Dodaj do ulubionych

a co tam słychać na pięknym Mokotowie ???

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 19:54
no co mi powiecie ciekawego ?? aa??
Obserwuj wątek
    • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 19:56
      Coraz bardziej pięknieje. Wkrótce zostanie otwarty nowy biurowiec w Al.
      Niepodległości przy Woronicza. Ja osobiście czekam na kwitnące kasztany, bo mam
      już dość tej wrednej zimy
      • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 20:08
        Wiosenna pora wszystko sie zazieleni,rozkwitnie,powroci do zycia po zimowym
        snie to dopiero bedzie cudo nad cudami.Nic tylko podziwiac.
        • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 20:12
          Poza tym,jeszcze przed upragnionym nadejsciem wiosny podwoje otwiera hotel
          Hyatt przy Belwederskiej.Z zielonymi tarasami na dachu i efektownym ogrodem na
          dole rzecz jasna.
          • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 20:14
            To pięknie. Widze, że też jesteś miłośnikiem wiosny :))
            • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 20:19
              Tak,moje ulubione pory roku to wiosna i jesien.Jestem tez milosnikiem przyrody,
              szczesliwie w tych wlasnie porach roku jest najcudniejsza i godna podziwiania.
              • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 20:26
                Tak obie pory przepiękne. Wiosną kocham kwitnace kasztany (zawsze mi
                przypominaja mój maturalny maj) i bzy w ogrodach, a jesienia przepiękne kolory
                przebarwiających sie liści. Piekną mieliśmy jesień ubiegłego roku
        • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 20:16
          Michał, ta kopuła co o nia pytałeś, to jest obserwatorium astronomiczne liceum
          paxowskiego. Miałeś rację. Ja też wiele razy się nad nią zastanawiałam i
          dopiero Twoje pytanie zmobilizowanło mnie do zasiegnięcia jezyka
          • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 20:21
            Dziekuje za zasiegniecie jezyka.Ponadto chyba ukoncza apartamentowiec przy
            Falata(niestety zubozonej o przedwojenna kostke)oraz beda tez chyba cosik
            apartamentowego budowac w okolicach sp.skoczni.Aha, powiekszaja GM.
            • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 20:28
              Ciekawa bardzo jestem, co oni z tą kostką zrobili, była w bardzo dobrym stanie
              W którym roku powstały Szare Domy? To była podobno spółdzielnia pracowników
              urzędu finansowego, coś mi się tak obiło o uszy, ale nie jestem pewna
              • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 20:33
                Osiedle(kolonia)Spoldzielni Budowlano-Mieszkaniowej Urzednikow Ministerstwa
                Spraw Wewnetrznych,tzw.Szare Domy;projekt 1928,realizacja 1930-1931;architekt
                Jan Stefanowicz.
                • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 20:47
                  Miałam tam znajomą, mieszkałą po sąsiedzku z Fettingiem. Te mieszkania po
                  wojnie podzielili na trochę mniejsze w bardzo dziwny sposób, ale była jeszcze
                  zachowana przedwojenna klepka
                  • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 22:11
                    Czyli nie jest to oryginalny,przedwojenny stan?
                    • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 22:15
                      Wydaje mi sie, że nie, sądzac po wyglądzie kuchni i łazienki. Szczególnie w
                      łazience wszystko jest dziwacznie usytuowane. Zlewozmywak jest podłączony rura
                      do wanny i jak się zapcha, to wszystko wraca do wanny. Nie sadze, zeby w
                      oryginale było takie dziadostwo. Sedes na środku łazienki, a główna rura bardzo
                      odległa od niego. Tak wyglada, jakby podział przebiegł przez pół kuchni i
                      łazienki
                      • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 22:20
                        To jest cos potwornego.Istna makabra.Niestety wiele cennych budowli po wojnie
                        wladza ludowa w ten sposob zdewastowala.Nie chce krakac,ale cos mi sie wydaje,
                        iz Szare Domy sa teraz zamieszkane przez jakis rustykalnych emerytow.
                        • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 22:28
                          Właśnie zupełnie nie wiem, kto tam teraz mieszka. Tam wewnątrz jest bardzo
                          ciekawy rozkład mieszkań na klatce schodowej. Sa jakby półpiętra. Na półpietrze
                          jest jedno mieszkanie, a na pietrze dwa. W mieszkaniach sa duże przedpokoje, a
                          u mojej znajomej była jeszcze zachowana przedwojenna szafa kuchenna w
                          specjalnej wnęce. Szafa była z pełnego drewna, z takimi ładnymi jakby
                          rustykalnymi zdobieniami. W tych domach po wojnie mieszkał tez Osóbka-Morawski.
                          Myśle, że jego rodzina jeszcze tam siedzi. Chyba nie wyzbyli się mieszkania w
                          takim pieknym miejscu
            • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 22:31
              Gość portalu: michal napisał(a):

> Dziekuje za zasiegniecie jezyka.Ponadto chyba ukoncza apartamentowiec przy
              > Falata(niestety zubozonej o przedwojenna kostke)oraz beda tez chyba cosik
              > apartamentowego budowac w okolicach sp.skoczni.Aha, powiekszaja GM.

A co z ta skocznią? Zburzą ją chyba przed budowa apartamentowców?

• Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 22:33
                A co sie z ta przedwojenna szafa we wnece stalo?Skocznia juz chyba jest
                czesciowo rozmontowana.Wiem,ze przy ul.Czernowickiej(chyba tak?)mieli budowac
                apartamenty,jak rowniez przy Bielawskiej.
                • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 22:36
                  Szafa została, tyle, ze osoba od któej znajoma to mieszkanie kupiła, zamalowała
                  ją okropna farba. I ta moja znajoma ogromnym wysiłkiem ja odskrobała i
                  doprowadziła mniej wiecej do pierwotnego stanu
                  • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 22:39
                    Znajoma jest porzadna osoba,czego nie mozna powiedziec o "zamalowywaczu" lub
                    "zamalowywarce".
                    • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 22:41
                      Ta poprzedniczka to była okropna baba, zdewastowała mieszkanie. Nawet nie wiem
                      jak weszła w posiadanie, bo nie była z rodziny przedwojennych właścicieli. Moze
                      jakas "zasłuzona", bo w PRL-u byle kto tam nie mieszkał, jak równiez po
                      równoległej stronie podwórka
                      • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 22:43
                        Ano pewnie.Cos mi traci awansem spolecznym.
                        • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 19.01.02, 22:44
                          Na pewno, jak na całym starym Mokotowie w najlepszych kamienicach
                          • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 19.01.02, 22:47
                            Niestety nie tylko na Mokotowie,ale w calej Warszawie.Najlepsze adresy:
                            A.Ujazdowska,A.Roz,A.Przyjaciol,Al.Szucha,Frascati,Wiejska i inne byly
                            zajmowane przez rozne szumowiny(w szerokim slowa tego znaczeniu)i matolow
                            podejrzanej proweniencji.
                            • Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 00:03
                              no prosze ile sie dzieje, ja też czekam az ten snieg sie roztopi i zacznie sie
                              zielenić, wtedy jest pieknie... :)
                              • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 14:55
                                Jak na razie jest paskudnie, stopniały czarny śnieg odkrył wszystkie brudy
                            • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 14:54
                              tak samo Lwowska i całe stare Śródmieście wraz z Alejami Jerozolimskimi. A na
                              Mokotowie np. Puławska. W moim bloku mieszka kobieta, któa przepędzili z jej
                              włąsnego mieszkania na Puławskiej a wprowadzili hołotę
                              • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 15:21
                                Kolejny awans holoty?Nie daj Panie Boze.
                                • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 15:27
                                  To jest koszmar. To samo było na Czerniakowskiej przy Zagórnej. Rodzina mojej
                                  mamy od wieków mieszkałą na Powiślu, jak w powstaniu kamienica runęła to dali
                                  im mieszkanie na Czerniakowskiej, ale tylko jeden pokój. A do drugiego
                                  wepchneli hołotę. były problemy, bo tam był przedwojenny piękny piec
                                  ogrzewający dwa pokoje jednocześnie i tamci nie chcieli się dokładac do węgla.
                                  W kuchni też zamieszkała rodzina obca, więc pokój ciotki stał sie pokojem i
                                  kuchnią. I ci z kuchni w łazience w wannie trzymali węgiel, bo tak im było
                                  wygodnie :((
                                  • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 15:34
                                    To chyba o takich indywiduach pisal Leopold Tyrmand:"Przybysze z dalekich nizin
                                    Czerniakowa,osobnicy o charakterach gwaltownych i obyczajach swobodnych,ktorzy
                                    doprowadzaja swe domostwa do stanu prosperujacej kloaki".
                                    Moim zdaniem pasuje jak ulal.
                                    • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 15:48
                                      Strasznie tam było. ostatecznie rodzina nie wytrzymała nerwowo i wyprowadziła
                                      się na krucza. Byłam dziś na Fałata. Jest w tym wątku o remontach ulic. Jestem
                                      zdruzgotana
                                      • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 15:54
                                        Czy moze byla to kamienica przy Idzkowskiego4?
                                        • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 15:56
                                          która, ta zbombardowana?
                                          • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 15:57
                                            Nie,ta druga,gdzie wegiel w wannie byl przechowywany?
                                            • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 16:03
                                              Nie, Czerniakowska chyba 176, tuż przy Zagórnej. W pobliżu trasy Łazienkowskiej
                                              ale między Rozbrat a trasą
                                              • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 16:09
                                                Wlasnie czytalem 5.tom "Atlasu architektury dawnej Warszawy" o ulicy
                                                Idzkowskiego,vis-a-vis hotelu Solec,niedaleko Zagornej.Jest tam charakterys-
                                                tyczna kamienica z polkolistymi wykuszami,ktora widac z Wislostrady.
                                                Jest napisane,iz obiekt jest systematycznie dewastowany 0d 1945r.Tak jakos
                                                skojarzylem.
                                                • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 16:14
                                                  Ta okolica ma bardzo zdewastowane domy. Wszystkie prawie mieszkania były
                                                  kołchozowe, tak samo na Górnośląskiej, Fabrycznej i Rozbracie. Kamienice
                                                  zachowały się w niazłym stanie po Powstaniu, bo np. na Rozbrat albo Fabrycznej,
                                                  dobrze nie pamiętam, mieszkała jakas gestapowska szycha
                                                  • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 16:21
                                                    Z utesknieniem czekam konca czasu holoty.Stopien dewastacji i szkod przez nia
                                                    wyrzadzonych jest wrecz niewiarygodny.PRECZ Z HOLOTA I SZUMOWINAMI!!!!!!!!!!!!
                                                  • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 16:22
                                                    Tez tak uważam, ale niestety nowe prawo lokalowe szumowine wręcz hołubi
                                                  • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 16:25
                                                    Specjalnie mnie to nie dziwi,gdyz prawo to uchwalila zapewne obecna wladza,
                                                    ktorej protoplasci ze wszystkich sil popierali awans spoleczny holoty i
                                                    szumowin,czego skutki odczuwamy bolesnie do dzis.Uwazam,ze czas z tym skonczyc.
                                                  • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 16:29
                                                    Ja jestem zrezygnowana. W tej chwili nikogo praktycznie nie mozna wyrzucic z
                                                    mieszkania, nawet jak nie płaci i na srodku rozpali ognisko
                                                  • Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 16:31
                                                    dltego iz mam mieszkanie które mógłbym wynająć nie robie tego
                                                  • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 16:36
                                                    bardzo słusznie robisz, mogliby ci ukraść, o rety, ale czasy nadeszły, tylko
                                                    walić głowa w mur
                                                  • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 16:41
                                                    Bo to jest deprymujace,ze zyjemy w czsach,ktore sprzyjaja w dalszym ciagu
                                                    holocie i szumowinom.Ze to szumowiny nadaja ton wielu aspektom zycia.
                                                    Przykre to i gorszace.Ale mysle tez,iz nadejda lepsze czasy.
                                                  • Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 16:43
                                                    też jest dobrej myśli, szumowiny wrócą pod ten kamień spod ktorego wypełzły
                                                  • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 16:43
                                                    Ale kiedy? Za SLD chyba nie, bo zalezy im na elektoracie, a następni....chyba,
                                                    żeby Platforma i UW w przyszłości dobrze wypadły. Teraz nawet strach wynająć
                                                    własne mieszkanie, bo trzeba podpisac umowe na minimu 3 lata, a jak wynajmujący
                                                    nie ma gdzie pójść, to i tak nie można go wywalić na bruk
                                                  • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 16:48
                                                    Nie tracmy nadziei.Musza nadejsc czasy,kiedy nie beda holoty i szumowin
                                                    wynosic na piedestal.
                                                  • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 16:54
                                                    Gość portalu: michal napisał(a):

> Nie tracmy nadziei.Musza nadejsc czasy,kiedy nie beda holoty i szumowin
                                                    > wynosic na piedestal.

Chyba rzeczywiście pozostaje tylko nadzieja. Gdyby były jakies baraki dla
                                                    szumowiny, wtedy te piekne kamienice można by odrestaurować
                                                  • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 16:44
                                                    Mysle tez,iz pierwsza jaskolka zmian na lepsze(mam nadzieje)jest oddanie
                                                    kamienicy Wedla spadkobiercom.Zawsze popieralem reprywtyzacje.W wielu(choc
                                                    niestety nie we wszystkich)przypadkach byli wlasciciele przywracaja dawna krase
                                                    kamienicom,tam zas gdzie urzeduje holota i szumoinowe towarzystwo jest gnoj,
                                                    chlew,syf i kloaka.
                                                  • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 16:53
                                                    Tak, to jest jaskółka. Ciekawa jestem, co wywalcza Czetwertyńscy w sprawie
                                                    przeciwko USA. Taki piękny pałacyk rozwalili
                                                  • Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 16:55
                                                    załóżmy własna partie, tylko młodzi i wykształceni, z głową pełną pomysłów i
                                                    nie tolerujący absurdu i głupoty
                                                  • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 16:58
                                                    Dyskryminujesz ludzi? :)). Ja taka młoda już nie jestem :))
                                                  • Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:01
                                                    jeśli Ty nie jestes młoda to ja jestem ksiąze bin Tallal :))
                                                  • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:02
                                                    Naprawde nie jestem :))
                                                  • Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:03
                                                    no dobra, kobiet sie o wiek nie pyta więc podaj przedział żebym sie mógł
                                                    zorientować ile mniej więcej masz lat
                                                  • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:04
                                                    A myślisz, ze ile mam?
                                                  • Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:07
                                                    a co ja jestem Cooperfield ??? :) miałem kiedyś kule ale sie zbiła :)
                                                  • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:10
                                                    A ile lat masz ty? Dobzre, że ci sie kula zbiła :))
                                                  • Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:12
                                                    eela napisał(a):

> A ile lat masz ty? Dobzre, że ci sie kula zbiła :))

ja mam 22 lata i nie uważam że ktoś starszy ode mnie o 5 lat to starzec a 5 lat
                                                    mlodszy to gówniarz ;))
                                                  • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 17:28
                                                    Ciekaw jestem tez co rodziny Przezdzieckich i Puslowskich osiagna w sprawie
                                                    Hotelu Europejskiego?Mogliby wejsc w komitywe z Orbisem i doprowadzic do
                                                    dawnej,pelnej krasy.Przeciez obecny stan wola o pomste do Nieba.
    • Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:11
      no dobra strzelam, 25-30
      • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:13
        Nie trafiłeś :)) Trzeba przychodzić na spotkania forum, to byś wiedział.:)) Ile
        ty masz lat?
        • Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:16
          no powiedz !!! :)
          ps.sądze że masz około 30-tki
          • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:18
            nie powiem :)), żeby cię nie straszyć :)), a ile masz ty? 18-20?
            • Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:22
              mam 22 lata, jesli myslisz ze mnie przestraszysz to jesteś w blędzie, Elu,
              powiedz, ja tak Cie ładnie prosze :)
              • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:23
                I tak nie uwierzysz. W kazdym razie dla mnie na randke jestes za młody :)))
                • Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:30
                  eela napisał(a):

> I tak nie uwierzysz. W kazdym razie dla mnie na randke jestes za młody :)))

:))) ja chciałbym tylko być przyjacielem

• Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 17:22
              sadze,iz nie o wiek chodzi,tylko o chec zrobienia czegos konstruktywnego i
              zwalczanie holoty i szumowin w kazdej formie i pod kazda postacia,o kazdej
              porze roku i w kazdej dzielnicy.Krotko mowiac:SZUMOWINOM STOP!
              • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:25
                może by utworzyć jakies lobby?
                • Gość: michal Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.zigzag.pl 20.01.02, 17:30
                  Lobbies ci u nas dostatek.Ale jesli w szczytnej sprawie to kto wie?
                  Np.lobbi przeciw ekspansji szumowin i holoty?Antyszumowinowe lobby.
            • Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:27
              w zasadzie można mysleć że mam 18 lub mniej, oceniając posty pomyślałbym że to
              jakis gnojek i do tego "nienajmądrzejszy", ale to z dwoch powodow, denerwowały
              mnie posty kilku gości z Poznania więc mam nowy nick który ma złą opinie na ich
              forum,będąc sobą trudno raz mówić z sensem a innym razem odpowiadac komus
              równie debilnym postem, wieć używając tego nicka moge im wtykać ile wlezie,
              drugi powód to to że podałem kiedyś publicznie meila i pewna dama nie dawała mi
              spokoju...
              • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:29
                Ja nie miałam kłopotów podając pocztę. A na obcych forach przestałam się
                wykłócać. Już mi przeszło
                • Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:33
                  eela napisał(a):

> Ja nie miałam kłopotów podając pocztę. A na obcych forach przestałam się
                  > wykłócać. Już mi przeszło

a ja od jakiegoś czasu też sie nie wykłucam, staram sie rozmawiać spokojnie i to
                  daje efekty

• eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:37
                    Najgorzej było, jak tylko portal i forum zaczelo działać, ja przyszłąm w marcu
                    i trafiłąm na najgorsze ataki na nasze miasto. Teraz to cisza i spokój
                    • Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:39
                      eela napisał(a):

> Najgorzej było, jak tylko portal i forum zaczelo działać, ja przyszłąm w marcu
                      > i trafiłąm na najgorsze ataki na nasze miasto. Teraz to cisza i spokój

Lechita musiał wyjachać !!! :))

• eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:43
                        Gość portalu: vinc napisał(a):

> eela napisał(a):
                        >
                        > > Najgorzej było, jak tylko portal i forum zaczelo działać, ja przyszłąm w m
                        > arcu
                        > > i trafiłąm na najgorsze ataki na nasze miasto. Teraz to cisza i spokój
                        >
                        > Lechita musiał wyjachać !!! :))
                        >

Właśnie :)) A skąd wiesz?
    • Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:38
      zaraz, znalazłem kule, chwielczke.... idziesz dzisiaj do kina a potem oj!!
      ooj !! jasna chol... i znowu nie mam kuli ;))
      • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 20.01.02, 17:42
        A po kinie zjem kolacyjkę i do łóżeczka. Jutro trzeba iśc do pracy :))
        • Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 17:56
          a jak wyglądało by Twoje zycie gdybyś wygrała powiedzmy 5 mln zł ??? zawsze
          jestem tego ciekaw, co ludzie zrobili by z takimi pieniedzmi i jak wyglądało by
          ich życie, wiele razy oddaje sie filozofii i mysle że razem z psychologia to
          świetne narzędzia do poznania człowieka i jego natury
          • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 21.01.02, 12:10
            Ogromną część pieniędzy wydałabym na wojaże zagraniczne, kupiłabym duze
            mieszkanie w przedwojennej kamienicy oczywiście w dalszym ciągu na Mokotowie.
            Część dałabym domom dziecka, resztę pewnie bym zainwestowała
            • Gość: vinc Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 12:48
              witam wypad do kina sie udał ?? :)
              • eela Re: a co tam słychać na pięknym Mokotowie ??? 21.01.02, 14:29
                Tak, byłam na Greku Zorbie w Iluzjonie :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka