aga9988 06.01.06, 11:35 Witam Moze ktoś zna gdzie można tanio zakupic jakiś towar i sprzedać na allegro !! jakies hurtownie...? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga9988 Re: znacie może jakieś hurtownie !? 06.01.06, 12:52 to podziel sie !! tak dyskretnie na maila prosze pupssi@wp.pl Odpowiedz Link
rtomik Re: znacie może jakieś hurtownie !? 11.01.06, 16:08 ja tez poprosze tr1976@wp.pl pzdr Odpowiedz Link
mhl999 Re: znacie może jakieś hurtownie !? 11.01.06, 22:27 a jaka branza was interesuje i ile z tego bede mial ? bo w przeciwnym razie twierdze, ze to jest zart z waszej strony. podajcie mi wasze nazwy_uzytkownikow na allegro oraz jakies blizsze dane o sobie wtedy porozmawiamy. od razu mowie, ze jak nie jestescie ze slaska to nie mamy o czym rozmawiac. pozdrawiam Odpowiedz Link
clk Re: znacie może jakieś hurtownie !? 11.01.06, 18:12 znam Ale nie powiem, tego sie samemu trzeba dowiadywac.. Odpowiedz Link
jk Re: znacie może jakieś hurtownie !? 11.01.06, 18:43 clk, jesteś z Gdyni, prawda? zastanawiam się, czy znamy te same hurtownie ;) Odpowiedz Link
clk Re: znacie może jakieś hurtownie !? 12.01.06, 17:02 Bardzo mozliwe, rynek maly :) Aczkolwiek ostatnio z allegro przystopowalam, pracowalam i obslugiwalam allegro, troche mnie to przeroslo, teraz sama sie na wlasne zyczenie zrobilam bezrobotna i mam troche wiecej czasu na przemyslenia :) Odpowiedz Link
jk Re: znacie może jakieś hurtownie !? 12.01.06, 20:46 u mnie też minął czas szalonej sprzedaży na allegro; przed świętami nieco zapasów ze strarych czsów poszło, ale teraz to oglądacz ze mnie :) Odpowiedz Link
clk Re: znacie może jakieś hurtownie !? 12.01.06, 22:14 ja troche rzeczy mam, ale z innej branzy i bardziej cos, co mam w domu. Powystawialam na swistaku, ale tam ogladalnosc jest "porazajaca" :) O ebay nawet nie mowie, bo nie chce mi sie wystawiac, aby nic nie sprzedalo :( Odpowiedz Link
madfashion Re: znacie może jakieś hurtownie !? 11.01.06, 18:48 To tak jakbyś poszła do sklepu i zapytała się w jakiej hurtownii się zaopatruja. Nikt kto spzredaje na Allegro nie udzieli ci takiej infromacji. Po co dzielić się potencjalnym zyskiem z konkurencją? Ale głowa do góry, skoro inni mają dojście do hurtownii to znaczy, że ty też je możesz mieć. Wystarczy tylko dobrze poszukać :) Pozdrawiam M. Odpowiedz Link
mariuszgr Re: znacie może jakieś hurtownie !? 12.01.06, 14:37 Chiny.Majwieksza i najtansza hurtownia swiata.Tylko nie kupuj na allegro "superporadnikow" o imporcie bo tylko stracisz pieniadze. Odpowiedz Link
jacek.69 Broń Air Soft Gun w hurtowni zabawek w Gdyni 09.02.06, 17:57 ul. Pucka. Towar prawie taki sam jak na Allegro, a za połowę ceny i oczywiście bez przesyłki. Przykładowo pistolet kosztujący na aukcji 15 złotych kupię tam za 8,50 zł. To już coś. Odpowiedz Link
jk Re: Broń Air Soft Gun w hurtowni zabawek w Gdyni 09.02.06, 22:24 na Puckiej w Gdyni są co najmniej dwie hurtownie z zabawkami... czyżby w obu było to samo? ;> Odpowiedz Link