Gość: vinc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 19:54 no co mi powiecie ciekawego ?? aa?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 19:56 Coraz bardziej pięknieje. Wkrótce zostanie otwarty nowy biurowiec w Al. Niepodległości przy Woronicza. Ja osobiście czekam na kwitnące kasztany, bo mam już dość tej wrednej zimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 20:08 Wiosenna pora wszystko sie zazieleni,rozkwitnie,powroci do zycia po zimowym snie to dopiero bedzie cudo nad cudami.Nic tylko podziwiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 20:12 Poza tym,jeszcze przed upragnionym nadejsciem wiosny podwoje otwiera hotel Hyatt przy Belwederskiej.Z zielonymi tarasami na dachu i efektownym ogrodem na dole rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 20:14 To pięknie. Widze, że też jesteś miłośnikiem wiosny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 20:19 Tak,moje ulubione pory roku to wiosna i jesien.Jestem tez milosnikiem przyrody, szczesliwie w tych wlasnie porach roku jest najcudniejsza i godna podziwiania. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 20:26 Tak obie pory przepiękne. Wiosną kocham kwitnace kasztany (zawsze mi przypominaja mój maturalny maj) i bzy w ogrodach, a jesienia przepiękne kolory przebarwiających sie liści. Piekną mieliśmy jesień ubiegłego roku Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 20:16 Michał, ta kopuła co o nia pytałeś, to jest obserwatorium astronomiczne liceum paxowskiego. Miałeś rację. Ja też wiele razy się nad nią zastanawiałam i dopiero Twoje pytanie zmobilizowanło mnie do zasiegnięcia jezyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 20:21 Dziekuje za zasiegniecie jezyka.Ponadto chyba ukoncza apartamentowiec przy Falata(niestety zubozonej o przedwojenna kostke)oraz beda tez chyba cosik apartamentowego budowac w okolicach sp.skoczni.Aha, powiekszaja GM. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 20:28 Ciekawa bardzo jestem, co oni z tą kostką zrobili, była w bardzo dobrym stanie W którym roku powstały Szare Domy? To była podobno spółdzielnia pracowników urzędu finansowego, coś mi się tak obiło o uszy, ale nie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 20:33 Osiedle(kolonia)Spoldzielni Budowlano-Mieszkaniowej Urzednikow Ministerstwa Spraw Wewnetrznych,tzw.Szare Domy;projekt 1928,realizacja 1930-1931;architekt Jan Stefanowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 20:47 Miałam tam znajomą, mieszkałą po sąsiedzku z Fettingiem. Te mieszkania po wojnie podzielili na trochę mniejsze w bardzo dziwny sposób, ale była jeszcze zachowana przedwojenna klepka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 22:11 Czyli nie jest to oryginalny,przedwojenny stan? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 22:15 Wydaje mi sie, że nie, sądzac po wyglądzie kuchni i łazienki. Szczególnie w łazience wszystko jest dziwacznie usytuowane. Zlewozmywak jest podłączony rura do wanny i jak się zapcha, to wszystko wraca do wanny. Nie sadze, zeby w oryginale było takie dziadostwo. Sedes na środku łazienki, a główna rura bardzo odległa od niego. Tak wyglada, jakby podział przebiegł przez pół kuchni i łazienki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 22:20 To jest cos potwornego.Istna makabra.Niestety wiele cennych budowli po wojnie wladza ludowa w ten sposob zdewastowala.Nie chce krakac,ale cos mi sie wydaje, iz Szare Domy sa teraz zamieszkane przez jakis rustykalnych emerytow. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 22:28 Właśnie zupełnie nie wiem, kto tam teraz mieszka. Tam wewnątrz jest bardzo ciekawy rozkład mieszkań na klatce schodowej. Sa jakby półpiętra. Na półpietrze jest jedno mieszkanie, a na pietrze dwa. W mieszkaniach sa duże przedpokoje, a u mojej znajomej była jeszcze zachowana przedwojenna szafa kuchenna w specjalnej wnęce. Szafa była z pełnego drewna, z takimi ładnymi jakby rustykalnymi zdobieniami. W tych domach po wojnie mieszkał tez Osóbka-Morawski. Myśle, że jego rodzina jeszcze tam siedzi. Chyba nie wyzbyli się mieszkania w takim pieknym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 22:31 Gość portalu: michal napisał(a): > Dziekuje za zasiegniecie jezyka.Ponadto chyba ukoncza apartamentowiec przy > Falata(niestety zubozonej o przedwojenna kostke)oraz beda tez chyba cosik > apartamentowego budowac w okolicach sp.skoczni.Aha, powiekszaja GM. A co z ta skocznią? Zburzą ją chyba przed budowa apartamentowców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 22:33 A co sie z ta przedwojenna szafa we wnece stalo?Skocznia juz chyba jest czesciowo rozmontowana.Wiem,ze przy ul.Czernowickiej(chyba tak?)mieli budowac apartamenty,jak rowniez przy Bielawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 22:36 Szafa została, tyle, ze osoba od któej znajoma to mieszkanie kupiła, zamalowała ją okropna farba. I ta moja znajoma ogromnym wysiłkiem ja odskrobała i doprowadziła mniej wiecej do pierwotnego stanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 22:39 Znajoma jest porzadna osoba,czego nie mozna powiedziec o "zamalowywaczu" lub "zamalowywarce". Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 22:41 Ta poprzedniczka to była okropna baba, zdewastowała mieszkanie. Nawet nie wiem jak weszła w posiadanie, bo nie była z rodziny przedwojennych właścicieli. Moze jakas "zasłuzona", bo w PRL-u byle kto tam nie mieszkał, jak równiez po równoległej stronie podwórka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 22:43 Ano pewnie.Cos mi traci awansem spolecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 22:44 Na pewno, jak na całym starym Mokotowie w najlepszych kamienicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 22:47 Niestety nie tylko na Mokotowie,ale w calej Warszawie.Najlepsze adresy: A.Ujazdowska,A.Roz,A.Przyjaciol,Al.Szucha,Frascati,Wiejska i inne byly zajmowane przez rozne szumowiny(w szerokim slowa tego znaczeniu)i matolow podejrzanej proweniencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 00:03 no prosze ile sie dzieje, ja też czekam az ten snieg sie roztopi i zacznie sie zielenić, wtedy jest pieknie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 14:55 Jak na razie jest paskudnie, stopniały czarny śnieg odkrył wszystkie brudy Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 14:54 tak samo Lwowska i całe stare Śródmieście wraz z Alejami Jerozolimskimi. A na Mokotowie np. Puławska. W moim bloku mieszka kobieta, któa przepędzili z jej włąsnego mieszkania na Puławskiej a wprowadzili hołotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 15:21 Kolejny awans holoty?Nie daj Panie Boze. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 15:27 To jest koszmar. To samo było na Czerniakowskiej przy Zagórnej. Rodzina mojej mamy od wieków mieszkałą na Powiślu, jak w powstaniu kamienica runęła to dali im mieszkanie na Czerniakowskiej, ale tylko jeden pokój. A do drugiego wepchneli hołotę. były problemy, bo tam był przedwojenny piękny piec ogrzewający dwa pokoje jednocześnie i tamci nie chcieli się dokładac do węgla. W kuchni też zamieszkała rodzina obca, więc pokój ciotki stał sie pokojem i kuchnią. I ci z kuchni w łazience w wannie trzymali węgiel, bo tak im było wygodnie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 15:34 To chyba o takich indywiduach pisal Leopold Tyrmand:"Przybysze z dalekich nizin Czerniakowa,osobnicy o charakterach gwaltownych i obyczajach swobodnych,ktorzy doprowadzaja swe domostwa do stanu prosperujacej kloaki". Moim zdaniem pasuje jak ulal. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 15:48 Strasznie tam było. ostatecznie rodzina nie wytrzymała nerwowo i wyprowadziła się na krucza. Byłam dziś na Fałata. Jest w tym wątku o remontach ulic. Jestem zdruzgotana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 15:54 Czy moze byla to kamienica przy Idzkowskiego4? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 15:56 która, ta zbombardowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 15:57 Nie,ta druga,gdzie wegiel w wannie byl przechowywany? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 16:03 Nie, Czerniakowska chyba 176, tuż przy Zagórnej. W pobliżu trasy Łazienkowskiej ale między Rozbrat a trasą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 16:09 Wlasnie czytalem 5.tom "Atlasu architektury dawnej Warszawy" o ulicy Idzkowskiego,vis-a-vis hotelu Solec,niedaleko Zagornej.Jest tam charakterys- tyczna kamienica z polkolistymi wykuszami,ktora widac z Wislostrady. Jest napisane,iz obiekt jest systematycznie dewastowany 0d 1945r.Tak jakos skojarzylem. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 16:14 Ta okolica ma bardzo zdewastowane domy. Wszystkie prawie mieszkania były kołchozowe, tak samo na Górnośląskiej, Fabrycznej i Rozbracie. Kamienice zachowały się w niazłym stanie po Powstaniu, bo np. na Rozbrat albo Fabrycznej, dobrze nie pamiętam, mieszkała jakas gestapowska szycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 16:21 Z utesknieniem czekam konca czasu holoty.Stopien dewastacji i szkod przez nia wyrzadzonych jest wrecz niewiarygodny.PRECZ Z HOLOTA I SZUMOWINAMI!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 16:22 Tez tak uważam, ale niestety nowe prawo lokalowe szumowine wręcz hołubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 16:25 Specjalnie mnie to nie dziwi,gdyz prawo to uchwalila zapewne obecna wladza, ktorej protoplasci ze wszystkich sil popierali awans spoleczny holoty i szumowin,czego skutki odczuwamy bolesnie do dzis.Uwazam,ze czas z tym skonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 16:29 Ja jestem zrezygnowana. W tej chwili nikogo praktycznie nie mozna wyrzucic z mieszkania, nawet jak nie płaci i na srodku rozpali ognisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 16:31 dltego iz mam mieszkanie które mógłbym wynająć nie robie tego Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 16:36 bardzo słusznie robisz, mogliby ci ukraść, o rety, ale czasy nadeszły, tylko walić głowa w mur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 16:41 Bo to jest deprymujace,ze zyjemy w czsach,ktore sprzyjaja w dalszym ciagu holocie i szumowinom.Ze to szumowiny nadaja ton wielu aspektom zycia. Przykre to i gorszace.Ale mysle tez,iz nadejda lepsze czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 16:43 też jest dobrej myśli, szumowiny wrócą pod ten kamień spod ktorego wypełzły Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 16:43 Ale kiedy? Za SLD chyba nie, bo zalezy im na elektoracie, a następni....chyba, żeby Platforma i UW w przyszłości dobrze wypadły. Teraz nawet strach wynająć własne mieszkanie, bo trzeba podpisac umowe na minimu 3 lata, a jak wynajmujący nie ma gdzie pójść, to i tak nie można go wywalić na bruk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 16:48 Nie tracmy nadziei.Musza nadejsc czasy,kiedy nie beda holoty i szumowin wynosic na piedestal. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 16:54 Gość portalu: michal napisał(a): > Nie tracmy nadziei.Musza nadejsc czasy,kiedy nie beda holoty i szumowin > wynosic na piedestal. Chyba rzeczywiście pozostaje tylko nadzieja. Gdyby były jakies baraki dla szumowiny, wtedy te piekne kamienice można by odrestaurować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 16:44 Mysle tez,iz pierwsza jaskolka zmian na lepsze(mam nadzieje)jest oddanie kamienicy Wedla spadkobiercom.Zawsze popieralem reprywtyzacje.W wielu(choc niestety nie we wszystkich)przypadkach byli wlasciciele przywracaja dawna krase kamienicom,tam zas gdzie urzeduje holota i szumoinowe towarzystwo jest gnoj, chlew,syf i kloaka. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 16:53 Tak, to jest jaskółka. Ciekawa jestem, co wywalcza Czetwertyńscy w sprawie przeciwko USA. Taki piękny pałacyk rozwalili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 16:55 załóżmy własna partie, tylko młodzi i wykształceni, z głową pełną pomysłów i nie tolerujący absurdu i głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 16:58 Dyskryminujesz ludzi? :)). Ja taka młoda już nie jestem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:01 jeśli Ty nie jestes młoda to ja jestem ksiąze bin Tallal :)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:02 Naprawde nie jestem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:03 no dobra, kobiet sie o wiek nie pyta więc podaj przedział żebym sie mógł zorientować ile mniej więcej masz lat Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:04 A myślisz, ze ile mam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:07 a co ja jestem Cooperfield ??? :) miałem kiedyś kule ale sie zbiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:10 A ile lat masz ty? Dobzre, że ci sie kula zbiła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:12 eela napisał(a): > A ile lat masz ty? Dobzre, że ci sie kula zbiła :)) ja mam 22 lata i nie uważam że ktoś starszy ode mnie o 5 lat to starzec a 5 lat mlodszy to gówniarz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 17:28 Ciekaw jestem tez co rodziny Przezdzieckich i Puslowskich osiagna w sprawie Hotelu Europejskiego?Mogliby wejsc w komitywe z Orbisem i doprowadzic do dawnej,pelnej krasy.Przeciez obecny stan wola o pomste do Nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:11 no dobra strzelam, 25-30 Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:13 Nie trafiłeś :)) Trzeba przychodzić na spotkania forum, to byś wiedział.:)) Ile ty masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:16 no powiedz !!! :) ps.sądze że masz około 30-tki Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:18 nie powiem :)), żeby cię nie straszyć :)), a ile masz ty? 18-20? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:22 mam 22 lata, jesli myslisz ze mnie przestraszysz to jesteś w blędzie, Elu, powiedz, ja tak Cie ładnie prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:23 I tak nie uwierzysz. W kazdym razie dla mnie na randke jestes za młody :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:30 eela napisał(a): > I tak nie uwierzysz. W kazdym razie dla mnie na randke jestes za młody :))) :))) ja chciałbym tylko być przyjacielem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 17:22 sadze,iz nie o wiek chodzi,tylko o chec zrobienia czegos konstruktywnego i zwalczanie holoty i szumowin w kazdej formie i pod kazda postacia,o kazdej porze roku i w kazdej dzielnicy.Krotko mowiac:SZUMOWINOM STOP! Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:25 może by utworzyć jakies lobby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 17:30 Lobbies ci u nas dostatek.Ale jesli w szczytnej sprawie to kto wie? Np.lobbi przeciw ekspansji szumowin i holoty?Antyszumowinowe lobby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:27 w zasadzie można mysleć że mam 18 lub mniej, oceniając posty pomyślałbym że to jakis gnojek i do tego "nienajmądrzejszy", ale to z dwoch powodow, denerwowały mnie posty kilku gości z Poznania więc mam nowy nick który ma złą opinie na ich forum,będąc sobą trudno raz mówić z sensem a innym razem odpowiadac komus równie debilnym postem, wieć używając tego nicka moge im wtykać ile wlezie, drugi powód to to że podałem kiedyś publicznie meila i pewna dama nie dawała mi spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:29 Ja nie miałam kłopotów podając pocztę. A na obcych forach przestałam się wykłócać. Już mi przeszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:33 eela napisał(a): > Ja nie miałam kłopotów podając pocztę. A na obcych forach przestałam się > wykłócać. Już mi przeszło a ja od jakiegoś czasu też sie nie wykłucam, staram sie rozmawiać spokojnie i to daje efekty Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:37 Najgorzej było, jak tylko portal i forum zaczelo działać, ja przyszłąm w marcu i trafiłąm na najgorsze ataki na nasze miasto. Teraz to cisza i spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:39 eela napisał(a): > Najgorzej było, jak tylko portal i forum zaczelo działać, ja przyszłąm w marcu > i trafiłąm na najgorsze ataki na nasze miasto. Teraz to cisza i spokój Lechita musiał wyjachać !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:43 Gość portalu: vinc napisał(a): > eela napisał(a): > > > Najgorzej było, jak tylko portal i forum zaczelo działać, ja przyszłąm w m > arcu > > i trafiłąm na najgorsze ataki na nasze miasto. Teraz to cisza i spokój > > Lechita musiał wyjachać !!! :)) > Właśnie :)) A skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:38 zaraz, znalazłem kule, chwielczke.... idziesz dzisiaj do kina a potem oj!! ooj !! jasna chol... i znowu nie mam kuli ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:42 A po kinie zjem kolacyjkę i do łóżeczka. Jutro trzeba iśc do pracy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:56 a jak wyglądało by Twoje zycie gdybyś wygrała powiedzmy 5 mln zł ??? zawsze jestem tego ciekaw, co ludzie zrobili by z takimi pieniedzmi i jak wyglądało by ich życie, wiele razy oddaje sie filozofii i mysle że razem z psychologia to świetne narzędzia do poznania człowieka i jego natury Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 21.01.02, 12:10 Ogromną część pieniędzy wydałabym na wojaże zagraniczne, kupiłabym duze mieszkanie w przedwojennej kamienicy oczywiście w dalszym ciągu na Mokotowie. Część dałabym domom dziecka, resztę pewnie bym zainwestowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 12:48 witam wypad do kina sie udał ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 21.01.02, 14:29 Tak, byłam na Greku Zorbie w Iluzjonie :) Odpowiedz Link Zgłoś