Dodaj do ulubionych

7/8 polskich rodzin

03.03.11, 11:08
żyje w warunkach na odcinku od kiepskich do tych z serialu rodzinka.pl . 1/8 polaków nie decyduje się na dzieci. słońce świeci. kończy nam się sezon grzewczy. snieg topnieje powolutku. w czerwcu jest festiwal na bemowie. 666 the number of the beast. don't swear -it 's getting back to you. tak zaspiewają nam wujkowie z brytanii. czasmi wygląda na to ze oni maja najwięcej racji.
Obserwuj wątek
    • klosowski334 Re: 7/8 polskich rodzin 03.03.11, 14:56
      Niektorzy Polacy po prostu "boja sie ciemnosci". Mam nadzieje, ze ten kawalek Dickinson tez zaspiewa.
      • paco_lopez Re: 7/8 polskich rodzin 03.03.11, 15:15
        a idziesz ?
        a tak z innej beczki pomyslałem, ze ci co tak lamentowali na rzund jak spdła kupa sniegu w końcu listopada powinni teraz go w pięty cmokac za to, ze tak łagodnie topnieje w początku marca. no przyznajmniej w czarnych torbach na głowie powinni chodzić. z naszem krajem to jest tak, ze jakby on tak do ruiny szedł jak niektóry obwieszczają to juz kamień na komieniu niestałby. troche jak ze mną . kazda tyjaca ciotka jak mnie zobaczy , twierdzi, ze schudłem. gdybym chudł tak jak mi kazdy wmawia, to bym już znikł, a najlepsze jest ze ja chudy wcale nie jestem tylko twarz mam niepucołowatą ze sie tak wyrażę. wszystko względne.
        • klosowski333 Re: 7/8 polskich rodzin 03.03.11, 16:52
          Ide w kwietniu na Blackfield, prawdopodobnie dzien pozniej pojde tez (do tego samego klubu) na Pendragona. Jezeli chodzi o Iron Maiden to jeszcze sie zastanawiam. Lubie ich muzyke, ale niespecjalnie przepadam za koncertami plenerowymi.
          • paco_lopez Re: 7/8 polskich rodzin 04.03.11, 10:46
            a ja mam jakiś sentyment do spędów pod gołym niebem. wiece i pochody odpuszczam, a ludyczne rytuały w czarnej konwencji zachowuja u mnie pion na cały rok. pociąga mnie tłum schodzący sie w jedno miejsce i rozchodzący sie z niego. rok temu jak usłyszałem anthrax to się do kupy pozbierałem jak golem rozsypany. zrobie sobie flamastrem ace of spades na przedramieniu. zbiórka w parku księcia janusza. idziemy przez dzielnice biedoty i docieramy na lotnisko.
      • strikemaster Re: 7/8 polskich rodzin 03.03.11, 17:22
        Z tego, co widziałem, zawsze śpierwa, tak jak o ucieczce na wzgórza też zawsze jest.
    • znj2 Re: 7/8 polskich rodzin 04.03.11, 20:47
      Niech pójdą do swojego wielebnego.
      • paco_lopez Re: 7/8 polskich rodzin 06.03.11, 10:53
        ciekawe gdzie ciebie będzie mozna spotkac po czwartej fazie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka