Dodaj do ulubionych

Jak wysyłać taniej paczki?

01.12.09, 14:33
Jestem sprzedawcą allegro. Zbliża się sezon mikołajkowo-świąteczny a
moja sprzedaż się potraja. Wysyłam o wiele więcej paczek (ok. 20-30
tygodniowo) a mój kurier nie oferuje żadnych zniżek w związku ze
zwiększeniem sprzedaży. Słyszałem, że są firmy, które oferują zniżki
już przy takiej ilości paczek. Proszę o namiary, i opinie o
polecanych firmach. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • bonnnie1 Re: Jak wysyłać taniej paczki? 24.08.14, 14:35
      myślę, że można spróbowac na FastPost.pl z tego co mi wiadomo posiadają oni specjalne oferty dla firm więc może tutaj da się coś ugrać. Osobiście wysyłałam też kilka paczek przez ich stronę i byłam zadowolona, tanie przesyłki kurierskie zadowoliły mnie.
    • soul1234 Re: Jak wysyłać taniej paczki? 08.09.14, 01:57
      Hej. Mogę polecić firmę fastpost.pl, skupia zarówno osoby prywatne i firmy więc z pewnością Ci pomogą. Mają bardzo konkurencyjne ceny, to prawdopodobnie najtańsza firma kurierska na rynku.
      • ania22345 Re: Jak wysyłać taniej paczki? 15.09.14, 11:10
        Mam maly sklep i sprzedaje czesto na allegro, wiec mam rozeznanie w wysylkach kurierskich. Ostatnio skusilem sie na serwis Paczuszka. Wysylaja DHLem, wiec to mi pasuje po przebojach ktore mialem niedawno z poczta polska.......
      • komen.tarz Re: Jak wysyłać taniej paczki? 04.03.15, 15:56
        Fastpost z Rawy Mazowieckiej ma dobre ceny, ALE NIE ZWRACA POBRAŃ DO NADAWCY W TERMINIE.
        Mam nadzieję że w ogóle odda mi pieniądze. Kiedy zalegam z płatnością f-ry tej firmie, to momentalnie dostaję upomnienie z groźbami. Moje natomiast pieniądze przetrzymują w dużo większej ilości i znacznie dłużej. Radzę przemyśleć wysyłając paczki pobraniowe.
    • dobrybroker Re: Jak wysyłać taniej paczki? 22.09.14, 21:24
      ja mogę polecić firmę olsztyn.shipcenter.pl - paczki do 30 kg wyślemy DHLem, za granicę DPD i UPS. Zapraszam do pytań. Preferowane formy kontaktu - informacja jaką Państwo macie obecnie cenę. Jeżeli jesteśmy w stanie przebić - dajemy ofertę i zaczynamy rozmawiać. Nie wymagamy podpisania umowy! tel: 570 094 464
    • katarzynka625 Re: Jak wysyłać taniej paczki? 17.11.14, 15:23
      ja jeszcze polecam firmę Worldpack.pl - tania i godna polecenia. Często przez nią wysyłam również paczki za granicę :)
    • jowikona Re: Jak wysyłać taniej paczki? 29.01.15, 10:51
      Ja ostatnio jestem zachwycona paczkomatami - ceny też są konkurencyjne

Zapraszam na www.toneche.net.pl/
    • monika_polk Re: Jak wysyłać taniej paczki? 15.12.16, 11:26
      ja znalazłam taką stronkę: www.wysylaj.com.pl i zamawiam regularnie. nigdy nic sie nie wysypało
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka