Dodaj do ulubionych

Ja sobie tak mysle.....

03.08.11, 14:00
ze KAZDY wchodzacy na to forum powinien dostac bezplatnie "maske gazowa", "rozowe okulary" i "sluchawki z muzyka klasyczna".....:D
Bez tego ekwipunku "przejsc" przez te przyklady "wysokiej kultury forumowej".....nie sposob!:D:D:D
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Ja sobie tak mysle..... 03.08.11, 14:18
      No wlasnie Zorro... a przeciez spotkales jakas faje na swojej drodze, ktora mowila jezykiem "kulturalnych inaczej"... to co sie dzieje na niektorych forach, ktore uzurpuja sobie prawo odwracania kota ogonem, i oceny innych na zasadzie: zlodziej, ktory ukradl najglosniej krzyczy "ŁAPAĆ ZŁODZIEJA"
      Cos jest w tym starym przyslowiu "najciemniej jest zawsze pod latarnia"....
      • 1zorro-bis Re: Ja sobie tak mysle..... 03.08.11, 14:28
        a tutaj taki ciekawy przyklad "kulturalnych inaczej"....:D:D:D

Loża
        Posłuchaj uważnie-bardzo uważnie
        Autor: wichryiburze ☺ 31.07.11, 13:17
        Dodaj do ulubionych
        Odpowiedz cytując Odpowiedz
        A teraz Ci napiszę wprost. Przede wszystkim dziękuję osobie, która wyrzuciła link tego zwyrodnialca.
        Wypieprzaj stąd zwyrodnialcu! Usłyszałeś?! Zrozumiałeś słowo WYPIEPRZAJ? Jeśli jeszcze raz się tu pokażesz NATYCHMIAST (rozumiesz? NATYCHMIAST!) zostaniesz zgłoszony do administracji forum, za szerzenie takich treści, a wklejony przez Ciebie tutaj link zostanie natychmiast przekazany odpowiednim osobom. Pokaż to swojej koleżance-wegetariance zwyrodnialcu. Przegiałeś gnoju na maxa. Dla tych, którzy linku nie widzieli- nasz szanowny Pan Zorro-uznany kafelkarz zaprezentował własnie film, na którym dokonuje się rzezi zwierząt.
        • 1zorro-bis Re: Ja sobie tak mysle..... 03.08.11, 14:33
          no...i tutaj jeszcze jeden "kwiatek" z tego samego "zrodelka"....:D:D:D

Loża
          Damskie bydle
          Autor: kicho_nor 14.07.11, 22:43
          Dodaj do ulubionych

Na forum Kalejdoskop jest sobie pani, ma nick Szamanka

W jednym swoim wątku wyśmiewa się z niepełnosprawnych pokurczami
          ich nazywając.
          Ta wspaniała osobowość przyznaje się do tego, że wśród niepełnosprawnych pracuje.

Dwadzieścia pasów ma dupę siostrzyczce miłosierdzia i wywalić z roboty.

Gdyby co, jestem normalnie fizycznie jak każdy na ulicy choć przyznam,
          że po przebiegnięciu stu metrów mam zadyszkę i faja Ci Szamanko.
          • 1zorro-bis Re: Ja sobie tak mysle..... 03.08.11, 14:37
            wedrowiec - wielonikowiec za mna w "podrozy"....:D:D:D

..Nasza Szkapa...
            zorro!! i co cwaniaczku
            Autor: faja.ja ☺ 02.08.11, 14:01
            Dodaj do ulubionych
            kasujesz na kalejdoskopie i podpierasz sie regulaminem, bo niewygodne to co napisałam?
            powtórzę w takim razie
            gówno zalewa kalejdoskop, a tych których chcieliscie utopic uratują się a twoja maska zostanie na dnie!!!
            wszo forumowa!! klakierze żmij nie masz nic do powiedzenia błaznie, kopiuj, wklejaj
            tchórzu zamykaj forum, przynajmniej zatrzyma sie lawa gówna ktore z niego wypływa!!
            • m.maska Re: Ja sobie tak mysle..... 03.08.11, 14:54
              i to jest ta "kóltóra" wysokich lotow - podszyta tchorzem... a pod wlasnym nickiem pozer, efekciarz, paw... biedny nasz kraj, "tchorzem stoi"...
          • m.maska Re: Ja sobie tak mysle..... 03.08.11, 14:51
            Bardzo nie lubie facetow, ktorzy nie potrafia myslec... to jest przeciez straszliwe nieszczescie...im sie oczywiscie wydaje, ze mysla abstrakcyjnie, a nie rozumieja nawet zdan prostych o zdaniach zlozonych to juz nawet nie chce wspominac.
            Kiedy czegos nie rozumieja a koniecznie wydaje im sie ze musza sie na ten temat wypowiedziec - wtedy wlasnie sa takie efekty... ale nad tym mozna sie tylko gleboko pochylic - bo to jest w tym przypadku naprawde juz ulomnosc - a z ulomnosci smiac sie nie wolno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka