Dodaj do ulubionych

Zaczyna się?

28.02.13, 10:41
"Manifestacja "NIE DLA OBCYCH SIŁ ZBROJNYCH W POLSCE"
Jerzy Truchlewski
Witam!

Informuję, że w dniu 02.03.2013 r. o godz. 15.00 odbędzie się w Gdańsku manifestacja sprzeciwu wobec działalności grupy zniewalającej Polaków, zwanej całkowicie niesłusznie rządem, pod hasłem "NIE DLA OBCYCH SIŁ ZBROJNYCH W POLSCE".

Jeśli jesteś zainteresowana/ny zmianami w Polsce powinieneś/powinnaś być obecnym na tej, tak bardzo ważnej manifestacji.
Spotykamy się przed klubem "AKWEN" /budynek Solidarności/. Po uformowaniu grupy przejdziemy pod pomnik pomordowanych w 1970 r. stoczniowców - "Trzy Krzyże". Proszę o szerokie rozpropagowanie tej akcji protestacyjnej, aby podczas następnej manifestacji, których przed nami wiele nie spotkać w miejscu manifestacji uzbrojonych po zęby niemieckich czy innych sił zbrojnych. Przyszłość Twoja i Twojej rodziny zależy od Ciebie. Nie pozwól, aby ta przyszłość zależała od władz okupacyjnych, które niszczą
Naród Polski i naszą Ojczyznę.

Jeszcze raz zapraszam, Jerzy Truchlewski "
Obserwuj wątek
    • 0ix Re: Zaczyna się? 28.02.13, 11:58
      Nic się nie zaczyna. Zawsze tak było: nie wiadomo o co chodzi, byle pomanifestować było można.
      • mori111 Re: Zaczyna się? 28.02.13, 19:19
        Ponoć w kupie siła... :>

• kukorica.aratas Ale co? 28.02.13, 12:33
      Zaczyna się. Dokąd ta manifestacja pójdzie? Może na Głódzia, przeciwko ciemiężeniu kraju przez watykańską agenturę?
      Jak tak, to może bym się przyłączył. :)
      • mori111 Re: Ale co? 28.02.13, 19:10
        To nie jest tylko ta...z tego co wyczytałam w niektórych miastach również...
        Ok może i naiwna jestem, ale mogłoby się zadziać coś konkretnego.
        • kukorica.aratas Ale co konkretnego? 01.03.13, 11:34
          Ile lat ma twój młody?
        • mori111 Re: Ale co? 01.03.13, 14:10
          13,5
          • kukorica.aratas Re: Ale co? 05.03.13, 00:58
            Jeszcze ze dwa latka, i się nada.
        • mi-l-ja Re: Ale co? 02.03.13, 08:50
          Ale co konkretnego? Nic z tego nie jarzę...
    • alik-w-plomieniach Re: Zaczyna się? 01.03.13, 13:05
      Tuskich też?
    • 99_groszy Re: Zaczyna się? 01.03.13, 14:58
      Jakiś bełkot jak dla mnie - wszak to my zabiegamy i błagamy o to, aby były u nas bazy amerykańskie i tarcza antyrakiertowa, a tym potencjalnym okupantom wcale do nas sie nie pali. Bardziej wolność ogranicza wyciąganie łapy po unijną kasę niż obecność z dziesięciu żujących gumę boys w jakiejś zapadłej dziurze.
      • 0ix Re: Zaczyna się? 01.03.13, 20:10
        > Bardziej wolność ogranicza wyciąganie łapy po unijną kasę

Bogu niech będzie chwała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka