilanowie - B.Obuchowicz, nie wiem przy jakiej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: molinari Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.devs.futuro.pl 09.10.06, 20:52 wiesławo, pewna jesteś, że kieslowski na madalińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 09.10.06, 21:18 Taj, wdowa po nim do tej pory tam mieszka. Między al. Niepodległości a Wołoską. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal444 Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 12.11.18, 11:34 czy p.Barbara Brylska to pewny adres? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adas Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.aster.pl 15.08.06, 19:41 Magda Nowak Ambroziak gdzieś przy Królikarni Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alto Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 16:43 Robert Chojnacki mieszkał w dzieciństwie przy Odyńca. Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 16.08.06, 20:19 Gość portalu: alto napisał(a): > Robert Chojnacki mieszkał w dzieciństwie przy Odyńca. a kto to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alto Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:12 Chojnacki? No wiesz, to saksofonista De Mono, chwilowo odłączył się od zespołu i z Piaskiem wydali płytę "SaX&Sex" Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 16.08.06, 21:15 dzi widziałam "*" Mandarynę w czarnym super wózku no proszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 mandaryna 17.08.06, 16:20 mandaryne gwiazda to bym nie nazwal - co najwyzej "znana osoba". Odpowiedz Link Zgłoś
anonymous.coward Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 17.08.06, 16:32 W okolicach al.Niepodległości/Rakowiecka - Jan Jurewicz. Spotykałem go w kawiarni 'Luna' w czasie studiów w drugiej połowie lat osiemdziesiątych. www.filmweb.pl/Jan,Jurewicz,filmografia,Person,id=8551 Nie jest to może gwiazda, ale "a sort of celebrity" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 18.08.06, 19:08 To jest aktor ze sporym dorobkiem-milosnicy kina na pewno go kojarza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: 213.17.170.* 18.09.06, 14:39 Wydaje mi się, że mieszka gdzieś na Jelonkach, bo jak pare lat temu mieszkałem na Bemowie to często rano wsiadał przy ratuszu do autobusu E-2. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wisła Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:25 Podobno kręci się tutaj P.Kaczkowski i T. Kammel, obaj z Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
lecteur Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 25.08.06, 13:38 Piotr Kaczkowski? a ktora okolica mokotowska??? pozdrawiam, Lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 25.08.06, 13:50 Agnieszka Perepeczko- Etiudy Rewolucyjnej Monika Brodka- okolice toru " Stegny" Odpowiedz Link Zgłoś
lecteur Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 25.08.06, 13:53 Witam serdecznie! Wiem, ile gwiazd mieszka na Narbutta :) A na Służewcu?.... tam bylo jakies osiedle dziennikarzy, zdaje sie? pozdrawiam serdecznie Lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mokotowianin Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.chello.pl 25.08.06, 18:09 lecteur napisał: > A na Służewcu?.... tam bylo jakies osiedle dziennikarzy, zdaje sie? > > pozdrawiam serdecznie > > Lukasz może myslisz o PAXach, bo tam mieszkał E.Mikołajczyk(STUDIO-2 chyba) a tak poza tym to Sznuk na Kolady bardzo dawno Jurek Rybicki mistrz olimpijski Gotarda 8 oraz Michał Szczepan trener reprezentacji pięściarzy, a także Małkiewicz Jan Legia, Gwardia , Stal Rz. dawna historia z Grotyńskim, na Bartłomieja mieszkał Edward Skorek - złota drużyna siatkarzy, a kto pamięta Kolczyńskiego "Kolka" ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gdfgdfgdfgdf Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.aster.pl 25.08.06, 19:43 A w Wilanowie podobno kidyś Janek Sobieski mieszkał Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jola Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 26.08.06, 04:19 podobno mieszkal z Maryska! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mr Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.adsl.xs4all.nl 26.08.06, 19:58 i zarazil sie od niej wstydliwa choroba ( prawda historyczna) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jola Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 26.08.06, 23:20 A Manke poczestowal "choroba wstydliwa " jej pierwszy maz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karolina Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.chello.pl 27.08.06, 21:48 Szwedes mieszka obok w bloku ul.jadżwingów 22a Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kiki Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.chello.pl 27.08.06, 21:49 Szwedes mieszka obok w bloku ul.jadżwingów Odpowiedz Link Zgłoś
aniawaw21 Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 28.08.06, 16:24 Z tego co się orientuje Hołdys mieszka na jelonkach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: o.n.a.1986 Leszczynski chyba sie przeprowadzil... IP: *.chello.pl 30.08.06, 13:39 bo go ostatnio czesto widuje przy stacji metra wilanowska :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dzikowski Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.stegny.2a.pl 04.02.07, 15:13 Na Stegnach mieszka Grigorij... pan Włodzimierz Press :-))) Pozdrawiam gdyby czytał. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maryna Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.aster.pl 31.08.06, 16:49 Agnieszka Warchulska na Puławskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 01.09.06, 23:14 Czy ktoś wie gdzie dokladnie mieszka Aga Chylińska?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dodka Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 17:59 no własnie widac ja tutaj gdzies, ale gdzie ta chylinska sie ukryła?? Nastepnym razem będę ją śledzić.. ::)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomas30001 Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 02.09.06, 21:11 nikoś dyzma Odpowiedz Link Zgłoś
tomas30001 Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach 02.09.06, 21:11 zuzanna kapusta , co ma szerokie usta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tadek Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 00:08 Reni Jusiss na Chodkiewicza. I jakis baran z PiSu tez ale nie wiem dokladnie ktory bo ich nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hj Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.acn.waw.pl 13.09.06, 19:57 W ktorej inwestycji Ekoparku ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Elka Robert Biedron mieszka IP: *.aster.pl 12.09.06, 22:37 Wiem, ze gdzies na Mokotowie, ale nie wiem dokladnie gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ferdydurke Re: Robert Biedron mieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 08:49 na ochocie kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
vous_etes mokotow cd 15.09.06, 17:57 krzysztof luft mieszka (lub mieszkał) kolo skrzyżowania opoczyńskiej i narbutta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Elka Re: Robert Biedron mieszka IP: *.aster.pl 17.09.06, 21:16 Szkoda, a wiesz moze gdzie dokladnie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Robert Biedron mieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:52 na mokotowie typie!! znam go przeciez osobiscie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap66 Re: Robert Biedron mieszka 25.02.07, 16:04 a wiecie gdzie mieszka andrzej chyra? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: re Re: andrzej chyra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:16 a ty co z tym chyra? zakochana czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap66 Re: andrzej chyra 25.02.07, 18:36 to ten aktor z Długu, Komornika, Samotność s sieci Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Re: andrzej chyra 26.02.07, 13:04 nie widzialem ani Długu ani Komornika ani Samotność w sieci Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bobo Re: andrzej chyra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 02:37 przychodzi czasem do Regeneracji to chyba mieszka niedaleko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bobo tak jak Oddzial Zamkniety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 02:42 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap66 Re: andrzej chyra 02.03.07, 17:50 jakbys dowiedzial sie o jego adres to bylabym bardzo wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bobo Re: andrzej chyra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 02:31 moze 2-3 tygodnie temu, adresu nie znam ale chyba bym nie podal;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: apf Re: andrzej chyra IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.13, 22:02 Jeździ linia 408 od strony pragi. Albo Rembertow albo Wawer Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andrzej Ch. Re: andrzej chyra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 00:26 Prawie Mokotów albo Wawer. Odpowiedz Link Zgłoś
slan1975 Re: andrzej chyra 13.03.15, 17:57 A ja mieszkam w Lubinie na Dolnym Śląsku, niedaleko ogólniaka, który skończył Andrzej Chyra ;-) ... i niby nic ... hi hi hi, gdyby nie to, że podobno przypominam Andrzeja do złudzenia. Aż mnie to męczy. Ludzie zaczepiają mnie na ulicy, więc czasem nie zaprzeczam iż to mój starszy o 11 lat brat :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: boro Re: Gwiazdy mieszkające w tych dzielnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 08:54 hemp gru! Odpowiedz Link Zgłoś