Dodaj do ulubionych

przerwa na forum

IP: *.chello.pl 08.04.05, 18:18
troche mnie to dziwi, czemu zostala zarzadzona przerwa na forum do godz. 18?
jasne, ze to niby zaloba, ale dlaczego to forum bylo niedostepne, a nie np.
horoskop. albo wszystko, albo nic.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kinga K. Re: przerwa na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 18:24
      Bo admini chcieli byc bardziej kontrolujacy niz Bog na niebie. Bog daje
      czlowiekowi mozliwosc wyboru miedzy dobrem a zlem, ale ludzie na Ziemi lubia
      organizowac innym czas wedle swojego mniemania.
    • Gość: Puciek Re: przerwa na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 18:34
      To sie tak nie dziw, bo zostaniesz dziwka. Srednio rozgarniety moron wie, że
      forum opiekuja sie ludzie, ktorzy moze chcieli pojsc do kosciola, wiec nie
      urzadzaj im zycia bezmozgowcu i nie każ im w taki dzien jak dzisiaj siedziec i
      czytac Twoich bzdurnych wypocin.
      • carrramba Re: przerwa na forum 08.04.05, 19:24
        ALe pieknie, takie mocne słowa, na tak oczywiste pytanie. To ja mam pytanie ? U
        spowiedzi juz byles Pucku ? Ile wyniosłeś z nauk Papieza ? Nic !!!!!!
        ps
        Jeśli tak jest jak mowisz, to cie infromuje, że magiel na czacie działał, i
        byli moderatorzy cały czas.
    • cptniamo Re: przerwa na forum 08.04.05, 18:38
      Z tego wynika, że fora są dla wierzących (ateiści won!), a horoskopy - dla
      przebrzydłych new-age'owców.

Poza tym Gazeta.pl powinna zapowiedzieć ten akt wiary adminów trochę wcześniej -
      bo to wyszło trochę tak, jakby mi mój czytnik płyt nagle żałobę ogłosił i
      przestał działać, albo dysk padł żeby zamanifestować swój żal...

Szczęściem już dziś skończą się te spontaniczne feerie pomysłowości w wyrażaniu
      przeogromniastego żalu. Bo już boję się, że znajdę znicz w lodówce albo - co
      bardziej prawdopodobne, ale i bardziej złowrogie - pod własną klatką.
      • Gość: czasem się loguję Re: przerwa na forum IP: *.crowley.pl 08.04.05, 21:03
        oj ojojojjoj, no to przeprowadź się Ciputumuniu do Arabii Saudyjskiej, jak Ci
        nie pasuje społeczeństwo katolickie, bhhahaha, znajdź najlepiej wąsatego męża
        żeby Cię miał kto pilnować, odechce Ci się stukania w klaw po głupiemu :D
        Pomodlisz się 5x dziennie, paręnaście 'dziecek' urodzisz, w buzie
        dostaniesz /bo taki tam obyczaj, jak baba pyskuje/ to Ci przejdzie
        pzdr.
        • po_godzinach Re: przerwa na forum 08.04.05, 21:06
          Czasem sie logujesz, ale, jak widać, teraz wolisz skryć się i nie ujawniać.
          Czego się boisz?
          Przecież Polska to tolerancyjny kraj, pełen wspaniałomyslnych ludzi.
        • cptniamo Re: przerwa na forum 08.04.05, 21:19
          Gość portalu: czasem się loguję napisał(a):

> oj ojojojjoj, no to przeprowadź się Ciputumuniu do Arabii Saudyjskiej (...)

W tonie ironii wyczuwam znajomego skądinąd wroga. Mam rację?

> Pomodlisz się 5x dziennie, paręnaście 'dziecek' urodzisz, w buzie
          > dostaniesz /bo taki tam obyczaj, jak baba pyskuje/ to Ci przejdzie

Oto jak wyleczyć myślenie:)
    • Gość: wyspaDelos Re: przerwa na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.05, 18:54

Mimo wszystko uznałam ze to dobry pomysł, bo wiem co czytałalibyśmy tutaj
      teraz, ociekajac jadem, przeszyte złością wypowiedzi ludzi ktorzy nie potrafią
      uszanować zadumy, uczuć innych, dla których liczy sie zeby wykrzyczeć
      swiatu ,swoje zdanie, bez chwili namysłu czy moje slowa mogą hm..kogoś
      dotknąc....licze sie ja, moje zdanie, ot take dziwne pojmowanie forumowej
      wolności
      • karmin-cynober Re: przerwa na forum 08.04.05, 19:07
        Admini poszli spac. Zamkneli forum w obawie przed koszmarami sennymi.
    • Gość: MM Re: przerwa na forum IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.04.05, 19:08
      Myślę, że najlepiej będzie kiedy założysz swoje własne forum. Wtedy TY będziesz
      podejmował decyzje, kiedy mają być przerwy. Przypuszczam, że na Twoim forum nie
      będzie żadnych przerw.
      • murowany Re: przerwa na forum 08.04.05, 20:26
        Mylisz sie, tzw. prywatne fora na gazeta.pl byly tak samo zablokowane jak ogolne.
        • kingakunowska Re: przerwa na forum 08.04.05, 22:57
          Dajcie spokoj. Wszystkim smutno, ale czy to akurat dobry pomysl byl? Sa samotni
          ludzie, ktorzy tutaj wlasnie chcieli pobyc i pogadac z innymi w tym czasie etc.
          wszystko jedno zreszta, trzeba zostawic ludziom wolnosc wyboru. Rozumiem
          intencje admina i nie jestem jakos zbulwersowana zamknieciem forum, ale po
          prostu nie wydaje mi sie, zeby byla to dobra metoda na uczczenie pamieci
          Papieza.
    • Gość: hyra Re: przerwa na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 19:50
      Znaczy mielismy obchodzić żałobę na siłę? Czy kto chciał, czy nie, forum dla
      niego było zamknięte... też mi tolerancja.
      Czemu tylko niewierzący mają być tolerancyjni? Katolików to nie obowiązuje?
      • Gość: polococta Re: przerwa na forum IP: *.chello.pl 08.04.05, 19:58
        dla mnie to troche niekonsekwentne. horoskop, ktory jest w gruncie rzeczy
        sprzeczny z wiarą KK byl ogolno dostepny, a to nie wiadomo z jakiego wzgledu
        forum zamknieto. to juz nawet nie chodzi, ze wciska sie zalobe/->bo przeciez na
        innych portalach, mozna bylo spokojnie podyskutowac i jakos nikomu te dyskusje
        nie ujmowaly szacunku/ ale o fakt, ze to po prostu bylo niekonsekwentne.
        zabobony -tak; dyskusja- nie.
    • Gość: pingwiny górą bo horoskop to taki katolicki przecież... :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 22:13
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka