agaac
21.03.12, 13:48
Witam,
Bylam sprzedawca na allegro z zarejestrowana firmą w celu sprzedazy internetowj i opłacałam podatki ZUS. Paczki wysylalam sumiennie niestety zdarza sie tak, ze zawsze znajdzie sie "niezadowolony" i tak wlasnie sie stalo przez co zostalo zablokowane moje konto. Sytuacje odrazu wyjasnilam . Az tu nagle allegro zamiast odblokowac znalazlo 100tysiecy innych powodow dla ktorych konto dalej nie moze byc odblokowane. Pomimo tego iz na zalatwienie takich spraw regulaminowo mam 30dni. W zwiazku z powyzszym zwracam sie do forumowiczów poniewaz zaraz zostane oszustką. Nie moge wykonywac swojej pracy poniewaz aukcje mialam numerowane przy zawieszeniu konta zostaly one zdjete i nie mialam do tego wgladu. Dodatkowo na ten moement jestem osoba bezrobotna za chwile bede bankrutem i oszustą i zaczna mnie scigac za nie wywiazanie sie z umowy . Moje maile do serwisu allegro nie przynosza zadnego skutku. Czy istnieje mozliwosc wejscia na dorge sadowo z serwisem i jak wygladaja moje szanse a przedewszystkim od czego zaczac i gdzie postawic pierwsze kroki. Prosze o odpowiedz poniewaz jest to jedyne moje zrodlo utrzymania...