Dodaj do ulubionych

Kto posłucha wieczorową porą ?

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Kto posłucha wieczorową porą ? 09.02.23, 12:08
      A czemu nie oryginał? Bee-eee-eez dziwnej maniery, która pewnie wynika z niedostatków głosu?

www.youtube.com/watch?v=u9sq3ME0JHQ
      • iryska2604 Re: Kto posłucha wieczorową porą ? 10.02.23, 19:24
        To nie przymus - możesz posłuchać a nie musisz
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Kto posłucha wieczorową porą ? 11.02.23, 11:24
          No to przecież posłuchałem. Oryginału też...
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Kto posłucha wieczorową porą ? 12.02.23, 12:02
              Nawet odpalać nie muszę a już słyszę...
              Może coś na rozruszanie dnia, bo pogoda u mnie pod psem...

www.youtube.com/watch?v=wEERFBI9eCg
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Kto posłucha wieczorową porą ? 12.02.23, 12:15
                A na wieczór...

www.youtube.com/watch?v=Hc08kvPxFwc
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Kto posłucha wieczorową porą ? 12.02.23, 15:50
                    Oh, patrz... Nawet poprzednio już prawie zagrałem.
                    I żebyśmy się dobrze zrozumieli - nie wiem ile to jest 60- lat, ale to też moje cielęce. Ale dorosłe dzieci mi czasem podsuwają takie wersje.

www.youtube.com/watch?v=u9Dg-g7t2l4
                    • iryska2604 Re: Kto posłucha wieczorową porą ? 12.02.23, 18:14
                      Wydaje mi się że wiek tu nie ma nic do rzeczy - ja to już jestem dośc mocno 60 plus ale chyba w poprzednim życiu zbierałam bawełnę lub biegałam po nowoorleańskim bruku - czuję bluesa we krwi; Zresztą kocham muzykę i w zależności od nastroju słucham, słucham... Niekoniecznie tylko rozrywkowej.
                      A dziś jeszcze to
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Kto posłucha wieczorową porą ? 12.02.23, 18:40
                        No jednak dla lat cielęcych lat wiek ma znaczenie. Co prawda moja córa puszczała na swojej 18 Modern Talking, ale poznała go głównie dzięki tatusiowi (nie no spokojnie - tylko w samochodzie a nie w domu smile
                        Z bluesem jest tak, że każdy co słucha rocka w dowolnym wydaniu - nawet nieświadomie z bluesa korzysta. A wszystko osadzone w klasyce... Prawa harmonii są niezmienne, choć zależą od lokalnej kultury - ale to inna sprawa.

www.youtube.com/watch?v=zvSupIEOfHg
          • iryska2604 Re: Kto posłucha wieczorową porą ? 16.02.23, 18:12
            Nie moja bajka... Ale jak pomysleć - mamy wspaniałe czasy. Możemy nie ruszając się z fotela posłuchać czego chcemy, obejrzeć dzieła sztuki w muzeach, rózne zakątki świata...
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Kto posłucha wieczorową porą ? 17.02.23, 10:44
              O tak, gdyby internet nie istniał to zdecydowanie trzeba by go stworzyć! smile
              • iryska2604 Re: Kto posłucha wieczorową porą ? 18.02.23, 20:51
                Fajny duet budowlańców

www.linkedin.com/posts/porrpl_kasia-walentynki-budowa-activity-7031184360334667776-Jdxk?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka