Dodaj do ulubionych

Skad sprowadzane sa te ubrania...

02.06.06, 12:46
Od pewnego czasu licytuje na Allegro spodnie QUEEN
www.allegro.pl/item106387967_sexy_low_cut_white_blue_queen.html i
zastanawia mnie skad oni biora takie ciuchy. W ogole to nie ma juz ihch jest
tylko ta para wiec nie licze ze mi sie uda wygrac...
Orientujecie sie w tym?:/
Obserwuj wątek
    • en.de Re: Skad sprowadzane sa te ubrania... 05.06.06, 02:01
      z hurtowni używanych i nowych rzeczy, jakich pelno u nas. odzież kupuje się
      hurtowo na kilogramy, lepsze rzeczy idą na sprzedaż na allegro, gorsze... różnie
      bywa... również na allegro, albo i na pck :) kwestia sprzedawcy i zdjęcia. tylko
      nie pytaj o adresy, raczej nikt ci nie podaj... wiadomo, korzyść= zarobek :))
      • interglob Re: Skad sprowadzane sa te ubrania... 07.06.06, 14:41
        Zapraszamy do naszej hurtowni w Kostowcu k/Warszawy. Towar oryginał,
        niesortowany z Anglii door too door . Nie mamy
        sklepów. Nowa dostawa 12-13.06.2006r. Serwis informacyjny www.britexus.pl. Biuro
        Obsługi Klienta tel. 602-551-752. Zapraszamy.
    • mikro_ekonomia Re: Skad sprowadzane sa te ubrania... 28.06.06, 19:09
      Nikt Ci tu nie powie ...
      Jasne że z Anglii - skoro 2 mln wyjechało to czesc z nich handluje ....
      cgi.ebay.co.uk/BLUE-QUEEN-SEXY-LOWCUT-JEANS-SIZE-11-WAIST-29-617_W0QQitemZ9326851524QQihZ006QQcategoryZ86464QQrdZ1QQcmdZViewItem
    • strucla_z_serem ja Ci powiem 04.07.06, 16:39
      chodzi Ci pewnie ogolnie o aukcje z ubraniami ktore ma na sobie ta babeczka
      albo inne podobne, utrzymane w tym stylu

otoz trzeba by bylo wytężyć umysł i znaleźć niemiecka stronke ktora w całości
      poświęcona jest sprzedazy tych ubran i z ktorej wlasnie ludzie ściągają
      (nielegalnie najpewniej) te zdjecia
      ja myslalam ze to jedna osoba ma wiele kont, pstryka zdjecia tym laskom i
      sprzedaje nie wywolujac tym zainteresowania skarbówki
      a tu sie okazuje ze to w niemczech ktos kręci lody z tym badziewiem a wy sie
      rzucacie na byle szmatki i fatałaszki tylko dlatego, ze ma je na sobie nie
      modelka a raczej jakaś tirówka i że to zanim tu dotarło z chin czy turcji to
      zaliczyło zachód europy
      gdzie sie oczywiscie nie sprzedało

patrze na te aukcje i mi szczena opada

jak widze ze licytuje 10 osób, z czego połowa kopertki bez dorobku, cena
      dochodzi do 190 zl za pare spodni opinajacych opaloną dupe białoruskiej tirówki,
      a pod koniec kolejne modnisie chcą nabyć ten super tandetny towar choćby za
      300zl to nachodzi mnie refleksja i zwątpienie w ludzki rozsądek

żeby to było dobrej jakości, dobrego europejskiego producenta, polskiej firmy
      odzieżowej, ale to tandeta jest ale każda chciałaby tak wyglądac jak ta laska;\
      a to nie problem znaleźć taka panne i na niej pstrykać, gorzej jak przychodzi Ci
      do domu w paczce zwykła tandeta ze stadionu X-lecia za 200zl i wtedy płacz;\
      żenada
      • elmek Re: ja Ci powiem 07.07.06, 15:01
        Akurat marka Blue Queen sprzedawana jest w całej Europie a jakość jest bardzo
        dobra. Co do panienki ze zdjęć to ciałko ma zgrabne, przez Ciebie chyba zazdrość
        i kompleksy przemawiają ;-P
        • strucla_z_serem oj 12.07.06, 12:38
          nie bardzo chyba zrozumiałeś o czym pisałam
          ubrań tych nie kupuje sie w przeliczeniu na zlotówki za 200 zl tylko juz na
          polskim rynku za 70 zl max
          zajrzyj sobie
          /ewa-tczew.kqs.pl/index.php?d=produkt&id=143&PHPSESSID=6a4287fc41e8bb0ba2162a29bdd66f64/

to, o czym pisałam, odnosi sie do dziwnego pędu allegrowiczek aby zakupic
          ubranie ściągnięte z takiej właśnie laseczki ale takich spodni na powiedzmy
          normalnie zbudowanej kobiecie już nie kupią
          i ja chce na to zwrocic uwage
          tym bardziej, ze towar ten najlepszej jakosci nie jest, o czym świadcza
          komentarze często-gęsto zrozpaczonych
          wykorzystuje zatem okazje i chciałam jakoś trafić do allegrowiczek, bo mi szkoda
          normalnie- chca dziewczyny kupic cos fajnego, myślą że to jakieś niewiadomoco, a
          tu tak pieknie to też dżinsy za 6zł w hurcie w maximusie na manekinach wyglądają

dop jak sie przymierzy widać, co to za szajs

ps:podstawowy błąd atrybucji
          nie błysnąłeś inteligencja, mi też nie dopiekłeś
          wiec po co takie glupie teksty?
          • elmek Re: oj 17.07.06, 09:17
            Głupim tekstem było Twoje porównanie modelki ze zdjęcia do tirówki.
            • elmek Re: oj 17.07.06, 09:21
              I jeszcze jedno - coś jest warte nie tyle, za ile jest oferowane na rynku, tylko
              tyle, ile ktoś jest gotów za to zapłacić. Podstawowe prawo ekonomii. Znalazłaś
              taniej - plus dla Ciebie, co zrobisz ze swoją wiedzą Twoja sprawa. Nie masz
              jednak prawa do lżenia kogokolwiek, tylko za to, że IYHO przepłaca za spodnie,
              które Tobie akurat się nie podobają.
              • ogon_trolla Re: oj strucla... 13.08.06, 19:18
                z takim nikusiem to musisz mic duuuuze problemy. Niedawno mowilo sie tez
                pasztet zajeczy.
              • wami41 Re: oj, mam prawo 15.08.06, 09:40
                Warte jest tyle ile rynek jest gotow zaplacic za towar. Obserwujac
                sprzedajacych na EBay i Allegro musze stwierdzic iz na EBay sprzedaja
                kapitalisci(uprzejmi i nie tak zachlanni) a na Allegro ludzie z mantalnoscia
                komunistyczna. O.... ile sie da i kogo sie da. Zanim Allegro mozna bedzie
                porownac z EBay musimy sie ucywilizowac. Musi sie ucywilizowac poczta i poczta
                kurierska jak rowniez sprzedajacy. Mysle ze zajmie to kila pokolen.
        • wami41 Re: ja Ci powiem 15.08.06, 09:43
          elmek napisał:

> Akurat marka Blue Queen sprzedawana jest w całej Europie a jakość jest bardzo
          > dobra. Co do panienki ze zdjęć to ciałko ma zgrabne, przez Ciebie chyba
          zazdroś
          > ć
          > i kompleksy przemawiają ;-P
          >

chcialam zauwazyc iz zgrabne cialko zostalo sprzedana gdzie indziej a tutaj
          sprzedaje sie tylko spodnie i to marnej jakosci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka