Dodaj do ulubionych

Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica

26.07.14, 12:27
Uwaga na nieuczciwego sprzedawcę na Allegro ze Świdnicy (a tak naprawdę oszusta):
FH-MARTOM
Tomasz Kuropatwa
ul. Piaskowa 10
66-008 Świdnica
Sprzedaje towar którego fizycznie nie posiada, przyjmuje przedpłaty po czym na wysyłkę trzeba czekać tygodniami, nie odbiera telefonów, a w mailach bezczelnie kłamie że towar został wysłany, na prośbę o numer listu przewozowego kłamie że system firmy kurierskiej się zawiesił i nie wygenerował numeru. A na koniec po otrzymaniu negatywnego komentarza na Allegro bez powodu rewanżuje się tym samym równocześnie wysyłając maile w których próbuje szantażować kupujących. Składa propozycję "nie do odrzucenia", p.t. wstawiłem panu negatywa bez powodu, jeżeli usunie pan swojego (zasadnego) ja usunę to co napisałem.
Ogólnie koleś to po pierwsze oczywiście oszust, a po drugie wyjątkowo wredny cham.
Obserwuj wątek
    • mo_nik14 Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 30.07.14, 23:12
      Potwierdzam.Również zostałam przez kuropatwę oszukana,odesłałam 6 produktów które były tak beznadziejne że nie nadawały się do użytku a po mojej prośbie zostały mi zwrócone pieniądze po miesiącu za jeden produkt twierdząc że tylko to odesłałam.Oszust to mało powiedziane.Z różnymi sytuacjami spotykałam się na allegro i wszystko można było załatwić-zwyczajnie, po ludzku, ale z takim prostakiem i chamem jak kuropatwa po raz pierwszy mam do czynienia.Jest to biedny sprzedawczyk nie mający pojęcia o tym co robi.
    • weronisiek Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 24.09.14, 14:16
      ja również zostałam oszukana przez tego pana. Już nawet nie mam siły opisywać sytuacji, ale straszny z niego oszust i przestrzegam wszystkich przed zakupami u niego. Najadłam się tylko nerwów a i tak byłam stratna. Oby się posrał za te moje kilka złotych.
      • bea.32 Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 01.01.15, 19:34
        Wspomnę jeszcze, że zabawki to tani, chiński szajs. Nie dajcie się zwieść naklejce na pudełku z CE, które jak się dobrze przyjrzycie oznacza China Export
    • bogkot Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 19.11.14, 17:39
      FH-MARTOM Tomasz Kuropatwa ul. Piaskowa 10 66-008 Świdnica - OMIJAJCIE GOŚCIA Z DALEKA !!!!
      • sulizanka3 Re: Oszust na Allegro i Grupon FH-Martom Świdnica 08.12.14, 18:25
        Firma działa także na Gruponie , kupiłam od tego człowieka towar ,otrzymał wpłatę a ja nie mam ani zakupów ani gotówki.Zastanawiam się na jakiej podstawie zawierana jest umowa z portalem i dlaczego nie weryfikuje się oferenta.Opinię o firmie przeczytałam dopiero po kilkunastu dniach po zakupach po prostu wcześniej nie przyszło mi do głowy.Kupuję przez internet na różnych portalach od paru lat i pierwszy raz trafił się oszust.
    • 22nela Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 09.12.14, 22:35
      Rowniez 2 tygodnie temu dokonalam zakupu u tego Pana i oczywiscie ani towaru ani zwrotu pieniazkow nie ma do dzis. Ja nie zbiednieje ale nie mam zamiaru odpuscic temu OSZUSTOWI takiego kiwania ludzi w koncu trzeba mu pokazac i zajac sie tematem niech poczuje irytacje wszystkich oszukanych!!! Jakim trzeba byc wyrafinowanym czlowiekiem by tak naciagac, ale wszystko ma swoja granice!!!
      • mamusia101 Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 14.12.14, 17:58
        KOLLEŚ WYSTAWIA ROWNIEZ NA OKAZIK.PL I TEZ MNIE WYKIWAL OSZUST OSZUST OSZUST NIE ODZYWA SIE NIE ODBIERA TELEFONOW NIE ODPISUJE NA EMAILE.. A MIALY TO BYC ZABAWKI NA MIKOLAJA DLA DZIECIAKÓW SZKODA DZIECI MUSIALAM SZYBKO 6 GRUDNIA KUPIC IM COS INNEGO

OSZUST I CHAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • bea.32 Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 01.01.15, 19:32
      Facet wyłudza pieniądze. Wysyła dużo droższy, iny towar, następnie się nie odzywa przez prawie 3 tygodnie, nie odbiera tel, gg nieaktywne, na maile nie odpisuje, a potem każe dopłacić za towar, bo się go nie odesłało i szantażuje negatywem na allegro. Nie wspomnę że towar miał wysłać w ciągu 48 godzin a wysłał po 10 dniach.
      • wladyslawlukasz Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 09.01.15, 09:30
        Zamówiłam 5 grudnia 2014 organizer, niewielka kwota bo z dostawą 14,90 i oszust nie przysłał. Dzwoniłam , ale telefon wyłączony.
    • delija Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 29.01.15, 09:13
      UWAGA na tego pana. Również zamówiłam towar akurat przez groupon. Na szczęście wartość 20 zł. Otrzymałam przesyłkę w której było coś o o wiele mniejszej wartości a ponadto niezdatne do użytku. Skontaktowałam się z grouponem, który poinformował mnie, że muszę kontaktować się bezpośrednio z panem Kuropatwą. No i kontakt oczywiście bez odzewu. Przestrzegam aby nie kupować nic z tej firmy!!!!!!!!!!!!!!! Sama żałuję tylko, że nie zapoznałem się z opiniami przed zakupem, ale myślałam, że groupon w jakiś sposób weryfikuje swoich klientów i z uwagi na zaufanie do tego serwisu tego nie zrobiłam.
      • eszeszu Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 15.04.15, 17:51
        Potwierdzam wszystkie negatywne oceny , nie ma żadnego odzewu . Nie otrzymałem zwrotu pieniędzy za zwrócony towar.
        • prze37 Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 15.06.15, 11:50
          OSTRZEGAM . Kupiłem w tej firmie towar na szczęście za kilkanaście złotych .
          Sprzedawca sam zmienił opcję dostawy oczywiście mając już moje pieniądze . Na e-maile odpisywał zbywająco pisząc też ciągle; proszę czekać jeszcze kilka dni może przesyłka dojdzie .
          Przesyłka miała dojść pod wskazany adres lecz po dokonanej zmianie przez kontrahenta okazało się że mam chodzić do placówki Inpost i dopytywać się czy czasem nic dla mnie nie mają .
          Za towar zapłaciłem 12.05.2015. lecz do 01.06.2015 towaru nie było .
          Czując się oszukany założyłem spór na allegro ,w którym wszystko opisałem było to dnia 01.06.2015 .
          Kontrahent wiedząc ,że do sporu ma wgląd obsługa allegro dnia 03.06.2015 poprosił o dane na które zostanie zrobiony zwrot pieniędzy.Tego samego dnia podałem imię nazwisko i numer konta. Co dwa dni dostawałem informację że przelew czeka na akceptacje przez szefa .Dnia 09.06 2015 w końcu wysłali mi potwierdzenie zrobienia przelewu i adnotacja proszę zamknąć spór .
          Szkoda tylko że wpisali imię i nazwisko dobre ale NUMER KONTA WPISALI INNY , gdybym tego nie sprawdził i zakończył spór to pieniędzy bym nie zobaczył i nie mógłbym już się do allegro odwołać .
          Oczywiście napisałem znowu wszystko w trwającym sporze i tak dalej czekam na moje pieniądze .
          Dnia dzisiejszego kolejna wiadomość może szef dziś zaakceptuje przelew , paranoja.
          Za podpowiedzią obsługi allegro zakończyłem spór z odpowiedzią ,iż spór nie został rozwiązany bo same obietnice to nie rozwiązanie sporu.
          Czekam na reakcje obsługi allegro .
          Jeśli FH-Martom dostanie PIĘĆ OSTRZEŻEŃ podczas takich sporów konto jako sprzedającego musi zostać na allegro zablokowane .
          To jedyny sposób na odzyskanie pieniędzy i zaprzestanie oszukiwania kolejnych kupujących .
          Napisze jak to się wszystko skończy mam nadzieja w ciągu kilku dni.
          Na cały spór mam screeny i na ten śmieszny przelew tez .

• prze37 Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 20.06.15, 16:01
            Polecam zakładanie sporów , boja się o blokadę konta więc pieniądze oddali
          • kosiu70 Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 31.07.15, 07:21
            Czy ktoś posiada telefon do tego Buraka ?????
    • tygrysek8487 Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 21.09.15, 15:42
      Ja kupilam od tego pana przedniot w klubie znizek...towar mial byc wyslany w ciagu 5 dni a po dwoch tyg ani towaru ani pieniedzy ani kontaktu...koles dorabia sie na naszej naiwnosci ale na niego w koncu tez przyjdzie czas...on czuje sie bezkarny ale wszystko ma swoje granice...nie jestem zla ze stracilam te pieniadze ale na to jak mozna tak wykorzystywac ludzi...perfidny oszust...
    • luba35 Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 01.10.15, 09:08

Potwierdzam.Również zostałam przez kuropatwę oszukana,odesłałam 6 produktów które były tak beznadziejne że nie nadawały się do użytku a po mojej prośbie zostały mi zwrócone pieniądze po miesiącu za jeden produkt twierdząc że tylko to odesłałam.Oszust to mało powiedziane.Z różnymi sytuacjami spotykałam się na allegro i wszystko można było załatwić-zwyczajnie, po ludzku, ale z takim prostakiem i chamem jak kuropatwa po raz pierwszy mam do czynienia.Jest to biedny sprzedawczyk nie mający pojęcia o tym co robi.

Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica

Link
      Cytuj Odpowiedz

weronisiek 24.09.14, 14:16

ja również zostałam oszukana przez tego pana. Już nawet nie mam siły opisywać sytuacji, ale straszny z niego oszust i przestrzegam wszystkich przed zakupami u niego. Najadłam się tylko nerwów a i tak byłam stratna. Oby się posrał za te moje kilka złotych.
      pokaż więcej odpowiedzi (1)

Link
      Cytuj Odpowiedz

bogkot 19.11.14, 17:39

FH-MARTOM Tomasz Kuropatwa ul. Piaskowa 10 66-008 Świdnica - OMIJAJCIE GOŚCIA Z DALEKA !!!!

REKLAMA

Link
      Cytuj Odpowiedz

22nela 09.12.14, 22:35

Rowniez 2 tygodnie temu dokonalam zakupu u tego Pana i oczywiscie ani towaru ani zwrotu pieniazkow nie ma do dzis. Ja nie zbiednieje ale nie mam zamiaru odpuscic temu OSZUSTOWI takiego kiwania ludzi w koncu trzeba mu pokazac i zajac sie tematem niech poczuje irytacje wszystkich oszukanych!!! Jakim trzeba byc wyrafinowanym czlowiekiem by tak naciagac, ale wszystko ma swoja granice!!!

Link
      Cytuj Odpowiedz

bea.32 01.01.15, 19:32

Facet wyłudza pieniądze. Wysyła dużo droższy, iny towar, następnie się nie odzywa przez prawie 3 tygodnie, nie odbiera tel, gg nieaktywne, na maile nie odpisuje, a potem każe dopłacić za towar, bo się go nie odesłało i szantażuje negatywem na allegro. Nie wspomnę że towar miał wysłać w ciągu 48 godzin a wysłał po 10 dniach.

Link
      Cytuj Odpowiedz

delija 29.01.15, 09:13

UWAGA na tego pana. Również zamówiłam towar akurat przez groupon. Na szczęście wartość 20 zł. Otrzymałam przesyłkę w której było coś o o wiele mniejszej wartości a ponadto niezdatne do użytku. Skontaktowałam się z grouponem, który poinformował mnie, że muszę kontaktować się bezpośrednio z panem Kuropatwą. No i kontakt oczywiście bez odzewu. Przestrzegam aby nie kupować nic z tej firmy!!!!!!!!!!!!!!! Sama żałuję tylko, że nie zapoznałem się z opiniami przed zakupem, ale myślałam, że groupon w jakiś sposób weryfikuje swoich klientów i z uwagi na zaufanie do tego serwisu tego nie zrobiłam.
      pokaż więcej odpowiedzi (4)

Link
      Cytuj Odpowiedz

tygrysek8487 21.09.15, 15:42

Ja kupilam od tego pana przedniot w klubie znizek...towar mial byc wyslany w ciagu 5 dni a po dwoch tyg ani towaru ani pieniedzy ani kontaktu...koles dorabia sie na naszej naiwnosci ale na niego w koncu tez przyjdzie czas...on czuje sie bezkarny ale wszystko ma swoje granice...nie jestem zla ze stracilam te pieniadze ale na to jak mozna tak wykorzystywac ludzi...perfidny oszust...

Wpisz swoją odpowiedź Przejdź do zaawansowanego formularza
      Odpowiedz
      .

Powiadamiaj o nowych wpisach
      .

Polecamy na Forum

.

Najnowsze z forum Oszukani na Allegro

11.09.15, 08:09 TELE-CENTER Oszust (3) alibaba65

22.08.15, 00:47 UWAGA OSZUŚCI URPOL NA ALLEGRO (3) urpol

27.05.15, 09:41 Oszustka na olx nr 64187010452078120364440001 (6) elaczek3

27.04.15, 18:43 Oszuści na allegro (10) arth1987

10.04.15, 15:46 Allegro to ŚCIEMA (6) andrzejn6413

19.01.15, 19:03 UWaga na Arkadiusza Hryniewicza oszusta z Elbląga (4) wosiu123

10.09.14, 17:36 Apel do oszukanych. (8) jola121

.

Ostatnio odwiedzane wątki

Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica (16)
      Wyczyść
      .

To również cię zainteresuje

Polki w Irlandii piszą do mnie: wyciągnij mnie z...

Jak kupić Volvo 15 900 zł taniej?
      Promocja

Pierwsze zdjęcie złotego pociągu? Rzekomo widać...

Właściciel hotelu Bałtyk wydaje oświadczenie.

Recommendations powered by plista

Piaseczno - sprawdź, o czym piszą w Twojej okolicy.

Zaloguj się

.

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Zapamiętaj mnie
      .
      Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się .
      .

reklama

Nakarm Pajacyka

..

Kategorie tematyczne
      Najnowsze wątki
      Więcej forów
      Więcej wątków na ten temat
      Tagi
      Aktualności i Media
      Auto-Moto
      Czas Wolny, Hobby
      .Dom
      eDziecko
      Eksperckie
      .FotoForum
      Gospodarka
      Humor
      .Kobieta
      Komputery
      Kuchnia
      .Kultura
      Mężczyzna
      Na emigracji
      .Na każdy temat
      Nauka i edukacja
      Ogłoszenia
      .Pomoc
      Praca
      Regionalne
      .Religia
      Społeczeństwo
      Sport
      .Towarzyskie
      Turystyka
      Tylko dla dorosłych
      .Ukryte
      Zdrowie
      Zwierzęta
      .

OSZUST NA ALEGRO / GROUPONIE MARTOM T. KUROPATW
      DRODZY INTERNAUCI OMIJAJCIE Z DALEKA TEGO OSZUSTA!!!! Produkty które sprzedaje nie nadają się do użytku. To wadliwy , tandetny chiński produkt, który nie działa. Zardzewiały, rozsypuje się w rękach.
      Telefonów owy Pan nie odbiera, na e-maile odpisuje po długim czasie. Otóż po mojej prośbie e-mail ( dodam tylko że było ich sporo) łaskawie oddał pieniądze na konto za zakup, ale za przesyłkę nie dostałam zwrotu.
      OSZUST, to delikatnie powiedziane....Z różnymi sytuacjami spotykałam się na allegro, Grouponie czy tez na innych portalach internetowych, i wszystko można załatwić-zwyczajnie, po ludzku, ale z takim prostakiem i chamem jak kuropatwa po raz pierwszy mam do czynienia. Szkoda tylko, że nie zapoznałam się z opiniami przed zakupem produktu u Pana Kuropatwy.
      Ale mam nadzieję iż moja opinia pozwoli ewentualnym klientom na podjęcia właściwej decyzji, oraz uchroni przed nieuczciwością Pana Kuropatwy. Prowadzi sprzedaż na Aleggro oraz Grouponie.

• luba35 Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 01.10.15, 09:11
      OSZUST NA ALEGRO / GROUPONIE MARTOM T. KUROPATW
      DRODZY INTERNAUCI OMIJAJCIE Z DALEKA TEGO OSZUSTA!!!! Produkty które sprzedaje nie nadają się do użytku. To wadliwy , tandetny chiński produkt, który nie działa. Zardzewiały, rozsypuje się w rękach.
      Telefonów owy Pan nie odbiera, na e-maile odpisuje po długim czasie. Otóż po mojej prośbie e-mail ( dodam tylko że było ich sporo) łaskawie oddał pieniądze na konto za zakup, ale za przesyłkę nie dostałam zwrotu.
      OSZUST, to delikatnie powiedziane....Z różnymi sytuacjami spotykałam się na allegro, Grouponie czy tez na innych portalach internetowych, i wszystko można załatwić-zwyczajnie, po ludzku, ale z takim prostakiem i chamem jak kuropatwa po raz pierwszy mam do czynienia. Szkoda tylko, że nie zapoznałam się z opiniami przed zakupem produktu u Pana Kuropatwy.
      Ale mam nadzieję iż moja opinia pozwoli ewentualnym klientom na podjęcia właściwej decyzji, oraz uchroni przed nieuczciwością Pana Kuropatwy. Prowadzi sprzedaż na Alegro oraz Grouponie
    • slawekko Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 02.11.15, 22:32
      Potwierdzam oszust internetowy na Allegro. Omijać z daleka ten sklep. Zamówiłem u nich stojak na koła i zapłaciłem poprzez płacę z Allegro. Towar rzekomo wysłał do mnie lecz na stronie "Paczka w ruchu" był ciągle status W transporcie od nadawcy - każdy może sobie sprawdzić co on oznacza. Potem ponoć mi odsyłał mi pieniądze na konto, lecz ich też nie widziałem. Dopiero kiedy założyłem spór na Allegro i poinformowałem, że zawiadomię Policję o oszustwie Internetowym oddali mi pieniądze. Po wszystkim wystawiłem im komentarz neutralny o treści "Zamówiony towar nie dotarł do mnie sprzedawca zwodził mnie tym, że rzekomo wysłał do mnie towar. Jednak na stronie Paczka w Ruchu cały czas był status "Paczka w drodze od nadawcy". Wystawiam komentarz neutralny tylko dlatego, że odzyskałem pieniądze. " Oni w zamian opisali mi ten neutralny komentarz mijając się przy tym z prawdą " niestet nie jest nasza wina ze przewoznik nie sprostal zadaniu paczke nadana jak sam pan wspomnial " oraz wystawiając mi krzywdzącego mnie negatywnego komentarz o treści "Nie polecam klient zamiast dać znać, że jest problem i go rozwiązać, wystawia złą opinie. OBY JAK NAJMNIEJ TAKICH KUPUJĄCYCH!!! ", którego de fakto wystawiają wszystkim którzy wystawia im inne komentarze niż pozytywne. Ja też opisałem ich komentarz wobec mnie " Po pierwsze nie wystawiłem negatywa tylko neutralny komentarz. Po drugie problem zgłaszałem od pierwszego tygodnia po sprzedaży. Po trzecie to wysłaliście mi pieniądze po rozpoczęciu sporu na Allegro i poinformowaniu, że powiadomię Policję. OMIJA ICH " Po wszystkim nalegali na wycofanie wszystkich komentarzy dotyczące tej sprzedaży. OMIJAJCIE ICH WIELKIM ŁUKIEM
    • markot98 Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 19.11.15, 14:54
      Również do dnia dzisiejszego nie otrzymałem lamy solarnej .Nie polecam sprzedającego .
      Nie da się tego opisać ,pytanie tylko dlaczego sprzedający mając taką dużą liczbę negatywów nie ma zamkniętego konta na allegro .Bardzo dziwna sprawa .Może powinniśmy zgłosić na policję ponieważ widać po komentarzach że jest wiele osób oszukanych .
    • markot98 Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 19.11.15, 15:00
      Może powinniśmy zgłosić na policję jak allegro nic nie robi z tego ,a sprzedający cały czas odbija piłeczkę ,nie da się tego opisać żeby mając taką liczbę komentarzy nie miał zablokowanego konta .
    • cacy8 Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 20.11.15, 20:25
      czekam na swoją przesyłkę już pięć dni i nie ma nic.
    • ainahd Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 21.11.15, 23:36
      Nie tylko na Allegro teraz przeniósł się na Grupon, tam już hulaj dusza żadnych negatywnych wpisów.Firma Martom, poprzez Grupon sprzedaje popsuty chłam za niebotyczną cenę.Ja kupiłam lornetki,które nic nie zbliżają, kurier z którego korzystają nie dostarcza bezpośrednio, więc nie można odesłać,korespondencja z nimi to porażka.Uwaga na MARTOM !!!!
    • robocop Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 26.01.16, 09:35
      Też miałem nie przyjemność handlować z tym Panem - Z ciekawszych rzeczy - to ciągłe pytania o różne dane które są - już w treści e-maila, poniżej albo twierdzenie, że PODPIS POD E-MAILEM BYŁ NIECZYTELNY
    • onkelrobert Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 21.02.16, 12:15
      Potwierdzam! Podobno towar wysłał ale ja go nie otrzymałem. Poprosiłem o zdjęcie zwróconej paczki, żeby sprawdzić poprawność adresu ale go nie dostałem. W związku z tym mam prawo przypuszczać, że bez wychodzenia z domu zarobił ode mnie za koszt wysyłki.
    • akmeizuk44 Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 15.03.16, 16:51
      Witam , ja też zostałam oszuka przez p.Kuropatwę , zapłaciłam dużo więcej niż powinnam za taką jakość. Na zdjęciu była żarówka lepsza , a dostałam totalną chińszczyznę , która nie działa . Już się boję odsyłać , bo jeszcze zapłacę dodatkowo za wysyłkę i jeszcze pieniądze się nie zwrócą . Niech się wypcha tymi 38 zł !!!
    • akmeizuk44 Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 15.03.16, 16:59
      Witam , właśnie zostałam oszukana przez p. Kuropatwę. Zamówiłam żarówki po wygórowanej cenie . Zdjęcia na allegro różniły się od tego co dostałam, a dostałam totalną, niedziałającą chińszczyznę. Już nawet nie odsyłam , bo zapłacę za wysyłkę , a zwrotu pieniędzy nie dostanę . Niech się udławi tymi 37 zł !!!
    • gazeta22ona Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 09.04.16, 10:52
      Oszukuje również na przesyłkach. Wysyła po niższych kosztach np zamiast poleconego zwykłym ale rejestrowanym, mało kto wie ze takie są. Oni oszczędzają na wysyłkach a przypadku kiedy list nie mieści sie do skrzynki a nas nie ma w domu zostaje odesłany do nadawcy. Ten żąda ponownych kosztów wysyłki... Na bezczelnego na moją prośbę wysłali potwierdzenie nadania listu, myśleli ze jestem głupia , zobaczę świstek i im uwierzę. ODESŁAŁAM to do INPOSTU i potwierdzili (a nawet małymi literkami pisało na potwierdzeniu) ze to zwykły rejestrowany, który nie jest awizowany i nie jest dostarczany do rąk odbiorcy, tylko do skrzynki a ze się nie zmieścił został zwrócony nadawcy.
      Po miesiącu czasu w koncu firmie wystawiłam negatywa, więc dali mi kontre i zrobili to samo, obsmarowując mnie, nawet podali numer nadania o czym pisałam, ponieważ mało ludzi wie ze zwykły tez ma nr nadania, po czym chcieli abym zgodziła się na unieważnienie negatywa to zrobią to samo- szantaż !!!!! Po napisaniu im mailem ze ja napisałam prawdę a oni mnie oczerniają napisali mi ze ich komentarz ma cytuje"komentarz ma charakter subiektywny" a definicję znajdą państwo na necie. Oszusci oszukują na małe kwoty dlatego liczą na to ze każdy im odpuści. Ja gdybym miała większą skrzynkę i list by sie zmieścił pewnie wystawiła bym pozytywa i nawet nie miała bym świadomości ze oszukali na kosztach wysyłki. 200 zawartych transakcji na 1 aukcji daje im ponad 500 zł na czysto na wysyłkach
    • chumski Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 24.04.16, 17:26
      Dlaczego więc operator Allegro nie usunie go ze strony????
      To psuje opinię portalu!!!!!
      • jolaa19969 Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 18.05.16, 11:41
        bo to jest hejt, a takie sprawy rozwiązjuje alegro a nie forum.
    • manitu77 Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 24.05.16, 22:48
      witam ja też padałem ofiarą tego oszustwa . pójdę zgłosić tą sprawę na policję . proponuję żeby każdy oddał sprawę na policję
    • 1955aut Re: Oszust na Allegro: FH-Martom Świdnica 29.08.17, 10:05
      Mam podobnie zamówiłem towar 3 sierpnia i do dzisiaj 28 sierpnia nic. to potwierdza ww. opinię.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka