mielonkaturystyczna Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 24.04.05, 00:14 Ja też :) Odpowiedz Link
vox.mortis Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 26.04.05, 07:57 me too ;) Odpowiedz Link
margala Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 26.04.05, 13:02 marnie wygląda na razie ten ebay oj marnie Odpowiedz Link
pugula Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 03.06.05, 14:17 Allegro gorą!!! Odpowiedz Link
judas1 Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 21.05.05, 19:26 Stawiam na Allegro - Ebay zawalił - za późno. Teraz już nie zdobędzie klienta z Allegro. Trzeba było myśleć wcześniej :) Odpowiedz Link
a0017 Stawiam chyba jednak mimo wszystko na ebay... 24.05.05, 10:54 ...bo to POTĘGA międzynarodowa. Może nawet kupi allegro? Kto wie? Odpowiedz Link
mkornet Re: Stawiam chyba jednak mimo wszystko na ebay... 29.05.05, 00:36 a0017 napisała: > ...bo to POTĘGA międzynarodowa. Może nawet kupi allegro? Kto wie? Podzielam Twoja opinie i wyrazam nadzieje, ze stanie sie to w niedlugim czasie. Moze ta banda bezmozgowych dupkow w allegro znajdzie sie na ulicy a normalni ludzie beda mogli normalnie sprzedawac i kupowac - tak jak sie dzieje w cywilizowanym swiecie. Dotychczasowe praktyki allegro - to wypisz wymaluj - Orwell.... Folwark Zwierzecy. (i nie mam tu na mysli Uzytkownikow, bron Boze. Wylacznie takich dupkow jak niejaki marchewka i jemu podobni) Odpowiedz Link
czarnulka18x1 Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 27.05.05, 11:21 ja też!!! Odpowiedz Link
new_face Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 27.05.05, 15:12 i Ja oczywiscie też!!! Odpowiedz Link
lekker_ding Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 29.05.05, 00:07 Mam gleboka nadzieje, ze allegro zdechnie . Zycze mu tego w kazdym razie z calego serca. Odpowiedz Link
jk Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 29.05.05, 16:40 lekker_ding napisała: > Mam gleboka nadzieje, ze allegro zdechnie . Zycze mu tego w kazdym razie z > calego serca. a dlaczego? Odpowiedz Link
xxx131 Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 30.05.05, 01:49 Dlaczego? Pracownik eBaya :) Odpowiedz Link
lekker_ding do JK 30.05.05, 03:25 jk napisał: > lekker_ding napisała: > > > Mam gleboka nadzieje, ze allegro zdechnie . Zycze mu tego w kazdym razie > z > > calego serca. > > a dlaczego? > Sposob, w jaki obchodza sie z uzytkownikiem zasluguje nie tylko na krytyke leacz najwyzsza pogarde i potepienie. Grupa bezmozgowych zawiadowcow tego folwarku zasluguje na postawienie ich na bruku. Pobieraja slone oplaty za marnej jakosci uslugi i nie wywiazuja sie ze swych deklaracji. Oto dlaczego tak uwazam i dlaczego im tego zycze. Cos mi mowi, ze wkrotce sie doczekam..... W kwestii formalnej: nie jestem pracownikiem e-Bay. Jestem bylym uzytkownikim allegro Odpowiedz Link
binkown Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 29.05.05, 16:36 allegro rządzi!!!:D Odpowiedz Link
lekker_ding Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 30.05.05, 03:26 binkown napisał: > allegro rządzi!!!:D czyli Orwell i Folwark Zwierzecy.... Odpowiedz Link
mrmps Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 04.06.05, 12:34 allegro. w ebayu nie weryfikuja adresow Odpowiedz Link
speedy13 Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 06.06.05, 08:35 Allegro - lepszy podział aukcji na kategorie. Na eBayu jest ubogi a wyszukiwarka źle działa. W ogóle eBayowy interfejs jakiś taki... mało przyjazny trochę. Odpowiedz Link
gagunia Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 14.06.05, 22:13 zgadzam sie z przedmowca :) Odpowiedz Link
ag.gu Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 27.06.05, 12:49 JA tam lubię Allegro.Jeszcze się nie nacięłam.A e-bay jest jak na razie zbyt ubogi.Może z czasem się rozwinie... Odpowiedz Link
xxx131 Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 28.06.05, 17:13 >zbyt ubogi No, naprawde biedna firma :) Chcialbym byc taki "ubogi". Odpowiedz Link
geneve Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 05.08.05, 08:57 hm na allegro jestem od 2 lat i poza jedna wpadka jakiegos kolesia (puknal mnie na 10 zł) to raczej nie doswiadczylem oszustwa, moja siostre ktos chcoial wlanac na 400 zł. W ebay zarejestrowalem sie zaraz po starcie ale mam przykre doswidcznai, slaba komunikacja w zasadzie s\zerowa. Jesli cos kupie to gosciu sie nie odezwie bo prwno za tanio sprzedal, w druga strone podobnie to dziala, ogolnie za malo rozruszany ten bay , mysle,ze jak dadza takie opcje jak w amerykanskiej wersji to warto. w koncu to najlepszy serwis aukcyjny na swiecie Odpowiedz Link
marekelektryk Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 05.08.05, 11:26 Allegro - Allegro - Allegro Odpowiedz Link
djwiszkiel obsługa allegro ma klientów w.... 14.09.05, 23:18 obsługa serwisu ma klientów w głębokim poważaniu. na ich nieszczęście tych płacących, tj sprzedających. usunięto moją aukcję z powodu podejrzenia o to że wysyłam przedmiot droga elektroniczną. co było podstawą? 0 zł kosztów wysyłki. niestety pani magda g., która tak hyżo bez ostrzeżenia usunęła moją aukcję nie była na tyle spostrzegawcza by zobaczyć iż zaznaczyłem opcję: sprzedający pokrywa koszty wysyłki. tak też jest - są wliczone w cenę i nie ma dodatkowych kosztów zwykle doliczanych na końcu. uparła się, że powinienem zrozumieć dobro ogółu. niestety ona nie była w stanie zrozumiec tego, że z powodu jej niedopatrzenie wyszedłem przed wieloma potencjalnymi klientami na oszusta. rozreklamowałem moją aukcję w internecie. klienci wchodząc poprzez link widzieli "aukcja została usunięta z powodu naruszenia regulaminu". tak więc wydatki poniesione na reklamę przyniosły odwrotny skutek. stratny jestem więc nie tylko pieniądze ale przede wszystkim ucierpiał mój wizerunek wobec kontrahentów. na nic zdały się moje prośby o przywrócenie aukcji. pani magda wie lepiej i mnie zbywała.f nie potrafią przyznać się do błędu i przeprosić. jeżeli więc chcesz sprzedać coś w internecie na aukcji szczerze polecam korzystanie z innych serwisów aukcyjnych. polecam świstaka. tam obsługa klienta jest o niebo lepsza. Odpowiedz Link
madfashion Re: obsługa allegro ma klientów w.... 11.01.06, 22:51 A ja mam dowód podobnej sytaucji. Wycofano aukcje jako powód podajac sugerowani ceny w opisie. Osoba poprosiła o zdanei z opisu ktore to sugeruje. Oczywiscie takieg zdanie nie bylo, wiec nadeszła odpowiedz. "Decyzja została podjecta pochopnie" ... zadnego przepraszam, pocałuj mnie w d... ;-) a wiesz kto podjal ta decyzje, równiez Pani Magda G. Mam w posiadaniu tego maila. moze dołączysz się do mojego pomysly. Składam donos na Allegro do UOKiK narazie jednak znieram dowody przeciw nim. Odpowiedz Link
eljad21 Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 17.09.05, 15:00 stawiam tylko drogo tam mają pomnóżcie sobie liczbę aukcji chodżby o najmniejszą opłatę :( Odpowiedz Link
meinz Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 17.01.06, 12:04 A-o ma u mnie wielkiego plusa Odpowiedz Link
jan-w Re: Jeżeli stawiasz na Allegro wpisz się tutaj :) 17.01.06, 19:09 Zdecydowanie allegro. Podział na kategorie i podkategorie w e-bay Polska jest żenujący. System rekomendacji - wszyscy wiedzą. Odpowiedz Link
wojtkowiak.d stawiam na Allegro 08.02.06, 22:33 Allegro jest świetnie zorganizowane i można tam szybko znaleźćwszystko...Słyszałam tylko, że utrudniony jest kontakt z obsługa techniczną i zdarzająsię"omyłkowe" blokowanie kont bez wyraźnych powodów... Odpowiedz Link