Dodaj do ulubionych

Nie bajka to... ale przeczytać warto

19.08.23, 21:04
Uprzedzam ze sporo czytania ale ciekawe
Fragment książki "Putin, car Atlantydy. Droga do wielkiej wojny", Wacław Radziwinowicz, Wydawnictwo Agora, Warszawa 2023

Dlaczego prezydent Rosji od 25 lat nie nocował pod adresem zameldowania? I co mają z tym wspólnego tysiące kryminalistów wypuszczonych z łagrów po śmierci Stalina?

wyborcza.pl/7,75517,30084438,putin-na-randki-spoznial-sie-poltorej-godziny-wczesniej-z-ukrycia.html#S.TD-K.C-B.2-L.1.duzy
Obserwuj wątek
    • iryska2604 Re: Nie bajka to... ale przeczytać warto 20.08.23, 10:08
      Ja się skusiłam ,przeczytałam tekst i popatrzcie - jak sie rodzą tacy sk ...............I potem trzęsą narodami.
      • krakkrakusek1au Re: Nie bajka to... ale przeczytać warto 20.08.23, 20:46
        To, że ktoś napisał wcale nie oznacza, że to prawda. Ja zawsze oceniam krytycznie wszystkie twierdzenia zawierajáce przymiotniki,... Moje spostrzeżenia: Putin został wybrany z większym poparciem niż Andrzej Duda; Putin cieszy się obecnie dużo większym poparciem niż Biden. Za szerzenie się neo-nazizmu/banderyzmu odpowiedzialny jest głównie Nikita Chruszczow i rzády krajów zachodnich. Ten pierwszy ogłosił amnestię i pozwolił nazistom na powrót na wschód od Polski. Ci drudzy pozwalali na osiedlanie się nazistów na zachodzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka