super_benek 12.05.08, 18:33 Hej, możecie mi polecić dobrego weterynarza na Mokotowie? Najlepiej takiego, u którego leczyliście już swojego kotka... Moje zwierze jest w potrzebie:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 12.05.08, 21:54 my chodzimy z naszymi kotami do pawilonow przy wołoskiej (rog bytnara), od wielu lat i jestemy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 05.02.09, 18:36 nioma napisała: > my chodzimy z naszymi kotami do pawilonow przy wołoskiej (rog > bytnara), od wielu lat i jestemy zadowoleni. Tam gdzie ta knajpka wietnamska? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-milka-2 Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 22.04.09, 14:55 to dobre miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Krzysztof Leszek - uważam, że najlepszy! IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.13, 16:45 Moim zdaniem najlepiej udać się do sprawdzonego lekarza. mam takiego od wielu lat, jest dobry w tym co robi, bardzo kocha zwierzęta i ma dobre ceny. jest to dr Krzysztof Leszek przy ul. Pieknej 64a. Przyjmuje od pon.-czw.: 14.00-19.00; wt,śr: 9.00-14.00, a jego tel. to 601-273-689 Można mu powierzyć swoją pociechę. Polecam Warszawiakom. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Krzysztof Leszek - uważam, że najlepszy! 25.05.13, 17:29 Co jest doktorku? Interesik tak nie idzie, żeś sie pan wziął za SPAM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania spam czy nie spam? ;) IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.13, 17:56 Nie to nie spam. Po prostu jestem bardzo zadowolona i chciałam zareklamować na internecie godnego polecenia weterynarza i chyba mi się to skutecznie udało ;) Bardzo się cie z tego powodu. Pozdrawiam - Ania L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.14, 01:08 Moja sunia byla operowana na ropomaccicze na woloskiej leczniica Marcel 2 .Zostawili. jej tampon w brzuszku .pies nie przezyl .Dzieki za ta leccznice idziekuje lekarzom Odpowiedz Link Zgłoś
tom.te Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 12.05.08, 22:01 my z naszymi psami uczęszczamy do Hau-Miau na Nałęczowskiej wet Adam Pietroń i inni (choć to może średnio Mokotów), wcześniej do Multi-Wet na Gagarina 5 (24h). Przenieśliśmy sie z dr Pietroniem. Odpowiedz Link Zgłoś
super_benek Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 19.05.08, 00:06 Dzięki za odpowiedzi, zanim nadeszły, zdążyłam pognać do weterynarza daleko za Mokotów. Ale namiary na pewno się jeszcze przydadzą! No i najważniejsze - kota żyje i miewa się dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Animal Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.wip.pl 05.02.09, 12:57 Na Mokotowie to jeszcze moge polecić dr Adama Modrzewskiego na Sadybie, Zaciszna. Mała lecznica ale lekarz ma ogromne doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 19:16 mojemu kotu uratowali życie na bełskiej przy aptece, też super przychodnia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: 217.153.178.* 17.08.12, 11:33 Ja na Bełską też chodziłam z dwoma kotami. Jeden zdrowiutki, rutynowe kontrole, szczepienia drugi kot ciężki przypadek ciągle na coś chorował więc byłam na Bełskiej częstym gościem. Weterynarze mają bardzo dobre podejście, nie naciągają, pomagają jak mogą, tłumaczą i nawet jak musiałam uśpić moją kotke to żeby jej nie stresować weterynarz przyjechała do mnie do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot z zaswiatow Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.12, 20:26 Moge tylko przytaknac. Bylismy na Belskiej czestymi goscmi. Wyleczyc mnie nie potrafili. Za kazda wizyte brali tyle pieniedzy ze zaczelo brakowac na jedzenie dla mnie. Nie wiem ile wzieli za dobicie mnie ale to nie bylo skrocenie meczarni. Byle jak wstrzykuja byle co. Jakis plyn do mycia podlogi chyba. I zdychalem w meczarniach. Jak pies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.aster.pl 19.02.09, 18:19 Tu masz spis weterynarzy na mokotowie www.weterynaria.808.pl/dzielnica,mokotow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hada Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.acn.waw.pl 04.03.09, 10:39 Jeśli Mokotów to na Sadybie ZDECYDOWANIE dr Adam Modrzewski ogromna wiedza,super kontakt choć gabinet malutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: 89.108.245.* 06.03.09, 18:50 Moją kotkę uratował dr Salamucha na Bernardyńskiej (mój stary vet nie dawał koci szans przeżycia!) a teraz bryka jak dawniej! GORĄCO POLECAM naprawdę fachowiec i do tego widać, że kocha zwierzęta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 18:48 jeśli chodzi o psią chirurgię, mogę polecić dr Krystynę Ratajską z przychodni na ul. Różanej. Mojego psa operowała swukrotnie, zawsze z dobrym skutkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
daria_nowak mam inne doświadczenia 03.11.09, 14:46 mało brakowało, a oślepiłaby mi kotkę, twierdząc, ze zna się na okulistyce. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: 89.108.216.* 09.04.09, 11:13 Na ul. Różanej (blisko Al. Niepodległości). Odpowiedz Link Zgłoś
szczezuja-2 Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 19.04.09, 09:53 MULTIWET - Lecznica ul. Gagarina, 5, Warszawa 022 841 44 40, Lecznica Weterynaryjna Morskie Oko, ul. Promenada 4, tel. 022-8514142 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 10:01 Multivet przy Gagarina? Mi się tam nie podobało bo to jest bardziej fabryka niż indywidualne podejście do pacjenta dodatkowo koleżanka która była tam na praktykach też potwierdziła że nie poszła by tam ze swoim zwierzakiem nie mowiac o zostawieniu go w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
kuchniaonline Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 15.09.10, 16:48 Heh, Multivet - chcieli już uśpić mojego psiaka! Poszedłem z nim do ZDROVET na ul. Tatrzańską, zoperowali i ma się dobrze - pożyje jeszcze kilka lat! (miał guza przy przełyku) Polecam ZDROVET, ul. Tatrzańska 9 (Mokotów - dolny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hk Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.ATRADIUS.com 21.04.09, 14:22 czy ktos zna/polceca weterynarza na rakowieckiej, w takim nowym apartamentowcu,kolo apteki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 16:16 Bardzo polecam niewielką, całodobową lecznicę przy Racławickiej 29b, w takiej starej kamienicy m-dzy Niepodległości a Kazimierzowską. Wspaniali lekarze, indywidualne podejście. Nasze dwa kotki wniebowzięte :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.13, 10:35 Z tym niebowzięciem to święta prawda. Moje trzy wyprawiliście do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
kukos1 Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 18.11.09, 10:32 Tak Łukasz jest OK. Od kiedy mam koty to tylko do niego. USG robiłem kotu na Gagarina. Też może być, choć to trochę 'molochowata' lecznica Odpowiedz Link Zgłoś
punia4 Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 19.05.09, 13:44 mogę Ci polecić fajnego, młodego Pana Doktora, leczyłam u niego moją kotkę (ropomacicze), super przeprowadził operację. Chodzimy do niego teraz na szczepienia itp. Mały gabinet, a dobrze wyposażony - Górska 30, lok. 7 Nazywa się Wojtek Kowalczyk, tel. 504 188 874. Umów się telefonicznie, bo nie zawsze jest. pozdrawiam i dużo zdrówka dla kotka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortensen [...] IP: *.com 03.06.09, 20:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terka Re: Endovet nie jest raczej wart polecenia. Odrad IP: *.blutmagie.de 04.06.09, 19:18 Ja w sumie, poza wyciąganiem kasy nie mam większych zastrzeżeń, może i dlatego, że pies mi nigdy jakoś specjalnie nie chorował.Buszuję jednak w internecie i ludzie straszne rzeczy piszą o tym gabinecie. Na tyle, ze chyba chorego psa tam nie zaprowadzę... Bo trudno chyba zbagatelizować opinię taką jak ta wystawioną przez panią Barbarę:weterynaria.808.pl/lecznica,176 Odpowiedz Link Zgłoś
endovet Re: Endovet nie jest raczej wart polecenia. Odrad 10.06.09, 08:46 Jakiś czarny PR... Bo dziwnie podobne te opinie i w dodatku wystawione tego samego dnia (3.06.). To nieuczciwe, żeby w ten sposób kosić konkurencję, bo ta lista dyskusyjna służy do wymiany spostrzeżeń pacjentów, a nie nieuczciwego oczerniania. Mam nadzieję, że internauci ocenią to sami. Gość portalu: Terka napisał(a): > Ja w sumie, poza wyciąganiem kasy nie mam większych zastrzeżeń, może i dlatego, > że pies mi nigdy jakoś specjalnie nie chorował.Buszuję jednak w internecie i > ludzie straszne rzeczy piszą o tym gabinecie. Na tyle, ze chyba chorego psa tam > nie zaprowadzę... Bo trudno chyba zbagatelizować opinię taką jak ta wystawioną > przez panią Barbarę:weterynaria.808.pl/lecznica,176 > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Endovet nie jest raczej wart polecenia. Odrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 13:03 Ja polecam Elwet na al. Niepodległości. Jednemu z moich psów uratowali tam łapę przed amputacją, a drugiego, chorego na nieuleczalną chorobę, prowadzi świetna weterynarz dr Astachow. Pies czuje się świetnie i jest w bardzo dobrej formie. Tam również miał robioną operację z dobrym skutkiem. Polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Endovet nie jest raczej wart polecenia. Odrad IP: *.chello.pl 28.06.09, 12:07 Co do Elwetu, ja bym nie polecała. Wspomniana pani dr Astachow kilka lat temu namawiała moją koleżankę do uśpienia kotki chorej na nerki "bo to nieuleczalne, tylko się kotka będzie męczyć". Koleżanka zmieniła weterynarza, kotka żyje do dziś i wcale się nie męczy. Na początku chodziłam tam z moją kotką, bo miałam najbliżej. U mojej kotki leczenie świerzbu trwało pół roku, bo inna pani doktor upierała się przy Crotamitonie, mimo iż widać było, że nie działa. W końcu inny lekarz przepisał inne leki i pomogło. Niestety, pan doktor przeniósł się na Tarchomin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galaxy4 Re: Endovet nie jest raczej wart polecenia. Odrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 06:22 Warszawa 03.08.2009 A gdzie i u kogo leczona była ta kotka ?Mam problem ze swoją kotką która jest leczona na chybił-trafił.Kotka(1 rok i 4 miesiące) jeszcze 2,5 tygodnia temu była rozbrykana i miała diabła w oczach!Jak zrobiła się spokojna to wzbudziła moją czujność .No to jazda do weterynarza .Temperatura 41 .Badanie krwi , RTG , nic nie wykazały . W opisie USG :"Nerki lewa i prawa nie powiększone .Widoczny obrąbek hiperkalcemiczny na granicy rdzeń-kora ." Przez trzy pierwsze dni kroplówki + antybiotyk?+przeciwbólowy .Dalej nic się nie polepsza -wręcz się pogarsza . Kotka jak leży to ma drżenie i nie można jej dotknąć bo chyba ją wszystko boli!Następny lekarz w tej lecznicy stwierdza że trzeba zrobić nowe USG .A może kotka ma stłuczony kręgosłup bo jak ją dotyka to ona się broni i krzyczy ? Drugie USG w zasadzie nic nie zmienia a w opisie lekarz dodaje-sugeruje że obraz może wskazywać na zaburzenia gospodarki mineralnej w tym wapnia .Jednocześnie w ten sam dzień jest robione następne badanie krwi i moczu .Wyniki są dobre . Następny lekarz z tej lecznicy (chyba jeden z najlepszych )bada kotkę i każe kupić jedzenie Royal Canin które to ma pomóc w przyswajaniu minerałów . Kotka jak czuła się źle tak czuje się dalej .Nie wiem już co robić.Żal mi ściska gardło i mojej Rodzinie .Mamy razem 4 kotki -ta jest najmłodsza .I przez 2 tygodnie lekarze nie są w stanie jej pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Endovet nie jest raczej wart polecenia. Odrad IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 13:10 Również zdecydowanie NIE POLECAM kliniki ELWET , a szczególnie lekarz Katarzyny Lepki, która jest niemiła, niesympatyczna i wręcz chamska ... nie wiem jak inaczej można nazwać kogoś kto podnosi głos i odwraca się plecami w trakcie rozmowy i wychodzi .... PORAŻKA Była to moja ostatnia wizyta w Klinice i nie dość że NIE POLECAM to jeszcze będę wszystkim odradzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: altel Re: Endovet nie jest raczej wart polecenia. Odrad IP: *.205.107.213.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.02.14, 10:26 Pan Wojciech Kowalczyk (celowo nie piszę dr )oprócz tego gabinetu prowadzi też gabinet w Grojcu -którego też nie polecam ale co najgorsze zajmuje się wraz z rodziną odlawianiem bezdomnych psiakow w kilku gminach ,w tej chwili zglozono przeciw Kowalczykom sprawę do prokuratury o znęcanie się nad zwierzętami .to chyba najlepiej swiadczy o nich jako o "lekarzach " Odpowiedz Link Zgłoś
beatal2010 Re: Endovet nie jest raczej wart polecenia. Odrad 18.02.17, 11:43 My mama dobre doświadczenia z dr Lepką. Fantastycznie przeprowadziła operację guza sutka chociaż nasza suczka była już wiekowa i baliśmy się, że po operacji nie wstanie. W Elwecie jest też super dr Magda Wesołowska. Super zajmowała się naszą Sawanną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Endovet nie jest raczej wart polecenia. Odrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 15:29 Tak,to jakiś nieuczyciwy marketing. Na forum na którym jestem moderatorką też jakiś troll się wbił i wypisywał jaka ta lecznica jest fatalna. Dopiero po tym jak przeczytałam że w każdym poście pisze co innego stwierdziłam że to konkurencja bo posty były pisane tego samego dnia.Mysle ze to bliska konkurencyjna lecznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete_waw Re: Endovet nie jest raczej wart polecenia. Odrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 18:44 sam Co do lecznicy na Niepodległości słyszałem sporo bardzo niepochlebnych opinii od sąsiadów z okolicy, więc może to nie do konca jest marketing. Ja sam się nie mogę na ten temat wypowiedzieć, ponieważ chodzę ze swoim psem gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Endovet nie jest raczej wart polecenia. Odrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 21:30 Miałam na myśli lecznicę przy Górskiej. Co do tej w Niepodległości to raczej nic negatywnego nie powiem poza tym że ktoś tu polecał doktor Astachow jako dobrą lekarkę do psów. Dziwne bo ona leczy głównie chomiki i inne małe gryzonie. Ja słyszałam tylko że u nich zabiegi chirurgiczne są umawiane i robią to taśmowo 1 dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Endovet nie jest raczej wart polecenia. Odrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 22:21 Doktor Astachow od gryzoni ? Nasz pies jest niestety częstym pacjentem, bo jest nieuleczalnie chory i zawsze widzimy psy lub koty, które wychodzą od niej zanim my wejdziemy. Pierwsze słyszę, że ona jest od gryzoni. Może coś źle słyszałaś. Może ja się mylę, może faktycznie leczy takie zwierzaki. Nie będę się upierać, bo pewności nie mam. Tak czy inaczej mam dobre zdanie, bo mojemu psu tam łapę uratowali, a drugiego leczymy i jesteśmy zadowoleni. Myślę, że ile ludzi tyle opinii. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete_waw Re: Endovet nie jest raczej wart polecenia. Odrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 23:20 Niezależnie od wszystkich tych opinii może też być tak, że ogólnie lecznica jest niezbyt godna polecenia, ale pracuje w niej jakiś jeden świetny lekarz:-) Myślę też że jeśli zabiegi operacyjne robia tasmowo i umawiają się w ciągu 1 dnai to neikoniecznie może byc to dobry znak Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawianka Re: Endovet nie jest raczej wart polecenia. Odrad IP: 193.86.233.* 25.07.09, 22:20 Może i masz rację, ale mnie zaskoczyło to, co znaleźć można na temat Endovetu wpisując nazwę gabinetu w google www.google.pl/search?hl=pl&q=endovet&btnG=Szukaj+w+Google&lr=&aq=f&oq= Myślicie, że te negatywne komentarze znalazły się tam bez powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Endovet nie jest raczej wart polecenia. Odrad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 16:28 Doktor Astachow znam ze strony lecznicy na Białobrzeskiej. Tam jest napisane że zajmuje się ona gryzoniami. www.bialobrzeska.waw.pl/?modul=niusy&id=59 na samym dole strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Endovet nie jest raczej wart polecenia. Odrad IP: *.centertel.pl 24.08.10, 01:07 Masz rację moja kotkę skazał na smierc wywoząc jA DO STDNINY KONI I PORZUCIŁ W STAJNI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O. Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 20:12 Polecam klinikę na Gagarina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: 64.146.66.* 25.06.09, 14:18 Na Gagarina byłam ze dwa razy, podobnie jak i kilka razy we wspomnianym gabinecie Endovet i mogę tylko powiedzieć, że nadal szukam weterynarza dla mojej kotki. Natomiast uważam, że dobrze jeśli ludzie wyminiają opinie na ten temat, bo to przynajmiej powoduje, że jakość usług będzie lepsza (o ile klinice zależy na przyciąganiu klientów... Warto też chyba pamiętać, że opinie takie, poza rzeczowymi argumentami, jak śmierć, której weterynarz nie zapobiegł, bazują w równym stopniu na subiektywnych odczuciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 16:00 Marta, napisz czy masz jakiś konkretny problem z kotką np. dolegliwości znerkami itp. Napisz też na co chory jest Twój pies. Ja po latach doświadczenia z moimi chorymi psami i kotami oraz studiowaniu weterynarii nabrałam doświadczenia. Wiem że najlepiej jest korzystać z usług specjalistów danej dziedziny. Co do Gagarina to byłam tam 2 razy 5 lat temu. Mój pies w godzinach wieczorynych miał atak duszności. Tam jest dyżur całodobowy i miałam tam najbliżej. Zapisałam się na następny dzień do specjalisty żeby zbadał dokładniej mojego psa. Ten zrobil badanie EKG, pobrał krew i oglądał RTG klatki piersiowej z innej lecznicy. Podczas pobierania krwi byłampewna że pies zdycha bo krew kapała doprobówki z częstotliwością kilku kropelek na minutę. Pan doktor pytany czy to normalne nie powiedzial nic. Zdjęcie RTG oglądął jakby pierwszy raz coś takiego w życiu widział. Przekładał to do góry nogami, na drugą strone i tak w kółko. Według niego wyniki były bardzo dobre. Szkoda tylko że pies wieczorem zdechł w męczarniach. Inny lekarz ocenił wyniki i postawił diagnozę ciężkiej niewydolności serca, uszkodzenia nereki i wątroby. Od tego momentu mam złe zdanie o tej lecznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annak Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 22:22 NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE DLA KLIENIKI NA GAGARINA. Byłam zmuszona pojechać tam w czerwcu 2009 w nocy, ponieważ kotka dostała postrzał. Pani recepcjonistka w ogóle nie słuchała co do niej mówię,zajęta rozmową - kazała czekać, kotka mocno krwawiła, bałam się, że nie zdążę, zrobiłam awanturę i wtedy lekarz udzielił pomocy w sposób dalece odbiegający od normy, nie wspomnę ile zapłaciłam. Następnego dnia poszłam do mojej ulubionej lecznicy. Kotka żyje i ma się doskonale. Z opieki tej placówki korzystam od kilku lat, jestem zadowolona. Pracują tam pasjonaci, ludzie którzy kochają zwierzęta i z pełnym zaangażowaniem oraz profesjonalizmem pomagają im. Polecam wszyskim: Lecznica Wetrynaryjna "Morskie Oko" ul.Promenada 4. tel.(022)8514142 czynna pon-pt 8-21, sob.10-18, niedz.10-18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 15:10 Zgadza się. Na Promenady leczą doskonale. Chodzę tam z psami i królikiem. Natomiast odradzam korzystanie z Racławickiej 24Wet, znajoma poszła tam leczyć koty (koci katar). Bez testów, antbiogramu nie dając osłony szprycowali zwierzaki antybiotykami, jednego kota doprowadzili do sepsy. Z czterech został jeden. Polecam też - dobre opinie - Dereniową, SGGW i ZWM. Odpowiedz Link Zgłoś
meywaldor Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 24wet odradzam 16.08.09, 14:42 na raclawickiej lecza na czuja-uda sie albo nie. moze mniej powazne zabiegi-pielegnacja itp dobre, ale z innymi sobie nie radza. ojciec odniosl wrazenie ze sie tutaj tylko bawia w lekarzy i wyciaganie kasy. pies przeniesiony na promenady-diagnoza bingo i poprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.acn.waw.pl 23.10.09, 19:19 ja tez chodze od niedawna na promenady i sa tam 2 cudowne panie - blondynka i brunetka, drobniutkie takie. widac ze kochaja kotki. i leczenie idzie ku dobremu. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kuchniaonline Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 15.09.10, 16:58 Bardzo, bardzo polecam ZDROVET ul. Tatrzańska 9 (wizyty domowe w cenie wizyty w gabinecie) Odwiedzałem wiele klinik ze swoim psiakiem i albo nie potrafili namierzyć w czym jest problem albo już chcieli wysłać go na tamten świat (uśpić), aż w końcu trafiłem do ZDROVET (mają prawie wszystko na miejscu). Nie widząc psa, tylko z mojego opisu co się z nim dzieje potrafili mi opisać w czym jest problem. Po wizycie z psem w klinice wszystko się zgadzało i nastąpiła operacja - oczywiście się udała! Pies jeszcze pożyje kilka lat! (miał guza przy przełyku) Polecam ZDROVET, ul. Tatrzańska 9 (Mokotów dolny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piaff27 Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.warszawa.dialog.net.pl 25.06.09, 20:07 mogę Ci polecić weterynarza na Ochocie zaraz za Halą Banacha ale po drugiej stronie ulicy..to jest przy Grójeckiej na tylach pizzerii bodajrze Domino.. jeśli będziesz potrzebować wiecej informacji to Ci dopiszę..Facet jest naprawdę świetny i to zdanie wielu osób.. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.woz Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 05.10.09, 22:23 Odradzam 24wet na ulicy Racławickiej 29B, tylko wyciągają kasę, a jak się ich prosi o diagnozę na piśmie to oczywiście nic nie chcą dać. Sami sobie ustalają jakie badania porobią i nie pytają się właściciela czy go na to stać. My zapłaciliśmy powyżej 500 PLN i nie dali wyników. Trzeba się szarpać o wszystko. Kłamią, obiecują wyniki szybko i czeka się nie wiadomo ile. Nie polecam, ABSOLUTNIE NIE NIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eLjot Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 20:30 Niestety, ale musze przychylić sie tu do wczesniejszych wypowiedzi o Dr Astachow!!! Wczoraj wieczorem malo mi krolika nie zabila!!! Kazala mu podawac sok z ananasa co godz przez cala noc i dala jeszcze metoclopramid. Co do tego pierwszego to przy wrzodach, ktore powinna wziac pod uwage (krolik nie jadl przez prawie 2 doby) sok nie jest zalecany, a metoclopramid w wielu przypadkach poowduje omamy psychotyczne ( i rzeczywiscie krolik zachowywal sie b.dziwnie). Dzis rano krolik juz w ogole nie ruszal sie i nie przelykal, wiec pojechalismy do Lecznicy Oaza dla zwierzat egzotycznych i P. Doktor I.Wójcik przywrocila krolikowi zycie. Ostrzegla, ze stan jest agonalny i tylko sila krolika moze pomoc, ale zachowala sie z pelnym oddaniem. Dzieki niej po paru godzinach krolik zaczal stac o wlasnych silach i jesc, co jest najwazniejsze. Teraz lezy w szpitalu w Oazie u P. Doktor i czekamy, ale najgorsze za nami. Odpowiedz Link Zgłoś
160i60 Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 08.10.09, 10:33 Dr Wojcik jest bardzo w porzadku, kroliczka mojego brata tak sie zajela, ze zwierzatko w stanie przedsmiertnym po 2 dniach kicalo jak nowe. Teraz wszyscy znajomi ze zwierzetami doslownie ja oblegaja. Odpowiedz Link Zgłoś
nanushi Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 11.10.09, 17:14 Możecie mi polecić dobrego i niedrogiego weterynarza gdzieś na mokotowie? Chodzi mi o zaszczepienie szczeniaczka drugą szczepionką ochronną, więc nie szukam jakiegoś konkretnego specjalisty. W pobliżu mam lecznicę Elwet, Psi Los i gabinet dr Kudelskiego. Będę wdzięczna za opinie i informacje o orientacyjnych cenach szczepionki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.12, 13:09 zdecydowanie NIE POLECAM kliniki ELWET , a szczególnie lekarz Katarzyny Lepki, która jest niemiła, niesympatyczna i wręcz chamska ... nie wiem jak inaczej można nazwać kogoś kto podnosi głos i odwraca się plecami w trakcie rozmowy i wychodzi .... PORAŻKA Była to moja ostatnia wizyta w Klinice i nie dość że NIE POLECAM to jeszcze będę wszystkim odradzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.13, 15:10 podpisuję się pod tą opinią. Nigdy więcej nie skorzystam z kliniki ELWET, a panią K.Lepka ominę dużym łukiem. Niekompetentna, nieprzyjemna, nieporadna, bez podejścia do człowieka i zwierzęcia - nie takie mam wyobrażenie o Lekarzu Weterynarii. Odpowiedz Link Zgłoś
lobotomius Róg Woronicza i Wołoskiej - polecam. 02.11.09, 23:31 Kastrowałem tam dwa koty, jeden przechodził operację. Bardzo miłe panie i delikatnie obchodzą się ze zwierzakami. Zresztą widać, że zawodem zajęły się z zamiłowania do zwierząt. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Db Re: Róg Woronicza i Wołoskiej - polecam. IP: *.180.164.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.05.15, 14:08 I ja polecam gorąco. Teraz mam troche za daleko ale bełcka jest super fajna klinika z kompetentna obsługa. Polecam tez Morskie oko. W obu klinikach fajnie lecza i odpowiadają na wszelkie pytania. Szkoda ze nie m wizyt domowych. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma320 Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 04.11.09, 22:07 Co prawda to już Wilanów ale polecam wila-vet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocic Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.chello.pl 15.11.09, 09:23 wprawdzie nie mokotow, ale moim zdaniem najlepsza lecznica w warszawie - bialobrzeska www.bialobrzeska.waw.pl specjalisci roznej masci, nie jedno zwierze mi uratowali. Leczylam tam polipa w uchu kocicy - wyleczony farmakologicznie, chociaz inny wet zapewnial ze jedynym wyjsciem jest operacja i tym samym trwale okaleczenie kota ( leczona u hirurga i onkologa z bialobrzeskiej) leczylam tam ciezko chorego, nerkowego kocura u dermatologa ( wyleczony, chociaz inni weci rozkladali rece z powodu, iz nie mozna takiemu kotu podawac sterydow). Wyciagniety na prosta jamnik, tez przez dernatologa Postawiony na nogi , ciezko chory na KK kot z Fiv+ ( zyje do tej pory, choziaz mial juz "nie dac rady " dwa lata temu) Tu masz spis wetow z opiniami w warszawie forum.miau.pl/viewtopic.php?f=22&t=78209 Przy trudnych przypadkach polecam tez prof. Lechowskiego ( swojego czasu przyjmowal n abemowie i na gagarina). Tylko do niego na konsultacje to juz z plikiem badan. Przedluzyl zycie mojemu nerkowemu przez dobranie lekow, po ktorych kot majacy zyc max pol roku przezyl jeszcze 2 lata i 10 miesiecy.... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 15.11.09, 10:47 Także uważam że na Białobrzeską warto dojechać. Przyjmuje tam między innymi znany weterynarz Kourou Dembele. Odpowiedz Link Zgłoś
kukos1 Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 18.11.09, 10:27 Na Rakowieckiej, 36 bodaj, nowy budynek Korab, Weterynarz to Lukasz, jest też sympatyczna Weteryniarka!!! Wcześniej chodziłem do niego na Rostafińskich. Cały "nasz dom" ze swoimi zwierzakami chodzi do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lula Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.aster.pl 18.12.09, 15:32 Polecam Wila-wet przy ul.Kosiarzy, zwłaszcza panią dr Małgosię Ściskalską dermatologa - wyprowadziła nam Dużego z ciężkiej alergii, dr Igora Bissenika - chirurga, który operował ciężkie przypadki fundacyjne. Leczę tam obydwa swoje psy, są tam też leczone fundacyjne buldożki fr.Te osoby mogę z czystym sercem polecić. Są czynni całą dobę, można u nich wykonać również prawie wszystkie badania. Myśmy robili np.EKG, USG, RTG oraz całą masę badań krwi. Mają też szpitalik w którym są nienajgorsze warunki (w porównaniu do innych tego typu miejsc, które było mi dane widzieć). Jak mieszkalismy na Kabatach leczylismy misiaki na Belgradzkiej w takiej małej lecznicy i też było ok ale to były jakieś bieżące drobiazgi. Zwłaszcza dr Wojtek z Belgradzkiej ma świetne podejście do dużych psów a dr Mariola to maniaczka kotów, do tego z dużym doświadczeniem. Dlatego też polecam to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kuchniaonline Bardzo dobry weterynarz na Mokotowie Zdrovet! 15.09.10, 17:14 Byłem ze swoim psiakiem na wilanowskiej, gagarina, niepodległości, kaspijskiej... ...i nigdzie nie potrafili pomóc, tylko odsyłanie do innych lub jakieś błędne diagnozy i propozycje uśpienia... ...aż trafiłem w końcu do ZDROVET i wszystko się wyjaśniło! Weterynarz nie widząc psa potrafił opisać w czym może być problem i po wizycie z psiakiem potwierdziło się (miał guza przy przełyku). Odbyła się operacja, oczywiście udana! Pies żyje i ma się bardzo dobrze - jeszcze kilka ładnych lat przed nim! Polecam ZDROVET, ul. Tatrzańska 9 (Mokotów - dolny) --> ZDROVET < Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Bardzo dobry weterynarz na Mokotowie Zdrovet! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 18:51 Ale spam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Bardzo dobry weterynarz na Mokotowie Zdrovet! IP: *.180.6.214.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.08.11, 02:19 Nikt nie odebrał telefonu dużurującego w zdrovecie. Odpowiedz Link Zgłoś
damian95a Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 20.04.11, 14:12 na mokotowie masz świetną klinikę na ulicy Wołoskiej 52 to jest klinika Marcel2 ja chudzę tam z moimi zwierzaczkami i jestem zadowolony gdyż pracują tam bardzo mili i oddani swojej pracy weterynarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC damian - ty jestes niedorozwiniety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 21:58 Wszystkie (trzy) twoje zalosne posty na Forum reklamuje te sama firme. Potrzebujesz lobotomi, zeby dojsc do normy czy lepiej cie uspic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.warszawa.mm.pl 12.05.11, 17:40 Ja polecam na Niepodległości klinika naprawde fachowcy leczylem psa ale kotki tez dobrze leczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_to_ja Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: 178.73.30.* 02.06.11, 12:06 Na Mokotowie Dolnym mogę polecić ZDROVET dr Dariusza Ochmana. Naprawdę porządny gość, w zeszłym tygodniu mi psa wyleczył i nie mogę się go nachwalić. Już nie pierwszy raz jestem zadowolna z usługi. Poza tym uczciwie liczy i przez to jest tańszy od konkurencji w bliskiej okolicy. A moim zdaniem lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 02.06.11, 19:34 Korou Dembele. Klinika Małych Zwierząt SGGW - Nowoursynowska i wspomniana wyżej Białobrzeska. Ani Ochota, ani Ursynów to nie Mokotów, ale kawałek można chyba podjechać?? Naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.11, 23:53 Potwierdzam. Jestem byłą studentką dr Dembele (ale nie pracuję w zawodzie, więc zakładam, że mogę obiektywnie oceniać kolegów po fachu :-). Korou jest naprawdę świetny, to jest facet z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Nawiasem mówiąc studenci bardzo go lubili... i pewnie nadal lubią. I generalnie powiem, że gdy jest naprawdę poważny problem u zwierzaka i macie taką możliwość to najlepiej jest podjechać do którejś z klinik Wydziału Medycyny Weterynaryjnej na Nowoursynowskiej. To oczywiście nie znaczy, że w Warszawie nie ma dobrych lecznic i znakomitych lekarzy weterynarii, ale tam macie bardzo dużą szansę na trafienie na lekarza z "wyższej półki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 21:52 Byłam z moim kotem w klinice małych zierząt na SGGW i jestem mocno zdegustowana. Była to rutynowa wizyta, szczepienie i odrobaczenie i tu był problem, gdyż nie mieli pasty. Pani dała mi tabletkę - na moją prośbę czy może ją podać kotu, bo ja nie umiem, Pani doktor stwierdziła, że ona też nie poda bo ją kot podrapie i tym sposobem kot nie został odrobaczony. Trochę innego podejścia spodziewałam się po tej klinice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielas Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? IP: 31.61.109.* 21.06.11, 18:13 Witajcie... Tak na prawdę to nie ma dobrej ani złej kliniki. Liczą się lekarze, którzy tam przyjmują. Mogę wymienić wiele nazwisk dobrych specjalistów i złych w jednej klinice... Na ul.Zacisznej jest dr.Modrzewski. Leczył moje psy, świnki, chomiki... Sterylizował moje suki i prawie za darmo bezdomne kotki (robił to zawsze wieczorami a rano już biegały...małe szwy szybko i bez problemów goiły się). Jego żona strzygła zwierzęta (nie najlepiej). W "Lancecie" na Godebskiego koleżance uratowali bardzo chorego psa a mnie inny lekarz wykończył 5 letniego jamnika, zainfekował go i uszkodził jeszcze bardziej chory kręgosłup. Przez 2 miesiące latałam na kosztowne zastrzyki i kroplówki a oni mówili, że będzie dobrze. Zrobiły mu się ropnie i przetoki aż z bólu pewnej nocy wylizał i wygryzł sobie bok do żeber. Niestety nie miałam wyjścia :( a oni nie przejęli się (dr.Modrzewski nie operował wtedy kręgosłupów). Na Limanowskiego mojemu 70kg psiakowi dawali max 3 lata życia. Gronkowiec w uszach, łapach, alergie skórne i pokarmowe (jest albinosem), rak jednego jądra i wnętra (usunięte) no i najgorsze - dysplazja stawów biodrowych. Obecnie ma 11 i biega jak głupi. Zajęli się nim w Multiwecie (Pietroń, Więcławek, Zlot i Dziubińska). Dwójka z nich otworzyła własną klinikę na Nałęczowskiej. Ostatnia przy Korotyńskiego. W Mutiwecie też zajęli się psem mojej mamy. Przez kilka lat była pod kontrolą świetnego kardiologa P.Jacka. Zdechła mając 16 lat. Są tam też lekarze, którzy za zamknięcie drzwi biorą kasę i nie potrafią wystawić diagnozy, bądź mylną (a i tak nie brudzą sobie rączek i wysługują się stażystami). Obecnie mieszkam na wsi daleko od Warszawy. Mam 3 psy, świnkę i kota. Jak tylko mam jakiś problem dzwonię do tych lekarzy i jak jest potrzeba jadę na Mokotów (USG,RTG). W innych przypadkach (szczepienia, krew do pobrania) oni przyjeżdżają do mnie i jak są wyniki, kontaktują się. Sumując są kliniki,gdzie w ogóle nie ma po co wchodzić...Kliniki gdzie można zaufać pojedynczym lekarzom... ...To nie klinika jest dobra bądź zła, tylko ludzie, którzy w niej siedzą, pracują i wystawiają opinie....... Odpowiedz Link Zgłoś
under-grund Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 29.06.11, 10:24 Jeżeli chodzi ogólnie o Warszawę, to bardzo dobrzy specjaliści pracują w Psychodni na ul. Heroldów. Tamtejsi weterynarze naprawdę zrobią wszystko, żeby wyleczyć zwierzaka. Widać, że się znają na rzeczy i lubią to co robią, a to moim zdaniem w tym zawodzie jest bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
pedrolot Re: Dobry weterynarz na Mokotowie? 17.09.11, 18:27 Nasze mokotowskie zwierzaki obsługuje 'Kowalczyk i spółka' z Bemowa, Powstańców Śląskich 101. Z lżejszymi przypadłościami jeżdżę na Promenadę. Racławickiej nie polecam, podobnie jak Gagarina, choć tych ostatnich głównie za związany z dużym ruchem syndrom 'fabryki'. Ale zabieg kotu zrobili skutecznie i bez żadnych powikłań. Odpowiedz Link Zgłoś