Dodaj do ulubionych

Kupię mieszkanie w cenie po której kupił Burmistrz

IP: *.chello.pl 18.01.09, 13:28
Witam,

poszukuje mieszkania w nowym budownictwie na Bemowie w cenie 4.000 zł za metr
(w cenie garaż). Oferty proszę kierowac na adres mieszkanie@bemowo.pl - Jeżeli
Burmistrz kupuje dla siebie takie mieszkanie przy powstańców śląskich w nowym
bloku i załatwia też kilkanaście innych takich mieszkań dla zarządu i kolegów
to jak widać jest to legalne i możliwe do zrealizowanie.

PROSZĘ TYLKO O POWAŻNE OFERTY.
Obserwuj wątek
    • 0ffka Re: Kupię mieszkanie w cenie po której kupił Burm 18.01.09, 14:36
      Wybraliście to macie
      • osiem_z_siedmiu Poczytałbym kto kupił a lektura jest b.ciekawa. 18.01.09, 15:54
        Co nieco słyszałem kto kupił tam mieszkania.A sadze że lektóra spisu właścicieli przekreśliłaby niejedną karierę skarbową:)
        • Gość: (L) Ja też kupie... IP: *.aster.pl 06.02.09, 13:13
          Ja nie jestem aż tak nachalny - nie chcę mieszkania w cenie jaką zapłacił
          dąbrowski (no w końcu burmistrz dąbrowski jest tylko jeden - na szczęście)
          Poszukuje mieszkania w cenie jaka zapłacili V-ce Burmistrzowie Bemowa - początek
          & szulczyński, może być też taka jak płacił zawsze wierny zygrzak rzecznik, no
          ewentualnie reszta ratuszowej ekipy z Grójca -tym bardziej że wszyscy gów...o
          płacili :)
          A blok miał być dla członków Spółdzielni SM Wola - ludzie kilkadziesiąt lat na
          listy są pozapisywani - mam już dość PO na Bemowie, w Polsce bardziej niż dość..
          • Gość: oni_a Re: Ja też kupie... IP: *.aster.pl 06.02.09, 16:59
            a o który blok chodzi jeśli można wiedzieć?
            • Gość: Info Który budynek... IP: *.aster.pl 11.02.09, 22:22
              Patrząc od ul. Wrocławskiej po prawej stronie od ZUS (może 10m) zaraz przy
              Wrocławskiej, jedyny nowy blok, jeszcze w budowie - nie wiem jaki adres tam
              jest, ale pewnie Wrocławska.
              Złodzieje...
              • osiem_z_siedmiu Kochanieńka:)to nie ten....za biedny wypas........ 12.02.09, 12:53
                • Gość: SM Wola Re: Kochanieńka:)to nie ten....za biedny wypas... IP: *.aster.pl 20.02.09, 08:10
                  Jeden wielki skandal to jest...
          • osiem_z_siedmiu Re: Ja też nie kupie... 07.02.09, 21:39
            Mieszkania w tej inwestycji kupili pracownicy spółdzielni ich dzieci i ...różnej maści pociotki.Ciekawe jest to że urząd skarbowy nie intresuje się tym procederem a niektórzy pracownicy tejże spółdzielni mają po kilka mieszkań,oczywiście nie ONI tylko ich dzieci.
          • Gość: obserwatorka Re: Ja też kupie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 20:54
            To jest podłość, a my warszawiacy kupujemy mieszkania na duże
            kredyty i za duże pieniądze
        • Gość: noi Re: Poczytałbym kto kupił a lektura jest b.ciekaw IP: *.sgh.waw.pl 17.02.09, 11:28
          Podobnie jak lektóra słownika ortograficznego :)
      • Gość: wrt "Wybraliscie to macie" IP: *.chello.pl 08.02.09, 13:57
        Bosz....rozumowanie kalego.
        • osiem_z_siedmiu spok,kali tak ma z tym że bez rozumu..... 09.02.09, 11:44
          • Gość: Rybka Akwarium IP: 193.17.14.* 09.02.09, 20:42
            Nazwijmy ten budynek AKWARIUM jeśli takie "grube ryby" będą w nim
            mieszkać...
            • osiem_z_siedmiu Chyba terrarium.......... 10.02.09, 13:07
              Niestety:(ONI tam nie będą mieszkać,głównie kupili pod wynajem....zdają sobie sprawę że cena była bardzo atrakcyjna i nie chca się narażać na oglądanie niezadowolenia społeczności lokalnej......
          • Gość: hgw-watch Re: spok,kali tak ma z tym że bez rozumu..... IP: *.aster.pl 30.03.09, 10:41
            Dosyć rządów PO w Stolicy! Dosyć kolesiostwa i syfu !!!
    • Gość: Otodom Musisz poczekać aż dąbrowski na wynajwem wystawi.. IP: *.aster.pl 12.02.09, 14:59
      Te 4000zł za każdy metr co miesiąc odrobi...

:((((
      • Gość: aga Re: Musisz poczekać aż dąbrowski na wynajwem wyst IP: *.aster.pl 16.02.09, 16:29
        Złodzieje, a ja czekam i czekam na mieszkanie i chodzę do spółdzielni i podobno
        nie ma mieszkań dla członków spółdzielni, albo proponuje się za 8.000 za metr
        • osiem_z_siedmiu Aga-to teraz tez się "dostaje"?To ja też,ja też... 16.02.09, 20:01
          Myślałem że się kupuje ale może dla iinych to są do "dania".
          • Gość: Aga Re: Aga-to teraz tez się "dostaje"?To ja też,ja t IP: *.aster.pl 17.02.09, 21:28
            Do "dania" to są dla urzędników z ratusza jak widzę, a dla ludzi szarych
            niestety nie ma...
            A jeszcze nie dawno burmistrz hasło głosił, ze urzędnicy są dla ludzi i jakieś
            bzdurne kodeksy urzędnika tworzył - ciekawe w którym punkcie tego kodeksu były
            zakupy mieszkań po układach i okradanie mieszkańców?
            • dabrowski-watch Re: Aga-to teraz tez się "dostaje"?To ja też,ja t 20.02.09, 21:53
              Nie, nie droga Ago - burmistrz, jego zastępcy i cała plejada PO Bemowskiego nie
              "dostała" - oni kupili :)

Ciekawe czy w zeznaniach umieszczą wartość nowo nabytych mieszkań po 4000zł/2
              czy też po wartości rynkowej...

A może dowiemy się, na kogo burmistrz Dąbrowski zakupił sobie mieszkanie, a kto
              z jego świty był na tyle głupi że kupował na siebie...?

;)
              • Gość: Sąsiad Re: Aga-to teraz tez się "dostaje"?To ja też,ja t IP: *.chello.pl 21.02.09, 20:18
                Nie wiem jak się nazywa piosenka, w której jest taki fragment:
                "Masz to na co godzisz się" ale oddaje on doskonale świat, w jakim
                sie obracamy.
                Przeciez to my sami swoimi wyborami umożliwiamy egzystencję różnym
                osobnikom kupującym za psie pieniądze lokale w budynku budowanym
                przez spółdzielnię Wola czy przyjmującym paliwo do ogrzewania w
                ośrodku sportowym na Woli.

I teraz jestem ciekaw, czy wyciągniemy z tego wnioski już w
                najblizszych wyborach do europarlamentu czy oczywiście starym
                zwyczajem zapomnimy o tym i wybierzemy znowu posłów z parti, do
                których należą nasi sąsiedzi-cwaniacy.
              • Gość: Piotr "Jaruś, na100% nikt się nie dowie" IP: *.skynet.net.pl 10.10.09, 08:47
                Zastanówcie się lepiej co musiał dać w zamian że dostał tak niską
                cenę na takie mieszkanie ? Nie nie ma za darmo... Ktoś powinien się
                tym zainteresować, przekręt w biały dzień. Ale w P.O. to teraz
                standard jak widać.
      • Gość: som Re: Musisz poczekać aż dąbrowski na wynajwem wyst IP: *.aster.pl 02.06.09, 12:44
        są juz mieszkania w sprzedaży :)))
    • Gość: dabrowski-watch Oni chociaż kupili a ten to się oliwił:)))) IP: 193.17.14.* 21.02.09, 19:40
      Ciekawe wątki w wyborczej:)

miasta.gazeta.pl/warszawa/1,86767,4178398.html
      Coś ten OSiR ma pecha.
      • Gość: Szatan Re: Oni chociaż kupili a ten to się oliwił:)))) IP: 193.17.14.* 21.02.09, 20:40
        Jeżeli jesteś taki akuratny Legionku to pisz równocześnie o paliwach
        w wydaniu Twojego pana. Jak robi z urzędasami kilometry w prywatnych
        sprawch służbowymi samochodami, jak wozi panny po parkingu. Bemowo
        stało się za jego czasów źródłem marnotrastwa. Tu wydaje się
        bezzasadnie ogromne pieniądze dla zaspokojenia neronka.
        • Gość: dabrowski-watch Re: Oni chociaż kupili a ten to się oliwił:)))) IP: 193.17.14.* 22.02.09, 13:06
          Jeżeli jesteś taki akuratny Legionku to pisz równocześnie o paliwach
          w wydaniu Twojego pana. Jak robi z urzędasami kilometry w służbowych sprawach służbowymi samochodami.Ma zamiar tez współfinansować budowę II linii metra a także SKM-kę.Coś takze roi mi sie w głowie o samolocie i Malediwach. Bemowo
          stało się za jego czasów źródłem marnotrastwa. Tu wydaje się
          bezzasadnie ogromne pieniądze dla zaspokojenia neronka.Kupił niedawno 13.000 tellefonów i 34.000 kart sim.Do swojego gabinetu zamierza wstawić plazme o powierzchni 140m2.Chyba będzie musiał zmienic gabinet na Tessco.
    • marcysia51 Re: Kupię mieszkanie w cenie po której kupił Burm 22.02.09, 13:45
      Te mieszkania są za 4800 za metr,następny blok tego typu buduje sie na Górcach
      5800 za metr i jest jeszcze sporo wolnych mieszkań więc na co czekacie.
    • komuch_emigrant Komunnno wróć. 22.02.09, 20:09
      Za komuny to się żyło!!!!I się czasami dobrze wypiło.
      • dabrowski-watch Komunnno wróć - ograniczony jesteś... 22.02.09, 20:40
        A oprócz komuny i PO v PiS nic więcej nie znasz? Żadnej alternatywy?
        To smutne...
        a słyszałeś np. o nacjonalistach, ruchach kościelnych, socjalistach,
        centro-prawicy, centro-lewicy, itd, itd...?

Świat nie kończy się na PO bo reszta to PiS i komuchy, więc MUSI być PO - wcale
        nie musi... a już na pewno w tak żałosnym jak Burmistrza Dąbrowskiego wykonaniu
        - kilka lat temu reprezentował całkiem inne wartości (pomimo bardzo młodego
        wieku zdążył już o 180st zmienić front :) ) - ale jak mówi przysłowie - "jak
        chorągiewka na wietrze"...
        • Gość: diabeł Phi,ograniczony watch jesteś. IP: 193.17.14.* 22.02.09, 22:19
          Buchachacha,czyli następny świętojebliwy członek społeczności buraczanej:) A słyszałeś o czymś innym niż partie i sekty? Słyszałęś kiedyś NewAge? czytałęś prócz Marksa i lenina coś innego?Np.Dostojewski (jeśli idioto lubisz tak rosyjski?).Czytałeś Prusa,Kochanowskiego.....? Nie,i dlatego spłodzony przez łosia z syberyjskiej tajgi,idioto potomków czerwonych bolszewików nigdy nie dojdziesz do ładu z samym sobą.
        • komuch_emigrant Watch-ograniczony lub chory na nienawiść jesteś. 22.02.09, 22:26
          zapomniałeś chyba jak twój idol porzucił komunę bo mordę schłał i się wstydził potem.Potem nie śmierdział ale wogóle śmierdział i zmienił partyjkę na następną ale ty tego nie możesz wiedzieć.
          • dabrowski-watch Re: Watch-ograniczony lub chory na nienawiść jest 22.02.09, 23:52
            "mój idol"?
            "wogóle" - łącznie?

a Mozilla błędów ortograficznych nie poprawia?
            a do szkoły się nie chodziło?
            a pod różnymi nickami to ładnie pisać na forum?

Poziom = -1
            Żenada... merytorycznie = -10 ; argumentacja = -25

Obrażanie innych 6+ - jakie to "polaczkowe" takie typowe :)
            • Gość: dabrowski-watch Watch-ograniczony lub chory na nienawiść jesteś. IP: 193.17.14.* 23.02.09, 09:21
              A ja bym chciał zobaczyć kosztorysy wielu przedsięwzięć burmistrza Dąbrowskiego...

Mam nadzieję, że kiedyś będzie mi to dane...Ja wygram następne wybory...

;)

Włodziu zapomnij,chyba że jako cieć na moim parkingu:)

ŻENaDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• dabrowski-watch Do Szkoły... naucz się polskiego... 23.02.09, 19:16
                Tak jak ci napisałem w sąsiednim wątku gdzie ze swojego POwskiego koleżki
                legion-l zrobiłeś idiotę... :)))

Naucz się pisać po polsku "Sukcesuw" - podstawówka ci to zapewni, później
                nauczysz się własny nick na forum wybierać, używać spacji na klawiaturze i pisać
                coś od siebie...

Wtedy będziesz partnerem do jakiejkolwiek dyskusji - może będziesz umiał podać
                jakieś fakty poparte argumentami i dowodami zamiast walić jak małpa "Całka
                pijak" - żałosny jesteś - Dąbrowski tez pijak, Początek jak do Sejmu nie wszedł
                to miesiąc walił w w domku na Osiedlu Przyjaźń, ale oprócz tego że piją i leja
                się po mordach na wyjazdach integracyjnych maja jeszcze 20 zarzutów na które
                nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na tym Forum jakimiś argumentami...

Nikt, łącznie z tobą...

Teraz przerabiaj to, przerabiaj... analfabeto...

Żaden z ciebie partner do dyskusji... a szkoda.
                • Gość: dabrowski-watch Re: Do Szkoły...?Nigdy nie chodziłem!!! IP: 193.17.14.* 24.02.09, 11:54
                  A curz złegoo wjedzisz w słowie sukces ????nigdy nie chodziłem dłóżej niż kilka dni w miesiącu do szkoły bo tak komuna twierdziła-NIE MATÓRA LECZ HĘĆ SCZERA ZROBI ZE MNIE DONOSICIELA!!!! Więc o co chodzi? Sledzę teraz poczymnania POwców i wyliczam:13.000telefonów komurkowych,34.000kart sim,1600 laptoków,a plazma o pow.740m2?a maibah?????a wyspa na oceanie?????????????? Wszuystko to wyśledziłem ja-WATCH-www.youtube.com/watch?v=F_Oxtn000L8
    • Gość: bemowiaknka Re: Kupię mieszkanie w cenie po której kupił Burm IP: *.aster.pl 25.02.09, 09:46
      świetnie, ja kupiłam 1 rok temu za 8500zł / m2 + 25tyś miejsce
      garażowe - no ale ja nie jestem w PO ???
      • Gość: wlodzio-cieć Trzeba było się do SLD zapisać:) IP: 193.17.14.* 25.02.09, 12:02
        • Gość: do 193.17.14.* Re: Trzeba było się do SLD zapisać:) IP: *.aster.pl 25.02.09, 12:52
          Ty jesteś raz cieć, raz watch, raz coś tam, piszesz w kółko że Całka alkoholik,
          bo raz w życiu się upił (daj na Panie Boże tylko takich alkoholików w tym kraju
          nędznym) wywlekasz jakieś strucle sprzed nie wiadomo ilu lat gdy ludzie piszą o
          sprawach teraźniejszych, może ty masz rozdwojenie jaźni lub schizofrenię...??

a może ty zwykły POwski TROLL i SPAMER jesteś?

EOT
          • Gość: Całun Re: Trzeba było się do SLD zapisać:) IP: *.aster.pl 07.03.09, 11:45
            on jest zwykły POwski debil po prostu...
            • Gość: aster-plaster PISzesz o sobie czy o cieciu?:) IP: 193.17.14.* 07.03.09, 16:21
    • Gość: ~ Zrobimy tak: Ty wystartujesz w przyszłych wyborach IP: *.cdma.centertel.pl 02.06.09, 16:05
      Ja wraz z ziomalami poprzemy Cię i tak zostaniesz burmistrzem. Potem w zamian za
      poparcie załatwisz mnie i ziomom hawiry na Bemowie ( najlepiej na terenie
      leśniczówki na Kutrzeby )po bardzo atrakcyjnych cenach, jakieś fury z przetargu
      i posady w ratuszu. Potem razem porządzimy dzielnicą , obłowimy się.
      • komuch_emigrant Upewnij sie czy gumka ściśle przylega do czoła ! 03.06.09, 08:17
        I zajmij już miejsce u lekarza.
      • Gość: ~~ Re: Zrobimy tak: Ty wystartujesz w przyszłych wyb IP: *.aster.pl 03.06.09, 17:26
        ~łeeeee....

tak to teraz PO robi...

Trzeba by coś nowego wymyślić :)
    • Gość: jjj Re: Kupię mieszkanie w cenie po której kupił Burm IP: *.aster.pl 28.07.09, 20:13
      kto konkretnie oprócz burmistra kupił te mieszkania
      • Gość: ccc Re: Kupię mieszkanie w cenie po której kupił Burm IP: *.chello.pl 28.07.09, 21:29
        U prawie cały blok został podzielony na PO i Całkowców :-)))
        Przynajmniej w tym sie dogadali.
        • Gość: martin Re: Kupię mieszkanie w cenie po której kupił Burm IP: *.mpwik.com.pl 29.07.09, 08:53
          ... ale kto konkretnie, może jakieś nazwiska bo nie wydaje mi się to
          wiarygodne. Ktoś tu mówi że cały blok ... ale kto prosze o imiona
          nazwiska funkcje !!!
          • komuch_emigrant Re: Kupię mieszkanie w cenie po której kupił Burm 29.07.09, 21:50
            Wykupili nie tylko mieszkania,poszły wszystkie garaże,piwnice,schowki a nawet
            nisza na szczotki.Kupili także najblizsze przystanki MZA oraz miejsce do handlu
            obnośnego.Tak bo to wielka okazja mieszkać w
            bloku....buhahahahahaha..........................Ech,baranie łby,kręcą waszą
            naiwnością a wy klepiecie dalej.........a w Izabelinie rosną piękne
            posesje,oj,rosną.
          • Gość: CCC Re: Kupię mieszkanie w cenie po której kupił Burm IP: *.chello.pl 29.07.09, 22:24
            jak Cię tak interesuje i idź pod blok a zobaczysz. A jest na co
            popatrzyć. Ta inwestycja bardzo połaczyła PO i Całkowców, ale czego
            sie spodziewac po SMW.
            • Gość: jjj Re: Kupię mieszkanie w cenie po której kupił Burm IP: *.mpwik.com.pl 06.08.09, 08:11
              widzę że natym forum tylko ludzi władzy się szkaluje. jak zapytać o
              liste tych rzekomych osób które kupiły te tenie mieszkania to głowa
              w piasek. Smutne że sie burmistrza i urzędników niesłuchnie pomawia.
              • Gość: Ja Re: Kupię mieszkanie w cenie po której kupił Burm IP: *.chello.pl 06.08.09, 13:02
                Widzę, że przydupasy z MPWiK też agitują swojego pana na forum. Grubasek
                Dąbrowski za zasiadanie w radzie nadzorczej MPWIK pobiera ok 4k miesięcznie za
                nic nie robinie. Tak się właśnie PO tuczy.
                www.zw.com.pl/artykul/273186.html
                www.mpwik.com.pl/1/11890.html
                Wspomnieć jeszcze można że za kadencji pana Dąbrowskiego zatrudnienie w urzędzie
                wzrosło już chyba prawie dwukrotnie. Urzędników jest już tyle, że musieli zacząć
                wnęki w ścianach zabudowywać w celu zrobienia z nich mini pokojów. Do wielu
                pokojów powstawiano dodatkowe biurka aby gdzieś tych ludzi upchnąć. Niestety
                wzrost zatrudnienia nie przekłada się na jakość obsługi, gdyż zdecydowana
                większość z tych nowo zatrudnionych przez pana Dąbrowskiego to jego znajomi
                którzy go poparli w wyborach. Dostają po 3 tyś m-cznie i praktycznie często
                nawet do pracy nie przychodzą bo nie mają żadnych prac do wykonywania.

Mam nadzieję, że mądrzy mieszkańcy Bemowa w przyszłych wyborach pokażą pana
                Burmistrzowi jak oceniają poziom jego kumoterstwa i zaangażowania w rozwój
                dzielnicy.
                • komuch_emigrant Baju,baju. 10.08.09, 15:37
                  Nie tylko wnęki w ścianach ale i wiaty przystankowe przystosowuje się do
                  urzędniczej pracy,niedługo wszystkie place zabaw będą zastawione również
                  biurkami a w 2012 roku pewnie 100% mieszkańców Bemowa będzie pracować w
                  ratuszu.Propaganda upadłego sld i PiSu nawet zakłada 120% udział mieszkańców w
                  pracy urzędu.A pamiętacie te 98% udziały w głosowaniach za komuny? I nic wam to
                  nie mówi? Wierzcie dalej ludziom z przegranych przegródek i nakręcajcie
                  się,nakręcajcie.Lekarze w Tworkach czekają na pacjentów.
                  • Gość: hmm Re: Baju,baju. IP: *.chello.pl 10.08.09, 19:45
                    komuch - fakty - zatrudnenie za poprzedniej kadencji 270 osób,

nastęnie dąbrowski wchodzi - zwalnia 100 osób i zatrunia ponad 160 osób na etat
                    plus niezliczona ilość osób na umowe zlecenia.

Teraz nawet jest szefowa sekretarek a żę burmistrz jest mało intelignetny chyba
                    to potrzebuje aż dwóch aby mu tłumaczyły co i gdzie ma podpisać jak już coś
                    postanowi zrobić..
                    • bemo-wiak Re: Baju,baju. 11.08.09, 11:03
                      Uważam że przez ostatnie trzy-cztery lata liczba mieszkańców "nieco" wzrosła po
                      za tym jeszcze kilka lat temu obsługa mieszkańców była cokolwiek
                      powolna.Pamiętam kolejki w których się stało 7 godzin i nic nie załatwiwszy
                      powracało się dnia następnego aby odstać kolejne kilka godzin.A i to nie
                      gwarantowało załatwienia sprawy.Szczególnie "miło" wspominają te kolejki ludzie
                      którzy rejestrowali auta lub wyrabiali dowody osobiste! Doskonale pamiętam też
                      karteczkę w okienku z dowodami osobistymi kiedy w 2002 roku córka mija wyrabiała
                      dokument,karteczka była podpisana: Poszłam na imieniny do koleżanki.Dzisiaj,w
                      obecnym ratuszu nie spotkałem się z niekompetencją urzędnika.Owszem jakieś
                      potknięcia słowne,przejęzyczenia nawet i pomyłki są ale gdzie dziś ich nie ma!!!
                      I czy My jesteśmy także wtedy bez winy? Być może moje sprawy które ja załatwiam
                      nie są tak skomplikowane jak sprawy innych,może inni mają inne odczucia ale ja
                      piszę tylko o różnicy w obsłudze na przestrzeni lat.
                      • Gość: -0-0- A ty nadal pod 10 nickami PO bronisz bez znaków... IP: *.aster.pl 11.08.09, 16:11
                        ... interpunkcyjnych :(

Nadal uważasz, że to forum jest twoją i PO-kolegów własnością???

W każdym temacie na Bemowie jako:
                        bemo-wiak
                        osiem_z_siedmiu
                        komuch_emigrant
                        wioczerwoni
                        omar
                        itd
                        itd

Czy ty w Bemowskim PO na etacie błazna forumowego jesteś????
                        Całymi dniami tą PO-wską obronę Częstochowy tu urządzasz???
                        Znajdź jakąś uczciwą pracę zamiast na 10 osobowości bronić na forum przegranej
                        sprawy - człowieku, otrząśnij się i daj innym forum czytać, bo przez twoja
                        obecność się nie da - mało że nie na temat piszesz tylko ciągle jakieś brednie o
                        komunie której nikt nie pamięta w tematach o sprawach bieżących! to jeszcze nie
                        szczędzisz epitetów i to karalnych1
                        Idź dyskutować sam ze sobą o cudowności PO gdzie indziej - naucz się
                        interpunkcji przy okazji!
                        A swoją droga to już naprawdę burmistrz musi być desperatem jeżeli takich
                        błaznów sobie zatrudnia do forumowej propagandy! Mało w skrzynkach pocztowych i
                        na telebimach propagandy nieróbstwa???
                        Czas chyba zostawić propagandę i wziąć się do roboty - wybory za 1,5 roku!
                        • bemo-wiak Re: A ty nadal pod 10 nickami PO bronisz bez znak 11.08.09, 17:55
                          Interpunkcyjnych,powiadasz? No to gratki kolego. Chyba miałeś "pałę" z
                          polskiego. Poczytaj to co "spociłeś",pouzupełniaj znaki i dopiero zwracaj uwagę
                          mądrzejszym od siebie. Ale cóż,widać masz monopol na
                          wiedzę,język,jasnowidztwo,przewidywalność pogody,wyborów,wypadków drogowych.Co
                          jeszcze możesz napisać?

Nikogo nie bronię,jest to tylko obiektywny post.Pozdrawiam i życzę zdrowia.
                          Fajny znaczek w nicku, to szalet czy lorneta?
                        • komuch_emigrant Bubububu! 11.08.09, 18:43
                          Buhahahahaha! NAUCZ SIĘ POPRAWNEJ POLSZCZYZNY Być może jesteś właśnie
                          uczniem A.Stomy. To wyróżnia cię. Na pewno! Wszędzie węszysz spiski,kolaboracje
                          i szpiegowanie z podszywaniem. Taki jesteś przygłupi że aż miło. I
                          faktycznie-szalet nie lornetka!
                        • osiem_z_siedmiu RE: Szalet........ale ksywka,hoho........... 11.08.09, 21:46
                          Gościu z bajki o czerwonym Włodku:)jeśli wymieniasz MÓJ nick w swoich brudnych a
                          właściwie brunatnych wpisach to....nie żryj!!! bo kruszysz...:)Hail Szalet!
                          • Gość: Gość Powrót oszołoma 8z7 IP: *.robbo.pl 13.08.09, 19:58
                            Czy ty durny człowieku 8z7 napiszesz choć raz coś z sensem? I
                            uważaj, bo ci się pied...lą wpisy i juz sam nie wiesz kim jesteś.
                            • Gość: Gość Re: Powrót oszołoma 8z7 IP: *.aster.pl 16.08.09, 15:21
                              Masz w 100% rację - nie chce się czytac po prostu.... :-(
                              • Gość: 22333 Re: Powrót oszołoma 8z7 IP: *.aster.pl 20.08.09, 17:05
                                Nie chodzi o to czy się chce czy się nie chce - forum powinno być o sprawach
                                Woli i Bemowa jak nazwa głosi, niech będzie że nawet związanych z naszą mała
                                polityką (tak samo fantastyczną jak ta duża) - ale przez jednego debila, nie
                                wiem czy pracownika gminy czy wynajętego oszołoma z tego forum zrobiła się po
                                prostu kloaka a nie forum.

ile można i pod iloma nickami (podstawowa zasada netykiety) wyzywać ludzi i
                                wychwalać burmistrza, którego widzę nie ma za co pochwalić???

ile trzeba brać na umowe zlecenie lub pełny gminny etat aby robić z siebie
                                TAKIEGO idiotę

KLOAKA nie forum!
                                • osiem_z_siedmiu Pod iloma nickami można ubliżać ludziom? 21.08.09, 23:22
                                  Czy ktoś wreszcie zgasi tego barana który we wszystkim widzi pracowników gminy
                                  lub zwolenników obecnego burmistrza.Wiadoma rzecz,baran będzie zawsze baranem
                                  ale chyba pora na ruszt !

Naucz się ,kiepie , poprawnej polszczyzny bo "tfoje" żałosne wypociny po jednym
                                  piwie to niedużo!
                                  • Gość: mieszkaniec okolic Re: Pod iloma nickami można ubliżać ludziom? IP: *.aster.pl 22.08.09, 06:21
                                    oj osmy, osmy, a Ty znowu swoje? wypociny, barany, wiesniaki,
                                    tluste baby itd. na nic wiecej Cie nie stac? ;P
                                    przeanalizowac sobie pozwole czesc Twojego postu, pytac Cie o zgode
                                    nie bede ;P piszesz ze ktos widzi w Twoich postach, jak i tych
                                    pojawiajacych sie znikad nowych forumowiczow o dosc jednoznacznie
                                    brzmiacych nickach, poplecznikow ratusza. twierdzisz tez, ze to
                                    normalnie baja jakas i straszne farmazony. zatem, jezeli ktos
                                    zaciekle broni madralinskich z PO rzadzacych gmina, to jest kim, czy
                                    aby nie zwolennikiem? czy przyznasz mi racje, czy masz jakis
                                    argument, ze tak nie jest?
                                    no chlopie, roznie Tobie sie udalo umoczyc, ale zeby tak,
                                    buhahahaahaha, zabity smiechem po raz ktorys sie poczuwaj ;P
                                    • osiem_z_siedmiu A może jestem kimś,komu te zmiany się podobają? 22.08.09, 11:46
                                      Nie zadałeś sobie takiego pytania?
                                    • polak_z_europy Wróćmy do tematu; 22.08.09, 11:51
                                      Czy Wy naprawdę myślicie że kolo który ma kasę i władzę kupowałby mieszkania
                                      w bloku ?????

Mieszają wam faktycznie tu w główkach a pewnie miesza najwięcej cieć z portierni
                                      tego bloku:)
                            • omar_1 Wykształciuch sie odezwał:) 22.08.09, 14:20
                              A dlaczego ojczulku niebieski, uważasz że negacja wszystkiego co związane jest z
                              PO jest ok! Jedni uważają tak inni inaczej, to jest net i chłoptysiu cenzorski
                              zrobić możesz w majty ze złości ale....każdy pisze to co myśli.I ja też uważam
                              że idiotyczne jest w ogóle pisanie że burmistrz wykupił ileś tam mieszkań i
                              schowków! Jesteś baran i na pewno motylkiem nie umrzesz:)Tylko będąc baranem.

Popraw semantykę wyrazów u siebie bo i śmieszno i straszno się robi:)))

Co do wyzwisk to poczytaj SWOJE wpisy: od rasistowskich, poprzez norodowościowe
                              ,partyjne ,do karalnych gróźb....to zdaje się TWOJA domena:)
                              • Gość: Mieszkaniec A burmistrzucio już się wprowadził :) IP: *.aster.pl 23.08.09, 19:49
                                Wy tu gadu gadu o komórkach o tym o tamtym o portierach, itd o wszystkim czym
                                POpowcy starają się odwrócić uwagę od tematu, a....

wasz burmistrz-unio Dąbrowski już zasiedlił swoje nowe mieszkanko po 4000zł/m
                                przy ZUSie :)))

I nie domniemam - ja to WIEM ! :)))

Podobnie jak WIEM, ze mieszkanko w tej samej cenie zasiedlił już jego kiedyś
                                rzecznik a obecnie Naczelnik ds. Propagandy Bemowskiego POratusza - pan Zygrzak :))

Tych 2 panów jestem PEWIEN, co z resztą POwskiej bemowskiej kliki.... może się
                                urządzają dopiero - zaoszczędzili 50% na metrze, dorobili na przedszkolu przy
                                Obrońców Tobruku (bo tam raptem za urzędowe pieniądze wyszło im juz nie 4000
                                lecz ponad 9000zł/m2 do płacenia prywatnemu deweloperowi :)))) to i na
                                urządzanie im sporo pozostało :)

I powiedz mi osiem, omar, bemowiak, itd srutu-tutu - z czego taki zadowolony
                                jesteś ???
                                Sobie zrobili dobrze Powcy, a tobie???
                                • Gość: marmon Re: A burmistrzucio już się wprowadził :) IP: *.chello.pl 23.08.09, 20:22
                                  że co ?? błehehe nie pij tyle. Mieszkaja tam gdzie mieszkali i nie pier**** głupot
                                  • Gość: Podatnik Re: A burmistrzucio już się wprowadził :) IP: *.aster.pl 24.08.09, 15:27
                                    Może niech on przestanie pomieszkiwać, tylko się weźmie za robotę, za to za co
                                    mu płacę jako podatnik - bo na pewno nie za pomieszkiwanie w ratuszu od paru lat
                                    i pitolenie na forach internetowych.
                                    • asterplaster Re: A burmistrzucio już się wprowadził :) 24.08.09, 17:07
                                      Ty i podatki: od kiedy złodziej odprowadza podatki??? Oddaj lepiej "laptoka"
                                      złodzieju publicznych pieniędzy!
                                      • Gość: Podatnik Re: A burmistrzucio już się wprowadził :) IP: *.aster.pl 24.08.09, 20:24
                                        Chyba coś ci się pomyliło w twojej chorej, obłąkanej POwskim poddaniem i HGW
                                        uwielbieniem głowińce.

Tak się składa, że od 30 lat płacę na Bemowie co miesiąc większe podatki niż ty
                                        zapłaciłeś przez ostatnie 5 lat, ale może dlatego, że ja uczciwie pracuję a ty
                                        całymi dniami zajmujesz się PrOpagandą - ciekawy jestem tylko czy również
                                        siedziac na kolesiowskim stołku otrzymanym od burmistrza Dąbrowskiego (jak
                                        pozostała banda 300 niewykształconych, nieprzygotowanych merytorycznie gapów z
                                        ratusza na otrzymanych od Dąbrowskiego w ramach PO-zasług stołkach) czy też z
                                        choroby i głupoty zwanej PO-miłością.

Mocno się więc PO-spamerze pomyliłeś co do mojej osoby - twój burmistrzunio cię
                                        skarci - nie będzie 13-tki z moich podatków.

Znajdź uczciwą pracę i przestań się bawić w pseudo-POlitykę na regionalnych forach!

nie widzisz, że ludzie mają cię tu już powyżej ...???
                                        • omar_1 Re:Aster...widzisz,idiota-ON wie wszystko:) 24.08.09, 21:56
                                          ON wie że ON płaci WIĘKSZE podatki niż TY,ON wie wszystko:)jak miał na imię
                                          diler postrzelony na Realowskim parkingu,jaki miał na sobie rozmiar
                                          stringów:)jakiego używasz kremu do golenia,kim był BÓG!!!! ON - ten
                                          "najmondrzejszy" na BEMOWIE ...cieć:)Normalnie,idiota.........
                                          • zbyszek_mietek_i_grzesiek Re:Aster...widzisz,idiota-ON wie wszystko:) 23.10.09, 21:26
                                            idiotą jest ten, kto nie przyjmuje faktów do wiadomości...
                                            a faktem jest, że każdy z burmistrzów przyjął po bardzo zaniżonej cenie
                                            mieszkanie od SM Wola, podobnie jak wielu z PełOwskiej szlachty ratuszowej - np.
                                            pan Zygrzak, nadworny kontakt z mieszkańcami (czytaj: co PO nowego naobiecywać i
                                            nie dotrzymać)
    • Gość: sąsiadka Re: Kupię mieszkanie w cenie po której kupił Burm IP: *.chello.pl 27.09.09, 15:19
      To prawda że tam mieszkania dostawali tylko ludzie po znajomości...
      mam w rodzinie radna na Bemowie i ona sobie tam za grosze załatwiła
      mieszkanie tylko i wyłącznie przez znajomości i to za grosze w
      stosunku do cen rynkowych. A poza tym przechodzę tamtendy codziennie
      i widzę znajome twarze ze spółdzileni wychodzące/wchodzące do bloku
      na Wrocławskiej 18
      I niestety tak jest z wszytskim mieszkania/żłobki/przedszkola ...
      wszędzie liczą się tylko znajomości bez nich nie masz szans !!!
      • Gość: Kalkomania Najpierw się naucz pisać..... IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.09, 20:11
        potem - sprawdź swoje wiadomości nt.Wrocławskiej 18 a na końcu włóż głowę do
        klopa - ja tam bym właśnie się schował gdyby ktoś z mojej rodziny był radnym.
        • Gość: KK Najpierw ty sprawdź swoje wiadomości... IP: 85.222.87.* 30.09.09, 13:29
          na temat Wrocławskiej 18 - wszyscy wiedzą kto tam mieszka i za jakie pieniądze
          sobie panowie burmistrzowie i ich znajomki z PO tam mieszkania załatwili - więc
          najpierw idź, popytaj, sprawdź a późnej kobiety obrażaj na forum - głupota i
          niewiedza nie tłumaczy twojego zachowania.
          • Gość: Kalkomania Ja nic nie muszę sprawdzać od tego jesteś Ty. IP: 87.205.146.* 30.09.09, 16:42
            Wiesz najlepiej kto i za ile kupił. Agent Bolek to przy tobie mały poker. Dlaczego jeszcze Wassermańskie służby Ciebie nie zwerbowały?
            • Gość: KK Za to mądrzyć się musisz... IP: 85.222.87.* 01.10.09, 11:08
              Sprawdzać nie musisz, nie interesuje cię to... ALE mądrzyć się musisz i obrażać
              innych.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka