bergiselle 11.07.12, 21:58 Witam! Skończyłam filologię węgierską w Poznaniu. Szukam pracy z językiem węgierskim, online albo w Trójmieście. Znam też język angielski. Dziękuję za pomoc, Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldekbp Re: szukam pracy z węgierskim Trójmiasto 11.07.12, 23:49 Coś takiego widziałaś? www.pracuj.pl/praca/mlodszy-analityk-rynku-gdynia,oferta,2560746 Odpowiedz Link
bergiselle Re: szukam pracy z węgierskim Trójmiasto 11.07.12, 23:52 tego akurat nie! dziękuję :) chociaż z finansami nie miałam nigdy do czynienia i jakby to ująć... wolałabym znaleźć coś z tłumaczeniem :) chyba, że już nic nie będzie, no to inne.. Odpowiedz Link
pawlas509 Re: szukam pracy z węgierskim Trójmiasto 18.07.12, 19:30 witam. Dam prace z językiem węgierskim. Wiecej informacji pod telefonem 668 122 914. Odpowiedz Link
bergiselle Re: szukam pracy z węgierskim Trójmiasto 26.07.12, 13:20 Witam! Próbowałam, ale nie można się dodzwonić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
marcel109 Re: szukam pracy z węgierskim Trójmiasto 04.10.12, 14:27 bergiselle napisał(a): > Witam! > Skończyłam filologię węgierską w Poznaniu. Szukam pracy z językiem węgierskim, > online albo w Trójmieście. Znam też język angielski. > > Dziękuję za pomoc, > Pozdrawiam! Polecam jechac na wegry na budowe. Odpowiedz Link
brutus116 Re: szukam pracy z węgierskim Trójmiasto 11.08.13, 23:21 Witam , poszukuję kogoś z językiem węgierskim , proszę o kontakt fderen@interia.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
nitrocarbons Re: szukam pracy z węgierskim Trójmiasto 25.08.15, 13:20 Witam. Poszukuję osoby z biegłą znajomością języka węgierskiego. Współpraca z klientem węgierskojęzycznym (klient biznesowy, kontakt telefoniczny i mailowy w ramach potencjalnej sprzedaży - nie jest to sprzedaż telefoniczna ). Miejsce pracy dowolne. Kontakt: nitrocarbons@yandex.com Odpowiedz Link
contacthouse.pl Re: szukam pracy z węgierskim Trójmiasto 12.10.16, 12:43 Dzień dobry! Stale prowadzimy rekrutację do różnych projektów obcojęzycznych, w tym do projektów ze znajomością języka węgierskiego! Serdecznie zapraszamy do kontaktu: hello@contacthouse.pl Pozdrawiamy Dział HR Grupa ContactHouse.pl Odpowiedz Link