jk 23.04.05, 22:04 hmm... albo to było zaproszenie :) no, ale być może jestem wyczulony na spamowanie mailem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okrutny_mariuszek Re: właśnie jakiś spam o tym forum dostałem... 23.04.05, 22:23 no... ja też, wlazłem tu bo może jakiś dobry moderator rozkręci toto, ale kicha, rozczarowanie.. Odpowiedz Link
jk Re: właśnie jakiś spam o tym forum dostałem... 23.04.05, 22:25 no wiesz, w końcu forum ma jakieś kilka godzin dopiero :))) no i ciekawe skąd e-marita miała nasze maile? komentowałeś jakiś artykuł o ebayu może? bo ja chyba trzy razy, może stamtąd wzięła nicki i maile? :) e-marito, przyznaj się :] Odpowiedz Link
e-marita Re: właśnie jakiś spam o tym forum dostałem... 23.04.05, 22:44 > > e-marito, przyznaj się :] > Mea Culpa ;) a to mnie rozszyfrowałeś heh, nic innego, tylko se-pu-ku se zrobic ;) Odpowiedz Link
piniek8 Re: właśnie jakiś spam o tym forum dostałem... 23.04.05, 22:55 e-marita napisała: > > a to mnie rozszyfrowałeś heh, nic innego, tylko se-pu-ku se zrobic ;) > wystarczy probowac samego siebie wylogowac z ZSI :-) Odpowiedz Link
jk Re: właśnie jakiś spam o tym forum dostałem... 23.04.05, 23:45 całkiem ciekawy sposób wyboru maili do spamowania... :))) Odpowiedz Link
vox.mortis Re: właśnie jakiś spam o tym forum dostałem... 26.04.05, 08:07 e-marita napisała: > Mea Culpa ;) > > a to mnie rozszyfrowałeś heh, nic innego, tylko se-pu-ku se zrobic ;) > No co Ty - nie rób se-Q-Q .... nie warto ... jeszcze tyle zakupów w necie przed Tobą ... Odpowiedz Link
xxx131 Re: właśnie jakiś spam o tym forum dostałem... 23.04.05, 23:40 tez dostalem, ciekawie jak do mnie trafila. Odpowiedz Link
jk Re: właśnie jakiś spam o tym forum dostałem... 23.04.05, 23:44 wpisaleś się do opinii pod jakimś artykułem o bayu :))) Odpowiedz Link
ballbreaker Re: właśnie jakiś spam o tym forum dostałem... 25.04.05, 19:51 ja sie nie wpisywalem nigdzie a tez tu jestem... Odpowiedz Link
jumar1 Re: właśnie jakiś spam o tym forum dostałem... 25.04.05, 19:55 Ball widze ze na nowe forum nas zaprosili:))) Moze tu jakieś fajne panny beda:-)) płacimy Inteligo:-))) pzdr. Odpowiedz Link
e-marita Re: właśnie jakiś spam o tym forum dostałem... 25.04.05, 20:52 Ale przedtem należy się uwiarygodnić, poproszę majlem kserokopię PIT-36 ;))) Odpowiedz Link
orissa Re: właśnie jakiś spam o tym forum dostałem... 26.04.05, 12:33 ja też dostałam zaproszenie mailem (dziękuję) ale zanim je otrzymałam, to zdążyłam sama tu trafić i wszystko przeczytać :) Odpowiedz Link
jk Re: właśnie jakiś spam o tym forum dostałem... 26.04.05, 18:19 dzień dobry, orisso :) e-marita, widzę, śle całą masę zaproszeń :) Odpowiedz Link
xxx131 Re: właśnie jakiś spam o tym forum dostałem... 26.04.05, 21:07 nie wpisywalem nic :))) Odpowiedz Link