Dodaj do ulubionych

Ginekolog na Woli- Bemowie

16.05.05, 13:55
Własnie się dowiedziałam, ze wspaniały lekarz dr Eysmont z przychodni na
Wrocławskiej (państwowej) nie żyje...
Czy możecie mi polecić dobrego ginekologa na Woli lub Bemowie- niekoniecznie
państwowego? Jeżeli można- z namiarami i ew. cenami
Wielkie dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: 193.109.123.* 17.05.05, 12:55
      Wola, ul. Ciolka 26 m 30
      tel. 836-05-64
      dr Lukasiewicz
      przyjmuje w tygodniu (nie pamietam godzin), i w soboty 10-15
      na miejscu jest USG
      to jest maly, gabinet, przyjmuje w nim dwoch lekarzy na zmiane
      kobieta (nie pamietam nazwiska) - lekarz przyjazny kobietom, i dr Lukasiewicz, spec od wieeelu
      spraw m.in USG)
      przykladowe ceny
      wizyta - 70 zl
      cyt. - 35
      • Gość: julka Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 29.05.05, 10:32
        W tym gabiniecie przyjmuje również dr. Grażyna Wierdak-Kotańska.
        Bardzo polecam!
        • ata79 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 19.04.06, 12:53
          Za namowa postanowilam wybrac sie do dr Grazyny Wierdak - Kotanskiej (ul. Ciołka).
          Rewlelacja! Gorąco polecam. Pani doktor jest przesympatyczna, bardzo dokladna i
          widac, ze zna sie na rzeczy;)

• kassii Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 22.05.06, 13:54
            dziewczyny, błagam poradzcie mi jakiegoś dobrego lekarza. Jestem już mamą ale
            niestety drugą ciążę straciłam w 8 tygodniu. Od tamtego czasu borymak się z
            jakimiś stanami zapalnymi i na domiar złego cały czas nie mogę zajść w kolejną
            ciążę (a bardzo się staramy). Proszę poradzcie dobrego
            specjalistę!!!!!!!!!!!!!!!!Do tej pory trafiałam na debili a nie lekarzy, nikt
            mi nie potrafi pomóc!
            • Gość: Miśka Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 16:43
              Hej kassii, miałam podobną historię, druga ciąże poroniłam w tym samym czasie
              co Ty, od 11 miesiecy jestem przeszczęśliwą mamą drugiego dzidziusia, a to
              dzieki doktorowi Mutrynowskiemu, tez miałam po poronieniu trudności, ale pan
              dr, M zajął się tematem, prowadził mi całą ciążę i udało się, polecam. Nie
              jest to jednak lekarz z Bemowa, a aż z Mokotowa, jednak warto, jeśli Ci
              zależy, przyjmuje w Consylium na ul. Postępu. Bęzie dobrze, trzymam kciuki.
              • kassii Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 23.05.06, 11:56
                Wielkie dzięki, wiedząc, że nie ja jedyna i że się udaje jest mi jakoś lepiej.
                Masz może do tego lekarza jakieś namiary? To jest prywatna przychodnia? Czyli
                twoje maleństwo ma w czerwcu roczek.Mój synek też jest z czerwca z 21 i będzie
                miał teraz 2 latka. Jeżdzę codziennie przez postępu i nie widziałam szyldu z
                nazwą Consylium. Gdzie to mniej więcej jest?
                Jeszcze raz dzięki:)
                • Gość: Miśka Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:02
                  tak, klinika jest prywatna, wizyta kosztuje 100 zl, ale naprawde polecam, a i
                  miejsce na Karowej ma się zagwarantowane, a szpital na poród baaardzo dobry!,
                  klinika miesci sie przy ul. Postępu 9 o ile dobrze pamiętam, jezdze tam na
                  pamięc, a numer gdzies mi wcięło, mam komórkę prywatna do lekarza, ale nie mogę
                  jej podać, na pewno znajdziesz namiary w nece.

Moja córcia jest z 13 czerwca, takze roczek niedługo, a dopiero co się urodziła.
                  Życze powodzenia, w razie jakis pytań, słuzę.
            • Gość: Aneta Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 02:47
              Jeden z ostatnich fachowców (reszta wyjechała!) - dr. TETER pomogł mi w
              utrzymaniu ciaży. Namiary czytałam na tym forum - ja leczyłam się na Krakowskim
              Przedmiesciu aloe jest też dostepny w centrum Bemowo przy kosciele.Poledcam!!!
            • Gość: wawa60 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 28.10.06, 21:30
              DR.Pięta w przychodni Gemini na Puławskiej lub Wita Stwosza.Wizyta z usg 70 zl.
              Kiedyś leczył w niej dr. Przybysz. Rewelacja, jest już nieco starszy i nie wiem
              czy przyjmuje.Dr. Piętaę polecam z pełną świadomością.Pracuje on także w
              szpitalu na Karowej. Telefon znajdziesz w książce telefonicznej.
          • Gość: kingoo Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: 193.0.116.* 01.06.06, 15:17
            też polecam, dzis bylam u niej pierwszy raz (po przeczytaniu wypowiedzi na
            forum) i rzeczywiscie swietna i nie wyciaga kasy przy kazdej mozliwej okazji
            itd normalnie traktuje czlowieka, odpowiada nawet na najglupsze pytania i odtad
            to do niej bede chodzic! :))
            • Gość: eliza Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:21
              NIGDY, ale to nigdy nie chodźcie do kobiety!!!
              Dobry ginekolog - to musi być mężczyzna.
          • missmary Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 20.04.07, 13:58
            hejka, byłąm u tej pani ginekolog wczoraj i będę już stałą klientką. naprawdę
            fajna kobitka choć na początku przestraszyłam się tym gabinetem w zwykłym bloku;p
            ale serdecznie polecam tę lekarkę:)))
        • fajnae Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 19.05.06, 16:49
          ja również polecam Panią Doktor - badam się u niej już od 8 lat!
      • Gość: Majka Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: 81.210.86.* 27.07.05, 11:47
        A czy któraś z Was była u doktor Panek w Septimie? Wybieram się do niej i nie
        wiem czego się spodziewać.
      • Gość: bratto Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 18:13
        polecam od wielu lat sprawdzony
    • Gość: Mama Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.devs.futuro.pl 18.05.05, 13:14
      Polecam dr Krzysztofa Makucha. Bardzo doswiadczony lekarz.
      Teraz to albo na Czumy 1, albo na Powstanców Slaskich 19.
      • Gość: gość Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:21
        szkoda ze po numerek trzeba sie wybrac o 5 rano - czumy
      • Gość: dorota Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 20:58
        dziewczyny ja napewno nie polecam dr.Makucha,najpierw przyjmował w przychodni w
        St.Babicach,ale na szczeście już nie,u mojej siostry nie wykrył
        nieprawidłowości w ciąży i ledwo ją urotowali w szpitalu bo już miała
        śpiączkę,ten lekarz leci na opini,ale w jednym jest dobry-daje zwolnienia
        lekarskie ale czy warto ryzykować zdrowie swoje i dzidziusia???????????
        • Gość: bk Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 10:41
          Dr Makuch nie dość że nie daje zwolnień to w mojej ciąży też nie
          doprowadził sprw do końca i nie wykonał wszystkich kontrolnych badań
          dziecko po urodzenie mialo prze tydzień podawany antybiotyk przez
          welfron w rączkach a jak zabrakło miejsc do wkłuć to w główce - ale
          bez tego mogło sie skończyć tragicznie,
          • anreha Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 19.11.08, 11:03
            Witam! czy ktos slyszal o dr Nowickiej czy Nowickim na ul. Wrocławskiej 21?
            wybieram sie tam ale troche sie obawiam bo nic o nim (niej) nie slyszalam). A
            moze ktos zna jakiegos ginekologa godnego zaufania najlepiej na bemowie albo
            bielanach? bede wdzieczna za wszelkie informacje, pozdrawiam
            • anula_w Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 19.11.08, 11:26
              Ja z czystym sumieniem mogę polecić dr Leszka Huziora.
              Przyjmuje w poniedziałki, srody i czwartki w przychodni przy
              Powstańców Śląskich.
              Prowadził moją ciążę, chodziłam do niego też i przed ciążą i po
              ciąży.
              Gdy coś Go niepokoi nie waha się dać skierowania na badania.
              A przy tym cudowny człowiek. Tylko zanim się pacjentka z Nim spotka
              musi przejść przez rozmowę z niezbyt miłą położną.
              Ale naprawę warto.
        • Gość: Aga Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: 178.73.49.* 18.10.10, 19:30
          Bzdura! Dr Makuch, to bardzo dobry lekarz, osobiście znam dwie kobiety, którym uratował życie. A co do zwolnień lekarskich to też bzdura, doktor rzadko kiedy je daje, tylko w uzasadnionych przypadkach (wiem, bo prowadził też moją ciążę). Więc nie wiem skąd masz takie rewelacyjne wiadomości. Ja go polecam z czystym sercem. Sama w ciąży miałam problem, którego inna pani gin. nie zauważyła, dobrze, że dr sobie poradził z tym problemem!
      • Gość: mira Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 20:59
        nieeeeeeeeeee tylko nie Makuch
    • Gość: mala_chuda Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.crowley.pl 20.05.05, 08:58
      Bardzo mi przykro chodziłam czasami do tego lekarza. On przyjmował rowniez w
      Septimamed na ul Wrocławskiej - polecam ta klinikę, zwłaszcza dra
      Grzybowskiego. Przyjmuje w poniedziałki i czwartki, wizyta 70 albo 80 zł. Młody
      i konkretny. Telefon do nich: 6385218
    • ao22 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 25.05.05, 09:16
      A czy któraś z Was chodzi do Poradni Medycyny Rodzinnej na Wrocławskiej 7a? Czy
      któryś z pracujących tam ginekologów jest wart polecenia?
      • amelka32 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 25.05.05, 21:11
        NA BEMOWIE JA CHODZE NA WROCŁAWSKA DO CENTRUM MEDYCZNEGO BEMOWO DO PANI DR
        MALGORZATY SZAŁKIEWICZ WIZYTA TYLKO 60 ZŁ
        • bima5 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 26.05.05, 14:46
          Dr szalkiewicz- najgorszy lekarz jakikiedykolwiek mnie leczył (prowadzil
          ciązę), przez te babe nieomal straciłam ciązę, nie rozpoznała malowodzia, oraz
          winiła mnie za to że puchnęłam w ciaży jak balon, nie zlecała badań , usg nie
          niepokoila się zbyt szybkim przyrostem wagi chociaż byłam na tzw diecie
          odchudzającej bo myslalam ze to z mojej winy a jednak co m-c przybywało mi 3
          kg. Dopiero jak trafilam do kliniki na Czerniakowskiej to prof ębski zlapał się
          za glowę co ona zrobiła- od razu dolewali wody do macicy i monitorowali stan
          płodu. Dodam ze chodziłam państwowo na Czumy. Nigdy więcej tej baby nie chcę
          oglądać na oczy. Stanowczo odradzam!!!!!!!!
          • amelka32 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 26.05.05, 16:24
            mi osobiscie uratowala ciaze i jestem jej wdzieczna jest na kazde zawolanie
            radzi mi w kazdej sytuacji ale kazy ma swoje zdanie pozdrawiam
            wiec jak widac rozne zdania i opinie
            • Gość: laleczka17 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:51
              Dr szalkiewicz jest okropnym lekarzem, jak zaszlam w ciaze pytala czy usowamy (
              jej kolezanka dokonuje aborcji,ona sama nie,ale namawia klientki i pewnie
              dziela sie forsa) a jak powiedzialam ze tata dziecka sie ucieszyl i nie wchodzi
              w gre usowanie, to powiedziala zebym pomyslala jeszcze,bo fececi zawsze tak
              mowia i potem odchodza-ja jestem z mezem juz od 2 lat i jakos nas nie
              zostawil.Poza tym straszyla ze male dziecko urodze itd...okropny nie fachowiec,
              przyjeli ja tam po znajomosci, bo ma chora corke i sama ja wychowuje wiec
              samotna mamusia musi miec prace-to wiem z pewnego zrodla.Teraz zmienilam
              lekarza i sie ciesze.NEVER EVER SZALKIEWICZ!
              • Gość: Jowita Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 01:07
                W Centrum Medycznym Bemowo (k. Koscioła) od niedawna przyjmuje doskonały
                ginekolog-endokrynolog - dr Teter. Bardzo polecam - swietny fachowiec!
                Moja mama znała go jeszcze z Instytutu Matki i Dziecka
                • Gość: Jowita Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 18:53
                  W Centrum Medycznym Bemowo (k. Koscioła) od niedawna przyjmuje doskonały
                  ginekolog-endokrynolog - dr Teter. Bardzo polecam - swietny fachowiec!
                  Moja mama znała go jeszcze z Instytutu Matki i Dziecka
                  • Gość: bemowo Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 14.01.06, 23:24
                    nie żartuj
          • vanite Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 13.01.06, 17:02
            Niestety muszę się zgodzić. Uciekłam od niej z jednej przychodni, to mnie
            dopadła w drugiej. Pani doktor jest najmądrzejsza na świecie i krytykuje
            wszystkich innych lekarzy. 3 lata leczyłam się u dr. Eysmonta z sukcesami i
            nagle słyszę, że on to się nie znał, a ja zawsze byłam zdrowa jak ryba. Może
            wstyd się przyznać, że samemu się wcześniej nie rozpoznało objawów?
            A najbardziej to lubię jej godzinne spóźnienia z rana (wg rozpiski lekarz
            przyjmuje od 7:30 rano, faktycznie przychodzi o 8, a pani Szałkiewicz po 9).
            Zero "Dzień dobry" ani "Przepraszam za spóźnienie".
            No i te źle powypełniane recepty, z którymi później trzeba wracać.
            Zgroza.
            • magkan Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 13.01.06, 17:34
              ja też dr szałkiewicz nie polecam, brrr...
              • Gość: kingoo Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: 193.0.116.* 01.06.06, 15:14
                brrr brrr brrr bardzo niemiła i okropna. raz sie troche na mnie zdenerwowala
                (co nie jest trudno osiagnac) i specjalnie tak mi wlozyla ten wziernik (czy jak
                mu tam), zeby mnie zabolalo!! tak pojechala po sciance, ze mi lzy do oczu
                naplynely. nigdy juz do niej nie poszlam. zolza.
      • Gość: mariola Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 27.03.06, 17:11
        Tak.dr.laktineh.super lakarz.Ogromna wiedza, kompetencja,super człowiek.
        • Gość: EWA Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 01.04.06, 11:18
          SErdecznie [polecam dr.LAKTINEHA z Poradi rodzinnej przy ul.Wrocławskiej
          7A.chociaż długo się do niego czeka ale warto.Można też dostać się komercyjnie
          do niego, podaję namiar 6521882,6207898.Polecam gorąco.
          • Gość: Piotr Kaczmarek Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.sferia.net 04.10.07, 18:41
            Witam,

zdecydowanie nie polecam dr Laktineha. Nie rozpoznaje objawów, nie zachowuje się
            profesjonalnie, nakrzyczał i wyprosił moją ukochaną z gabinetu twierdząc, że
            jest zdrowa i niech przyjdzie za miesiąc na kontrolę. Coś tu nie halo! Nawet jej
            nie przebadał. Czy tak się zachowuje profesjonalny lekarz, gdy pacjentka
            informuje go, że coś ją TAM boli?? Niech szlag trafi takich lekarzy! Czego
            doktorowi Laktinehowi z całego serca życzę!!
          • Gość: j Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 18.04.08, 23:02
            Laktineh to straszny baran, bylam u niego i nigdy wiecej uwazam ze
            jest niekompentny, twierdzi np. ze z moich piersi plynie woda nie
            mleko, nie wiem gdzie on studia konczyl
            • pamcia9 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 05.12.08, 17:46
              Ja również nie polecam dr Laktineha-poszłam do niego aby potwierdzić czy jestem
              w ciąży(jestem młoda , to moja pierwsza ciąża-więc byłam delikatnie
              przestraszona)a ten lekarz nawet słowa z siebie nie wykrztusił-moje pytania
              zbywał.Wyszłam z gabinetu POIRYTOWANA, MIMO żE OKAZAłO SIę żE JESTEM W CIążY.
    • Gość: Aneta Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: 212.75.118.* 31.05.05, 21:19
      Dr Agnieszka Hoffman
      Przyjmuje w przychodni na Kasprzaka 11
      Wizyty bezpłatne w ramach Funduszu Zdrowia
      trudnoo się dostac ale Doctor wspaniała
      Ta trudna zawsze wizyta dla kobiety mija miło i niezauwazalnie
      Możesz otrzymac wyczerpujace informacje
      i przede wszystkim wysoka kultura i delikatność
      • huma Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 07.06.05, 09:29
        dr Eysmontt był wyjątkowo sympatyczny i można było z nim pogadać. wielka
        szkoda.
        a dr szałkiewiecz z tej samej przychodni... no cóż - chyba, że ktoś jest
        naprawdę zdesperowany. nigdy nie spotkałam tak odpychającej i bezinteresownie
        złośliwej lekarki.
        • ayranik Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 07.06.05, 12:09
          huma napisała:
          > a dr szałkiewiecz z tej samej przychodni... no cóż - chyba, że ktoś jest
          > naprawdę zdesperowany. nigdy nie spotkałam tak odpychającej i bezinteresownie
          > złośliwej lekarki.
          i tu się zgadzam, miałam kiedyś (nie)przyjemność raz u niej byc... ech, od
          tamtej pory nie chodzę do kobiet- ginekologów
          Poza tym, odkąd jest jeden lekarz terminy w przychodni na Wrocławskiej 19 są
          baaardzo długie
          • ewa261 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 08.06.05, 11:40
            Dr.Eysmont nie zauwazył u mnie 10 tygodniowej ciąży w swoim prywatnym gabinecie
            za 60zł usg mi zrobił i oświadczył że będę miała trudności z ciążą i zajściem.
            Wyorażacie sobie co ja poczułam? Mam 27 lat i męża i chciałam dziecka. Dał mi
            tabletki takie na wywołanie miesiączki. NA szczęście poszłam obok do przychodni
            na Wrocławską 21 do dr Sołowieja i od razu po badaniu ginekologicznym
            stwierdził że jestem w ciąży a usg zrobił kontrolnie. Dzięki niemu moge tulić
            malucha w swych ramionach teraz.
            Eysmontowi chciałam złozyć sprawę do sądu o błąd w sztuce lekarskiej bo stary
            dziad nie zna sie na rzeczy zza tych swoich maleńkich okularków i z tym
            kajdanem na ręku. Ciekawe na czym się tak dorobił? Bo chyba nie na uczciwej
            pracy.
            • ewa261 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 08.06.05, 11:42
              Przykro mi że umarł ale zrozumcie co czuje młoda kobieta która słyszy ze nie
              będzie miała dzieci.:(
            • alo76 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 26.07.05, 12:20
              ewa, czy piszesz o doktorze Piotrze Solowieju? jesli tak to rowniez goraco
              polecam :-) Nie wiedzialam, ze przyjmuje tez panstwowo, ja bylam u niego w
              Medicoverze.
      • ewa_mama_jasia Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 15.01.06, 23:42
        Tak, ale trzeba stanąć w kolejce ok. 6tej rano, żeby dostać się do niej.
        Stanęłam o 7mej, kiedy zaszłam w ciążę i chciałam, żeby mnie zbadał lekarz, a
        to moja przychodnia. I o 7.30 już nie było miejsc.... Teraz też chciałam ,żeby
        mnie obejrzała po porodzie. Pani w rejestracji zaproponowała, żeby rano stanął
        mąż a ja go potem zmienię. :(
    • Gość: Maria Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.crowley.pl 08.06.05, 12:48
      Znakomita lekarka p. dr Górska ginekolog-endokrynolog speckalizacja II stopnia.
      LEKMED na ul. Powstańców Śląskich, numeru nie znam (na przeciwko MRAC-Polu.
      Polecam z czystm sumieniem. LEKMED przyjmuje w ramach ubezpieczenia, ma
      podpisaną umowę z NFZ.
      • Gość: aga Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 11:47
        Szkoda tylko ze nie przyjmuje tam jako endoktrynolog bo ta przychodnia ma
        podpisana umowę z NFZ tylko na gin-poł. W tej przychodni NIE polecam dr
        Polańskiej, wypisała mi leki nie pytając o nic, dosłownie na wizycie może
        wypowiedziała z 3 słowa, w domu przeczytałam w ulotce, że nie powinno się
        prowadzić pojazdów ( ! )- nie zapytała czy pracuję czy siedze w domu, - czułam
        sie po tych proszkach jakby mi ktoś dał w łeb. Lekarz który nic nie mówi i o
        nic nie pyta, nawet nie powiedziała mi co mi jest ! za to urocza, ale nie wiem
        jak z lecznictwem bo mi prowadziła tylko ciążę tamże dr. Nowkuńska też na NFZ.
        • Gość: noa Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 12.06.05, 00:23
          ja tez nie polecam Polańskiej! nic nie mówi, nie chce sie jej niczego robic.
          niespytała sie czy jestem dziewicą i zbadała mnie dopochwowo! bardzo
          niedelikatna. dr. nowkunska-choc mila, nie polecam. nie robi badan. leki
          przepisuje z sufitu.
          nie wiem jak gorska-(a mialam do niej isc, zamiast do polanskiej, ech), ale
          Piwowarska jest w porzadku- baaardzo mila, tlumaczy wszystko! o wszystko pyta.
          z tymze wizyta 70 dych.:(
          • Gość: ewa Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:32
            czesc
            sluchaj, czy mozesz mi dac namiary na dr Piwowarską (tel, adres), bede bardzo
            wdzieczna, bo nie jestem z warszawy i zupelnie sie nie orientuje, ale mieszkam
            na bemowie
            pozdrawiam
            ewa
            • Gość: nan Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 17.02.06, 01:05
              piwowarska przyjmuje w Lekmedzie przy powstanców chyba 14- wysiadasz na
              przystanku synów pulku i kierujesz sie w strone biblioteki. obok casablanki.
          • kaja510 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 19.10.06, 18:31
            Dr. Polański też pozostawia swoim zachowaniem wiele do życzenia. Czekałam na
            wizytę ponad 30 min. a on miał ważniejsze sprawy do załatwienia. Gburowaty,
            niemiły i prawie nic nie mówił. Co prawda robił mi tylko USG ginekologiczne,
            tego dnia dostałam grzybicę i przy okazji poprosiłam go żeby wypisał mi
            receptę. Oczywiście nie zgodził się twierdząc, że nie byłam umówiona na wizytę
            do niego tylko na USG (w ramach NFZ)i że powinnam poprosić o to lekarza "na
            wizycie". Nieludzki ten człowiek. Nie polecam!
        • Gość: ewaszek Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.aster.pl 24.03.06, 08:34
          Nowkuńska (jeśli to ta, która kilka lat temu pracowała na Powstańców Śl. 19 a
          gabinet ma na Karowej) może jest i sympatyczna ale jej kompetencja ma wiele do
          życzenia. Jej kompetencja "wzrasta" w momencie umówienia pacjentki na prywatną
          wizytę. ODRADZAM!!!
          • uhu_an Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 24.03.06, 16:58
            dalej pracuje na powst. sl. w lekmedzie. mam identyczna opinie- zreszta dosyc
            mocno nadszarpnela mi zdrowie!!
    • mamusia-kubusia1 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 09.06.05, 19:03
      Pani doktór Barbara Kurek z Przychodni WATu (chyba ul. Kartezjusza).
      Rewelacyjna, młoda, dokładna, sumienna i bardzo miła. Jedyny minus - trzeba
      długo czekać na wizytę. Zapisy są 20-go każdego miesiąca na następny miesiąc
      kalendarzowy (ma strasznie dużo pacjentek). Naprawdę polecam, prowadziła moją
      ciążę (teraz mam dwumiesięcznego synka). Na USG jeździłam do dr. Mielnika do
      Praskiego (40 zł) którego mi poleciła (jej kolega z byłej pracy, bowiem kiedyś
      pracowała w Praskim).
      • Gość: REWIA Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:55
        REWELACJA!!!
        szczerze polecam panią dr Kurek, niezwykle sumienna i kompetentna, troskliwa i
        bezinteresowna - a takich mało
        poszłam na wizytę kontrolną - ginekologiczną, odkryła mi guzek w piersi -
        Chodzę tylko do niej
        przyjmuje w poradni K na ul. Elekcyjnej
        trzeba czekać na wizytę, bo wzięcie ma, ale warto. :)
        POZDRAWIAM
        • Gość: betka Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.204.74.204.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.11, 19:08
          Witam jeśli chodzi o p.dr.Kurek to już nie przyjmuje w przychodni przy ul.Elekcyjnej czy może ktoś wie gdzie teraz pracuje i można się do niej dostać???pozdrawiam
          • Gość: mgg Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.12, 15:43
            dr Kurek przyjmuje prywatnie przy Grochowskiej, niedaleko ratusza. Wizyty jednak do najdroższych nie należą. Wiem, że przyjmuje też państwowe, ale jeszcze nie udało mi się jej namierzyć.
    • Gość: zuza Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.acn.waw.pl 10.06.05, 16:08
      Czy ktoś był może u doktor Moczeniat z CM Wola na ul. Ciołka? Jakieś opinie?
      • Gość: Agata Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:54
        Czy znacie moze jakiegos dobrego ginekologa z przychodni na ul. czumy? Chodzilam
        prywatnie, ale jakos lekarz nie potrafi sobie poradzic :(
        • Gość: Asiek Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.devs.futuro.pl 12.06.05, 01:08
          Na Czumy polecam dr Makucha.
          • Gość: A Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: 5.2.* / *.chello.pl 26.07.05, 00:17
            Jedno co moge powiedzieć o dr. Szałkiewicz (np.Czumy ale nie tylko)
            to to że na niczym sie nie zna! Postawiła błędną diagnoze, a mianowicie że mam
            raka piersi-obłęd-jak można postawić taką diagnozę bez badań na tak zwane oko!!
            Było to już pare lat temu ale wierzcie że dla nastolatki jaką bylam wtenczas to
            bylo straszne przezycie! ODRADZAM!!! omijajcie szerokim łukiem DR.SZAŁKIEWICZ!!!
            • jokerka1 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 29.01.06, 12:14
              100x tak dla tej opinii! Niestety też miałam kiedyś wątpliwa przyjemność, ale w
              porę zrezygnowałam z niej.
    • Gość: xxx Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:20
      Byla kiedys u dr. makucha...nigdy wiecej panstwowych lekarzy !!!
      Teraz chodze do rewelacyjnej lekarki ... na Ciolka 26/30 836 05 64. przyjmuje
      przez caly tydzien. Lekarka - Grazyna Wierdak
      • plava_katja Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 06.11.05, 18:38
        Gość portalu: xxx napisał(a):

> Byla kiedys u dr. makucha...nigdy wiecej panstwowych lekarzy !!!

Cóż... też byłam kilka razy u dra Makucha... Na początku ujął mnie uśmiechem na
        twarzy i sympatycznym sposobem bycia. Ale na następnych wizytach przestało mi
        się to podobać, bo oczekiwałam jednak czegoś więcej... Gdy mówiłam o swoich
        ciążowych dolegliwościach, przerywał mi lub delikatnie sprowadzał rozmowę na
        inny temat lub po prostu ucinał... Eeech, możnaby jeszcze dużo pisać, ale nie
        będę, bo wiem, że opinie są bardzo różne.
        Pozdrawiam wszystkie kobietki :)
    • Gość: biba Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.acn.waw.pl 15.06.05, 22:35
      a czy ktos juz zastepuje dr eysmontta?

bo jak ja bylam to ta baba okropna (swedzi pania bo napewno pani sie TAM goli) wziela jego pacjentki ale to chyba nie bedzie trwalo wiecznie :) !
      • Gość: weronika Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.09.05, 23:58
        Słyszałam, że dobrym specjalistą jest dr n. med. Andrzej Micuła. Pracuje w
        szpitalu wojskowym na Szaserów, a prywatnie przyjmuje w lecznicy Anmed w nowym
        budynku mieszkalnym (na dole) przy ulicy Powstańców Śląskich 104. Telefon 436
        16 68
    • Gość: Axa Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: 212.75.114.* 23.01.06, 15:27
      Ktos to zrobił przde mną, ale ja również polecam P. dr Grażynę Wierdak-Kotańską.
      Sympatyczna, bardzo dokładna, naprawdę dobry fachowiec.
    • Gość: Ewa Ba! Nie ma lepszego mistrza niż doktor... IP: 44,1.* / 193.193.181.* 26.01.06, 10:39
      ...Szaferska z Rostworowskiego 30. Chodzę do niej od 9 lat. 80 PLN za wizytę.
      Jest przemiła, zna swoje stałe pacjentki z imienia, pilnuje badań okresowych.
      Niestety ma chyba tylko bardzo tradycyjne podejście do opieki nad ciążą. Moja
      koleżanka zna dokładnie dzień, w którym poczęła, a pani doktor uparcie trzyma
      się terminu wyznaczonego na podstawie ostatniej miesiączki, oczywiście
      różniącego się od faktycznego poczęcia o dobre 10 dni - czyli jak za starych
      dobrych czasów. Zmierziło mnie to. Już wiem, że z ciążą pójdę do jakiegoś
      bardziej postepowego lekarza, a najlepiej do położnej.
      • Gość: ppp Re: Ba! Nie ma lepszego mistrza niż doktor... IP: *.aster.pl 27.01.06, 13:15
        ja rowniez do niej chodze od kilku lat. fachowiec i jeszcze raz fachowiec.
        • Gość: kami plocka IP: *.robbo.pl 02.02.06, 17:27
          Nie chce mi sie czytac wszystkich postow - ale szczerze "rekomenduje" dr
          Jeczenia z Plockiej 49. Wiem ze przyjmuje tez prywatnie ale nie pamietam
          gdzie:) W kazdym razie bardzo porzadny lekarz a i przychodnia swiezo
          odremontowana wyglada lepiej od wielu prywatnych.
          • Gość: Mea7 Re: plocka IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 09.02.06, 13:32
            Witam was:) Czy moze ktoras z was chodzila do dr.Lakhtenena? Teraz przyjmuje na
            Wroclawskiej w tej nowej poradni rodzinnej(pomaranczowej).
            • weteranka Re: plocka 25.03.06, 20:13
              Jesli to ten, ktory przyjmowal kiedys na Wroclawskiej w przychodni panstwowej ,
              to polecam...Lepsze rece niz aparat usg najnowszej generacji...Wiele Mu
              zawdzieczam..Niewielu jest takich specjalistow!!!!!
              • Gość: wiola Re: plocka IP: *.chello.pl 27.03.06, 10:04
                zgadzam się.dr.laktineh to najlepszy specjalista ginekolog na całym Bemowie i
                nie tylko.przyjmuje teraz w Poradni medycyny rodzinnej na wrocławskiej
                7a.polecam.
            • Gość: ewa Re: plocka IP: *.chello.pl 27.03.06, 10:14
              wspaniały lekarz.bardzo dobry fachowiec.trochę długo się do niego czeka ale
              naprawdę warto.przyjmuje też prywatnie tel-6521882.doktor laktineh to super
              lekarz.
              • Gość: pacjentka ginekolog na bemowie IP: *.chello.pl 27.03.06, 17:07
                polecam-dr laktineha,prowadził mi dwie ciąże,wszystko było w porządku.leczy się
                u niego moja teściowa,jest też bardzo zadowolona.polecam...dyżuruje na
                bielanach............
                • Gość: Piotr Kaczmarek Re: ginekolog na bemowie IP: *.sferia.net 04.10.07, 18:50
                  Witam,

zdecydowanie nie polecam dr Laktineha. Moja ukochana chodziła do niego długi
                  czas, wszystko wydawało się w porządku, leczyła się, dopóki w końcu (chyba
                  zniechęcony, że do niego prywatnie nie poszła ani razu mimo tego, że jest taki
                  miły) nie nakrzyczał na nią, że już jest zdrowa i wyprosił z gabinetu, mimo, że
                  mówiła mu, że ją tam boli...

Pozdrawiam kobietki
                  (jedyny chyba piszacy w tym temacie facet)

PS. Tak mnie zirytował doktorek... moja kochana do mnie z płaczem zadzwoniła
                  przez tego sk%$##.
      • Gość: tomgrab Re: Ba! Nie ma lepszego mistrza niż doktor... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 16:20
        NIGDY SZAFERSKA! wykrywa choroby ktorych nie ma (u zony "wykryla" zaawansowane
        nadzerki, ktorych NIKT nie potwierdzil, u znajmomej podobnie). Poza tym brak
        szacunku do pacjenta - oficjalnie OK a potem pol osiedla wie co, komu i za ile!
        Wielkie NIE!
    • Gość: J Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 01:03
      Dzisiaj bylam w centrum med. Bemowo (koło Koscioła - tam przyjmuje dr.Teter.
      Doskonały fachowiec - bardzo polecam!
      • Gość: ewa Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:50
        czesc
        sluchajcie czy ktos moglby mi polecic jakiegos ginekologa ktory bylby kobita i
        do ktorego nie ma dlugich kolejek?
        bede bardzo wdzieczna bo nie moge nikogo znalezc
        dzieki
        pozdrawiam
    • Gość: Marzena Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:18
      Polecam Centrum Medyczne Bemowo - na Wrocławskiej przy Kosciele byłam dzisiaj u
      dr.Teter - wspaniały fachowiec i sumienny lekarz!
      • magdalaena1977 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 28.02.06, 18:47
        czy to centrum jest prywatne czy NFZetowskie ?
        kJestem gotowa trochę zapłącić, ale nie dam rady stracić 5 godzin na wizytę w
        "państwowej" przychodni
        • Gość: Jowita Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 01:14
          Centrum Med.Bemowo jest prywatne, ale ceny są znacznie mniejsze niż w innych
          podobnych w Warszawie.
          Można się zapisać telefonicznie 0-22-638-02-01.
          Też polecam tego doktora (Teter)
          • zzzytkaaa CM Bemowo - dr Jędrzejczak 02.03.06, 08:28
            Trafiłam do niej przypadkowo, jak pojawily mi sie plamienia (6 tydz ciazy) i
            musialam szybko z kims skonsultowac. Przemila babeczka, delikatna. Mimo, ze
            wiedziala, ze prowadzi mnie inny lekarz udzielila mi paru wskazowek, o czym mam
            powiedziec mojemu lekarzowi, pytala jakie badania mi zlecono, doradzila co
            wiecej. serdecznie ja polecam. Nawet nie wiem, czy nie zaczac chodzic do niej
            jako do lekarza prowadzacego moja ciaze. Pracuje na Kasprzaka w Instytucie.
            • mazut5 Re: CM Bemowo - dr Jędrzejczak 06.03.06, 04:16
              W 7m-cu ciąży zmieniłam drMakucha z Czumy(koszmarny lekarz)na lekarzy w
              Instytucie Matki i dziecka.mimo iż się zmieniali(bo nie pracują cały czas w
              poliklinice)to b.miło ich wspominam.Dr Jędrzejczak również.Polecam.
      • Gość: Karolina Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 20:12
        Kogo z ginekologów z prywatnego Centrum Medycznego na Wrocławskiej możecie
        polecić do prowadzenia ciąży?

Karolina
    • kajusek1 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 07.03.06, 11:20
      głosujcie:
      s4.bitefight.pl/c.php?uid=52150
    • Gość: Justyna Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 18:00
      Potwierdzam doskonałą opinie - dr.Teter w CM Bemowo!
      Dotychczas chodziłam do niego w Centrum Osteoporozy na Brodnie, teraz mam pdo
      bokiem!
      To nie tylko ginekolog ale też endokrynolog i leczy osteoporoze.POLECAM!!
      • Gość: aniela_krzywon Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.ath.cx 31.03.06, 19:02
        Polecam dr Boruckiego z Septima Med.Bardzo sympatyczny, kompetentny lekarz.
        Tłumaczy wszystko, nie trzeba go "ciągnąć za język". Jestem bardzo zadowolona i
        wszystkim polecam tego lekarza. Co ważne można się do niego spokojnie umawiać na
        wieczór (zwykle tak na 18 chodzę) i płacić kartą.
        Namiar na przychodnie:
        "Septima Med" Sp. z o.o.
        ul. Wrocławska 21 lok. 4b,
        tel: 22/ 638 52 18
    • Gość: Komp Przewał-Laktineh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 16:55
      Doktorze L.!Pisanie sobie postów reklamowych jest jakoś mało eleganckie.I to pod
      nickami : Pacjentka, Ewa, Wiola, Mariola itd , wszystko z jednego komputera!
      Za dokładnie.To niepolskie trudne nazwisko (dr. z importu?)bezbłędnie pisane nr.
      telefonów, namiary na usługi odpłatne " bo się długo czeka na fundusz" fuj...
      • Gość: Jarek Re: Przewał-Laktineh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 20:03
        A skąd możesz to wiedzieć ?
        Pozdrawiam
      • Gość: gość Re: Przewał-Laktineh IP: *.chello.pl 05.04.06, 16:29
        My Polacy ,to naród tolerancyjny,prawda?Rasizm,to obce dla nas słowo.Gratuluje
        podejścia do sprawy.fe...!!!!!!
        • Gość: Pacjent Re: Przewał-Laktineh IP: *.anon-online.org 09.04.06, 21:56
          To nie chodzi o to że dr.L jest kolorowy z imporu, tylko o to ze się reklamuje w
          niedopuszczalny sposób!
          I to jest naganne!
          Medycyna nie jest jarmarkiem europy - tu liczy sie fachowość a nie szemrana reklama!
          • Gość: wiola Re: Przewał-Laktineh IP: *.chello.pl 17.05.06, 10:47
            Nie jest kolorowy,ale jak się inni reklamują to ci p... nie
            przeszkadza,prawda.I ty mi mówisz,że nie jesteś rasistą??????
            • Gość: Piotr Kaczmarek Re: Przewał-Laktineh IP: *.sferia.net 04.10.07, 18:57
              Ja się za rasistę nie uważam. Nie przeszkadzało mi zupełnie, że doktor jest
              Arabem, moja ukochana długi czas do niego chodziła na wizyty. Dopóki nie
              potraktował ją jak zbędnej osoby w jego gabinecie. Zdrowa? To czemu boli, skąd
              krostki?

PS. Posty w obronie dr Laktineha pisane są tym samym stylem. Brak spacji jest
              dla nich charakterystyczny(np przy kropkach, przecinkach) (albo stosowanie
              spacji wybiórczo), nie zaczynanie zdanie od dużej litery... odpowiedzi pisane są
              też w tym samym tonie. Stąd nie wiem, czy uzasadnione podejrzenie...
              • Gość: Piotr Kaczmarek Re: Przewał-Laktineh IP: *.sferia.net 04.10.07, 18:58
                Nie wątpie, że niektóre posty są pisane przez zadowolone pacjentki - wszak moja
                piękna przez długi czas także była z niego zadowolona...
                • jaonline Re: Przewał-Laktineh 26.02.08, 15:41
                  Gość portalu: Piotr Kaczmarek napisał(a):

> Nie wątpie, że niektóre posty są pisane przez zadowolone
                  pacjentki - wszak moja
                  > piękna przez długi czas także była z niego zadowolona...

W pełni się zgadzam. Prowadziłam u niego ciążę tylko do 5 miesiąca.
                  Później zmieniłam lekarza. Bardzo niechętnie dawał skierowania na
                  badania, część badań uważał za niepotrzebne. Lekceważył problemy,
                  które mu zgłaszałam. Wręcz stwierdził, że ciąża to nie choroba.
                  Później się okazało, że mam cukrzycę ciążową insulinozależną i stąd
                  moje bardzo złe samopoczucie. Oczywiście w czasie pierwszej wizyty
                  przeprowadził ze mną wywiad i wiedział, że w bliskiej rodzinie jest
                  przypadek cukrzycy. Nie wiem po co to robił, skoro zlekceważył. Aż
                  strach pomyśleć, co mogłoby się wydarzyć, gdybym w porę nie zmieniła
                  lekarza
                  • Gość: j Re: Przewał-Laktineh IP: *.chello.pl 18.04.08, 23:08
                    powtorze ale mysle ze warto dr Laktineh to baran
                    • Gość: mua Re: Przewał-Laktineh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 22:49
                      Baran do kwadratu. Do tego niedouczony, niesympatyczny i tak
                      niedelikatny że nawet na weterynarza się nie nadaje. Od 10 lat
                      chodzę do ginekologa i nikt mnie tak boleśnie nie badał. Do tego
                      odmówil podstawowych badań (morfologia, usg). Poziomu wiedzy
                      medycznej nie będę komentować. Nic dziwnego że musi uprawiać
                      kryptoreklamę na forum. Że też w bielańskim takich konowałów
                      trzymają...
    • Gość: Alicja z Bemowa : Ginekolog - Endokrynolog IP: *.anon-online.org 04.04.06, 21:58
      Dzięki za namiar, byłam dzisiaj w centrum bemowo u dr.Tetera, bardzo dokładny,
      nie zbył mnie byle czym, widać ze się zna na leczeniu hormonalnym.Na miejscu
      zrobiłam też badania. Szkoda tylko że przyjmuje tylko we wtorki, ale warto.
      • Gość: k.k Re: : Ginekolog - Endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 16:54
        Potwierdzam!
        • Gość: mee Re: : Ginekolog - Endokrynolog IP: *.chello.pl 05.12.08, 20:47
          szałkiewicz - masakra.
          Starala sie mnie leczyc bez żadnych badań itd..po 5 latach powiedziała ze jednak
          powinnam isc sie leczyc do endokrynologa. A ona po 5 latach nie wiedziała ze mam
          PCO.
          Kiedys dostałam niezły ochrzanże mam ogolona ... :) nasłuchałam sie jaka jestem
          głupia ze sie gole..itp.

Teraz mam przesympatyczna Pania ginekolog na Wacie..zreszta lekarze tam są jacyś
          milsi niż na bemowie.

odradzam.
          • Gość: Witam serdecznie! Re: : Ginekolog - Endokrynolog IP: 217.98.13.* 14.10.10, 11:08
            Mam pytanko! Czy dr Teter przyjmuje na Fundusz w jakimś innym miejscu niż tylko cm Bemowo?
            Przeczytałam również o dr Grażynie Wierdak Kotańskiej, czy ona również przyjmuje na fundusz zdrowia?
        • Gość: ala Ginekolog - super specjalistka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.08.09, 16:56
          Moze nie na Woli, ale na Ochocie kolo parku szczesliwickiego.
          Dr, Zieniewicz. Przemila, super podejscie.
          Prywatnie przyjmuje w Zieniewicz Madical, na Opaczewskiej. Tel nie pamietam, ale
          jest w internecie. Pozdrawiam
    • Gość: hydro Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 20.05.06, 09:55
      eysmond to był wielki skur wiel.Moja żona miała mięśniaki,
      on powiedział że nie może zrobić USG bo terminy ma na 20 grudnia.(a był
      wrzesień),ale za 20 minut zrobi USG w swoim prywatnym gabinecie za
      60zł.Stwirdził że wszystko jest w porządku i zapisał Ją na USG za 2 tygodnie"za
      jedyne 60zł.Następnego dnia zawiozłem żonę na Inflandzką i skończyło sie
      laparoskopią.pozdrawiam dr.Boja
    • Gość: zbyniu z gibalaka Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 20:38
      na Gibalaku zawsze był dobry ginekolog - pan Miecio spod 14-tki
      • mazut5 dr Sołowiej w CM Bemowo? 17.06.06, 09:51
        Czy ktoś go zna? Polecono mi go, ale nie znalazłam tu ani jednej opinii na jego
        temat. Potrzebuję gina, który zna się trochę też na onkologii i potrafi
        rozpoznać problem. Oczywiście na Bemowie.Będę wdzięczna. Pozdrawiam wszystkie
        szukające swoich "ginów".
        • wioletta123 Re: dr Sołowiej w CM Bemowo? 25.10.06, 15:17
          Polecam p. Piwowarską, jest ginekologiem ale i specjalizuje się w
          onkologii.Przyjmuje również w Centrum Onkologii w W-wie. Bardzo dokładna i
          naprawdę miła. Przyjmuje prywatnie w LEKMEDZIE na Powst. Śląskich na Jelonkach.
    • Gość: Milka Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: 193.17.14.* 17.06.06, 16:18
      dobry jest w ATTIS-e.pozdrawiam.
      • hacher Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 18.06.06, 19:31
        A o którym myślisz?
      • Gość: miśka Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:48
        potrzebuje szybko opini na temat dr Laktienh czy jakos tak z poradni med.
        rodzinnej. na wrocawskiej chodze do niego jestem w 4 tyg. ciąży. i mam mieszane
        odczucia. pomóżcie. kobietki.
        • Gość: gość Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 01.09.06, 15:18
          doktor laktineh prowadził mi dwie ciąże,jestem mamą dwóch wspaniałych
          córeczek i nie wyobrażam sobie innego lekarza a wcześniej byłam u
          wielu.Polecam.
          • Gość: guzek Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 17.02.08, 15:11
            Czy bada piersi?

Gość portalu: gość napisał(a):

> doktor laktineh prowadził mi dwie ciąże,jestem mamą dwóch wspaniałych
            > córeczek i nie wyobrażam sobie innego lekarza a wcześniej byłam u
            > wielu.Polecam.
            • Gość: j Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 18.04.08, 23:11
              nie bada piersi a powinien i jest beznadziejny
      • bazyla4 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie, dr Grzybowski 27.04.08, 20:56
        ja polecam dra Grzybowskiego z Septimamed przy Wrocławskiej,
        rzeczowy, konkretny i z bardzo dobrym podejściem do pacjentki,
        poleciłam dra kilku moim koleżankom i także są zadowolone,

• tati-ana Re: Ginekolog na Woli- Bemowie, dr Grzybowski 14.12.08, 17:19
          bazyla4 napisała:

> ja polecam dra Grzybowskiego z Septimamed przy Wrocławskiej,
          > rzeczowy, konkretny i z bardzo dobrym podejściem do pacjentki,
          > poleciłam dra kilku moim koleżankom i także są zadowolone,
          >

Podpisuję się pod Twoją wypowiedzią!:-)Naprawdę świetny świetny
          lekarz.
    • ulfa Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 23.08.06, 20:42
      dr. Przybysz, przyjmuje w Centrum Medycznym Bemowo, na Wrocławskiej na
      przeciwko kościoła
      • Gość: madzi1 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.acn.waw.pl 02.09.06, 12:31
        jakie sa mniej wiecej ceny wizyty w cm bemowo? bo na ich stronie nic nie ma o
        cenach, a to istotna dla mnie informacja
        • Gość: Ala CM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 01:29
          80 Pln
    • Gość: kate77 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: 80.50.250.* 26.10.06, 09:54
      Ja też mam mieszane odczucia co do dr. Laktineha - wizyta przebiegła raczej
      spokojnie i jej głównym stwierdzeniem było, ż ejestem w ciąży zgodnie z
      kalendarzem. Hmmmm. DOstałam skierowanie na badania - ale bez żadnych uwag,
      rad, zaleceń. Sama nie wiem, zaobaczę po kolejnej wizycie.
      • Gość: gość Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 27.10.06, 10:51
        Dr.laktineh jest bardzo kompetenty, ma czasami lekkie humory ale jest
        to dobry fachowiec w swojej profesji.Jestem jego pacjentką już dość
        długo i na prawdę polecam.
        • Gość: kate77 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: 80.50.250.* 27.10.06, 13:21
          Przepraszam najmocniej, ale stwierdzenie, że ma czasem humory raczej nie
          świadczy o profesjonalizmie - tym bardziej, ze spotykamy się w jego gabinecie -
          służbowo - a nie na stopie prywatnej, gdzie takie zachowanie jest dopuszczalne.
          Mam nadzieje, że się nie mylisz.
          Pozdrawiam
          • Gość: gość Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 27.10.06, 17:18
            Liczy się fachowość i to jest najważniejsze.Pozdrawiam
            • mawe1 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 22.11.06, 17:26
              witam.
              W pzychodni na płockiej 49 przyjmują następujący lekarze:
              M.Krawczyńska
              A. Wójcicka-Kucińska
              Z.Hallak
              M.Przybyłkowska

Czy znacie ich?Jakie są Wasze doświadczenia i którego możecie polecic?
              Pozdrawiam
            • Gość: j. Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 18.04.08, 23:12
              ja sie pana doktora L. po bdaniu zapytalam czy jestem w ciazy a on
              sie mnie pyta co ja uwazam, gosc jest beznadziejny
          • Gość: Anette Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 22:48
            Ale po co chodzic do lekarzy "z importu"!
            Polscy są najlepsi (o ile pozostali w RP) wykształceni i znają fach.
            Osobiście polecam Centrum Medyczne Bemowo.
            Jest paru fachowców - ja polecam dr. Tetera - chyba jeden z ostanich co pozostali!
            • mawe1 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 07.12.06, 11:11
              witam:)
              z tego co sie orientuje to z grupy lekarzy, która ja podałam to jedynie doktor
              Hallak jest chyba obcokrajowcem,a pozostali to Polacy, także nie wiem po co to
              zdanie o lekarzach "z importu"? A dla mnie to bez różnicy skąd pochodzi,jeśli
              zna się na tym co robi.
              pozdrawiam
              • Gość: lila123 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 19.02.07, 10:21
                Wiem,że trzeba omijać doktor Górska z wroclawskiej 7a.zaprasz do
                gabinetu prywatnego, strasznie naciaga i wymysla nieistniejace
                nadzerki.Odradzam.
                • Gość: bleee Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:55
                  To co pan robi doktorze jest naprawdę obrzydliwe! Nie dość, że reklamuje się
                  pan w żałosny i fałszywy sposób - wszystkie osoby piszące w superlatywach o dr.
                  Laktineh mają to samo łącze "chello.pl", to jeszcze kopie pan dołki pod
                  koleżanką po fachu z tej samej placówki w której pan pracuje. Wstyd i hańba! I
                  proszę się nie wykręcać zarzutami rasistowskimi! Tu chodzi o zwykłą ludzką
                  uczciwość. Pan jest człowiekiem bez zasad, co pana dyskwalifikuje jako lekarza,
                  ale również jako człowieka... A pana pacjentki niech same wyciągną z tej lekcji
                  wnioski... Dziękuję Bogu, że trafiłam na to forum i nigdy w pana łapy!
                  • Gość: fuuuuu Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.chello.pl 21.04.07, 08:25
                    mam na imie Ania i też mam internet chello.pl,jak zreszta 1\3
                    mieszkańcow Bemowa i Woli ty kurzy móżdżgu.
                    • aniawlo1 ul.Elekcyjna 23.04.07, 15:39
                      Czy moze ktos z Was korzystał z opieki ginekologicznej na elekcyjnej?Jesli tak
                      to prosez o opinie i poleconego ginekologa
                      • Gość: A. Re: ul.Elekcyjna IP: *.chello.pl 03.03.09, 23:00
                        korzystalam, dr Kurek - generalnie miła, ale zbagatelizowała objawy
                        i okazało się ze jestem w leczeniu kilka miesięcy do tyłu.....
                    • wioletta123 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 08.06.07, 01:29
                      Wcześniej zachwalałam p. Piwowarską z LEKMEDU na Powst. Śląskich, jednak za
                      szybko ją oceniłam. Oczywiście byłam u niej raz na wizycie prywatnej, wywarła
                      na mnie super wrażenie ponieważ dokładnie mnie zbadała, przeprowadziła porządny
                      wywiad, zleciła badania nawet wychodzące poza zakres tych które powinnam była
                      zrobić i to za darmo, bo w szpitalu! Okazała się taka troskliwa i wogóle
                      przeurocza kobieta, milutka i żartobliwa itd. Pewnego dnia poszłam do tego
                      LEKMEDU i znowu na nią trafiłam, okazało się ,że przyjmuje już nie prywatnie
                      lecz na NFZ. Poszłam zapytać czy przyjmie mnie na wizytę, ponieważ bardzo
                      zależy mi na skierowaniu do endo. Jakżesz ta baba na mnie się wydarła, jak była
                      opryskliwa ojej, zatkało mnie kompletnie. Oczywiście nie chciała mnie przyjąć,
                      bo miała swoje "widzi mi się"... Jaka była niemiła, taka jędza straszna, że
                      jeszcze nie spotkałam się z takim zachowaniem. Niestety lekarze mają gdzieś
                      dobro pacjenta, liczy sie kasa!!! Gdzie podziała się ta przeurocza pani? Nie
                      mam pojęcia, podejrzewam, że szybko by się odnalazła, gdyby za wizytę trzeba
                      było zapłacić. Brak słów... ODRADZAM TAKICH LEKARZY!
                    • Gość: Piotr Kaczmarek Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.sferia.net 04.10.07, 18:30
                      Myślę, że Polka napisałaby "móżdżku" poprawnie, a nie przez "móżdżgu"...
                      W zgodzie z przedmówcami uważam, że doktor Laktineh jest żałosnym lekarzem, z
                      pewnością nie jest profesjonalistą! Moja TŻ przez długi czas leczyła się u
                      niego, była zadowolona, gdyż doktor potrafił "wczuć" się w jej sytuację i
                      udawać, że współczuje. Ale po pewnym czasie okazało się, że choroba wcale nie
                      jest wyleczona, a lekarz (choć nie zasługuje na takie określenie) odsyła ją do
                      domu jako zdrową, bez przebadania nawet! Bo oczywiście na badaniach zrobionych
                      miesiąc temu wyszło, że jest zdrowa (a przynajmniej ten "doktor" tak
                      stwierdził). Cała popłakana dzwoniła do mnie jak to ją potraktowano. Złożyła
                      nawet skargę w recepcji na Laktineha, ale to przecież i tak nic nie da.

Stanowczo odradzam tego "lekarza".
                • Gość: monika Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.aster.pl 14.11.07, 12:46
                  Właśnie byłam u pani Górskiej.I co się okazało?? Że miałam zle
                  usuniętą nadzerkę[12 lat temu!!]i jest do poprawy! Poza tym
                  powymyślała parę inny rzeczy-a dodam że chodzę na wizyty regularnie
                  i raczej nic poważnego nie powinno mnie zaskoczyć.To chyba pierwsza
                  i ostatnia wizyta u tej pani-poszukam kompetentnego lekarza...
                  • wioletta123 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 14.11.07, 16:32
                    Sceptycznie podchodzę do lekarzy na Wrocławskiej, też byłam raz tam
                    u jednego pana - nie zdradzę nazwiska, ale w każdym bądż razie
                    wywarł na mnie nie dobre wrażenie swoją niekompetencją odnośnie
                    czytania wyników badań, poza tym widać że lubi przepisywać pigułki
                    antykoncepcyjne czemu ja jestem przeciwna. O pani G. czytałam nawet
                    tu na forum, że podobno wymysla jakieś choroby i schorzenia czyli
                    naciąga ludzi.Jedynie co to ewentualnie mogę sobie tam chodzić na
                    USG bo jest tanio, ale na wizytę do lekarzy to nie.
                  • wioletta123 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 14.11.07, 16:33
                    Z tymi pigułkami chodziło mi o to, że jestem przeciwna żeby mnie
                    leczono tą metodą.
                  • Gość: anula_w Re: Ginekolog na Woli- Bemowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 12:19
                    a próbowałaś do dr-a Huziora?
                    Przyjmuje w przychodni na Powstańców Śląskich.
                    Daje bez problemu skierowania na badanie hormonów,
                    robi USG.
                    • wioletta123 Re: Ginekolog na Woli- Bemowie 27.11.07, 13:15
                      Nie byłam tam jeszcze , ale nie mam wyjścia chyba, bo przychodnię
                      mam blisko :)
    • Gość: akzcalis któremu ginek. można się przyznac do aborcji? IP: *.chello.pl 28.10.06, 21:30
      a któremu z ginekologów na Bemowie można się przyznać do dokonanej rok temu
      aborcji (zagranicą, gdzie wówczas mieszkałam) bez narażenia się na potępienie
      itp.

wiem, że to strasznie głupie, ale od dnia aborcji ani razu nie byłam u
      ginekologa. po prostu nie mogłam się przełamać. teraz też nic mi nie jest - ale
      chciałabym się po prostu przebadać u kogoś przed kim nie musiałabym ukrywać
      aborcji
      • Gość: iza Re: któremu ginek. można się przyznac do aborcji? IP: *.chello.pl 20.11.06, 14:02
        Myślę że każdemu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się