Gość: zigizirixi IP: *.chello.pl 08.04.05, 18:18 troche mnie to dziwi, czemu zostala zarzadzona przerwa na forum do godz. 18? jasne, ze to niby zaloba, ale dlaczego to forum bylo niedostepne, a nie np. horoskop. albo wszystko, albo nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kinga K. Re: przerwa na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 18:24 Bo admini chcieli byc bardziej kontrolujacy niz Bog na niebie. Bog daje czlowiekowi mozliwosc wyboru miedzy dobrem a zlem, ale ludzie na Ziemi lubia organizowac innym czas wedle swojego mniemania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puciek Re: przerwa na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 18:34 To sie tak nie dziw, bo zostaniesz dziwka. Srednio rozgarniety moron wie, że forum opiekuja sie ludzie, ktorzy moze chcieli pojsc do kosciola, wiec nie urzadzaj im zycia bezmozgowcu i nie każ im w taki dzien jak dzisiaj siedziec i czytac Twoich bzdurnych wypocin. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: przerwa na forum 08.04.05, 19:24 ALe pieknie, takie mocne słowa, na tak oczywiste pytanie. To ja mam pytanie ? U spowiedzi juz byles Pucku ? Ile wyniosłeś z nauk Papieza ? Nic !!!!!! ps Jeśli tak jest jak mowisz, to cie infromuje, że magiel na czacie działał, i byli moderatorzy cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo Re: przerwa na forum 08.04.05, 18:38 Z tego wynika, że fora są dla wierzących (ateiści won!), a horoskopy - dla przebrzydłych new-age'owców. Poza tym Gazeta.pl powinna zapowiedzieć ten akt wiary adminów trochę wcześniej - bo to wyszło trochę tak, jakby mi mój czytnik płyt nagle żałobę ogłosił i przestał działać, albo dysk padł żeby zamanifestować swój żal... Szczęściem już dziś skończą się te spontaniczne feerie pomysłowości w wyrażaniu przeogromniastego żalu. Bo już boję się, że znajdę znicz w lodówce albo - co bardziej prawdopodobne, ale i bardziej złowrogie - pod własną klatką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czasem się loguję Re: przerwa na forum IP: *.crowley.pl 08.04.05, 21:03 oj ojojojjoj, no to przeprowadź się Ciputumuniu do Arabii Saudyjskiej, jak Ci nie pasuje społeczeństwo katolickie, bhhahaha, znajdź najlepiej wąsatego męża żeby Cię miał kto pilnować, odechce Ci się stukania w klaw po głupiemu :D Pomodlisz się 5x dziennie, paręnaście 'dziecek' urodzisz, w buzie dostaniesz /bo taki tam obyczaj, jak baba pyskuje/ to Ci przejdzie pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach Re: przerwa na forum 08.04.05, 21:06 Czasem sie logujesz, ale, jak widać, teraz wolisz skryć się i nie ujawniać. Czego się boisz? Przecież Polska to tolerancyjny kraj, pełen wspaniałomyslnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cptniamo Re: przerwa na forum 08.04.05, 21:19 Gość portalu: czasem się loguję napisał(a): > oj ojojojjoj, no to przeprowadź się Ciputumuniu do Arabii Saudyjskiej (...) W tonie ironii wyczuwam znajomego skądinąd wroga. Mam rację? > Pomodlisz się 5x dziennie, paręnaście 'dziecek' urodzisz, w buzie > dostaniesz /bo taki tam obyczaj, jak baba pyskuje/ to Ci przejdzie Oto jak wyleczyć myślenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyspaDelos Re: przerwa na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.05, 18:54 Mimo wszystko uznałam ze to dobry pomysł, bo wiem co czytałalibyśmy tutaj teraz, ociekajac jadem, przeszyte złością wypowiedzi ludzi ktorzy nie potrafią uszanować zadumy, uczuć innych, dla których liczy sie zeby wykrzyczeć swiatu ,swoje zdanie, bez chwili namysłu czy moje slowa mogą hm..kogoś dotknąc....licze sie ja, moje zdanie, ot take dziwne pojmowanie forumowej wolności Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: przerwa na forum 08.04.05, 19:07 Admini poszli spac. Zamkneli forum w obawie przed koszmarami sennymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: przerwa na forum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.04.05, 19:08 Myślę, że najlepiej będzie kiedy założysz swoje własne forum. Wtedy TY będziesz podejmował decyzje, kiedy mają być przerwy. Przypuszczam, że na Twoim forum nie będzie żadnych przerw. Odpowiedz Link Zgłoś
murowany Re: przerwa na forum 08.04.05, 20:26 Mylisz sie, tzw. prywatne fora na gazeta.pl byly tak samo zablokowane jak ogolne. Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: przerwa na forum 08.04.05, 22:57 Dajcie spokoj. Wszystkim smutno, ale czy to akurat dobry pomysl byl? Sa samotni ludzie, ktorzy tutaj wlasnie chcieli pobyc i pogadac z innymi w tym czasie etc. wszystko jedno zreszta, trzeba zostawic ludziom wolnosc wyboru. Rozumiem intencje admina i nie jestem jakos zbulwersowana zamknieciem forum, ale po prostu nie wydaje mi sie, zeby byla to dobra metoda na uczczenie pamieci Papieza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyra Re: przerwa na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 19:50 Znaczy mielismy obchodzić żałobę na siłę? Czy kto chciał, czy nie, forum dla niego było zamknięte... też mi tolerancja. Czemu tylko niewierzący mają być tolerancyjni? Katolików to nie obowiązuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polococta Re: przerwa na forum IP: *.chello.pl 08.04.05, 19:58 dla mnie to troche niekonsekwentne. horoskop, ktory jest w gruncie rzeczy sprzeczny z wiarą KK byl ogolno dostepny, a to nie wiadomo z jakiego wzgledu forum zamknieto. to juz nawet nie chodzi, ze wciska sie zalobe/->bo przeciez na innych portalach, mozna bylo spokojnie podyskutowac i jakos nikomu te dyskusje nie ujmowaly szacunku/ ale o fakt, ze to po prostu bylo niekonsekwentne. zabobony -tak; dyskusja- nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingwiny górą bo horoskop to taki katolicki przecież... :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 22:13 Odpowiedz Link Zgłoś