eela 20.01.02, 16:11 Bo ja bardzo, ale ambitne, nie żadne tam panoramiczne. Najbardziej chyba lubie jolke z czwartkowego magazynu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abc2001 Re: Czy lubicie rozwiązywac krzyżówki? 20.01.02, 16:16 eela napisał(a): > Bo ja bardzo, ale ambitne, nie żadne tam panoramiczne. Najbardziej chyba lubie > jolke z czwartkowego magazynu. To tak jak ja, JOLKI przede wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Czy lubicie rozwiązywac krzyżówki? 20.01.02, 16:19 abc2001 napisał(a): > eela napisał(a): > > > Bo ja bardzo, ale ambitne, nie żadne tam panoramiczne. Najbardziej chyba l > ubie > > jolke z czwartkowego magazynu. > > To tak jak ja, > JOLKI przede wszystkim A korzystasz z pomocy naukowych? Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: Czy lubicie rozwiązywac krzyżówki? 20.01.02, 16:20 nie, raczej z głowy, Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Czy lubicie rozwiązywac krzyżówki? 20.01.02, 16:23 abc2001 napisał(a): > nie, raczej z głowy, ja do tej z GW mam pomoce, encyklopedię krzyżówkowicza, wydana przez PWN, jest bardzo pomocna i korzystam z atlasu geograficznego Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czy lubicie rozwiązywac krzyżówki? 20.01.02, 16:17 A udało Ci się kiedyś rozwiązać do końca? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Czy lubicie rozwiązywac krzyżówki? 20.01.02, 16:18 mnie więcej co druga, jeśli chodzi otę z gazety, jest bardzo trudna, ostatniej mam 1/3 zrobiona Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czy lubicie rozwiązywac krzyżówki? 20.01.02, 16:47 eela napisał(a): > mnie więcej co druga, jeśli chodzi otę z gazety, jest bardzo trudna, ostatniej > mam 1/3 zrobiona No to nieźle, ja nie mam do tego cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Czy lubicie rozwiązywac krzyżówki? 20.01.02, 16:50 zdzicha napisał(a): > eela napisał(a): > > > mnie więcej co druga, jeśli chodzi otę z gazety, jest bardzo trudna, ostat > niej > > mam 1/3 zrobiona > > > No to nieźle, ja nie mam do tego cierpliwości. Ja lubię, ale musze mieć naprawde spokój. Najchętniej robię wieczorem, leżąc w łóżku, jak wiem, że juz nie musze sie spodziewac nagłych gości.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Czy lubicie rozwiązywac krzyżówki? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 16:26 lubie...dopóki nie znajdze sie pare haseł na ktore nie znam odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Czy lubicie rozwiązywac krzyżówki? 20.01.02, 16:28 Gość portalu: vinc napisał(a): > lubie...dopóki nie znajdze sie pare haseł na ktore nie znam odpowiedzi :) to masz okazje uzupełniac wykształcenie, do pomocy trzeba sięgac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Czy lubicie rozwiązywac krzyżówki? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 16:53 no tak ale czuje sie wtedy tak jakbym sie oszukiwał Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Czy lubicie rozwiązywac krzyżówki? 20.01.02, 16:56 ja korzystam, przecież trudo wymagać, zebym pamiętała tysiące geograficznych nazw, a najwięcej korzystam właśnie z atlasu geograficznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Czy lubicie rozwiązywac krzyżówki? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 16:58 tak, to jaka jest stolica Nigerii ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Czy lubicie rozwiązywac krzyżówki? 21.01.02, 12:12 Do ostatniej Jolki w czwartkowym Magazynie brakuje mi jednego słowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
morska-ton Re: Czy lubicie rozwiązywac krzyżówki? 28.09.22, 12:39 Ja to się jak dzban czuję czasem, rzadko kiedy potrafię rozwiązać krzyżówkę do końca..... Odpowiedz Link Zgłoś