xlog 05.04.08, 00:25 Co się kryje za tym, co jemy? www.godsdirectcontact.org/veg/alternativeliving/your_food/Polish.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariilka Re: Co się za tym kryje? 05.04.08, 01:30 ludzie jedzą mięso bo jest tańsze niż warzywa i owoce. szybko się przygotowuje dania mięsne, szybciej niż wymyślne sałataki i mięso szybciej daje uczucie sytości. wiem. bo własnie zmieniłam dietę. Teraz więcej czasu spędzam w kuchni. i fakt, nie muszę jeść mięsa. Ale lubię schabowe... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Co się za tym kryje? 06.04.08, 02:05 mariilka napisała: > ludzie jedzą mięso bo jest tańsze niż warzywa i owoce. Chyba żartujesz. Jabłka: 4,50 zł/kg. Marchew: 1,50 zł/kg Mięso mielone: 11 zł/kg Stek wołowy: 24 zł/kg > szybko się przygotowuje dania mięsne, szybciej niż wymyślne > sałataki Szybko przygotowuje sie dania wegetariańskie, szybciej niż wymyślne dania mięsne. Ludzie jedzą mięso, bo je lubią. Ludzie jedzą mięso, gdyż jest najlepszym źródłem białka. S. Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: Co się za tym kryje? 05.04.08, 10:25 Krowy pierdzą metanem i są smaczne. Ryba to żarcie. Świnia też. I krewetka. I bażant. Będę żarła mięso, a Ty nie agituj, bo na tym forum powodzenia Ci nie prorokuję. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Co się za tym kryje? 05.04.08, 10:26 Mam dzisiaj karkówkę na obiad:) I warzywa też:)) Odpowiedz Link Zgłoś
my2008 Re: Co się za tym kryje? 05.04.08, 17:37 hypatia69 napisała: > Będę żarła mięso... jedni jedzą, inni żrą Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: Co się za tym kryje? 05.04.08, 18:12 A ja dzisiaj zjadłem schabowego i do tego zeżarłem sałatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
my2008 Re: Co się za tym kryje? 05.04.08, 18:24 leftt napisał: >...zjadłem...zeżarłem... Podobnie: wypiłem i wychlałem Ano jedni piją, inni chlają, to zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Co się za tym kryje? 05.04.08, 19:15 Straszliwie chaotyczny artykulik, który nikogo do niczego raczej nie przekona. Jeżeli chcesz prowadzić forumowe uświadamianie to wpierw poszukaj lepszych materiałów propagandowych. Ciekawa też jestem jak "świadomość roślin" oszacowano na 10%. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 dobre chęci to za mało... 05.04.08, 19:49 > Straszliwie chaotyczny artykulik To nie dziwi, bo: "Autorką artykułu jest 17-letnia uczennica. Powyższą pracę napisała w ramach końcowego egzaminu w liceum i otrzymała za nią wyróżnienie." :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: dobre chęci to za mało... 05.04.08, 19:58 No tak, do tego nie dotarłam, po "więcej szokujących zdjęć" bałam się już przewijać niżej :). Wiek co nieco usprawiedliwia, jakkolwiek nawet jak na ten wiek tekst jest słaby. Zbyt słaby, by używać go propagandowo. Odpowiedz Link Zgłoś
lek.lek Re: dobre chęci to za mało... 06.04.08, 14:49 xtrin napisała: >...jak na ten wiek tekst jest (...) zbyt słaby, by używać go propagandowo. Propagandowo? Propaganda??? ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
witamina.log Re: Co się za tym kryje? 07.04.08, 12:37 xtrin napisała: > Ciekawa też jestem jak "świadomość roślin" oszacowano na 10%. Pewnie z wykopalisk :) Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbina Re: Co się za tym kryje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 08:08 Kurczak się kryje, każdy widzi przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
xlog Re: Co się za tym kryje? 09.04.08, 12:54 Gość portalu: Belbina napisał(a): > Kurczak się kryje, każdy widzi przecież. Chcesz pogadać z kurczakami? vege.pl/plik_zdj/853.jpg Odpowiedz Link Zgłoś