2-aleksandra1981 22.02.11, 14:27 Gdzie wgrywacie zdjęcia ? ja korzystałam z fotosik-s.pl ale coś im strona nawala ( albo mnie się poprzestawiało cos w kompie ) ? który darmowy ? zachowuje zdjęcia ( ok. 20) na 14 dni ? i sa w dobrej jakości ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elizka.888 Re: Z jakiego korzystacie hostingu zdjęć ? 23.03.11, 22:41 allepomocnik rewelacyjny program, kosztuje 3pln/ miesiąc Odpowiedz Link
mala_megi_80 Re: Z jakiego korzystacie hostingu zdjęć ? 05.06.11, 16:15 Witam Ja korzystam z hostingu generatora aukcji AllePomocnik ponieważ jest bardzo wygodny a zdjęcia nie są kasowane! A do tego ma wiele fajnych możliwości i gotwe szablony aukcji. Znajdziesz go na gcsoft.pl lub allepomocnik.pl Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
myincomepassive Re: Z jakiego korzystacie hostingu zdjęć ? 01.11.12, 16:45 Przy tych szablonach nie trzeba miec hostingu web-aukcje.pl/index.php/szablony-allegro/darmowe-szablony-allegro ------------ Szablony allegro Odpowiedz Link
mala_megi_80 Re: Z jakiego korzystacie hostingu zdjęć ? 10.08.11, 13:50 Ja korzystam z hostingu oferowanego przez AllePomocnik bo jest w przystępnej cenie i bardzo łatwy w użyciu a to jest ważne dla mnie bo nie znam się na kodzie HTML a ten program wszystko robi za mnie:) Więcej informacji allepomocnik.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
andraszp Re: Z jakiego korzystacie hostingu zdjęć ? 30.10.12, 21:16 Ja sciagnałem szablon tutaj: web-aukcje.pl/index.php/szablony-allegro/darmowe-szablony-allegro i nie musze hostowac grafiki szablonu Odpowiedz Link
sheraton35 Re: Z jakiego korzystacie hostingu zdjęć ? 03.11.12, 20:25 2-aleksandra1981 napisała: > Gdzie wgrywacie zdjęcia ? ja korzystałam z fotosik-s.pl ale coś im strona nawa > la ( albo mnie się poprzestawiało cos w kompie ) ? który darmowy ? zachowuje zd > jęcia ( ok. 20) na 14 dni ? i sa w dobrej jakości ? Ja polecę Ci najtańsze, czyli hekko.pl 25zł/rok (2GB), netmark.pl 29,75zł/rok (1gb), pdg.pl 30zł/rok (1gb), ovh.pl 118zł/rok (25gb), jchost.pl 50zł/rok (5gb), hexcom.net 74zł/rok (6gb) Gdyby ktoś potrzebował pomocy w konfiguracji. Proszę pisać na pewno się dogadamy. -- Druk wielkoformatowy | Druk solwentowy | Stoiska reklamowe Odpowiedz Link
annsmiths Re: Z jakiego korzystacie hostingu zdjęć ? 12.12.13, 12:55 Ja używam fotolister.pl mają darmowy hosting zdjęć i galerii allegro. Odpowiedz Link
phototive Re: Z jakiego korzystacie hostingu zdjęć ? 25.05.14, 19:32 Ja polecam Phototive.com darmowy hosting zdjęć bez żadnych limitów. Odpowiedz Link
sanzebal Re: Z jakiego korzystacie hostingu zdjęć ? 02.06.14, 00:53 zdecydowanie polecam photobucket photobucket.com/ Odpowiedz Link
lemosek Re: Z jakiego korzystacie hostingu zdjęć ? 29.10.14, 19:04 Witam, ja ze swojej strony polecam istorage.pl. Darmowy, fajne galerie, bez rejestracji, bez limitów czasowych i transferu, duży rozmiar wgrywanych zdjęć. Odpowiedz Link
estera1538 Re: Z jakiego korzystacie hostingu zdjęć ? 21.11.15, 14:05 Ja korzystam z www.imagic.pl/ - darmowy hosting zdjęć i galerii. Brak limitów. Odpowiedz Link
daull20 Re: Z jakiego korzystacie hostingu zdjęć ? 03.12.16, 05:46 IMGUPLOAD.PL - WIDAĆ, ŻE POSTOJĄ, BO SKRYPT ZAKUPIONY, DOBRA DOMENA I MOŻLIWOŚĆ WŁASNEJ GALERII PO ZALOGOWANIU I NIE USUWAJĄ ZDJĘĆ. Odpowiedz Link
10miriam10 Re: Z jakiego korzystacie hostingu zdjęć ? 15.12.16, 22:33 Lepiej chyba zainwestować w swój hosting, tym bardziej że w dobie komputerów i internetu to wygodny nośnik danych. Ja bym się bała wycieku danych. W seohost mam wykupiony najtańszy hosting i przynajmniej panuję nad tym co wrzucam. Odpowiedz Link
andrzej_kapiszon85 Re: Z jakiego korzystacie hostingu zdjęć ? 29.12.16, 14:50 Witam, Dobrze współpracuje się z programem Sellia. Bardzo łatwa obsługa, podpowiedzi na każdym kroku orientacyjne poruszanie się, tania cena, innowacyjność. Nic dodać nic ująć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link