Dodaj do ulubionych

Prosze o pomoc.. zablokowane konto

21.03.12, 13:48
Witam,

Bylam sprzedawca na allegro z zarejestrowana firmą w celu sprzedazy internetowj i opłacałam podatki ZUS. Paczki wysylalam sumiennie niestety zdarza sie tak, ze zawsze znajdzie sie "niezadowolony" i tak wlasnie sie stalo przez co zostalo zablokowane moje konto. Sytuacje odrazu wyjasnilam . Az tu nagle allegro zamiast odblokowac znalazlo 100tysiecy innych powodow dla ktorych konto dalej nie moze byc odblokowane. Pomimo tego iz na zalatwienie takich spraw regulaminowo mam 30dni. W zwiazku z powyzszym zwracam sie do forumowiczów poniewaz zaraz zostane oszustką. Nie moge wykonywac swojej pracy poniewaz aukcje mialam numerowane przy zawieszeniu konta zostaly one zdjete i nie mialam do tego wgladu. Dodatkowo na ten moement jestem osoba bezrobotna za chwile bede bankrutem i oszustą i zaczna mnie scigac za nie wywiazanie sie z umowy . Moje maile do serwisu allegro nie przynosza zadnego skutku. Czy istnieje mozliwosc wejscia na dorge sadowo z serwisem i jak wygladaja moje szanse a przedewszystkim od czego zaczac i gdzie postawic pierwsze kroki. Prosze o odpowiedz poniewaz jest to jedyne moje zrodlo utrzymania...
Obserwuj wątek
    • administra Re: Prosze o pomoc.. zablokowane konto 21.03.12, 13:57
      na początek radziłbym ci wyjaśnić dlaczego konto zostało zawieszone, kontem za bardzo się nie przejmuj tylko klientami bardziej z którymi masz zawarte umowy kupna/sprzedaży
    • agaac Re: Prosze o pomoc.. zablokowane konto 21.03.12, 13:59
      Konto zablokowane zostalo z powodu sporu ktory jest rozstrzygniety. Apropos klientow i umowy kupna-sprzedazy nie mam jak wykonac pracy poniewaz nie wiem co zamowili prez zdjete aukcje
      • administra Re: Prosze o pomoc.. zablokowane konto 21.03.12, 14:02
        ale na poczcie e-mail masz ich dane ??
      • agaac Re: Prosze o pomoc.. zablokowane konto 21.03.12, 14:05
        Tak mam, ale nie moge im nic wyslac nic poniewaz aukcje mialam numerowane i tylko przez allegro mooglam wysylam zerkając na auckje i numery. od dwoch osob odtalam juz komentarz ze sie nie zgadzaja przedmioty...
        • administra Re: Prosze o pomoc.. zablokowane konto 21.03.12, 14:09
          a kiedy konto zostało zablokowane ??
        • agaac Re: Prosze o pomoc.. zablokowane konto 21.03.12, 14:10
          8dni temu
          • administra Re: Prosze o pomoc.. zablokowane konto 21.03.12, 14:11
            i do tego momentu Allegro nic nie napisało w tej kwestii ??

a możesz napisać ile aukcji allegro zablokowało tobie ??
          • agaac Re: Prosze o pomoc.. zablokowane konto 21.03.12, 14:13
            Okolo 6 aukcji. Pisza zdawkowo raczej dostaje wiadomisci iz wiadomosc wygenerowana automatycznie. A wczesniej tak pisali kazali wyslac skan zwrotu pieniedzy zrobilam to skontaktowalam sie z kontrahentem spor zostal zdjety...
            • administra Re: Prosze o pomoc.. zablokowane konto 21.03.12, 14:17
              to w czym kłopot ??
            • agaac Re: Prosze o pomoc.. zablokowane konto 21.03.12, 14:19
              w braku dostepu do aukcji w braku pieniazkow i kontaktu z serwisem allegro. Wszystko opisalam w 1 poscie
              • administra Re: Prosze o pomoc.. zablokowane konto 21.03.12, 14:19
                musisz czekać na ticket od Allegro !!
              • administra Re: Prosze o pomoc.. zablokowane konto 21.03.12, 14:21
                konto Allegro ci odblokują jak będą mieć 100% pewność że wszystko jest zgodne z ich regulaminem !!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka