Dodaj do ulubionych

Narzędzia wspomagające sprzedaż na allegro

04.11.14, 20:25
www.aukcjoner.pl
Nie płać za zdjęcia na aukcji! Tnij koszty wystawienia aukcji używając darmowych galerii zdjęć.
Panele aukcyjne pozwalają na stworzenie sieci wzajemnie reklamujących się aukcji. Zwiększy to Twoją sprzedaż i zyski.
brakujące komentarze - odnajdź niewystawione i nieotrzymane komentarze
liczniki odwiedzin - proste liczniki odwiedzin na aukcje i strony O Mnie

dla kupujących działa Snajper aukcyjny to program do automatycznej licytacji. Dzięki niemu wygrywasz aukcję, oszczędzając swój czas i pieniądze.
Obserwuj wątek
    • szogun223 Re: Narzędzia wspomagające sprzedaż na allegro 01.03.16, 20:47
      Dzięki! Dokładnie czegoś takiego szukałem! Testuję od kilku dni i jestem mega zadowolony, aukcjoner naprawdę robi robotę! Masa czasu i pieniędzy zostaje dla mnie :)
    • wojtwojtwojtkruk Re: Narzędzia wspomagające sprzedaż na allegro 13.05.16, 13:20
      No ja już od roku korzystam ze snajpera z portalu www.aukcjoner.pl
      Wygrywam wszystkie licytacje. Teraz muszę się zastanowić jak więcej zarabiać
    • tadeuszz76 Re: Narzędzia wspomagające sprzedaż na allegro 08.07.16, 19:39
      super sprawa ten aukcjoner, dzięki :)
    • piotrzago Re: Narzędzia wspomagające sprzedaż na allegro 13.07.16, 13:47
      Dobrym narzędziem do wspomagania sprzedaży jest skybit.pl - służy do pozycjonowania aukcji w wyszukiwarce allegro w algorytmie trafność największa.

Serdecznie zapraszamy do przetestowania usługi
      • cuoresportivo_1900 Re: Narzędzia wspomagające sprzedaż na allegro 13.09.16, 18:17
        Nieprawda. Dokonałem testów ich usługi pozycjonowania w allegro. Testowałem 1/4 wystawionych ofert jednej marki, na jednym ze swoich kont allegro. Konto posiadało Standard Allegro. Po miesiącu wszystkie oferty pozycjonowane spadły o średnio ze strony 6/15 na strony 11/15. Pozostałe oferty tej marki pozostały na swoich pozycjach. Identyczne oferty jak pozycjonowane wystawione na innych kontach allegro utrzymały swoje pozycje. W moim przypadku usługa firmy Skybit.pl przyniosła wymierne straty.
    • paulina.mykacz Re: Narzędzia wspomagające sprzedaż na allegro 09.10.16, 15:55
      Jeśli chodzi o mnie to wykorzystuję prezentacje 360 stopni żeby pokazać moje produkty. Dzieki nim klient może obejrzeć dana rzecz pod każdym kątem, prawie tak jak w sklepie internetowym. Ja każdą taką prezentację zlecam firmie produktowa360 i do tej pory wszystko działa jak należy.
    • krolowa1985 Re: Narzędzia wspomagające sprzedaż na allegro 02.11.16, 19:10
      A ja nigdy nie bylam fanka aukcji na allegro czy innych portalach. Wolalam kupic przez "kup teraz". Ale niedawno moj narzeczony pokazal mi jakis program co sam licytuje. Pierwszy raz jest za darmo wiec sprobowalam i kurcze wygralam ;) wiec moze cos ten program jest warty.. Nie pamietam ile kosztuja pozniejsze razy ale mozna sobie spr na str www. Mam tylko pytanie co do bezpieczenstwa?? Ktos kiedys uzywal programow tego typu?

Aukcjoner.pl - narzędzia na Aukcje Internetowe
    • ciniasza Re: Narzędzia wspomagające sprzedaż na allegro 30.05.17, 13:15
      xxxxxx

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka